Onze manier van lesgeven

Onze manier van lesgeven is direct, recht voor zijn raap en anders dan wat je wellicht gewend bent. Het ligt je, of het ligt je niet, maar je verveelt je in ieder geval niet!

In onze trainingen maken we gebruik van accelerated learning om je te helpen in het leerproces. Het maakt je geest nieuwsgierig, actief, betrokken en gericht op participatie. Hierdoor beklijven de opgedane kennis en vaardigheden veel langer dan bij welke andere leermethode dan ook! Bovendien hanteren we methoden die gebruik maken van de kracht en vindingrijkheid van je onbewuste geest, die veel groter zijn dan die van je bewuste geest!

We werken in een energierijke omgeving waar participatie een belangrijke plaats inneemt. We stellen je gerichte vragen, je communiceert met je medestudenten, je doet individuele oefeningen, maakt deel uit van groepsprocessen, doet mee aan brainstormsessies in kleiner verband, enzovoort.

Onze studenten noemen onze leermethode wel eens “Amerikaans”. Het is waar dat in veel succesvolle seminars in Amerika gebruik wordt gemaakt van vergelijkbare methoden. Maar Amerikaans of niet – de resultaten zijn er naar; onze deelnemers geven aan meer plezier, betrokkenheid en retentie van het materiaal te ervaren dan van trainingen die ze eerder deden.

Het enige dat we van je vragen als je onze introductiebijeenkomsten bezoekt, is open te staan voor nieuwe inzichten en jezelf toe te staan plezier te hebben! Je zult ervan versteld staan hoeveel je opsteekt en in je leven kunt integreren als je in een plezierige en energieke omgeving leert!