Onze Trainers

Nisandeh Neta (1968)

Vered Neta (1960)

Hallo,

Mijn naam is Vered Neta.
Ik ben trainer, coach en auteur op het gebied van het creëren van persoonlijk en professioneel succes en mede-oprichter van de Open Circles Academy.

Op mijn 28e had ik alles bereikt wat ik voor ogen had: een goede baan als lector op een universiteit, leidinggevende van ruim 200 mensen. Ik had zelfs een uniek museum bedacht én gebouwd. Maar toch was ik niet gelukkig. Ik realiseerde me dat ik de dingen had gedaan waarvan ik het gevoel had dat de mensen om me heen dat van me verwachten – niet omdat ik dat zelf zo graag wilde. Ik gooide het roer om en ontdekte mijn passie: het delen van mijn levenservaring met anderen en hen daardoor in staat stellen persoonlijk en professioneel te groeien.

Samen met mijn levenspartner Nisandeh richtte ik Open Circles Academy op. Daar houd ik me bezig met het ontwikkelen en geven van trainingen.

De afgelopen jaren heb ik me toegelegd op het ontwikkelen van speicale programma’s voor vrouwen, gericht op het ontwikkelen van persoonlijke kracht, vrouwelijk leiderschap en financiële onafhankelijkheid. Als expert in dit vakgebied geef ik regelmatig lezingen over deze onderwerpen.

Rani Goederee (1966)

Hallo,

Ik ben Rani Goederee.
Sinds 2004 ben ik verbonden aan de Open Circles Academy en ben ik werkzaam als coach en trainer in verschillende open trainingen.

Mijn wens om intensief met mensen te kunnen werken, deed mij na jaren in de automatisering besluiten om me te ontwikkelen tot trainer en coach. Na vele jaren als marketing specialist bij een grote softwareonderneming, maakte ik me het trainersvak eigen, leerde coachen en maakte de sprong naar dit nieuwe, uitdagende vak.

Mijn eigen ervaring ligt aan de basis van mijn werk voor Open Circles Academy. Hoe meer ik de diversiteit en grootsheid van mijzelf de ruimte gaf, des te leuker werd ik als mens en des te succesvoller werd mijn werk en mijn leven. Een dergelijke ontwikkeling wens ik voor iedereen!