Over Open Circles

Wij helpen ZZP-ers en kleine ondernemers het volle potentieel van hun business waar te maken. Dit doen wij omdat wij geloven dat juist deze entrepreneurs het verschil maken in de wereld en in de nieuwe economie. Onze visie:

“To create a better world by empowering people to fulfill their greatest potential.”

Met seminars, trainingen, coaching en online materialen ondersteunen wij jou op zakelijk, financieel en persoonlijk gebied. Of je nu net begonnen bent en je eerste inkomen genereert of jarenlang actief bent… we hebben een passend aanbod dat je helpt jouw volle potentieel waar te maken.

Business Bootcamp trainer

Nisandeh Neta startte eind jaren ’90 Open Circles Academy met zijn partner Vered. Ontdek in onderstaande video waarom juist hij jou kan helpen met het succesvol laten groeien van je business.

Team Open Circles

Het vaste team van trainers bestaat uit Nisandeh Neta en Vered Neta. Daarnaast maken wij gebruik van gasttrainers uit binnen- en buitenland.

Ook staan ervaren (oud) studenten ons bij tijdens onze trainingen en seminars. Zij vormen het zogenoemde E(vent)-Team en geven met veel enthousiasme hun kennis, inzichten en energie door aan de deelnemers voor maximaal resultaat en succes.

Achter de schermen zetten de enthousiaste medewerkers van Open Circles Academy zich in voor jouw succes.

Kijk op onze teampagina en ontdek bijvoorbeeld wat Sylvia, Anja, Raymond en Miro allemaal voor je doen!