Remarkable Product Master Class – april 2014

Hoe creëer jij een product of dienst dat ZICHZELF verkoopt?
Wat kun je doen om die gewenste, goedbetalende klanten aan te trekken?
Hoe maak je jouw product of dienst ONWEERSTAANBAAR?

Je ontdekt het tijdens de Remarkable Product Master Class van 16 april 2014 – je kunt je direct aanmelden onderaan deze pagina.

Ben je wel eens stiekem jaloers op die ondernemers die het helemaal hebben gevonden? Ze hebben precies de juiste niche, klanten als ambassadeurs, een waanzinnig aanbod en het geld blijft maar op hun bankrekening binnenstromen.

Laat 1 ding heel duidelijk zijn: dit heeft niets met geluk te maken. Er is een geheim, een aanpak, een helder 5-stappenplan dat jij kunt volgen om hetzelfde te bereiken met jouw dienst of product. In de Remarkable Product Master Class ontdek je die aanpak.

Of je het nu moeilijk vindt om je te onderscheiden van je concurrenten of stiekem twijfelt over de kwaliteit van je product, weet dat het gewoon beter moet of geen keuze kunt maken uit de opties die je hebt…

In deze master class ga je van de beste voorbeelden leren. Denk aan de iPhone, de (originele) Volkswagen kever, Harley Davidson, Swatch(toen het op de markt kwam), de Business Bootcamp. Al deze producten hadden al vanaf hun conceptie de zogenoemde WOW factoren in hun blauwdruk, hun DNA, waardoor ze wel succesvol MOESTEN worden.

De Remarkable Product Master Class gaat over hoe JIJ die WOW factoren in het DNA van jouw product of dienst krijgt. Mogelijk moet je hele aanbod onder de schop, verdient alleen jouw positionering extra aandacht, de doelgroep of misschien zit ‘t m in de naamgeving. Hoe dan ook, jij gaat ontdekken WAT er precies bij jou voor nodig is en HOE je dit moet implementeren.

Open Circles Academy is de snelst groeiende onderneming geworden in onze branche vanwege onze remarkable product strategie. (En dit kun je alleen ontkennen als je nog NOOIT een training bij ons hebt gevolgd!). Tijdens deze master class gaan er deuren voor je open. Je krijgt het geheim te horen over hoe wij onze dienst remarkable hebben gemaakt EN je ontdekt hoe je dit direct kunt toepassen op jouw product of dienst.

Ben je er klaar voor om de twijfel, het worstelen met middelmatigheid of – hoe succesvol je ook bent – het gevoel dat je jouw potentieel niet volledig waarmaakt om te zetten in 100% focus en kracht gericht op de groei van je business? En vergeet even de explosieve groei die een remarkable product voor je inkomen gaat betekenen. Denk eens aan de rust, de voldoening, de hervonden passie en vergrote impact in de wereld wanneer jij  jouw talenten volledig benut in het helpen van jouw doelgroep.

In de Remarkable Product Master Class ontdek je:

  • hoe je verandert van: “ach, het is een kwestie van geluk” naar “ah, nu snap ik precies hoe het werkt en wat ik moet doen!”
  • het 5-stappen systeem waarmee je jouw product onweerstaanbaar maakt
  • hoe moeizame acquisitie plaatsmaakt voor anderen die jouw product of dienst promoten
  • hoe je met behulp van de andere deelnemers kunt bewijzen of je product remarkable is
  • en nog veel meer…

En zoals dat per definitie gaat met een remarkable product (zoals ook de Remarkable Product Master Class zelf). Je moet het ervaren, je moet erbij zijn. En je moet bereid zijn. Bereid te sleutelen aan jouw dienst of product met de juiste tools die je krijgt aangereikt.

Het doet me zoveel pijn als ik entrepreneurs zie worstelen of niet hun volle potentieel benutten. Ze weten niet wat ze moeten doen, volgen de verkeerde strategieën, maar grijpen ook niet de helpende hand als die wordt toegestoken.

Ik hoop dat dit niet voor jou geldt.

Meld je nu aan voor de Remarkable Product Master Class.

Praktische details

Remarkable Product Master Class
Datum: woensdag 16 april 2014
Tijd: 10-17 uur

Locatie
Carlton President Hotel
Floraweg 25
3542 DX Utrecht

Jouw investering: €975 (excl. BTW)

Het is een van de beste investeringen die je kunt doen voor de groei van je business.

aanmelden

 

 

 

Tot 16 april!

Op jouw succes,

Nisandeh Neta en team Open Circles Academy