Je hoeft het niet alleen te doen


Het leven van een ZZP’er of kleine ondernemer kan eenzaam zijn…

Alleen op een klein kantoor, de zolderkamer of overdag in een lokaal café zonder WiFi. (“Ja, we hebben wel Wifi – zo heet die poes daar op de barkruk“)

En misschien lijkt thuis wel de perfecte plek om zonder afleiding al je werk en ideeën op een rijtje en gedaan te krijgen… totdat je ziet dat de afwas nog gedaan moet worden, de zitbank naar je lonkt voor een dutje, je meer tijd kwijt bent dan je dacht met even dat ene boodschapje tussendoor en die telefoon die maar blijft rinkelen…

Nadat je zelfs het lokale café hebt geprobeerd, begin je toch wel de voordelen van je eigen bureau en een kalme stimulerende werkomgeving  te missen.

En toen was daar… de co-working oplossing
Co-working is het samenzijn van gelijkgestemde ZZP’ers en ondernemers die weliswaar zelfstandig werken, maar dezelfde waarden delen. Ze ervaren de synergie die optreedt wanneer gelijkgestemden samenwerken in dezelfde ruimte. Herken je dit?

Co-working bleek een van de meest succesvolle business strategieën te zijn voor kleine zelfstandigen die effectiever, productiever en creatiever willen zijn; ZZP’ers die de voordelen zien van netwerken, meer plezier tijdens het werken en het meest belangrijke… het gevoel er niet meer alleen voor te staan.

Het belangrijkste aspect van iedere co-working ruimte is dat je de beschikking hebt over de faciliteiten en de omgeving die jou in staat stellen productief te zijn. Dit betekent doorgaans onbeperkt WiFi, én een professionele groep mensen om je heen die je niet alleen de ruimte en tijd geven om te werken, maar ook de ondersteuning geven die je van tijd tot tijd nodig hebt bij het groeien van je business.

En toen was daar… de Open Circles CoWorking
Open Circles CoWorking helpt ondernemers en kleine zelfstandigen om hun doelen te bereiken door hen te voorzien van een prachtige werkplek, een groep collega-ondernemers die graag samenwerken en gerichte ondersteuning bij het groeien van je business met educatiemateriaal en implementatie support services.

 

 

 

 

 

De beste plek om te werken
Open Circles CoWorking in Amsterdam Zuidpark, biedt een mooie werkplek met alles wat je nodig hebt bij het succesvol laten groeien van je business; snelle internetverbinding, beschikbare vergaderruimtes (tot 12 personen), auditorium (tot 200 personen), netwerk lounge, een gezondheidsbewust cafetaria, Urban Farming roof garden (de grootste dakmoestuin van Europa), spel- en ontspanningsruimte, een bibliotheek voor het lenen van boeken, CD’s, DVD’s en nog veel meer.

Onze bruisende CoWorking is jouw nieuwe home away from home.

Maak contact, ontdek en groei
Betekenisvolle contacten, zowel zakelijk als persoonlijk, zijn essentieel voor het succes van elke ondernemer, freelancer en kleine zelfstandige.

Bij Open Circles CoWorking streven we er continu naar om het ontmoeten van nieuwe mensen en het voeren van interessante, leerzame gesprekken zo natuurlijk en moeiteloos mogelijk te laten verlopen.

Van het ontwerp van de werkruimtes tot de energie en het enthousiasme van onze staf, tot de sessies en evenementen die we houden in The CoWorking (de officiële naam van de CoWorking ruimte) – we doen alles aan de ondersteuning van het idee dat als één van ons succes heeft, we hier allemaal van profiteren.

Dagelijkse brainstorm sessies, netwerkoverleg, implementatie sessies, Q&A’s met experts én met Open Circles medewerkers, vrijdag Happy Hour en nog veel meer – het is een geweldige manier om in contact te komen met gelijkgestemde entrepreneurs die dezelfde Open Circles taal en mentaliteit delen en die je advies kunnen geven dat je daadwerkelijk helpt bij het groeien van jouw business.

Wie zijn onze CoWorking members?
Open Circles CoWorking is de thuisbasis van meer dan 100 innovatieve ondernemers, freelancers en succesvolle kleine zelfstandigen die hun business serieus willen uitbouwen.

Wij voeden de sfeer van samenwerken door onze deuren te openen voor Open Circles graduates met een grote variëteit aan professionele achtergronden en alle ervaringsniveaus.

The CoWorking bij Open Circles geeft je de mogelijkheid om elkaar te ontmoeten, samen te werken en contact te houden met ambitieuze ondernemers die net als jij serieus werk willen maken van hun business.

Speciale Leve de Lente! Actie
Vanaf VANDAAG (21 maart) – de eerste dag van de lente – tot en met 31 maart 2014, geven we je een speciale introductie-deal voor het CoWorking Silver Membership (2 dagen per maand) en het CoWorking Gold Membership (5 dagen per maand).

Laat ons weten in het commentaarveld hieronder: Waarom wil jij bij ons in The CoWorking komen werken?

Zodra je comment is geplaatst, sturen we je de speciale aanbieding (met maar liefst 60% korting op het Silver en Gold membership).

Maar… wees er zo snel mogelijk bij, want Op = Op.

Ik verheug me erop je snel bij ons te mogen ontmoeten in The CoWorking!

Op jouw succes,

Nisandeh

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

194 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Niels Kaan
8 years ago

Ben heel benieuwd naar je aanbieding.

Elizabrth Knappert
8 years ago

Dat klinkt allemaal heel erg leuk, Wat gebeurt en in de moestuin? en wat voor kunst hangt er aan de muren? Wat voor beelden zijn er geplaats om de omgeving te verfaaien? En hoe is het eten in het restaurant? Worden bijvoorbeeld de groenten en kruiden van de moestuin gebruikt in de gerechten? Is er een creatief atelier, en een ontspannigns ruimte waar er maditatie les en soortgelijke activiteiten plaatsvinden? Zijn er planten in alle lokalen, die bevorderen namelijk de werksfeer en dit allemaal kan een bedrijf tot 80% efficenter maken? Kunnen we dit samen optimaliseren?

Ik wil graag weten hoe dit allemaal werkt. Dan zal ik portretten komen tekenen en schideren waarbij mensen vreedzaam leren stilzitten, en workshops geven in creatieve ontwikkeling, En exposities regelen.
zou er hiervoor animo zijn denk je Nisandeh?

Carlo de Bruin
8 years ago

Het is een bijzonder goed initiatief. Het werkt inspirerend met mensen die hetzelfde doe voor ogen hebben, succesvol te zijn.
De interactie tussen de deelnemers zorgt voor een versnelde realisering daarvam.

Simone van der Nat
8 years ago

Net terug uit Londen, het seminar van Anthony Robbins – ik bruis van energie en ben helemaal in voor nieuwe ideeën. Ik hoor graag meer!

Hartelijke groet, Simone

Marjolein Kalter
8 years ago

Ik ben heel erg nieuwsgierig naar de mogelijkheden van co-working.
Graag zou ik het een tijdje uitproberen.
Weegt reistijd op tegen samenwerken?
Is het combineren van mijn skype-calles goed te doen?
Laat ik me inspireren of afleiden door andere ondernemers?
Zijn er ook mogelijkheden om in een vergaderruimte een workshop voor aankomende ondernemers (die nu baanloos zijn) te verzorgen of kunen alleen abonnementhouders er terecht?
Zou ik een presentatie ook ruw op kunnen nemen en vervolgens voor evaluatiedoeleinden kunnen ontvangen en bekijken?
Deze opportunity is zeker het onderzoeken waard 🙂

Willy Valk
8 years ago

Hi Marjolein,

Een paar antwoorden op je vragen:

Ik zag eerlijk gezegd ook op tegen het reizen, weer in de overvolle metro en trein. Ik zegen de dagen dat ik dat niet hoef. Maar ik kom steeds zo enthousiast thuis dat de drukke metro mij niet eens boeit, haha.

Op de werkplekken is het niet de bedoeling dat je belt, maar in de lounge is prima plek om te skypen of bellen lijkt mij. Gewoon eens proberen.

Ik heb laatste met een klant in een van de containers afgesproken en daar een mini workshop gegeven. Ik heb de huur van de container doorberekend en dat was geen probleem.

Groet Willy

Judith Kamerman
8 years ago

Ik ben al een paar keer bij CoWorking circles wezen werken en ik ben daar op een andere manier bezig dan thuis. Meer gefocust op bedrijf, thuis willen de zaken nog wel eens door elkaar lopen. En als ik iets niet snap, zoals de laatste keer, dan kan ik dat aan iemand vragen en weer verder gaan.

Er werd de laatste keer ook een spontane brainstormsessie georganiseerd, iemand had een vraag. Het is heel leerzaam en verhelderend om je even te buigen over een vraag van iemand anders.

Ik had eerst mijn twijfels, maar nu zou ikzeggen, CoWorking; Doen!

Theo Rodenburg
8 years ago

Ben niet onder de indruk gekomen door de Business Bootcamp in Nieuwegein (sept. 2013 en Dec. 2013).

Bedankt voor de ervaring, en geloof me: je moet het toch zelf doen. Uw hints zijn best goed maar de frequentie van uitvoering komt bij mij over als (ongewenste) indoctrinatie.

Blijf U en U allen op de hoogte houden van Mijn ervaring.

M. vr. groeten,
Theo Rodenburg
Pecos International.

Els Liesenborgs
8 years ago

Beste Nisandeh,

vandaag werk ik vooral van huis uit. Ik schrijf mijn boek, coach online, stuur online communicatie, dus vrijwel alles gebeurt online.

Persoonlijk vind ik dat ik te weinig onder de mensen kom, dus ga ik zeker 2x per maand naar een netwerkmeeting of naar een andere gelegenheid die me toelaat om mijn netwerk uit te breiden op een correcte manier (dus geen braspartijen).

Ik zou echter ook wat meer uitwisseling willen creëren op de werkvloer zelf. Vandaag ben ik nog een solo-ondernemer, maar dat wil ik veranderen. Ik besef dat ik niet alles zelf kan/wil doen.

Kortom, ik wil meer onder professionele mensen komen zodat ik meer ideeën kan uitwisselen met gelijkgestemden, eventueel de juiste mensen kan vinden om een aantal zaken van me over te nemen en ook om als wederzijds klankbord te dienen in onze activiteiten.

Persoonlijk vind ik dat samenwerken een absolute must is, zeker als je grote doelstellingen wil realiseren. Samenwerken loont!

Groetjes,
Els

Ruth Bracke
Ruth Bracke
8 years ago

Via Open Circles heb heel wat Nederlandse ondernemers en-sters leren kennen. het is mogelijks een fijne manier om meer met jullie in contact te komen business te ondernemen.
Ik wil dat wel verkennen.

Jolanda van der Horst
8 years ago

Dit initiatief werkt. Ik werk sinds januari in een kantoorruimte met andere zzp’ers en ik merk dat ik veel efficiënter en gemotiveerder werk. Precies wat Nisandeh aangeeft: geen dutje of boodschapje tussendoor.
Nu ben ik bezig met een samenwerkingsverband en ook met deze mensen gaan we een gezamenlijke ruimte vinden om te werken.

Irene Blankers
8 years ago

Alleenstaande moeder, 3 kids, woont in klein dorp (veelal lagere arbeidsklasse) , geen stimuli in omgeving, enkel internet.
Doel: landelijk en global actief te zijn!

John van der Veer
8 years ago

Alleen is maar alleen. Dat is misschien niet alleen sneu maar vooral heel erg inefficiënt. Zeker voor iemand zoals ik die zijn energie haalt uit zijn omgeving. De uitdaging zit hem erin dat je die omgeving moet afstemmen op je behoeften zodat je een optimaal rendement kunt halen uit die omgeving.
Als je het daarnaast ook nog geweldig vindt om te geven en andere te helpen met jouw expertise dan heb je de ideale werkwereld gecreëerd.
Ik zou het graag proberen of de CoWorking ruimte hieraan voldoet. Werkt het, dan is ‘onhandig’ om er geen gebruik van te maken.

Marion van der Stad
8 years ago

1+1+1 = 10 en eerlijk profiteren van elkaar is nog tot de macht 1000.

Ik vraag hulp bij Facebook en LInkedIn, overigens.

Liefs van Marion, Liefdescoach

Daniëla Postma
8 years ago

Voor iedereen die ook maar een beetje twijfelt (en dus denkt: dit zou wel eens iets kunnen zijn): DOEN!

Ik was helemaal niet op zoek naar een ruimte buitenshuis en ik kan ècht ongestoord thuis werken. Maar wat is het inspirerend om een paar dagen per maand in Amsterdam door te brengen (ondanks de afstand en dus extra reistijd).

Twee opties:
1. het versterkt de flow, waarin je al zit
2. het brengt je juist (weer) helemaal in een flow

Probeer het zelf maar eens: zoveel leuke mede-ondernemers ontmoeten en dan GEEN goede ideeën opdoen om bestaande of nieuwe producten/diensten net een beetje mooier te maken! Mij lukt dat in ieder geval niet :-). Ik kom er altijd weer wat rijker vandaan!

En dan heb ik het nog niet eens over alle extra georganiseerde activiteiten, die je nog zomaar erbij krijgt als je komt co-worken.

Kortom: aanrader!

Menasse Rotteveel
8 years ago

Colocation is beneficial for obtaining new ideas, opinions, insights and inspiration.

Anything you feed, grows. So the more you feed yourself with new ideas and strategies the more potential for revenue increase. It also provides self-growth.

Kathy van Genegen
8 years ago

Hi Nisandeh, Multiply this co-working place to Belgium please 😉 I will sign up immediatly, it sounds GREAT !

Leni Minderhoud
Leni Minderhoud
8 years ago

Ik werk er nu twee dagen per maand en het is een heerlijke plek als afwisseling voor thuis. Tevens plan ik er netwerkafspraken die dagen met prospects uit de buurt van Amsterdam wat mij flexibeler maakt in het onderhouden van contacten. Je kunt in de zeer prettige sfeer van het restaurant prima rustig zitten.

Het inspireert mij enorm door gelijkgestemden in de buurt en de ruimte is ook nog eens hip, licht en ruimtelijk. ik zie ook uit naar de samenwerkingen. En als je niet gestoord wilt worden, geef je dat aan. Daar wordt respectvol mee om gegaan.

Alice Scheerder
8 years ago

Ik ben wel nieuwsgierig, want ik ben nog steeds een erge voorstander van mijn kantoor aan huis.

Kijk of jullie mij kunnen overtuigen. In elk geval voor velen vast een goede oplossing

Ninan Marshall
8 years ago

Het lijkt mij fantastisch om een aantal keren per maand een goede inspiratie en implementatieboost te krijgen door samen te werken en brainstormen met een gelijkgestemden: hoge drive & mindset.

Daarnaast is het voor mij een meerwaarde dat ik gebruik kan maken van de bibliotheek en implementatiesessies! Ideeën komen samen met implementatie!!
Ik ben nieuwsgierig naar jullie aanbod!

Lizet van Triet
8 years ago

Het lijkt me heerlijk om met anderen om me heen te werken en te overleggen. Ik ben alleen benieuwd of ik dan niet juist nog meer afgeleid word door alle leuke en inspirerende mensen om me heen. Wat is de ervaring van degenen die er al werken?
Lizet

Willy Valk
8 years ago

Hi Lizet,

Mijn ervaring is dat je heel goed kunt regelen wanneer je wel en niet ‘gestoord’ wilt worden.

Zelf neem ik wat klussen mee naar de CoWorking die geen haast hebben maar waar ik wel graag met anderen over zou willen brainstormen. Tijdens die vast overleg momenten of workshops kan ik deze bespreken en de overige uren werk ik lekker door.

Juist door mensen die je snappen te spreken is voor mij een prachtige aanvulling op de dagen dat ik thuis alleen werk.

Hartelijke groet, Willy

Saskia Frankena
8 years ago

Ik heb regelmatig gewerkt in een andere minstens zo inspirerende omgeving bij mij in de buurt, De Waarmakerij in Nijmegen. Daar ging ik niet naar toe als ik ongestoord veel werk wilde verzetten. Dat kan ik beter thuis doen. Maar wel als ik ruimte had om ook in interactie te zijn met anderen. Ik heb er veel mooie en inspirerende contacten gahad.

Stef de Beurs
8 years ago

Hi Lizet,

Ben ik met Willy eens. Met of zonder bordje “niet storen” kun je heel goed doen waar je voor gekomen bent.
Groet,
Stef

Edwald Hilboldt
8 years ago

De werkplekken zien er goed uit .. en het concept spreekt me aan !
Ik sta open voor deze nieuwe ervaring …

Hartslag Coaching
Specialist bij stress- en vermoeidheidsklachten

Martin Kugel
Martin Kugel
8 years ago

Was in januari bij jullie om het kantoor te zien. Lijkt me super om daar te werken en mede-graduates te ontmoeten en inspireren. Eerst dacht ik nog dat A’dam te ver zou zijn, maar 2x in de maand Arnhem – Amsterdam voor een business boost lijkt mij toch wel interessant. Ben dus benieuwd naar jou offer!

See you @zuidpark

Annemarie Cusinello
8 years ago

Ik wil bij The CoWorking komen werken, om mijn blikveld letterlijk te verruimen, meer contact en samenwerking te hebben met andere entrepreneurs en om een werkplek te hebben waar alle faciliteiten zijn, zodat ik gefocust kan werken.

Julia Arnscheidt
8 years ago

Hoi Annemarie,
Samenwerken en meteen je ideeën toetsen, lijkt me heel nuttig. Geweldige manier van netwerken.
En wie weet zien we elkaar daar…

Karen van den Brink
8 years ago

Heb ook zo’n fijne werkplek met zzp-ers om mij heen.
De Daalse Lente: inmiddels 3 vestigingen in Bloemendaal, Haarlem en Heemstede. 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaarheid van flexplek en bespreekruimtes. Ben benieuwd of Amsterdam nog een toegevoegde waarde woor mij heeft. Ik hoor het graag.

Evert Kruijt
8 years ago

Hoi Nisandeh!

Dankjewel voor je ‘ongewone’ vrijdag blog. Nu het stramien van de dinsdag blogs doorbroken wordt, vind ik het wel leuk om te reageren.

Als ZZP’er werk ik veel thuis. Ofwel schrijvend achter de computer, ofwel samen met een cliënt in de praktijk, hard aan de slag om iemands levn mooier te maken. Voor beide werkvormen van mij werk ik het liefst thuis. Heerlijk een muziekje aan (op dit moment ‘east of the full moon’ van Deuter) en heerlijk in je werk op gaan. Lekker wat te drinken er bij, in een vertrouwde omgeving. Ik heb nooit op een kantoor willen werken, omdat hier te veel afleiding is, door andere mensen, en daarom is thuis werken voor mij (en
mijn vriendin) de prettigste manier.

Natuurlijk heeft het wel zin om samen te werken met andere ondernemers. Deze momenten kies ik het liefst zelf uit. Op deze wijze kan ik mij voorbereiden op het gesprek dat ik met hen ga voeren. Het liefst doe ik dit dan ook op een plek, waar de andere ondernemers komen met dit zelfde doel. Ik wil hen namelijk niet storen wanneer ze aan het werk zijn. Ik vind dit behoorlijk storend, en wil dit daarom mijn collega’s niet aan doen. Daarom kom ik van het weekend goed voorbereid naar mijn zoveelste business bootcamp, om hier mijn mede ondernemers te treffen, en hier over ideeën te brainstormen. Ik kijk er overigens naar uit om jou en je team weer te zien. Nu komen ik en mijn vriendin samen, om nog één keer als business bootcamp koppel te genieten van jullie enthousiasme!

Heel veel lieve groeten,
Het Business Bootcamp koppel, Evert en Marieke

Cornelis Peters
8 years ago

Prachtig initiatief. Teken me in.

Mark ten Seldam
8 years ago

Ik ben heel benieuwd wat deze deal inhoud.

Saskia Frankena
8 years ago

De belangrijkste reden voor mij zou zijn dat ik dan buiten de setting van een training in contact kan komen met mensen die de Open Circles mindset hebben en snappen.

Niet dat er daarbuiten geen zijn, maar het is een verademing en kan zoveel boost geven aan jou en je business om gewoon af en toe weer de puntjes op de ‘i’ te zetten of te kijken hoe je samen verder komt.

Ik prijs mij gelukkig met een paar fantastische mensen om mij heen, allemaal uit Open Circles kringen, maar er is zeker ruimte voor meer.

Zeker met de mooie plannen die er nu liggen…….(cliffhanger 😉 )

Dick van de Kaa
Dick van de Kaa
8 years ago

Ik verwacht dat werken in the CoWorking mij net zo uit mijn comfortzone haalt en net zo veel brengt als de verschillende opleidingen en trainingen die ik heb gevolgd en nu doe. Telkens weer ongelofelijk hoeveel mogelijkheden er zijn. wat je mag geven en ontvangen en de creativiteit die vrij komt. Obstakels blijken geen drempel meer te zijn. Als The Coworking mij dit kan brengen is het great!

Erika Lunsche
8 years ago

Ik heb gemerkt dat ik niet zonder anderen kan. Als ik in gesprek ben iemand om haar of zijn probleem op te lossen kom ik ook weer ‘In gesprek met mezelf’ en heb ik ook een eigen vraagstuk opgelost. Dat lukt me alleen als ik in contact ben met anderen. Daarom kan The Coworking mij verder brengen, want als ik een ander (verder) help, help ik mijzelf verder.

Jelly Bijlsma
8 years ago

Deze ZZP-er, die overigens geen last heeft van de was, een lonkende bank of boodschappen, simpelweg omdat het werk dat ik doe veeeeel leuker is dan de was doen, vindt het heel inspirerend om in contact te komen met gelijkgestemde entrepeneurs. Ik word er nieuwsgierig van en ik wil graag verder ontwikkelen en groeien. De titel van deze blog “je hoeft het niet alleen te doen” spreekt mij aan; het is een uitdaging. Ik ben van het soort “ik doe het wel alleen”.

Amarens Schuurmans
Amarens Schuurmans
8 years ago

Delen is vermenigvuldigen. Samen ben je meer dan alleen.

Een inspirerende omgeving helpt daarbij. In een co-working ruimte kan ik anderen helpen een stap verder te komen en inspiratie krijgen om zelf een stap verder te komen.

Julia Arnscheidt
8 years ago

Het lijkt me fantastisch om meteen te kunnen praten en brainstormen over dingen waar ik tegen aanloop. Met mensen van Open Circles en met mensen die net als ik in het leertraject zitten. En natuurlijk om mijn ideeën te toetsen, contacten te leggen, samenwerking voor elkaar te krijgen.

Ook al is de afstand voor mij verschrikkelijk, ik wil serieus de mogelijkheden onderzoeken omdat ik verder alleen maar voordelen kan ontdekken.
Dus, kom maar op met je aanbod!

Caro Buiskool
8 years ago

Misschien is dit wel het moment om de stap te zetten en speciale tijd vrij te gaan maken voor focus op hoe ik mijn business nog meer kan finetunen

Ine Ruijfrok
8 years ago

Gisteren heb ik mijn eerste Co werkdag in Zuidpark gehad. En genoten. De prachtige ruimte om in te werken, het gezelschap van gelijkgestemde collega’s, ieder op onze eigen manier met ons bedrijf bezig. Fijn om bekenden te zien.

En ik heb echt heel veel gedaan. Terwijl ik thuis toch ook best productief ben, is dit me heel goed bevallen.

Mijn doel is om elke maand 2 dagen te co-werken en aan mijn bedrijf te werken: stok achter de deur om me te helpen focus te houden op mijn doelen en de implementatie van mijn plannen. Gisteren is het gelukt. Volgende week weer, ik zie er naar uit.

Gun jezelf het experiment en zie wat het je brengt.

Riet de Vlieger
8 years ago

Ik ben vooral nieuwsgierig. Het lijkt me geweldig om met name groepsactiviteiten, en bepaalde ontmoetingen met klanten bij jullie te houden, maar weet helemaal niet of dat de bedoeling is.

Het eerder gepubliceerde filmpje vond ik ook heel inspirerend. Van klein, individueel tot groot in de zaal met al die verschillende stoelen.

Ik was er nog niet toe gekomen om te informeren naar de condities, maar voilà, die komen er aan! Ik ben benieuwd.

Annette van der Maarel

Het klinkt enorm inspirerend! Ook meteen een logische stap eigenlijk in de ontwikkeling voor Business met een hart en visie – dat is zoals Open Circles zie, en waar ik me achter schaar. Misschien ook interessante kruisbestuivingen mogelijk op het vlak van stiefouder/gezins begeleiding?

Marcel Oosterwijk
Marcel Oosterwijk
8 years ago

Lijkt me geweldig inspirerend!

Conrad van Pruijsen
Conrad van Pruijsen
8 years ago

Ik vind het heel erg waardevol om samen met gelijkgestemde te werken aan mijn missie en droom.

In 2020 kiezen ouders om hun kinderen betekenisvol op te voeden.

Ik weet dat ik mijn missie niet alleen kan realiseren daarom is samenwerken erg belangrijk. En als dat dan ook nog kan met mensen die dezelfde business taal spreken en ook ambitieus zijn, dan help je elkaar om je eigen missie te realiseren.

Conrad
Happy Kids Happy Parents

Jacqueline Wouters
8 years ago

Hoi Nisandeh,

Heel leuk concept! Zelf maak ik al gebruik van Seat2meet wat me goed bevalt. Maar ik heb zeker belangstelling om gebruik te maken van jouw concept.

Groetjes,
Jacqueline

Robert Rosier
Robert Rosier
8 years ago

Dat kan ik heel goed gebruiken omdat zo’n vorm van samenwerken hier in Den Haag maar heel moeilijk wil lukken.

Eveline Bosselaar
8 years ago

Graag zou ik bij The Coworking willen werken want dan kan ik de ondernemers gezond en fit houden zodat ze optimaal kunnen blijven presteren. Een nek die kraakt en piept? Of een rug die dwars zit? Deze fysiotherapeut weet er raad mee.

Marijke Popma
Marijke Popma
8 years ago

Ik ben nog heel erg zoekende. Ben al jarenlang ZP’er. het gaat goed maar kan nog veel en veel efficienter ( en dus leuker!!!) Zo’n werkplek is alweer een steun in de rug, denk ik!

Miranda Rothkrans
8 years ago

Nuttig maar vanuit Zeist beetje ver. Ik kan ook naar Utrecht…maar als ik bij Open Circles feedback krijgen op mijn business plannen of via een feedbacksessie met collega zzpers, dan is er voor mij echte meerwaarde en zou ik ook vanuit Zeist naar Amesterdam komen…ben benieuwd of dat mogelijk is…groetjes, Miranda

Eleonora van Grinsven
8 years ago

The CoWorking lijkt me geweldig. Even helemaal weg uit de comfortzone. Mijn twijfel ligt bij het membership. Ik wil het best een dagje proberen en als het me bevalt op beschikbaarheidsbasis langskomen. Ik ben overtuigt dat er daar veel mensen met kennis van zaken zijn die anderen en dus ook mij willen en kunnen helpen.

Marlon Toendang
8 years ago

As a technologist providing the best technology solutions to my customers I’m dealing with a writer’s block! I need to be inspirited, and working in an environment like this will inspire me based on the use of technology and help me to unblock!

Joy Quist
8 years ago

Zeer enthousiasmerend en wervend is de tekst! Alleen dat al zou ik beter willen kunnen. Wel heb ik een vraag: wat betekent precies “Open Circles graduates”? Dus wie komen in aanmerking?

Nisandeh Neta
8 years ago
Reply to  Joy Quist

Hi Joy,

‘Open Circles graduate’ means anyone that followed any of our ‘live’ programs…
Looking forward to see you in the CoWorking, Nisandeh

Sjaak Janssen
8 years ago

Lijkt me zeer effectief, deze samenwerking en twee tot vijf dagen per week in de andere kant van Nederland werken om ook daar dichter bij je klanten te zijn is fantasties

Marleen du Clou
Marleen du Clou
8 years ago

Wat een innovatief idee. Dat moet een bruisende tent worden!
Graag meer informatie.

Jan Philipsen
8 years ago

Amsterdam net iets te ver…
Maar voor hen di in de regio Brussel-Leuven aan co-working willen doen, geef een seintje
janphilipsen@janphilipsen.be