Great LinkedIn Profile

Your LinkedIn profile is one of the most visible pieces of online information about you.

Meaning… When prospects, clients, potential partners or suppliers google your name – your LinkedIn profile appears on top of the search results…

So… Is your LinkedIn profile the best it can be?

If your answer is “No” or “Maybe” or “I don’t know”, then you should free 20 minutes, right now, to watch this video that was taken in one of the last Business Bootcamps where I share the 14 things you MUST do to make your LinkedIn profile shine (well… only 13 of them are a must, the 14th is a bonus).

If you found that your LinkedIn profile could be improved, using any of the points above, I suggest you take the time now (or as soon as possible) and fix it.

STOP paying a price for having a poor or mediocre LinkedIn profile!

And… if you found this video valuable, this is just 20 minutes of the content and strategies we share in the 2-day Business Bootcamp training.

Go to opencircles.nl to find out more about The Business Bootcamp Ultimate Collection and/or other new opportunities.

And… before you go…

Let us know in the comment box below – what is it that you’re doing and what your LinkedIn profile URL is.

Just a little promotion, free of charge… as thank you for watching my video…

To your success,

Nisandeh Neta

PS. If you found this video valuable… please take a moment to share this page with your Facebook friends, LinkedIn connections, Twitter followers, etc…

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

19 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Ramón de Vries
7 years ago

I help small entrepreneurs with the technical implementation and maintenance of their WordPress site so they can concentrate on their business.

I’ve implemented already some advice of Nisandeh and I’m still improving my LinkedIn profile.

Nicky Koopmans
7 years ago

I show entrepreneurs how to gain profits by working with energy

Anneke Crijns
7 years ago

Ik heb maar gelijk mijn eerste regel aangepast. Ik wil mensen niet meer laten weten voor welk bedrijf ik werk maar waarom ik het werk doe dat ik doe.
Wat drijft mij. Maak een betere versie van jezelf. Ik verbind graag en mijn passie komt tot uiting in het bedrijf Sailcenter Limburg
Ik kijk uit naar een ontmoeting met jou, om samen een stap verder te komen.

Remco Bontenbal
7 years ago

Dag Nisandeh,

Veel tips heb ik al eerder opgevolgd, maar je zet me weer op scherp. Vooral het gebruik van video’s en het opnieuw schrijven van de summary.

Ik ondersteun projectleiders én hun opdrachtgevers. Subtiel en discreet. Realiseer de resultaten van je project zonder kopzorgen. Op tijd en binnen budget. Want projecten zijn nooit bedoeld om een zware dobber te zijn.

Leni Minderhoud
7 years ago

En nu nog mijn eigen profiel 😉

Wat ik doe (kopregel):

Ik ben professioneel sparringpartner en coach voor 45-plus mannelijke professionals naar werk in eigen regie en financiële onafhankelijkheid

De url is: nl.linkedin.com/in/leniminderhoud/

Saartje van Breda
7 years ago

Ik help gevoelige ouders en kinderen die veel in hun hoofd zitten en emotionele en lichamelijk klachten hebben, om te gaan met dat wat ze allemaal ervaren zodat ze zich weer lekker voelen met wie ze zijn en van daaruit kunnen leven.

https://www.linkedin.com/profile/view?id=45387747

Hendrik Jan Dekker
7 years ago

Dag Nisandeh,

Ik heb een hoop opgestoken van de Business Bootcamp introductie op LinkedIn profielen. Ben steeds verder dit profiel aan het ‘professionaliseren. Bedankt!!

Maria Simons
7 years ago

Thank you Nisandeh,
this time I worked on my profile while listening to yo.
Again there were things to improve.
My next step today is asking a recommendation. And still have to put video.

Ik help ouders ‘effectief omgaan met kinderen’.
Ik doe dat door het geven van trainingen, workshops en een op een contact.
http://gezinscommunicatie.nl/

Leni Minderhoud
7 years ago
Reply to  Maria Simons

Hi Maria,

Wat goed dat je aan je profiel werkt!

Een tip, je naam op Linkedin is met kleine letters; maria simons. Maak er een Maria Simons van. Dat ziet er al veel beter uit!

Ik zag je recente post. Er is een verschil tussen een update en een post. Je post lijkt op een update. Een post is als een blogartikel. Met een call-to-action etc. Dan krijg je veel meer interaction.

Succes!

Leni

Eline van de Veen
7 years ago

Thanks a lot Nisandeh for the reminding. I immediatly improved it. A year after implementing your earlier tips it could use it. Any suggestions welcome!
nl.linkedin.com/in/elinevandeveen. My headline:
Name: helpt ondernemend samenwerken in de groene omgeving #transitie #lokaal. Auteur Ondernemend Buitenleven

Leni Minderhoud
7 years ago

Hi Eline, de hashtags (#) zijn in je kopregel op Linkedin niet nodig. Zonde van de ruimte. Ik ben wel getriggerd door je kopregel. Maar wie spreek je aan? Wie is je doelgroep?

Overigens….. zeer geïnteresseerd in je product/dienst. Na dit jaar wil ik echt buiten de stad gaan ondernemen en daarvoor wellicht mijn huis verkopen etc.

Peter den Haring
7 years ago

Ik mail elke maand 15.000 mensen mijn gratis internetscrollperiodiek met avontuurlijk, bewustzijnverruimend en spiritueel nieuws (Tijdgeest Magazine). Ik verdien marginaal aan de supergoedkope advertenties. Nisandeh’s advies was echter om mijn doelgroep te verkleinen in plaats van moeizaam te vergroten en de echte liefhebbers voortaan te laten betalen voor een abonnement.

Per 31 december a.s. ga ik dus al mijn lezers vragen om € 15 te dokken voor een abonnement van drie jaar. Dapper hoor. Kijken wie mijn echte fans zijn. Voorlopig kun jij nog lang gratis genieten van mijn bizarre moppencollectie op http://www.tijdgeest-magazine.nl/humor.
Peter den Haring, hoofdredacteur

Ron de Joode
7 years ago

Ik ben zakelijk schrijfcoach en help zzp-coaches, -trainers, -adviseurs en -therapeuten bij het schrijven van marketing- en promotiematerialen, zodat zij moeiteloos hun ideale klanten aantrekken. Denk daarbij aan het formuleren van een krachtige marketingboodschap en hulp bij copywriting, bijvoorbeeld het (her)schrijven van (blog)artikelen, persberichten, webteksten, rapporten, e-books en boeken. Mijn LinkedIn URL is: nl.linkedin.com/in/rondejoode/en

Maurice Kok
Maurice Kok
7 years ago

Hallo allemaal,

Ik leer mensen die persoonlijk willen groeien en hun toekomst in eigen handen willen nemen; hoe jij je toekomst kunt creëren door middel van de wet van aantrekking en persoonlijk te groeien.

Dit doe ik door middel van een online thuisstudie en persoonlijke coaching sessies.

Je kunt mij vinden op :

nl.linkedin.com/in/mauricekokcreate/nl

Frank Zuijdweg
7 years ago

Ik heb je aanwijzingen voor een LinkedIn profiel verwerkt voorzover dat mogelijk is. Dank voor de tips. Zeer waardevol.

Anneke Stuij
7 years ago

Ik help kinderen van 0-12 jaar en hun ouders om deze belangrijke periode samen met plezier, ontspanning, vitaliteit en vanuit de eigen kracht te beleven. Ik help ze aan een goede start van hun gezamenlijke levenspad, m.b.v. Reconnective Healing (sessies en kinderworkshops) en massage.

linkedin.com/in/annekestuij

Ans Peters
Ans Peters
7 years ago

Op dit moment ben ik aan de hand van de aanwijzingen van Nisandeh, mijn LinkedIn profiel aan het verbeteren. Dat valt nog niet mee, omdat LinkedIn mij uitnodigt om allerlei aanvullingen te geven, die ik (nog) niet heb. Ook een nieuwe website zal mijn bedrijfstak: Shantala Speciale Zorg behandelaar goed in de markt moeten zetten: incontactmetdementie.nl zal binnenkort in de lucht zijn.

Ik geloof dat ieder mens recht heeft op respectvolle aandacht en behandeling, de dementerende mens in het bijzonder.
Dat moeten ook mijn users zijn, mijn target audience zijn mensen tussen de 50 en 90 jaar met een familielid of anders gerelateerde die lijdt aan dementie. Ik wil beide groepen helpen om tot het allerlaatste moment in contact te kunnen blijven. Dit is mogelijk door respectvolle, tragere benadering en aanraking. Deze techniek wil ik de familie graag aanleren.

Jeroen Rijkeboer
6 years ago

Zo, ik heb mijn LinkedIn aangepast. Graag op schieten opdat ik het verder kan verbeteren. Te vinden door te klikken of https://nl.linkedin.com/in/expertgoogle in te toetsten.

Overigens een linkverzoek wordt geaccepteerd. ^^

Groet en alvast bedankt,

Jeroen
Dé Google-deskundige

Josette Koelewijn-Rietveld

Dit is mijn linked in profiel:

http://www.linkedin.com/in/josettekoelewijn