Meet the Experts – Rich Schefren met Nisandeh Neta

EENMALIG BUSINESS EVENT
MEET THE EXPERTS

MET NISANDEH NETA EN RICH SCHEFREN
ZONDAG 7 JULI 2013 NBC NIEUWEGEIN

Meld_je_nu_aan_blue

Deze gelegenheid wil je niet missen

Grote Amerikaanse business goeroes komen niet vaak naar Nederland. Voor Rich Schefren is het zelfs de eerste keer. Dat is op zich al bijzonder want Rich treedt zelden op. Voor grote opdrachtgevers maakt hij een of twee keer per jaar een uitzondering. En nu dus ook voor Open Circles Academy. Ik ben er bijzonder trots op dat ik Rich naar ons land hebben weten te halen. Voor een uniek en eenmalig optreden. Uitsluitend toegankelijke voor studenten van Open Circles Academy. Verzeker je nu van een plaats en lees daarna verder.

Dit staat je te wachten

Zet je schrapen laat je overdonderen door Rich Schefren. Zijn energie werkt aanstekelijk. Zijn kennis is overweldigend. Rich slaagt erin om in korte tijd, heel veel kennis met je te delen. Dit doet hij in twee speedsessies.

Sessie 1. Become a recognized expert in your field.

Misschien zie je jezelf nog niet als een autoriteit of expert. Maar dat gaat veranderen. Rich Schefren laat je zien hoe jij je kunt onderscheiden van alle andere aanbieders in jouw markt. Hoe je het vertrouwen en het respect wint van klanten en prospects. Hoe je ervoor zorgt dat jouw e-mails, blogposts en ander publicaties worden gelezen en doorgegeven. Met als resultaat dat nieuwe klanten zich spontaan melden en je omzet omhoog schiet. Uit eigen ervaring kan ik je verzekeren dat de aanpak van Rich werkt. Ik werk er elke dag mee.

Sessie 2. From opportunity seeker to strategic entrepreneur.

Wat onderscheidt de opportunist van een strateeg? Rich Schefren legt de verschillen bloot en laat zien waarom de opportunist achter de feiten aanloopt en de strateeg zijn business ziet groeien. Schefren laat je kennis maken zijn beproefde systeem voor duurzame groei en winstgevendheid. Je ontdekt hoe jij betere strategische keuzen maakt. Hoe je obstakels omzeilt en opruimt. Maar vooral hoe je meer omzet, meer winst en toch ook meer vrije tijd voor jezelf creëert.

Meld_je_nu_aan_blue

Investering € 975,-

Rich Schefren heeft talloze ondernemers geleerd hoe ze hun bedrijf succesvoller en winstgevender konden maken. Ben je nog niet tevreden over je eigen bedrijf? Wil je meer klanten, meer omzet, meer winst? Laat Rich Schefren je dan duidelijk maken welke strategieën jouw onderneming een groeispurt geven. Doe jezelf niet tekort en meld je meteen aan. De inschrijvingen stromen binnen en het aantal plaatsen is beperkt.


Rich Schefren, President en CEO van Strategic Profits 

In Nederland hebben nog weinig mensen van hem gehoord. Maar in de VS geldt Schefren als een van de meest succesvolle business consultants. Niet voor niets wordt hij wel de guru’s guru genoemd. Met zijn bedrijf Strategic Growth heeft hij honderden startende en bestaande ondernemers de weg naar commercieel succes gewezen. Rich Schefren is afgestudeerd aan de Case Western Reserve University en werkte korte tijd als strategisch planner bij Arthur Anderson. Met zijn eerste eigen bedrijf realiseerde hij in vier jaar een omzet van $ 7 miljoen.

Sinds 2004 richt Schefren zich met zijn bedrijf Strategic Profits volledig op business consulting. Dankzij zijn ervaring als ondernemer en strategisch planner is Schefren als geen ander in staat om startende ondernemers te helpen om gestructureerder en winstgevender aan hun onderneming te bouwen.

MTE_photo4