Remarkable Product Master Class – special

1510550_675819772481210_1935111161_nHoe creëer jij een product of dienst dat ZICHZELF verkoopt?

Wat kun je doen om die gewenste, goedbetalende klanten aan te trekken?

Hoe maak je jouw product of dienst ONWEERSTAANBAAR?

Je ontdekt het tijdens de Remarkable Product Master Class.

Ben je wel eens jaloers op die ondernemers die het helemaal hebben gevonden? Ze hebben precies de juiste niche, leuke klanten die waanzinnige enthousiast zijn en het geld blijft binnenstromen op hun bankrekening.

Laat 1 ding heel duidelijk zijn: dit heeft niets met geluk te maken. Er is een strategische aanpak, het 5-stappenplan waarmee ook jij een opmerkelijk product kunt creëren.

Of je het nu moeilijk vindt om je te onderscheiden van je concurrenten of stiekem twijfelt over de kwaliteit van je product of dienst of geen keuze kunt (of durft te) maken uit de opties die je hebt…

In de Remarkable Product Master Class laat ik je zien hoe je de onmiskenbare succesfactoren in het DNA van jouw product of dienst weeft. Zoals Apple, Harley Davidson, Lady Gaga, Google dat hebben gedaan en blijven doen. Open Circles Academy is de snelst groeiende onderneming geworden in onze branche vanwege onze remarkable product strategy. Aan de hand van het krachtige 5-stappenplan krijg je inzicht in dit proces EN je ontdekt hoe je dit toepast op jouw eigen product of dienst.

Ben je er klaar voor om de twijfel, de worsteling met middelmatigheid om te zetten in 100% focus en kracht gericht op de groei van je business? Behalve de explosieve groei die jouw opmerkelijke product voor je inkomen gaat betekenen, heb je met een werkelijk opmerkelijk product een veel grotere impact op jouw doelgroep, de wereld.

In de Remarkable Product Master Class ontdek je:

remarkable-product-giang-open-forum-hp

  • hoe je verandert van: “ach, het is een kwestie van geluk” naar “ah, nu snap ik precies hoe het werkt en wat ik moet doen!”
  • het 5-stappen systeem waarmee je jouw product gegarandeerd opmerkelijk maakt
  • hoe moeizame acquisitie plaatsmaakt voor een product of dienst dat zichzelf verkoopt
  • hoe je met directe feedback van andere deelnemers bewijst of je product ‘truly remarkable’ is
  • en nog veel meer…

Er is wel een belangrijke voorwaarde voor het succes dat je behaalt met het materiaal uit deze Master Class. Je moet absoluut bereid zijn. Je moet bereid zijn te sleutelen aan jouw dienst of product met de tools en strategieën die je krijgt aangereikt.

Het doet me veel pijn als ik entrepreneurs niet hun volle potentieel zie waarmaken. Ze weten niet wat ze moeten doen, volgen de verkeerde strategieën, maar grijpen ook niet de helpende hand als die wordt toegestoken.

Ik hoop dat dit niet voor jou geldt, want de oplossing staart je nu recht in je gezicht…

Meld je nu aan voor de Remarkable Product Master Class.

Praktische details

Remarkable Product Master Class
Datum: woensdag 16 april 2014
Tijd: 10-17 uur

Locatie
Carlton President Hotel
Floraweg 25
3542 DX Utrecht

Jouw investering voor deze master class is €975 (excl. BTW)
Het is een van de beste investeringen die je kunt doen voor de groei van je business.

aanmelden

 

 

 

Tot 16 april in de Remarkable Product Master Class.

Op jouw succes,

Nisandeh Neta en team Open Circles Academy