Welkom RTL-Z kijker!

rtl_zDankjewel voor het bezoeken van de Open Circles website na het RTL-Z item over Open Circles Academy en ons 2-daagse trainings- en netwerk evenement voor ondernemers: de Business Bootcamp.

Over Open Circles
Open Circles helpt ZZP’ers en kleine ondernemers succesvol te zijn met hun business. Dit doen we met unieke trainingen, live-evenementen, boeken en DVD’s en waardevol online trainingsmateriaal dat we gratis beschikbaar stellen via onze website. 

In de Business Bootcamp – voor veel ondernemers de eerste kennismaking met Open Circles – delen we nieuwe, effectieve manieren om met dezelfde inspanning, hetzelfde bedrijf, dezelfde tijd, dezelfde investering – je verkopen en winst te verdubbelen, verdrievoudigen of zelfs te verviervoudigen. Het zijn de strategieën en tools waarmee we de snelst groeiende business in onze branche zijn geworden.

Onze aanpak ondersteunt onze visie: To create a better world by empowering people to fulfill their greatest potential. Wij geloven dat ondernemers die hun volle potentieel waarmaken een groter verschil maken dan degenen die blijven steken in middelmatigheid.

Speciaal voor jou
Om je kennis te laten maken met de kracht van ons educatieve materiaal, kom je als RLT-Z kijker in aanmerking voor een GRATIS cursus Social Media SecretsIn de nieuwe economie is social media een van de beste tools om je klantenbestand, je verkopen en je winst te laten groeien. Maar hoe maak je nu echt slim gebruik van social media om je business te laten groeien? Je ontdekt het in deze video cursus.

Download nu gratis video cursus: Social Media Secrets

 

Op jouw succes,

Nisandeh en team Open Circles Academy

P.S. Wil je ‘live’ kennismaken met de kracht van onze opleidingen en de meest inspirerende en befaamde top-ondernemers ontmoeten? Dan raden we je aan om nu de Business Bootcamp van juli 2014 te boeken; met Top-Zakenvrouw en televisiepersoonlijkheid Annemarie van Gaal en niemand minder dan Internationaal Succes Expert Brian TracyEn hoe eerder je boekt, hoe lager de toegangsprijs. Klik hier voor meer informatie en aanmelden voor de Business Bootcamp