Meet the Experts: Nisandeh Neta met Rich Schefren

MEET THE EXPERTS
NISANDEH NETA MET RICH SCHEFREN
ZONDAG 7 JULI 2013 NBC NIEUWEGEIN

Meld_je_nu_aan_blue

Deze gelegenheid wil je niet missen
Grote Amerikaanse business goeroes komen niet vaak naar Nederland. Voor Rich Schefren is het zelfs de eerste keer. Dat is op zich al bijzonder want Rich treedt zelden op. Voor grote opdrachtgevers maakt hij een of twee keer per jaar een uitzondering. En nu dus ook voor Open Circles Academy. Ik ben er bijzonder trots op dat ik Rich naar ons land hebben weten te halen. Voor een uniek en eenmalig optreden. Uitsluitend bestemd voor studenten zoals jij die al meerdere trainingen hebben gevolgd. Verzeker je nu van een plaats en lees daarna verder.

Dit staat je te wachten
Zet je schrap en laat je overdonderen door Rich Schefren. Zijn energie werkt aanstekelijk. Zijn kennis is overweldigend. Het mooiste is dat hij in staat is in heel korte tijd, heel veel kennis met je te delen. Dit doet hij in twee speedsessies.

Sessie 1. Become a recognized expert in your field
Misschien zie je jezelf nog niet als een autoriteit of expert. Maar dat gaat veranderen. Rich Schefren laat je zien hoe jij je kunt onderscheiden van alle andere aanbieders in jouw markt. Hoe je het vertrouwen en het respect wint van klanten en prospects. Hoe je ervoor zorgt dat jouw e-mails, blogposts en ander publicaties worden gelezen en doorgegeven. Met als eindresultaat dat nieuwe klanten zich spontaan melden en je omzet omhoog schiet. Uit eigen ervaring kan ik je verzekeren dat de aanpak van Rich werkt. Ik werk er elke dag mee.

Sessie 2. From opportunity seeker to strategic entrepreneur
Wat onderscheidt de opportunist van een strateeg? Rich Schefren legt de verschillen bloot en laat zien waarom de opportunist achter de feiten aanloopt en de strateeg zijn business ziet groeien. Schefren laat je kennis maken zijn beproefde systeem voor duurzame groei en winstgevendheid. Je ontdekt hoe jij betere strategische keuzen maakt. Hoe je obstakels omzeilt en opruimt. Maar vooral hoe je meer omzet, meer winst en toch ook meer vrije tijd voor jezelf creëert.

Meld_je_nu_aan_blue

Investering € 975

Rich Schefren voegt veel toe aan wat je bij ons al hebt geleerd. Daarom vind ik dat jij – juist als gevorderde student – deze bijeenkomst niet mag missen. Om dit te onderstrepen geven we je een enorme korting. Jij betaalt maar 10% van wat de bijeenkomst zou moeten kosten. Maar reageer wel snel, de inschrijvingen stromen binnen en het aantal plaatsen is beperkt.

Mag ik je voorstellen aan Rich SchefrenIn Nederland hebben nog weinig mensen van hem gehoord. Maar in de VS geldt Schefren als de grootste autoriteit op het gebied van online business. Met zijn bedrijf Strategic Profits heeft hij honderden startende en bestaande ondernemers de weg naar commercieel succes gewezen.

Rich Schefren is afgestudeerd aan de Case Western Reserve University. Hij werkte enige tijd als strategisch planner bij het gerenommeerde Arthur Anderson. In 1994 verliet hij Arthur Anderson om een noodlijdend familiebedrijf te redden. Hierin slaagde hij glansrijk. Maar tegen een hoge prijs. Hij maakte lange dagen en besloot dat hij dit niet zijn hele leven wilde doen. Schefren maakte eerst zijn studie af en startte met zijn vrouw Deb een aantal centra voor hypnotherapie. Al snel bouwde hij een indrukwekkende reputatie op. Niet zozeer als therapeut maar als ondernemer. Met de centra realiseerde hij in vier jaar een omzet van $ 7 miljoen.Rond deze tijd, maakte Schefren voor het eerst kennis met internet marketing. De dynamiek van de business fascineerde hem. Binnen korte tijd richtte hij verschillende joint ventures op met grote namen uit het vak.

De internet marketing business had toen nog een bedenkelijke reputatie. Schefren bracht daar verandering in. Dankzij zijn ervaring als ondernemer, therapeut en strategisch planner bij Arthur Anderson was Schefren in staat om internet marketeers te helpen om gestructureerder, winstgevender en met minder opoffering van vrije tijd aan hun onderneming te bouwen.

In 2004 besloot Schefren zich volledig te richten op business consulting en richtte Strategic Profits op. Dit bedrijf richt zich op dit moment volledig op Internet marketeers. Inmiddels heeft Rich Schefren alle problemen en obstakels leren kennen waarmee online ondernemers te maken kunnen krijgen. Zijn belangrijkste bevinding? Als een internet bedrijf flopt, ligt dat meestal niet aan de kwaliteiten van de ondernemer zelf. De misvatting dat hij alles zelf moet is de meest voorkomende oorzaak.


MTE_photo4