Meet the Experts: Nisandeh Neta met Rich Schefren

MEET THE EXPERTS
NISANDEH NETA MET RICH SCHEFREN
ZONDAG 7 JULI 2013 NBC NIEUWEGEIN

Meld_je_nu_aan_blue

Deze gelegenheid wil je niet missen
Grote Amerikaanse business goeroes komen niet vaak naar Nederland. Voor Rich Schefren is het zelfs de eerste keer. Dat is op zich al bijzonder want Rich treedt zelden op. Voor grote opdrachtgevers maakt hij een of twee keer per jaar een uitzondering. En nu dus ook voor Open Circles Academy. Ik ben er bijzonder trots op dat ik Rich naar ons land hebben weten te halen. Voor een uniek en eenmalig optreden. Uitsluitend bestemd voor studenten zoals jij die al meerdere trainingen hebben gevolgd. Verzeker je nu van een plaats en lees daarna verder.

Dit staat je te wachten
Zet je schrapen laat je overdonderen door Rich Schefren. Zijn energie werkt aanstekelijk. Zijn kennis is overweldigend. Het mooiste is dat hij in staat is in heel korte tijd, heel veel kennis met je te delen. Dit doet hij in twee speedsessies.

Sessie 1. Become a recognized expert in your field
Misschien zie je jezelf nog niet als een autoriteit of expert. Maar dat gaat veranderen. Rich Schefren laat je zien hoe jij je kunt onderscheiden van alle andere aanbieders in jouw markt. Hoe je het vertrouwen en het respect wint van klanten en prospects. Hoe je ervoor zorgt dat jouw e-mails, blogposts en ander publicaties worden gelezen en doorgegeven. Met als eindresultaat dat nieuwe klanten zich spontaan melden en je omzet omhoog schiet. Uit eigen ervaring kan ik je verzekeren dat de aanpak van Rich werkt. Ik werk er elke dag mee.

Sessie 2. From opportunity seeker to strategic entrepreneur
Wat onderscheidt de opportunist van een strateeg? Rich Schefren legt de verschillen bloot en laat zien waarom de opportunist achter de feiten aanloopt en de strateeg zijn business ziet groeien. Schefren laat je kennis maken zijn beproefde systeem voor duurzame groei en winstgevendheid. Je ontdekt hoe jij betere strategische keuzen maakt. Hoe je obstakels omzeilt en opruimt. Maar vooral hoe je meer omzet, meer winst en toch ook meer vrije tijd voor jezelf creëert.

Meld_je_nu_aan_blue

Investering € 975

Rich Schefren voegt veel toe aan wat je bij ons al hebt geleerd. Daarom vind ik dat jij – juist als gevorderde student – deze bijeenkomst niet mag missen. Om dit te onderstrepen geven we je een enorme korting. Jij betaalt maar 10% van wat de bijeenkomst zou moeten kosten. Maar reageer wel snel, de inschrijvingen stromen binnen en het aantal plaatsen is beperkt.

MTE_photo4