Social Media Master Class

Voel jij je wel eens overweldigd door het Social Media “geweld” waarmee je dagelijks te maken krijgt? Of houd jij je er juist niet mee bezig, omdat je er niet zo goed raad mee weet?

Feit is, dat we niet om Social Media heen kunnen. En feit is ook dat slim gebruik van Social Media een enorme boost aan je business kan geven. Maar danmoet je wel weten hoe je Social Media moet inzetten, pas dan biedt het een geweldige kans om je business te laten groeien. Maar als je te lang wacht, of het verkeerd inzet, dan mis je de boot of gooi je je eigen glazen in.

Sociale netwerken en blogs hebben veel veranderd: de manier waarop en de plaats waar mensen hun ervaringen delen, waar mensen producten en diensten vinden, en uiteindelijk, waar mensen hun tijd en geld besteden.

Als jij goed beseft hoe belangrijk Social Media is voor je business – dan is deze Master Class er voor jou!

In de Social Media Master Class ontdek je:

  • Hoe je een kwalitatief goed systeem van luisteren en monitoren creëert – teneinde de conversaties te volgen, zowel goed als slecht, over jou, je business en je producten en diensten.
  • Hoe je de basis van een Social Media marketing campagne opzet – zodat je aandacht besteedt aan de belangrijkse elementen en geen tijd verliest aan onnodige activiteiten.
  • Hoe je je business laat groeien met Social Media, in 1 uur per dag – inclusief: 12 manieren om Twitter te gebruiken om je business te laten groeien, de werkelijke kracht van LinkedIn, hoe start je je blog in 5 minuten en waar schrijf je precies over in je blog in de komende 12 maanden.
  • Hoe je je sociale netwerken bij de conversatie betrekt – zodat ze jouw fans worden en je helpen nieuwe producten en diensten te ontwikkelen en zelfs te vermarkten…
  • Hoe je je resultaten meet – zodat je weet wat werkt en wat niet werkt voor jouw specifieke business.
  • En nog meer hele coole dingen

Aan het einde van het seminar ben je in staat om effectief Social Media in te zetten om je business te laten groeien.

Praktische details

Social Media Master Class

Datum: woensdag 11 december 2013

Tijden: van 10 tot 17 uur

Locatie
Nieuwegein Business Centre (NBC)
Blokhoeve 1
3438 LC Nieuwegein 
Route description

Kosten: GRATIS!
Indien je aan de Business Bootcamp hebt deelgenomen en de nagestuurde online vragenlijst hebt ingevuld.

Schrijf je snel in, want het aantal plaatsen is beperkt en op=op!

Vul het onderstaande formulier in om je aan te melden.

Meld_je_nu_aan_blue