Anouk Beekman – Entrepreneur van de Week

129 views | 59 reacties |
shares

Door Lizzy de Wilde
Anouk wilde altijd al een eigen bedrijf beginnen maar wist niet waarin. Ze werkte jaren als HR adviseur, eerst in loondienst, later op interim basis. In 2012 trekt ze de stoute schoenen aan en richt Managing Moms op. Eindelijk vallen de puzzelstukjes op hun plaats. En de trainingen bij Open Circles stimuleren haar om ervoor te gaan.

‘Ik kreeg in december 2012 een aanbod voor een gratis Social Media seminar van Open Circles. Ik was net met mijn bedrijf gestart en dacht: die informatie kan ik wel gebruiken. En daar regende het kwartjes. Ik had twee jaar eerder een prachtig concept uitgewerkt om mensen te motiveren om in de Zorg- en Welzijnssector te gaan werken. Doordat ik betrokken was geweest bij het ontwikkelen van het digitale Zorg en Welzijn Plein, wist ik wat er speelde en waar de knelpunten lagen. Daar had ik een oplossing voor bedacht in de vorm van een ‘banenbeurs 2.0’. Ik ben heel ver gekomen met de organisatie, maar kreeg het niet van de grond.´

Zelfvertrouwen
´Tijdens dat seminar zag ik waarom het niet gelukt was. Mijn plan was goed, de opstart ook, maar ik pakte niet door. Ik ging wel in line, verzamelde enthousiaste mensen om mij heen, boekte resultaten, maar ik bleef niet in line, ik haakte te vroeg af. Ik liet me te veel in de verkeerde richting duwen. Dat heeft een flinke deuk in mijn zelfvertrouwen geslagen. Eerlijk gezegd was ik het geloof in mijzelf een beetje kwijtgeraakt. Ik heb een jaar niets gedaan en nagedacht en kwam tot de conclusie dat ik iets moest gaan doen dat dichter bij mezelf lag.´

Ondernemersbloed
´Toen ik als ZZP-er werkte aan het concept voor de banenbeurs 2.0, deed ik mijn eigen administratie, mijn eigen onderhandelingen en dat voelde hartstikke goed. Het ondernemersbloed zit er dus wel in. Alhoewel ik mij daar nooit zo bewust van was, terwijl mijn ouders nota bene een boomkwekerij hadden! Ik heb vaak getwijfeld aan mijn capaciteiten, wat kon ik nou eigenlijk allemaal? Wie zat er nou op mij te wachten? Heel lang heb ik dat volledig geweten aan het feit dat ik geadopteerd ben samen met mijn twee zussen – ik was zeven jaar – toen mijn biologische moeder overleed. Ik was niet goed genoeg en daarom moest ik weg. Nu weet ik dat het voor een groot deel komt doordat ik hoogbegaafd ben en vaak onder mijn kunnen presteerde.´

Opvoeden
‘Omdat ik vanaf mijn vijfde de zorg voor mijn babybroertje in Zuid-Korea had, als tweede moeder fungeerde voor mijn zussen in Nederland, als au pair gewerkt heb in Engeland en zelf vier (hoogbegaafde) kinderen heb, is opvoeden iets heel vanzelfsprekends voor mij. Het gaat me gemakkelijk af en ik krijg vaak positieve opmerkingen over mijn gezin. Ik heb ook een eigen visie op opvoeding en wordt altijd geraakt door kinderen die ongelukkig zijn, omdat ze niet goed begrepen worden. Daar wilde ik iets mee doen en dan vooral met de ouders, die zijn tenslotte de bron van hun kinderen!´

Logisch
´Ik was net met mijn bedrijf gestart toen ik Open Circles leerde kennen. Ik vond Nisandeh oprecht en geloofwaardig overkomen. Hij past bepaalde theorie toe, probeert het uit en als het werkt, leert hij het zijn studenten. Dat klonk voor mij logisch, omdat ik zelf ook zo werk. Bovendien krijg je praktische tips en adviezen waar je meteen iets mee kunt. En ik weet ondertussen uit ervaring dat implementatie en nazorg het belangrijkst zijn. Ik ben nu een spons, wil zoveel mogelijk leren en heb onder andere de Business Campus, Business Bootcamp, Financial Freedom, Master Entrepreneur en Breakthrough to Success gedaan. En dit jaar doe ik de Business University en Life Skills University.´

Kracht
´Door die trainingen heb ik weer geloof in mijn bedrijf èn in mijzelf gekregen. Ik weet dat ik mijn eigen koers moet varen en me niet meer af moet laten leiden door meningen van anderen. Tijdens een visualisatie (Breakthrough to Success) heb ik mijn kracht (weer) ontdekt. Ik mag zijn wie ik ben. Dat heeft heel veel gedaan met mijn zelfvertrouwen. Ik werk nu samen met een compagnon. We hebben onze doelgroep aangescherpt en richten ons op moeders in leidinggevende posities en zelfstandigen met hoogbegaafde kinderen. We verzorgen online en offline trainingen en workshops. Ik ga ook een boek schrijven over mijn eigen methode. Ik heb nu de handvatten om mijn potentie volledig tot bloei te laten komen!´

Anouk Beekman van Managing Moms

Ben je na het lezen van het verhaal van Anouk tot inzichten gekomen, ben je geïnspireerd of heb je vragen? Laat het Anouk weten in het commentaarveld hieronder. Zodra je comment is geplaatst, ontvang jij GRATIS van Anouk GRATIS 7 Gifted Tips over hoe je in je eigen kunt kracht staan en daarmee een voorbeeldfunctie kunt vervullen voor anderen.

P.S. Word JIJ straks geïnterviewd door Lizzy als de volgende Entrepreneur van de WeekKlik hier en deel jouw succesverhaal

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
59 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Ursula Pieter
Ursula Pieter
7 years ago

Lieve Anouk,

Wat een gaaf mooi verhaal. Met veel trots lees ik je verhaal. Wat inspireer je mij. Mooie krachtige slimme vrouw.

Anouk Beekman Houdijk
7 years ago
Reply to  Ursula Pieter

Dank je wel lieve Ursula voor je prachtige reactie!
Fijn om je beter te leren kennen! En we maken nog een afspraak! 😉

Tot snel!

Met Gave Groetjes,
Anouk

Dick van de Kaa
Dick van de Kaa
7 years ago

Hallo Anouk,

Proficiat. Dank voor je mooie verhaal. Heel herkenbaar. Zit er middenin. Stimuleert mij bijzonder.

Groet,

Dick

Anouk Beekman Houdijk
7 years ago

Dankjewel Dick voor je reactie.
En je ziet… je bent niet alleen! Ik geloof dat iedereen wel door zo’n periode gaat in zijn/haar leven.
Belangrijk is: stay in line! Dan kom je er zeker! Want jij hebt ook al bijzondere doelen behaald, waar ik ontzettend van onder de indruk was.

Met Gave Groet,
Anouk

Stephanie van der Steen

Wat een geweldige prestatie Anouk!

Fijn dat je je richting hebt gevonden. Heel inspirerend om te lezen!.

Ik hoop dat binnenkort een training bij je kan volgen, want ik denk dat ik het met die meiden wel kan gebruiken. Ik blijf je in ieder geval gewoon volgen :-).

Groetjes,

Stephanie

Anouk Beekman Houdijk
7 years ago

Hai Stephanie,

Dank je wel voor je enthousiaste reactie!
En natuurlijk ben je van harte welkom op mijn training! Want inderdaad… dat vermoeden hadden wel al van jouw meiden ;-).

Op mijn website kun je meer lezen over de diensten die ik aanbied en in de toekomst ga aanbieden.
Ook de website is nog volop in ontwikkeling, net als ikzelf.
Dus het is inderdaad verstandig om me te volgen via MomsMuse (e-Zine van Managing Moms).

Tot snel!

Gave Groetjes,
Anouk

Angela Timmerman
7 years ago

GELICITEERD, jij bent absoluut de Enterpeneur van de Week! Je verdient het.

Prachtig hoe je de dingen in je leven zo mooi hebt om kunnen zetten in het positieve!! Jij bent een krachtige persoonlijkheid, met mooie energieke en enthousiste uitstraling! Keep on going en ga voor al die Moms!!!

Anouk Beekman Houdijk
7 years ago

Dank je wel Angela voor je enthousiaste reactie en je motiverende en mooie woorden! Je bent ook zo lief!

Heerlijk hoe je me altijd weet te stimuleren om door te gaan.

En ik ga zeker voor die Moms! Ik heb ze nu ‘gevonden’ en die laat ik nu niet meer los ;-P
Nee, eerst zorgen dat de kids en de Moms weer happy met elkaar en zichzelf zijn!

Met Gave Groetjes,
Anouk

Esther Groenewegen-Jonker

Geweldig Anoek!
Met veel vallen en weer opstaan uiteindelijk op dit punt gekomen. Nu door pakken en gaan knallen!!!
Je hebt zoveel kwaliteiten en talenten. De richting die je nu kiest is geweldig, je kunt moeders helpen met de opvoeding van deze kinderen.
Ik weet zeker dat het een groot succes gaat worden!
Fijn dat ik je heb leren kennen!!

Hugs Esther

Anouk Beekman Houdijk
7 years ago

Dankjewel Esther voor je enthousiaste reactie en je geloof in mij!
En het mooie van ons is dat wij samen moeders helpen die afwijken van het “normale”…. Mooi werk 😉

Ik ben heel blij dat ik je heb leren kennen en je steeds beter leer kennen!

Hugs,
Anouk

Didier Dohmen
7 years ago

Beste Anouk,

Hartelijk dank voor je openhartige kijk op je ontwikkeling.
Als een van de enthousiaste mensen heb ik je leren kennen bij de opzet van de banenbeurs 2.0.

Het is geweldig om te zien dat je nu na een korte bezinning sucfcesvol bent met Managing Moms.
Ik wens je daar waanzinnig veel succes mee!

Hartelijke groet,

Didier

Anouk Beekman Houdijk
7 years ago
Reply to  Didier Dohmen

Dank je wel Didier voor je reactie.
Ja, zo is onze ontmoeting tot stand gekomen, leuke tijd was dat 😉

Dank je wel voor je succeswensen en wie weet, kan ik iets voor jou betekenen voor op de basisscholen?
Want juist daar is het goed om meer bewustzijn en kennis te creëren over hoogbegaafdheid.

Een keer afspreken?

Met Gave Groet,
Anouk

Floor Schuttevaer
7 years ago

Dank je wel voor het delen van je persoonlijke verhaal, het maakt je voor mij nog een mooier mens. Prachtig dat je nu bent gaan doen wat heel dichtbij je ligt, daarmee kun je veel betekenen voor andere moeders in dezelfde situatie, dat weet ik zeker. Veel succes!

Anouk Beekman
7 years ago

Dankjewel Floor voor je lieve woorden! Ja, ik heb inderdaad het gevoel dat ik op ‘mijn’ levenspad loop. Het was een zoektocht en dat terwijl het al die tijd recht onder mijn neus was ;-).
Maar zo gaan die dingen… Het is altijd dichterbij dan je denkt…

Ik hoop inderdaad dat ik veel moeders kan helpen en daarmee de kinderen. Want zij zijn de nieuwe generatie en daar moeten wij met zorg, liefde en bewustzijn mee omgaan!

Met Gave Groet,

Anouk

Anja Zentveld
Anja Zentveld
7 years ago
Reply to  Anouk Beekman

Dank je wel Anouk dat je je kwetsbaar durft op te stellen en het met ons wilt delen.

Als moeder van 3 hoogbegaafde kinderen en een eigen zaak kijk ik uit naar je tips hoe in je eigen kracht te blijven staan.

Heel veel succes met al je plannen voor nu en in de toekomst!

Lieve groet,
Anja

Thierri Vanbrabant
7 years ago

Wow Anouk,

Petje af voor zoveel vallen en toch weer opstaan.

Ik had nooit gedacht dat jij zo’n gevoelige vrouw was die zich liet sturen door anderen. Super dat je je kracht gevonden hebt. Dank je wel voor onze momenten samen, elke keer als we bij Nisandeh zijn. Succes met je boek.

Hier heb je een link om zo nodig goedkoop je eigen boek uit te geven met het “Print on Demand-principe”. Lage oplages in functie van wat je klanten bestellen. Offset is voor grote oplages. Maar met crowdfunding kan je misschien wel in één keer een grote oplage aan. Creëer je buzz en je hebt wellicht zo je grote oplage voor mekaar. Hier komt de link: zelfjeboekuitgeven.nl/pod/

Succes, en ik ben blij voor je overwinningen op jezelf en op je criticasters, de non-believers waar je je niet op moet afstemmen.

Big hug,
Thierri

Anouk Beekman Houdijk
7 years ago

Hahaha!! Zo zie je maar Thierri… de buitenkant zegt niet alles ;-P

Jij ook bedankt voor onze momenten. Iedere keer weer leer ik andere mensen beter kennen… mooi…

En bedankt voor de link voor het printen van mijn boek!
Ik ga er zeker werk van maken.

En inderdaad, ik laat mij nu niet meer (zo snel) van mijn stuk brengen door criticasters en non-believers :-).

Met Gave Groet,
Anouk

Delphine Ghekiere
Delphine Ghekiere
7 years ago

Hoi Anouk,

wat goed dat je uiteindelijk je business hebt afgestemd op je innerlijke zelf. Jouw verhaal is herkenbaar voor mij.

Ik word helemaal blij van jouw missie! Dit jaar heb ik mijn zoon van 5 laten testen maar stootte bij de school en de leerkrachten op een muur van onbegrip. Recent is hij gestart op een andere school waar hij wel de sprong mocht maken naar de 1e klas en kan leren op zijn eigen tempo. Dag na dag zie ik hem openbloeien en elke morgen springt hij vrolijk uit bed.

Veel succes met Managing Moms!

Warme groeten,
Delphine

Anouk Beekman Houdijk
7 years ago

Dank je wel Delphine voor je enthousiaste reactie! Wat fijn om te horen dat jij ook een goede school voor je zoon hebt gevonden, dat is zo belangrijk!
Geniet er samen van en jij ook succes business!

Met Gave Groet,
Anouk

Shifra de Boers
Shifra de Boers
7 years ago

WAUW Anouk, wat mooi om je verhaal hier te lezen! Ik vind je een dappere, lieve vrouw, een prachtig mens! Ik ken je wat beter, we zijn LSU buddy’s, en kan niets dan zeggen dat je een fantastische moeder bent, en dat Managing Moms je echt op het lijf geschreven is! Ik kan Anouk aan iedereen met kids, die vragen heeft over de opvoeding etc. van harte aanbevelen. Bedankt voor wie je bent en dat je samen met mij oploopt op dit prachtige levenspad als buddy

Anouk Beekman Houdijk
7 years ago

Lieve Shifra,

Dank je wel voor je prachtige woorden en je enthousiaste reactie! En natuurlijk de mooie complimentjes…
Vanochtend toen ik ze voor het eerst las, was ik zo overdonderd dat ik er niets over kon zeggen 😉

Zo zie je maar… dat je nooit klaar bent met jezelf te ontwikkelen…
Maar ik zie ze nu en erken ze, dank je wel lieffie!!

Liefs,
Anouk

Anouk Beekman Houdijk
7 years ago

Dankjewel lieve buddy!! Voor je lieve en bemoedigende woorden. Fijn dat je mijn buddy bent! <3

Elfriede Krauth
7 years ago

Hoi Anouk,

Wat een mooi verhaal. Ik heb je in sommige trainingen mee mogen maken, en ik vind het geweldig nu wat meer over jou en jouw pad te lezen.

Dank je wel voor het delen, en ga zo door,

big hug!
Elfriede

Anouk Beekman Houdijk
7 years ago

Dank je wel Elfriede voor je reactie!

Ja, ondanks dat wij elkaar bijna maandelijks tegenkomen op de trainingen, zijn er teveel andere dingen waar onze aandacht naar uitgaat.

Dan is zo’n succesverhaal wel een mooie aanvulling op de plaatjes die wij van elkaar hebben 😉

Ik ga je zien op het laatste LSU weekend. Dan gaan we er een knalfeest van maken!

Met Gave Groet,
Anouk

Saskia Steur
7 years ago

Anouk, wat heerlijk om jouw verhaal te lezen! En wat goed dat je voor je passie gaat. Ik kijk met veel plezier uit naar je boek (ben zelf ook meerbegaafd, evenals onze kinderen) en ik blijf je volgen!

Anouk Beekman Houdijk
7 years ago
Reply to  Saskia Steur

Dankjewel Saskia, voor je heerlijke reactie! Ja, zo’n vermoeden had ik al bij jou en je kids 😉
Leuk dat je mijn boek wilt lezen. Ik zal je op de hoogte houden!

Met Gave Groet,
Anouk

Marielle Meijer
7 years ago

Hi Anouk,

Dank je wel voor het delen van je mooie verhaal! Heel herkenbaar, al die kwartjes die vallen en dat je door al die trainingen je weg vind en deze steeds duidelijker voor je ziet.

Veel succes met Managing Moms!

Marielle

Anouk Beekman Houdijk
7 years ago

Dankjewel Marielle voor je reactie. Ja, heerlijk geluid en gevoel die vallende kwartjes ;-P

Thnx en jij ook veel succes met je onderneming!

Met Gave Groet,
Anouk

Barbara Rijskamp
7 years ago

Hoi Anouk,

Dank voor het delen. Ik wens je veel succes met het schrijven van het boek. Met de trainingen van Nisandeh moet dit wel lukken!

Groet,
Barbara

Anouk Beekman Houdijk
7 years ago

Hai Barbara,

Dank je wel! Ik heb nog een hoop werk te verzetten voordat mijn boek af is. Maar hoe groot de klus ook is, het begint allemaal met de eerste stap! En die heb ik inmiddels al genomen.

En inderdaad met de training van Nisandeh gaat het zeker lukken 🙂

Met Gave Groet,
Anouk

Corinne Sprenger
7 years ago

Dank je wel Anouk voor je verhaal. Erg inspirerend, misschien kunnen we nog eens wat voor elkaar betekenen.

groetjes Corinne

Anouk Beekman Houdijk
7 years ago

Jij ook bedankt Corinne voor je reactie. En natuurlijk sta ik open om samen te onderzoeken wat wij voor elkaar kunnen betekenen. Neem je contact met mij op?

Met Gave Groet,
Anouk

Karin van Toor
Karin van Toor
7 years ago

Geweldig Anouk dat je Entrepreneur van de Week bent.

Schitterend openhartig verhaal waarin ik jou helemaal herken. Echt heel mooi dat je je niche na vallen en weer opstaan nu hebt gevonden en dat er vele kwartjes zijn gaan rollen. Ook ik heb 2 hoogbegaafde zonen waardoor ik mijn niche vond. Uiteraard wens ik je heel veel succes met managing moms.

Met een hartelijke, muzikale groet Karin

Nanette Popken
Nanette Popken
7 years ago

Beste Anouk,

Wat een prachtig verhaal! Zo zie je maar dat vallen en opstaan bij elkaar hoort. Brian Tracy had het er afgelopen zaterdag nog over: “a mistake is to help you along”. Nu zit je dus nog dichter bij je doelgroep. Veel succes!

Anouk Beekman Houdijk
7 years ago
Reply to  Nanette Popken

Beste Nanette,

Ja daar geloof ik ook heilig in. Je kunt iets niet volledige beheersen, als je nooit onderuit bent gegaan. Want dan weet je niet wat jouw grenzen zijn en waar ze liggen.

Belangrijk is het om hier van te leren en daarop verder te bouwen. Mooie levenslessen…

Bedankt voor je mooie reactie.

Met Gave Groet,
Anouk

Loes van Langen
7 years ago

Lieve Anouk,

Je hebt me geraakt met je levensverhaal. Het zorgen zit in je bloed en wat ik nu lees is dat je volledig in je kracht staat om volledig vanuit jouw KRACHT voluit te bloeien en te blijven staan!

Wat heb jij de wereld en de moeders veel te bieden.

Whoeh! Ik dank je voor je verhaal en mede door jouw verhaal wordt ik gesterkt om ook in mijn Kracht te blijven staan.

Een warme hartelijke groet
Loes

Anouk Beekman
7 years ago

Dankjewel Loes voor je mooie en lieve woorden!
Echt prachtig om te lezen wat mijn verhaal bij jou heeft teweeggebracht.

De 7 Gifted Tips zijn naar je onderweg. Ik ben benieuwd wat je daarvan vindt.

Met Gave Groet,

Anouk

Sabine Schalkwijk
7 years ago

Dank je wel voor het delen van je prachtige verhaal, Anouk! Heel inspirerend!

Het is duidelijk dat je je missie gevonden hebt! Wat heerlijk om te zien hoe je bezig bent.

Heel veel succes met de ontwikkeling van Managing Moms!

Hartelijke groeten

Sabine

Anouk Beekman Houdijk
7 years ago

Dankjewel Sabine! Het was ook een heel leuk gesprek met Lizzy en we konden nog wel uren doorgaan 😉

Ja, ik ben volop in ontwikkeling met Managing Moms en dat is ook een deel van de visie (lerende organisatie). Continu afstemmen op de behoefte van je doelgroep.
Dus voorlopig blijf ik in beweging 😉

Met Gave Groet,
Anouk

Robert Scheerder
Robert Scheerder
7 years ago

Hoi Anouk,

Van harte gefeliciteerd! Ik vind het inspirirerend om te lezen over jouw ups en downs. Wat ik voor mezelf vooral uithaal, is ‘stay inline’. Ik heb afgelopen zomer een doelgroep gekozen, succesvolle vrouwelijke ondernemers, die duidelijk past bij mijn passie. Sinds half augustus ben ik ze aan het bevragen en dat gaat de ene week heel voorspoedig en de andere week zit het tegen. En juist dan is het zaak voor mij om inline te blijven en door te gaan.

Daarnaast herken ik veel in de uitdagingen van het opvoeden.

Dank je wel voor je openheid! Ik hoop je gauw een keer te ontmoeten!

Big hug, Robert

Anouk Beekman Houdijk
7 years ago

Dank je wel Robert voor je reactie!
Wat goed om te lezen dat je iets voor jezelf eruit hebt kunnen halen uit mijn verhaal.

Ja, voor mij was en is dat ook het grootste leerpunt: ‘Stay in Line’. En dit heeft alles te maken met: geloof in jezelf!

Dus Stay in Line en Geloof in Jezelf!

Heel veel succes met je onderneming en ik kijk uit naar een persoonlijke ontmoeting!

Met Gave Groet,
Anouk

Diet Bleijerveld
Diet Bleijerveld
7 years ago

Prachtige website. Ik heb mee gemoedert bij een hoogbegaafd kind. Had Ik dit toen maar geweten. Als ik moeders van dergelijke kinderen tegen kom. Zal ik ze opmerkzaam maken op deze website.

Anouk Beekman Houdijk
7 years ago

Dankjewel Diet. Ja, er was nog een hoop onbekend vroeger. Gelukkig wordt er steeds meer aandacht besteed aan hoogbegaafdheid. Maar we zijn er nog lang niet. Daarom is het zo belangrijk om elkaar te steunen, van elkaar te leren en vooral herkenning en erkenning bij elkaar te zien.
Want het gevoel dat je niet alleen bent, maar met een groep, geeft de extra kracht voor jezelf en je kind.

Bedankt dat je mensen op mijn website wilt attenderen.

Met Gave Groet,
Anouk

Lizzy de Wilde
Lizzy de Wilde
7 years ago

Ha Anouk, wat leuk om deze positieve reacties te lezen! Gewoon doorgaan, er zijn zoveel ouders en kinderen die jouw hulp kunnen gebruiken! En succes met je boek, als je hulp nodig hebt weet je me te vinden…
Lieve groet, Lizzy

Krista Steenbergen
7 years ago

Wouw Anouk! Fantastisch! Gefeliciteerd! Een mooi en persoonlijk verhaal, dankjewel!

Anouk Beekman Houdijk
7 years ago

Dank je wel Krista voor je mooie woorden.

Ja, het is inderdaad een meer persoonlijk verhaal geworden dan een business verhaal. Maar dat is transformatiefase waarin ik momenteel zit. Dus het is goed…

Fijn om te lezen dat je het mooi vindt.

Met Gave Groet,
Anouk

Lizet van Triet
7 years ago

Wow Anouk, gefeliciteerd; entrepreneur van de week, wow! Petje af hoe je het allemaal geflikt hebt!
Geniet ervan en spreek je graag weer tijdens een volgende training.
Hartelijke groet,
Lizet

Leni Minderhoud
7 years ago

Dank je wel voor je inspirerende verhaal! Petje af hoe je veel hebt meegemaakt en doorleefd en er nu naar kijkt. En het bevestigt nog eens hoe krachtig de visualisaties zijn. Ik ben zeer benieuwd naar de 7 tips.
Warme groet,
Leni

Anouk Beekman
7 years ago

Dankjewel Leni. De visualisaties werken voor mij inderdaad heel goed. En ik ben dankbaar voor alle levenslessen en ervaringen die ik heb opgedaan. Ik kan ze nu steeds beter plaatsen en kom steeds dichterbij mijn life’s purpose.

Je ontvangt de 7 Gifted Tips automatisch zodra je je inschrijving hebt bevestigd.

Ik hoor graag van je wat je van de Gifted Tips vindt.

Met Gave Groet,

Anouk

Suzanne Koenen
7 years ago

Hi Anouk,

wat een herkenbaar verhaal!
Ik zie veel kinderen in de praktijk die op de één of andere manier niet lekker in hun vel zitten of niet mee komen. Helaas worden er, mijns inziens, veel te snel (verkeerde) stempels uitgedeeld.
Fijn dat ik nu een website weet waar ik de moeders op kan attenderen. Succes met je boek!

Groetjes, Suzanne

Anouk Beekman Houdijk
7 years ago
Reply to  Suzanne Koenen

Dankjewel voor je reactie.
Ik ben het helemaal mee eens Suzanne! Juist de hulpdiensten waar ouders als eerste naar toegaan, zouden zich meer moeten verdiepen in o.a. hoogbegaafdheid. Want als de kinderen (ook volwassenen) niet op de juiste benaderd worden of ondersteuning krijgen, kan hij vaak het gedrag vertonen dat overeenkomt met bijvoorbeeld ADHD of autisme. En als dit wordt behandeld, gaat het faliekant mis.

Mijn advies naar ouders is ook: luister vooral naar jezelf en kijk naar het kind! Kijk hoe het gaat na een diagnose. Je kind moet weer die sprankeling in zijn ogen zien. Want kinderen zijn van nature blij en vrolijk. Tenminste… als het goed gaat met ze…

Fijn dat je ouders op mijn website wilt attenderen. Ik help ze graag!

Met Gave Groetjes,
Anouk

Mathilde Bosker
7 years ago

Hi Anouk,

Wat een mooi en persoonlijke verhaal. Bedankt daarvoor. Het afgelopen weekend van de LSU, Excellent Health, hebben we een aantal oefeningen samen gedaan. Ik vond het fijn je beter te leren kennen en kijk uit naar je boek. En wauw…. 4 hoogbegaafde kinderen, dat had ik niet gedacht, respect! Ik heb aan 1 mijn handen meer dan vol.

Anouk Beekman Houdijk
7 years ago

Dankjewel Mathilde voor je reactie.
Ja, ik vond het ook erg fijn om je beter te leren kennen en zo bijzonder dat wij dezelfde professionele achtergrond hebben.

En ja… ik heb vier hoogbegaafde kids. Maar op zich is dat fijner dan een aantal wel en een aantal niet. Want dan zou ik continu moeten schakelen in mijn communicatie, aansturing, motivering en snelheid ;-). Niet dat ze allemaal hetzelfde zijn, verre van dat. Maar thuis functioneren wij allemaal op een vergelijkbaar niveau en daardoor merken wij hier thuis niet zoveel van het hoogbegaafde. Heel prettig 😉

Tot snel!

Met Gave Groet,
Anouk

Maria Simons
7 years ago

Hey Anouk, wat een zoektocht he?! Stay in line, er zijn zoveel ouders die je nodig hebben! JIJ kunt dit!

Anouk Beekman Houdijk
7 years ago
Reply to  Maria Simons

Ja Maria, dat was het zeker! Maar nu ik het gevonden heb, blijf ik ‘in line’! Dankjewel voor je vertrouwen in mij…

Met Gave Groet,
Anouk

Martine Verweij
7 years ago

Hoi Anouk,

Ik heb gelijk je website bezocht. Ziet er prachtig uit, vooral die foto met moeder en kind. Op die manier zet je gelijk de sfeer van je bedrijf neer. Bedankt voor dit idee.

Ik vind STRAF en STRIJD ook heel goed gevonden en doet me denken aan SPICE.

Succes met je bedrijf! Je hebt iets prachtigs te bieden aan de wereld!

Warme groet,
Martine Verweij