Coen Tuerlings – Entrepreneur van de Week

571 views | 357 reacties |
shares

Door Lizzy de Wilde
Hij werkt al ruim twintig jaar als zelfstandig ondernemer, waarvan de laatste acht jaar met zakenpartner Kees Peters. Ze weten alles van klankontspanning en klankbegeleiding en hebben een royaal klantenbestand. Hun bedrijf Soundfulness doet het dus goed! Ja, maar het kan nog veel beter! “We wilden meer bereiken, zagen de mogelijkheden, wisten dat we uit moesten breiden, maar hadden geen idee hoe we dat aan moesten pakken.” Toen Coen een video van Open Circles Academy zag, voelde hij dat hij naar de Business Bootcamp moest om te onderzoeken of daar de antwoorden lagen.

“Ik was onder de indruk van dat filmpje. Iemand vertelde over zijn business. Wat mij raakte was dat hij het niet over zijn product had, maar over wat je voor een klant kunt betekenen. Toen dacht ik: daar moet ik naartoe, daar valt iets te leren. Ik ben flink uit mijn comfortzone gestapt want alles wat te maken heeft met de zakenwereld, pakken met stropdassen, netwerken en lobbyen heeft mijn aversie. Daar wordt alleen vanuit de mind gecommuniceerd, was mijn overtuiging. En mijn missie is om mensen te laten communiceren vanuit hun hart! Ik heb wat moeten overwinnen om te gaan én ook om er te komen: mijn navigatiesysteem liet me in de steek, ik moest alles wissen, inclusief de adressen van mijn klanten, om hem weer aan de praat te krijgen.

Kennelijk moest ik er volledig blanco instappen. Ik dacht: ga maar eens onbevooroordeeld luisteren, opnemen en aanvaarden. Voor aanvang van de Business Bootcamp heb ik Nisandeh een hand geschud. Dat doe ik eigenlijk altijd: even contact maken, even voelen wie hij is en waar ik ben. Midden op de dag ben ik weer naar hem toe gegaan. Ik had moeite met de hebberigheid die gecreëerd werd. Méér omzet behalen, méér geld verdienen, snel reageren om een aangeboden boek in de wacht te slepen. Ik vroeg: “Wordt hier wel gewerkt vanuit het hart? Hoe stimuleer je mensen om niet alleen maar hebberig te zijn?” “Kom morgen maar terug, “antwoordde Nisandeh. En dat heb ik gedaan.”

Vanuit het hart
“Mijn weerstand werd volledig weggenomen toen uitgelegd werd dat de missie van Open Circles is om duizend conscious millionaires te helpen realiseren. Dat gaf mij het inzicht hoe je vanuit het hart zaken kunt doen. Hoe meer je namelijk zelf kunt creëren, des te meer je door kunt geven, en een stroom op gang kunt brengen die de wereld kan veranderen. Ik zag marketing en zakelijk bezig zijn voor het eerst als middelen die je in kunt zetten om je missie te verspreiden. Na de Business Bootcamp heb ik acht trainingen gevolgd, waaronder Master Entrepreneur, Financial Freedom, Financial IQ, Passive Business Income en ik ben nog niet uitgeleerd.”

Ondersteuning bieden
“De belangrijkste verandering die we doorgevoerd hebben is dat we ons niet langer puur richten op het werven van nieuwe klanten, maar ondersteuning bieden aan onze huidige klanten. Wat hebben zij nodig om te groeien, zodat ze de kennis en kunde door kunnen geven? Dat is, naast het bieden van inhoudelijke kennis en training in klankwerk, ook hulp bij marketing, bedrijfsvoering, het bouwen van je website, het inzetten van facebook, Youtube, Google+ enzovoort. We hebben hiervoor een Vakgroep voor Klankwerkers ontwikkeld.

Zichtbaar
Ons grootste succes zijn onze werkervaringsplekken. De klant, bijvoorbeeld een zorginstelling, trainingsbureau of wellnesscentrum, krijgt een aantal keer gratis klankontspanning in ruil voor feedback, foto’s en video’s die we op onze website mogen plaatsen plus de mogelijkheid voor een student om wetenschappelijk onderzoek te doen. Op deze manier kunnen onze klankwerkers oefenen, krijgt het management de gelegenheid om te ervaren wat de effecten zijn van de Soundfulness methode en, heel belangrijk, wordt erover gesproken! We worden gezien, en dat levert nieuwe opdrachten op.”

Systemen
“Had ik het allemaal maar twintig jaar eerder geweten, dan had ik niet zoveel tijd verknoeid met niet-gefocust werken. Het veranderen van bestaande systemen is moeilijk, het is alsof ik een flatgebouw in de steigers moet zetten om de fundering opnieuw te leggen. Maar het gaat ons lukken, ik heb nu praktische strategieën aangereikt gekregen die, als ik ze inzet – want het is en blijft een kwestie van DOEN – absoluut werken. Het verwezenlijken van mijn missie is nu veel dichterbij dan ik ooit voor mogelijk hield. Van een diepe wens is het geworden tot een praktisch uitvoerbare taak.”

Coen Tuerlings van Soundfulness

Ben je na het lezen van het verhaal van Coen tot inzichten gekomen, geïnspireerd, gemotiveerd of heb je vragen voor Coen? Laat het Coen weten in het commentaarveld hieronder.  Als je comment is geplaatst, ontvang je van Coen gratis de CD Soundfulness klankontspanning – voor balans in spanning en ontspanning en voor meer focus om te presteren.

P.S. Word jij straks ook geïnterviewd door Lizzy als de volgende Entrepreneur van de Week?  Klik hier en deel jouw succesverhaal!

357
Leave a Reply

avatar
180 Comment threads
177 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
176 Comment authors
Kees RobbenEsther MolenaarMary van de PanneCoen TuerlingsThierri Vanbrabant Recent comment authors
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
Caro Ritsma
Gast

Coen, wat een herkenbaar verhaal! Zo zat ik er ook bij in de Business Bootcamp van afgelopen januari. Ik wilde gewoon mijn brood verdienen en verder dacht ik niet op dat moment.

Mijn ogen zijn daar zeker open gegaan. Nu begrijp ik dat ik ook de kracht van marketing kan inzetten om missies te vervullen (die toen nog totaal buiten mijn bewustzijn lagen).

Je idee over werkervaringsplekken vind ik heel interessant. Ik ga eens kijken of en hoe ik het concept van feedback op meerdere wijzen kan inzetten dan alleen een testimonial.

Gefeliciteerd en succes met alles! groet, Caro

Coen Tuerlings
Gast

Beste Caro,

Mocht je meer willen weten over de ervaringsplekken die we hebben ontwikkeld, stuur me dan een bericht via LinkedIn.

De wederkerigheid die hierdoor ontstaat zorgt ook voor een goede marktontwikkeling en een expert status.

Echt een aanrader…

Hartelijke groet
Coen

Audrey Soekhradj
Gast

Wat een mooi en zeer herkenbaar verhaal. Je krijgt tools aangereikt maar moet het toch zelf doen. En dat betekent uit je comfort zone komen. Daarvoor heb je lef nodig! En dat heb je. Succes.

Coen Tuerlings
Gast

Hoi Audrey,

Lef is met de paplepel ingegoten 😉
De kunst is om met deze lef mijn grote visie tot werkelijkheid te maken.

Dat zijn inderdaad de tools die ik heb gekregen bij de trainingen van Open Circles. En daarbij hebben Nisandeh en Vered een schitterend voorbeeld gegeven, hoe je met lef de wereld positief verandert.

Daar ben ik heel dankbaar voor.

Groetjes
Coen

Maaike Frankena
Gast

Hallo Coen,

Wat leuk om te lezen wat je allemaal gedaan hebt. De zin een gebouw in de steigers zetten om een nieuwe fundering aan te leggen raakt me. Erg herkenbaar. Mooi hoe jullie een systeem hebben bedacht om iets ‘zweverigs’ behapbaar te maken en tegelijkertijd lekker vanuit je hart doorwerken.
Maak er een nog mooier 2014 van!

Coen Tuerlings
Gast

Hoi Maaike,

Bij veel trainingen ben ik jou ook tegengekomen.
Je bent ook heel actief…

En bedankt voor je mooie woorden.
Soundfulness is inderdaad niet zweverig en ‘behapbaar’.
We mogen trainen om te werken vanuit het hart.

Dit herken ik ook terug in de trainingen van Open Circles,
Fulfill your potential…. vanuit je hart.

Ik kan me ook geen mooier werk voorstellen…

Business en hartzaken kunnen dus goed samen,
een mooie les die ik geleerd heb.

2014 wordt een top jaar,
en tot onze volgende ontmoeting…

Groetjes Coen

Judith Kamerman
Gast

Ha Coen, gefeliciteerd met dit mooie heldere blog. Ik ben erg geïnteresseerd in je werk, ik denk dat het een prachtige symbiose zou kunnen zijn met mijn werk. Ik verheug me nu al op de geluiden die ik van je ga ontvangen! In dit blog komt op meerdere manieren naar voren hoe je van ideaal werkelijkheid kunt maken. Gezongen groet van Judith

Coen Tuerlings
Gast

Hoi Judith,

Die neem ik heel graag aan… je gezongen groet 😉

Ik ben nu wel heel benieuwd naar de ‘symbiose’ die je voorstelt.
Door Open Circles ben ik de kracht van Joint Ventures echt gaan begrijpen
dus ben ik één en al oor voor je idee voor een partnership.

De geluiden komen je snel tegemoet in de vorm van een Soundfulness klankontspanning CD.
Die heb je verdient met je commentaar op dit blog artikel.

Klankende groet
van Coen

Anja Leinders
Gast

Wat een mooi verhaal Coen. Ik ken je wel al van in de trainingen, maar ik vind het altijd zo bijzonder om dan achteraf te vernemen welk het verhaal is achter iemands eerste Business Bootcamp. Heel symbolisch, dat navigatie-issue 🙂

Coen Tuerlings
Gast

Hoi Anja,

Ik heb ook de andere verhalen gelezen bij “Entrepreneur van de week”, heel inspirerend…

Lizzy kan ook ontzettend goed een interview afnemen en de essentie in woorden vatten. Echt een kanjer…

Wanneer kan ik jou verhaal lezen?

De navigatie-issue was voor mij absoluut een teken dat ik kon vertrouwen en even niet de eigenwijze, beter-wetende zelfstandige uit te hangen…

Gewoon luisteren naar de expert…. en implementeren wat er wordt aangereikt…

Hoe simpel kan het zijn 😉

Groetjes
Coen

Marijke Willems
Gast

Beste Coen,

Dank je wel voor je mooie en open verhaal. Dit soort verhalen lezen werkt voor mij heel motiverend en inspirerend. Ik herken me in de ‘aversie’ tegen hard en zakelijk. Ik had voorheen nooit bedacht dat je het ook anders kon bekijken. Bij mij begint de mindswitch te komen en jouw stuk heeft me weer iets verder geholpen. Bedankt daarvoor!

Met hartelijke groet,

Marijke Willems

Coen Tuerlings
Gast

Hoi Marijke, Die ‘mindswitch’ had ik ook echt wel nodig… Als ik niet uit mijn comfort zone was gestapt, en naar mijn ‘aversie’ tegen hard en zakelijk had geluisterd,… dan was ik nooit zover gekomen. Mijn wereld is zoveel groter nu en mijn potentie om er een bijdrage aan te leven ook. En daar zit mijn passie… Mijn grote dromen zijn nu haalbare doelen en strategische stappen. Mijn visie krijgt vorm en capaciteit om werkelijk een bijdrage te leveren vanuit mijn hart. Ik herken veel in de missie en inspiratie die Nisandeh en Vered uitdragen. Daarbij zijn de verhalen van… Lees verder »

Jacqueline ter Haar
Gast

Hi Coen,

Wat een heerlijk inspirerend verhaal! Ik ben heel erg blij dat we de komende jaren samen in een groeiproces zitten. Ik hoop dat ik jou op mijn manier kan helpen met een versteviging van de fundering! Zoals het er nu naar uit ziet ben je al lekker op weg…een man met een hart!

Laat 2014 een prachtig jaar worden!

Jacqueline

Coen uerlings
Gast

Hoi Jacqueline,

Fijn om je hier ook tegen te komen.
En bedankt voor je mooie woorden

…..een man met een hart…

Mijn dag kan niet meer stuk 😉

Tot snel,
Groetjes
Coen

Yolande van Lith
Gast
Yolande van Lith

Coen,

Wat een mooi en leerzaam verhaal, ook voor mij herkenbaar. Leuk uit ieder blog krijg ik weer tips, voor mij heel leerzaam. Soundfulness zou ook heel goed zijn op de middelbare scholen, de jeugd communiceert totaal niet vanuit het hart. Hier is veel te behalen en “de jeugd is de toekomst” Vroeg geleerd is oud gedaan……………..

Veel succes Coen, groet, Yolande

Coen Tuerlings
Gast

Hoi Yolande,

De jeugd heeft inderdaad de toekomst…

Het zou mooi zijn als we hier nog meer mogen communiceren vanuit het hart. Hier is absoluut veel te behalen.

Gelukkig hebben we al mooie projecten in de educatie branche

soundfulness.com/educatie.html

Ook Nisandeh en Vered zijn nauw betrokken om het onderwijs een nieuwe impuls te geven. Veranderingen kun je het beste bij de bron doorvoeren en dat zijn toch de jongeren…

Hartelijke groet
Coen

Myra de Wildt
Gast
Myra de Wildt

Hallo Coen,

Wat leuk om je verhaal te lezen nadat we elkaar op de e-teamdag hebben ontmoet. Hoewel ik je toen kort heb gesproken, heeft wat je me vertelde over wat je doet indruk op me gemaakt. Geweldig dat je nu “Entrepreneur van de week” bent en dat Open Circles je zo op weg heeft geholpen!

Tot snel! Warme groet, Myra

Coen Tuerlings
Gast

Hoi Myra,

De E-team dag was ook een mooi voorbeeld hoe je medewerking en passie voor je werk stimuleert. Ook hier heb ik weer veel kunnen leren.

In mijn visie zie ik ook een E-team voor me, die vol passie de krachtige Soundfulness methode de wereld in brengt…

Daar ga ik voor 😉

Groetjes
Coen

Andrea Cusinello
Gast

Hai Coen,

Echt een inspirerend verhaal. Ik herken me ook toen de eerste dag bij de Business Bootcamp was: handen schudden, dansen, schreeuwen, erg Amerikaans allemaal en bovendien buiten mijn COMFORT ZONE!

Dankzij je passie ben ik meer geïnteresseerd in klankschalen en heb ik voor een tijdje ervaren, echt geweldig en ontspannen. Ik zou leuk vinden met jou samen werken en een systeem vinden om werkervaring plek op mijn business kunnen toepassen.

Ik doe acupunctuur, heb je idee of zullen we een keer brainstormen? Nog gefeliciteerd voor je successen en voor het delen van je ervaring!

Tot spreeks
Andrea Cusinello

Coen Tuerlings
Gast

Tof Andrea,

Dat gaan we doen. Kijken hoe acupunctuur en klankontspanning tot een remarkable product kunnen maken…

Jouw directheid en doorzettingsvermogen is een goed voorbeeld en stimulans voor mij.
Onze ideeën brengen al mooie vruchten voort in de vorm van de Top Bloggers facebookpagina.

Graag ga ik een keer met je brainstormen.

Tot snel
Coen

Yolande van Lith
Gast
Yolande van Lith

Coen,

Alvast bedankt voor de cd, wat een cadeautje! Ik heb het voor het eerst ervaren met Kerst, vorig jaar. Het was tijdens de kerstviering op mijn werk. Iedereen deed mee, het was een hele mooie ervaring, heel bijzonder. Men kon gaan liggen of ergens gaan zitten, in een ruimte die daarvoor was ingericht, alleen met kaarslicht en iedereen was onder de indruk nadien.

Het was het onderwerp voor de rest van de avond. Een ervaring die ik iedereen kan aanraden. Een tip; biedt het bedrijven aan i.p.v. een kerstpakket of een nieuwjaarsbijeenkomst, prachtige start voor het nieuwe jaar…………

Coen Tuerlings
Gast

Hoi Yolande,

Goed idee… ga ik uitwerken voor 2014.

Kerst en nieuwjaars-klankontspanning voor het hele team 😉

Groetjes
Coen

Madeleine Lenagh
Gast

Coen,

Ik ken jou als iemand die volledig vanuit het hart werkt en daarom is dit voor mij zo’n inspirerend verhaal! Zelf sta ik op een punt van bezinning – het commercieel werken brengt geen voldoening en werken vanuit mijn hart lijkt minder op te leveren in zakelijk opzicht. Dank voor dit verhaal, Coen, het brengt mij een stap verder.

Warme groet,
Madeleine
White Stork Grandmother

Coen Tuerlings
Gast

Hoi Madeleine,

Mooi punt om te staan zo rond de jaarwisseling.

– Punt van bezinning –

Commercieel werken en werken vanuit mijn hart is prima te combineren.

Kom langs op 18-19 januari bij de Business Bootcamp dan help ik je met Open Circles en het hele E-team nog een stapje verder.

Ik zie je graag…

Warme groet,
Coen

Jolanda Schoorl
Gast
Jolanda Schoorl

Bedankt voor het delen van je verhaal Coen!
Goed om te lezen dat Open Circles nieuwe inzichten biedt zowel aan nieuwe ondernemers als aan bestaande ondernemers die al jaren in “het vak” zitten.

Super dat je een nieuwe weg hebt gevonden met de werkervaringsplekken.

Heel veel succes en gefeliciteerd met je benoeming “Entrepreneur van de week”.

Groetjes,
Jolanda

Coen Tuerlings
Gast

Hoi Jolanda,

Super inzichten komen tot super plannen.
De stimulans om het te implementeren maakt het praktisch haalbaar, Dat is wat ik heb ontvangen…

De werkervaringsplekken zijn daar een mooi voorbeeld van.

Jij ook veel succes in 2014

Groetjes,
Coen

Sheela Vyas
Gast
Sheela Vyas

Dag Coen,

Gefeliciteerd met deze profilering van Soundfullness. Zeker inspirerend en herkenbaar. Herken het proces het toch om het hart gaat en kreeg langzamerhand door dat je door hoofd, hart en handen samen juist een gezond bedrijf kunt opzetten en een grotere bijdrage kan leveren aan de wereld. Zal jullie producten inzetten bij mijn meditatie en yoga sessies.

Hartelijke groet,

Sheela Vyas

Coen Tuerlings
Gast

Hoi Sheela,

Leuk om te lezen dat je de CD gaat gebruiken voor meditatie en yoga sessies. Ik hoor graag je ervaringen uit de praktijk.

Misschien kan ik een persoonlijke klankontspanning samenstellen die bij jouw manier van werken past. Iedereen heeft zo zijn voorkeuren en wensen, daar luister ik graag naar.

Hou me op de hoogte hoe het is gegaan.

Hartelijke groet,
Coen

Ben Daenen
Gast

Hallo Coen, Gefeliciteerd met je titel Entrpreneur van de week. Heel inspirerend verhaal en zo herkenbaar als je de overtuiging hebt dat dit alleen kan werken met mindzaken en niet of minder met hartzaken. Als je meer in het hart zit dan is het een grote stap om te zetten. Ik worstel daar ook nog af en toe mee, maar jouw verhaal geeft aan dat het ook anders kan zonder je authenticiteit te verliezen. Bedankt daarvoor! En dan nog even dit. Gisteren was ik op internet op zoek naar een Klankschaal om cadeau te geven voor kerst aan mijn vriendin.… Lees verder »

Coen Tuerlings
Gast

Hoi Ben,

Fijn om te lezen dat mijn verhaal je een andere kant laat zien,
dat je met authenticiteit een stap kunt zetten buiten je overtuigingen.

Buiten de comfort zone stappen is ook absoluut wat ik nu als vitalisering en uitdagend ervaar. Daar liggen mijn kansen…

en toeval bestaat niet….
luister ook maar eens naar mooie klankschalen via

blog.soundfulness.com/klankschalen-luisteren

Namaste
Coen

José Limpens
Gast

Wauw, Coen, wat een mooi verhaal! Ik merk dat het lezen ervan mij inspireert om zelf ook ‘beter bij de les’ te blijven wat mijn business betreft en me weer beter te focussen.
Dank je wel en veel succes met je business!

Coen Tuerlings
Gast

Hoi José

Focussen is absoluut wat Nisandeh mij heeft geleerd.

Dat brengt helder naar voren waar het echt om gaat en hoe ik daar kan komen.

Er is nog veel te doen, maar bij de ‘les’ blijven heb ik geïmplementeerd 😉

Groetjes
Coen

Ernestine van de Pol
Gast

Een aantal jaar geleden maakte ik kennis met de Soundfulness methode. Deze methode was voor mij een eye-opener: het leerde me om contact te maken met mijn essentie en geluid te geven aan alle creativiteit in me. Iets vaags werd zo tastbaar en uitvoerbaar. Ik startte een bedrijf waarbij ik klank-ontspanning gaf, toen nog aan iedereen die klank-ontspanning wilde ontvangen. Ook in mijn persoonlijk proces maakte ik een groei door. Daarvoor heb ik waardevolle ondersteuning ontvangen van Coen, d.m.v. cursussen en van individuele Shaman Touch behandelingen. Coen wees me op de Business Bootcamp en daar had ik me al net… Lees verder »

Coen Tuerlings
Gast

Hoi Ernestine,

Hier word ik nou zo blij van…
Je mooie woorden raken me…

Ik zie jou bedrijvigheid groeien op je eigen authentieke wijze.
Fijn dat ik daar aan heb mogen bijdragen.

De combinatie met Open Circles is een ‘Superpower potion’
Dat zie ik bij jou ook duidelijk terug.

Ontwikkelen je bedrijf ViaKlank” Coaching, begeleiding en advies bij gehoorverlies tot ver voorbij de gehoorgrens 😉

Hartelijke groetjes
Coen

Gaudia Galama
Gast

Hey Coen, Leuk om je hier te zien en te lezen. Everything is Energy, dat is waarmee ik opnieuw in contact kwam bij mijn jaar Open Circles in 2012. Wij ontmoetten elkaar bij de Write Your book in 28 days februari 2013 en daarna op Facebook. Jouw product(en) zijn het levende bewijs dat alles energie is en als je ermee leert werken en spelen dat je jezelf en anderen kan helpen zichzelf te genezen. Het jaar open Circles is in ieder geval ook voor mij een enorme boost geweest in mijn persoonlijke en professionele ontwikkeling! Keep up the good work!… Lees verder »

Coen Tuerlings
Gast

Hoi Gaudia,

De CD komt eraan…

Fijn dat je de energie in mijn producten herkent, dat voelt goed.
Zeker omdat je ook een expert bent op het gebied van gevoeligheid en omgaan met paarden,
en daarbij jezelf en anderen helpt om te helen.

Mijn boek komt er ook aan… in 2014.
Ik hou je op de hoogte.

Hartelijke groeten

Coen

Coen Tuerlings
Gast

Hoi Sheela,

Leuk om te lezen dat je de CD gaat gebruiken voor meditatie en yoga sessies. Ik hoor graag je ervaringen uit de praktijk.

Misschien kan ik een persoonlijke klankontspanning samenstellen die bij jouw manier van werken past. Iedereen heeft zo zijn voorkeuren en wensen, daar luister ik graag naar.

Hou me op de hoogte hoe het is gegaan.

Hartelijke groet,
Coen

Esther Benard
Gast
Esther Benard

Beste Coen,

Mooi om te lezen wat een enorme ontwikkeling je hebt doorgemaakt. Niet alleen op zakelijk gebied, maar zo te lezen ook je persoonlijke mindset.

Ik ben ook anders tegen geld aan gaan kijken, hoefde niet echt rijk te worden. Sinds Open Circles heb ik daar een geheel andere kijk op gekregen.

Dank je voor je openhartige verhaal,

Esther

Coen Tuerlings
Gast

Hoi Esther, Ik wil echt rijk worden in volle overvloed… dan heb ik ook meer middelen en mogelijkheden om mijn missie uit te voeren. Deze mindset is echt binnengekomen tijdens de trainingen van Open Circles. We kunnen nu veel meer bereiken en bijdrage leveren aan veranderingen in bv de zorgverlening. De gratis CD met klankontspanningen is daar een goed voorbeeld van, dit is alleen mogelijk als we op een andere manier een geldstroom op gang brengen. Deze CD met klankontspanning wordt ook geleverd aan zorginstellingen om de cliënten en bewoners rust en ontspanning aan te bieden. En gratis want er… Lees verder »

Esther Benard
Gast
Esther Benard

Hoi Coen,

Ik heb zojuist niet één klankontspanning beluisterd…maar gelijk alle drie 🙂 Had ik gewoon even nodig! Ik kijk uit naar je gratis CD want het werkt!

Mooi dat je ze aan zorginstellingen cadeau geeft. Ik ben momenteel bezig n.a.v. de training Passive Business Income om een membership site op te zetten voor mensen die gestopt zijn met harddrugs en clean willen blijven. Ik heb het idee dat klankontspanning daar een hele waardevolle bijdrage aan kan leveren? Mogelijk zouden we daar nog eens over van gedachte kunnen wisselen?

Hartelijke groet,

Esther

Coen Tuerlings
Gast

Hoi Esther,

Fijn om te horen dat klankontspanning voor je werkt.
De Soundfulness Cd komt eraan 😉

Lijkt me een fantastisch idee om klankontspanning toe te voegen aan je membersite voor
(ex)- verslaafden. We hebben ervaring in de verslavingen zorg met onze Soundfulness methode en de resultaten zijn verbluffend.

Lijkt me een goed idee om hier eens over te brainstormen.
Kijk ook maar eens bij onze membersite om ideeën op te doen.

==> member.soundfulness.com

Ik kom hier graag op terug…

Hartelijke groet,

Coen

Esther Benard
Gast
Esther Benard

Beste Coen,

Mooi om je enorme ontwikkeling van het afgelopen te lezen. Niet alleen op zakelijk, maar ook op persoonlijke gebied.

Grappig om te lezen dat jij ook anders tegen rijkdom aan ben gaan kijken. Hierin herken ik mij volledig.

Bedankt, dat je je verhaal zo openhartig met ons hebt willen delen.

Esther

Anouk Plantinga
Gast

Mooi verhaal, Coen.
Wat goed dat je je ondernemerschap naar een hoger plan hebt kunnen tillen door met Open Circles in contact te komen en er nu nog meer voldoening uit te halen.
Ik wens je ontzettend veel succes en plezier met je onderneming!

Hartelijke groet van Anouk Plantinga

Coen Tuerlings
Gast

Dankje Anouk,

Het ondernemen is inderdaad op een hoger plan gekomen.
Met daarbij de handvatten om het daadwerkelijk te implementeren.

Kijk maar eens naar member.soundfulness.com
dan krijg je een idee waar het naar toe gaat…

Hartelijke groet
Coen

Thierri Vanbrabant
Gast
Thierri Vanbrabant

Hoi Coen,

Zelf heb ik al een heel lang parcours bij Nisandeh en Vered afgelegd.
Ik vind het hart in de business leggen de enige drijfveer om met passie te ondernemen. Het toont ook respect voor de klant: IAAT.
Jammer dat ik een heel mooie grote klankschaal heb en er geen gebruik meer van maak.
Dankjewel om mij effe wakker te schudden.

Hartelijk,

Thierri

Wouter Groen
Gast

Mooi inspirerend verhaal Coen! Bedankt!

Coen Tuerlings
Gast

Thanks Wouter 😉

Monique Culenaire
Gast

Hoi Coen, Fijn het eens ‘openbaar’ te kunnen zeggen, door jou kom ik elke dag een stuk dichter bij mij. Ik merk duidelijke veranderingen aan jouw manier van “zijn” en dat is fijn, zowel voor jou als voor mij. Ik als harde zakenvrouw die moest leren mijn hart weer boven te halen, jij als harte mens die de business kant mocht gaan zoeken. Hoe combineer je die 2 zonder éen van beide uit het oog te verliezen ? Ondertussen volg ik je prachtige cursus “SOUNDFULNESS” met liefde, maar…. het commerciële moet nog komen ! Dankzij jou heb ik me ingeschreven… Lees verder »

Coen Tuerlings
Gast

Bedankt Monique,

Woorden die me raken… en herkenbaar…

Nisandeh en Vered laten me zien hoe ik ook de zakelijke kant
kan combineren met liefde voor communicatie vanuit het hart.

De kracht van Soundfulness komt steeds duidelijker naar voren.
en brengt de business wereld profijt door betere prestaties.

Door meer te communiceren van mens tot mens, authentiek, zonder schroom, waarachtig vanuit je eigen zijnskwaliteit. Met Soundfulness bieden we méér dan alleen een gesprekspartner zijn.

Heel veel plezier bij de Business Bpptcamp,
Je zult me in het E-team vinden om te zorgen dat alles soepel verloopt 😉

Warme groet,
Coen

Fraukje Classen-Mulder
Gast

Hoi Coen, En dan kom je toch weer op mijn pad. De positieve “klankschalenman” waar ik zo’n fijn, bezielend gesprek mee heb mogen hebben. Ik heb me heel eerlijk gezegd weleens afgevraagd hoe het inmiddels met jou en je passie gaat. Leuk om daar nu een inkijkje in te mogen hebben. Dankjewel voor je open verhaal. Zoveel herkenbaarheid. En ik weet zeker niet alleen bij mij, maar bij vele anderen. Het is inderdaad echt zo dat het belangrijk is dat je echt achter je product/dienst staat. En dat je ziet wat het voor een meerwaarde kan zijn voor een ander.… Lees verder »

Coen Tuerlings
Gast

Mooie woorden Fraukje,

Dank je wel…

Laat de kinderen, tieners en volwassenen waaraan je yoga geeft lekker mee genieten…

Ik hoor graag van je hoe zij de klankontspanning vinden. Eventueel kan ik een persoonlijke CD voor je maken die beter bij je programma past. Hou me op de hoogte 😉

Warme groet
Coen

Ingrid Verbeek
Gast
Ingrid Verbeek

Hoi Coen,

Van harte gefeliciteerd!
Wat geweldig om dit zo te lezen.

Erg inspirerend hoe je die reis gemaakt hebt en te zien waar je het heen tillen gaat.

Success!

Hug, Ingrid

Coen Tuerlings
Gast

Hoi Ingrid,

Til je mee?

Volgens mij heb je alle capaciteiten die er nodig zijn om het groots te laten groeien…

Hoor graag van je.

Hug Coen

Loek van der Lans
Gast

Hallo Coen,

Allereerst gefeliciteerd. En wat een waardevolle reacties op deze blog. Ik vind het mooi dat de entrepreneurs voor elkaar een goed voorbeeld kunnen zijn. Wat de een schrijft, raakt de ander ook. Soundhealing is een waardevolle methode die bijdraagt aan het welzijn van ieder die er voor open durft te staan. Ik wens je veel succes en een enorm klantenbestand. Clients and prospects!
groeten, Loek

Coen Tuerlings
Gast

Hoi Loek,

Inderdaad waardevol de reacties die ik ontvang.
Ik ben de hele dag al aan het glunderen… 😉

Klankontspanning of Soundhealing zoals jij het noemt krijgt steeds
duidelijker een plek voor ontspanning en welzijn.

De Methode is uitermate geschikt bij het begeleiden van:
• cliënten met angsten en depressies
• cliënten met spanningen en burnout-symptomen
• cliënten die rusteloos zijn en weerstand bieden tegen zorg
• cliënten met spanningen en chronische pijn
• cliënten die niet goed in hun vel zitten en niet kunnen slapen
en nog veel meer…

Kom maar op met dat enorm klantenbestand,
we zijn er klaar voor…

Hartelijke groet
Coen

Fenna Janssen
Gast

Inspirerende Coen,
in juni 2013 kwam ik je na ca 2 jaar tegen bij Passief Inkomen.

Tot mijn verrassing bleek je inmiddels een compleet opleidingsinstituut te hebben opgezet met je ‘alternatieve klankschalen business’ ;-).

In noem jouw bedrijfsaanpak vaak als mensen mij vragen ‘of al die trainingen van Open Circles effect hebben’. Het spreekt ZZP-ers aan dat jij met klankschalenwerk een goed business model hebt!

Skype-gesprek over opleidingsinstituut, licenties, franchise ga ik binnenkort graag met je plannen. Daar kan ik van leren voor mijn licenties voor diëtisten en gewichtsconsulenten.

Coen Tuerlings
Gast

Hoi Fenna,

Fijn om te horen dat ik een voorbeeld ben voor de business trainingen van Open Circles…
Dat is totaal iets anders dan mijn gangbare voorbeeld functie 😉

Het Soundfulness ‘opleidingsinstituut’ is ook te danken aan alle expert in de Open Circles groepen.
zonder hun expertise was ik niet zover gekomen…

Ik heb graag een Skype-gesprek met je om te kijken waar we elkaar kunnen helpen.
Hou me op de hoogte wanneer het je uitkomt.

Hartelijke groet,
Coen

Gonny de Wit
Gast

Coen,

Mooi jouw verhaal te lezen. Ook voor mij was de zondagmorgen van de Business Bootcamp de trigger om verder te gaan om meer trainingen binnen Open Circles te gaan doen.

Ik kan binnen Open Circles mijzelf zijn.

Ook ik wil graag een Skype-gesprek met je voeren (groepsgesprek Q&A voor fans 🙂 ) over een opleidingsinstituut, licenties, franchise. Daarnaast ben ik natuurlijk ook geïnteresseerd in systematisering en hoe jij dat hebt aangepakt. Daar kan ik van leren voor mijn certificering van Virtual Assistants – Online Secretaresses.

En mooi om ook hier Fenna’s plannen te horen. Super.

Frank Schalkwijk
Gast

Hoi Coen,

Gefeliciteerd met je krachtige verhaal. Komt jouw praktische en consistente drive echt in naar voren.

Sterk op weg om van miljoenen bewust, naar bewust miljonair te zijn. Een kwestie van tijd.

Groet

Frank

Coen Tuerlings
Gast

Thanks bro 😉

We gaan er een feestje van maken als het zover is…

Warme groet
Coen

Gerda Bultstra
Gast
Gerda Bultstra

Ha Coen, gefeliciteerd dat je hier staat als Entrepreneur van de week. Vanuit mijn ooghoeken zag ik hoe oplettend je altijd bent, en eager om te leren. Implementing is everything, en dat heb je vervolgens ook gedaan. Super! Groet, Gerda

Coen Tuerlings
Gast

Hoi Gerda,

Dat heb je goed gezien 😉
en Nisandeh en Vered hebben voldoende stof om in te bijten…

Implementing from the heart is everything…

Groetjes
Coen

Cor de Jong
Gast
Cor de Jong

Mooi verhaal Coen,
Vooral omdat ik jou ken als een man die vanuit zijn hart zijn leerlingen het maximale wil meegeven.
Een aantal cursussen heb ik bij jou gevolgd (Klankschalen en Shaman Voice) en ik heb het gevoel dat het nog niet genoeg is.

Het in de markt zetten van concertjes en massages valt echter niet mee. Er is best wel vraag en ik bied aan doch boekingen blijven uit.

Ik streef niet naar een succesvolle praktijk (leeftijd-zeker inkomen) maar iets meer “business” zou welkom zijn.

Kunnen we daar over eens van gedachten wisselen?
Groet en fijne feestdagen gewenst.
Namasté
Cor de Jong

Coen Tuerlings
Gast

Hoi Cor,

Leuk om je hier ook tegen te komen…
Je zit precies goed bij Open Circles als je meer business nodig hebt.

Ik wil daar graag eens met je over babbelen.

Tot Later

Hartegroet
Coen

Arnoud Kas
Gast

Beste Coen,

Van harte gefeliciteerd met je plek als ondernemer van de week. Mooi inspirerend verhaal en ook erg herkenbaar. Keep up the good work.

Coen Tuerlings
Gast

I will Arnoud,

En de komende twee jaar zien we veel van elkaar, leuk en inspirerend.
Ik ben heel benieuwd naar je Top Troubadour groep.

Dat is toch nauw verwant aan onze Soundfulness werkzaamheden.

Groetjes
Coen

Jan van Baardewijk
Gast

Hoi Coen,

Gaaf om jouw succesverhaal te lezen! Dat moedigt aan, ik ben benieuwd hoe het met je gaat! Mooi om te lezen hoe de trainingen je helpen om meer gefocust te werken!

Wat ik meeneem is het belang van de mogelijkheden bieden aan de klant en hem eerst laten ervaren, mooi dat dit zo mogelijk wordt!

Groet, Jan

Coen Tuerlings
Gast

Hoi Jan,

We zien elkaar regelmatig tijdens de Open Circles bijeenkomsten.
Volgens mijn kan Soundfulness ook zorgen dat zorgteams beter samenwerken.

Misschien iets voor een samenwerking?

Hartegroet
Coen

EvaMaria de Belder
Gast

Hoi Coen, Wat een herkenbaar verhaal, je ervaring op de eerste bootcamp … Ik zou best willen dat ik al zo ver stond, maar ik ben net begonnen aan mijn rijtje cursussen. Ik vind ook de reacties zo mooi en warm… Ik wens jou nog heel veel succes en als je, na al die joint ventures die je hierboven werden voorgesteld, nog wat tijd over hebt om een workshop in Spanje, of een netwerk in Spanje op te richten …. dan geef je maar een seintje. Ayurveda, yoga, chacras… en sound … het hoort allemaal bij m ekaar … ik… Lees verder »

Coen Tuerlings
Gast

Hoi Eva Maria,

Een workshop in Spanje geven inclusief vakantie voor het hele gezin… daar maak ik tijd voor 😉
Stuur me een berichtje met wat gegevens, dan kijk ik het in.

Zorg voor een goede Mastermind groep… dan ga je als een speer…

Harte groet
Coen

Monique Siri Sant
Gast
Monique Siri Sant

Wat fijn je verhaal te lezen, Coen!

Ik bemerkte flink wat herkenningspunten, zoals bv de aversie tegen de zakenwereld, etc. Maar ook het fijne gevoel dat je krijgt wanneer je beseft wat je bij Open Circles Academy allemaal kunt leren, en dat het ook echt werkt wanneer je het geleerde toepast.

Dank je wel voor dit blog!

Coen Tuerlings
Gast

Heel herkenbaar Monique,

En een opluchting dat ik het niet alleen hoef te doen…
Het Open Circles netwerk is super ondersteunend.

Ik ben benieuwd naar de nieuwe mogelijkheden met de
Open Circles Community… daar kijk ik echt naar uit.

Waarschijnlijk horen we meer tijdens de Business Bootcamp van januari.

Groetjes
Coen

Robert van Aalst
Gast
Robert van Aalst

Geweldig om te leren van je hoe je met wezenlijke zaken omgaat. Als je je eigen bron hebt gevonden, kun je heeel veel doorgeven, en een stroom op gang kunt brengen die je omgeving verandert. Dat is het he. Hierin heb ik nog meer van je geleerd dat klanken zo waardevol en helend zijn en overal in doordringen dat je dat jezelf eigenlijk niet kan voorstellen. Coen ga zo door! van harte met je geweldige resultaten jongen, Robert van Aalst

Coen Tuerlings
Gast

Dank je Robert,

De stroom is goed op gang, de omgeving verandert mee en er komen steeds meer mogelijkheden.
Soundfulness, Shaman Voice, klankontspanningen…

De wereld is rijp voor verandering.

Fijn om te ervaren dat er zoveel mensen dit ondersteunen

Warme groet
Coen

Caroline Denijs
Gast

Hoi Coen, gefeliciteerd met de flow die je creeert. Super om weer even iets over de ontwikkeling van je bedrijf te lezen!
H.groet, Caroline

Coen Tuerlings
Gast

Dank je Caroline,

Go with the flow,
or create it… 😉

Hartegroet
Coen

Walter Barkhuysen-Tacke
Gast

Hey Coen ! Gaaf man, om je hier tegen te komen 😉 Ooit overwoog ik de term “klankentrepreneur” te gebruiken, maar mijn lief en anderen in mijn omgeving vonden het klinken als een vies woord.. hihi Het is je uiteraard van harte gegund, ik weet dat je er hard voor werkt. En het inspireert anderen waaronder ikzelf om verder te durven kijken en stappen te zetten. Ik heb al een paar keer overwogen om de Business Bootcamp te volgen, wellicht is dit de spreekwoordelijke “druppel”… Dat het werken vanuit je hart met klank(schalen) en business goed samengaan weet ik uit… Lees verder »

Coen Tuerlings
Gast

Hey Walter,

Tof om je hier tegen te komen, had ik ook niet verwacht,
nu weet je mijn geheim 😉

Gewoon komen Walter… naar de Business Bootcamp.
Kunnen we daarna samen de wereld veroveren met klankontspanning.

Business en klank gaan heel goed samen en dat laat jij in je werk heel goed zien, chapeau…

Ik zie je graag,

Hartegroet
Coen

Ingrid ter Horst
Gast

Hoi Coen,

Van Harte Proficiat!!

Mooi om je over je ervaringen te lezen: je enthousiasme spat gewoon van het beeldscherm af. En helemaal mooi om te lezen dat ‘jouw’ klanken steeds wijder verspreid raken en zo steeds meer mensen in hun hart raken: van hart tot hart…

Het is voor mij lang geleden dat ik me heb laten inspireren en ondersteunen door Nisandeh en Vered, maar door jouw verhaal begint het bij mij weer te borrelen….:-)

Ik wens je vele mooie klanken, nog meer inspiratie en succes toe!

Een klinkende groet,

Ingrid

Coen Tuerlings
Gast

Dank je Ingrid,

De passie voor klanken klinken luid… en mogen steeds verder gehoord worden.

Leuk dat mijn verhaal het weer laat borrelen…
Wie weet zie ik je nog eens bij Open Circles

Groetjes
Coen

daphne fuchs
Gast

Hallo Coen!

Jouw verhaal is heel inspirerend en geeft moed. Na mijn eerste bootcamp in oktober en net het Financial Freedom weekend achter de rug ben ik overspoeld met informatie, waar te beginnen, zoveel te doen, zoveel mogelijkheden, zoveel zin in mijn toekomst 🙂

Stappen nemen, durven, hup uit die comfort zone, en doen, vooral doen. Ik lees het terug in je verhaal en ik word er blij van!

Dank je wel voor het delen van je ervaringen.

warme groet,
daphne

Coen Tuerlings
Gast

Hoi Daphne,

Heel herkenbaar,
heel veel informatie… wat te doen… zoveel richtingen…

Laat je niet uit het veld slaan en begin gewoon met de eerste stappen,
en zoek een goed Mastermind groepje waarin je elkaar helpt, dat brengt je echt verder.

Veel succes

Groetjes
Coen

Lizet van Triet
Gast
Lizet van Triet

Hoi Coen, wat onwijs gaaf dat je Entrepreneur van de Week bent bij Open Circles. En wat een inspirerende blog heb je geschreven! Ik ken jou van een interview dat ik voor het vakblad Massage Magazine schreef en leerde je kennen als een gedreven Soundfulness-werker. Je wees me op de voordelen ervan en nu lees ik ook hoe mooi jij je werk kunt inzetten om anderen ook verder te helpen. Mooi, man! Ik hoop dat we in de toekomst samen kunnen werken, en ik spreek je snel weer!
Gefeliciteerd en zet um op met de nog te zetten stappen!
Hartelijke groet,
Lizet

Coen Tuerlings
Gast

Hoi Lizet,

Was verassend je te ontmoeten bij Open Circles.
We gaan zeker kijken hoe we elkaar kunnen helpen.

Het interview in het massagenblad was een goed artikel,
lijkt me leuk om met je samen te werken.

Warme groet
Coen

Jeanine van Weert
Gast

Hoi Coen
En ik mag het van dichtbij meemaken….ik heb me al twee keer opgegeven voor bootcamp maar ben nog niet geweest. Ik mag als ik wil in januari alsnog komen…..focussen inderdaad, zodat we soundfulness breed onder de aandacht kunnen brengen. Ben benieuwd wat 2014 zal brengen!

Coen Tuerlings
Gast

Gelukt Jeanine,

Je commentaar staat erop…

En hopelijk ben je er ook komende Business Bootcamp.
Dan zie je me in een totaal andere rol 😉

Soundfulness breed in de aandacht brengen, daar ben ik voor…

Hartegroet
Coen

Marloes van der Kamp
Gast

Hai Coen,

Wat gaaf dat je enterpreneur van de week bent.
Van harte gefeliciteerd !!!!

Inspirerend verhaal, en wat ga je snel, zo alle trainingen zo vlak achter elkaar …

Heel veel succes ook weer in 2014 en super dat je weer met jouw groep op ons schip komt 🙂

Liefs, Marloes

Coen Tuerlings
Gast

Bedankt Marloes,

Ik heb ook ontzettend veel zin om naar jullie workshop ruimte te komen op jullie prachtige schip.
Was een schitterende ervaring. Ik hoor onze Soundfulness klankwerkers er nog over spreken 😉

Tot volgend jaar

groetjes
Coen

Resi van de Klundert
Gast

Gefeliciteerd Coen,
Ik heb je leren kennen als een gedreven, gepassioneerd mens en ben blij voor je dat je nu gekozen bent als entrepreneur van de week.
Hoewel ik zelf anders aankijk tegen de boodschap van Business Bootcamp als jij is het goed om te lezen dat je zo enthousiast met de leringen aan de slag bent gegaan en het jou zoveel brengt.
Alle succes gewenst
Warme groet
Resi

Coen Tuerlings
Gast

Hoi Resi,

Fijn weer eens van je te horen…

De trainingen van Open circles brengen Soundfulness absoluut veel,
en daar ga jij als Soundfulness klankwerker ook de vruchten van plukken in 2014 😉

Ik hou je op de hoogte…

Hartegroet,
Coen

Merijn Kegel
Gast

Hi Coen, wat een mooi stuk.
Het is elke keer weer een cadeautje om je te ontmoeten. Energy, power, doorzettingsvermogen, je gaat ervoor en je staat ervoor.
Keep up the good work!
Merijn

Coen Tuerlings
Gast

Hoi Merijn,

Absoluut… 😉

Leuk je weer te horen.
Tot snel in 2014

Hartegroet
Coen

Hannie Mommers
Gast

Proficiat, Coen, met je resultaten!!
Ik denk ook wel eens ‘had ik maar..’, maar je kent het Chinese gezegde: “de beste tijd om een boom te planten is 20 jaar geleden, en als tweede beste: doe het nu”.
Succes

Coen Tuerlings
Gast

Dat is een mooie spreuk Hannie,

Onlangs kwam ik ook een mooi Chinese gezegde tegen;

Yesterday is history

Tomorrow is a mystery

Today is a gift

Groetjes
Coen

Arineke Elsenaar
Gast

he Coen,
Ik dacht juist dat jij zo van de nette pakken en stropdassen zou zijn. Heb je zo’n outfit al eens geprobeerd?? Misschien de volgende keer??
Mooi dat je je verhaal met ons hebt willen delen.
Ik wens je alle goeds voor 2014
Arineke

Coen Tuerlings
Gast

Hoi Arineke,

Alleen in mijn vrije tijd doe ik zo’n prettig zitten pak aan
met bijbehorende knellende stropdas.

Lekker makkelijk als ik met onze 6 kinderen ga ravotten 😉

Hartegroet
Coen

Djoea van Zanten
Gast

Coen, mooi verhaal. Leuk om te lezen en te zien dat je in de juiste flow zit. Het gaat inderdaad om DOEN.
Heel veel succes gewenst.
Groet, Djoea.

Coen Tuerlings
Gast

Dankje Djoea,

De flow zit er zeker in.

Groetjes
Coen

Pieter van der Kaaij
Gast

Proficiat Coen,

Ja, soms denk ik ook wel eens:”Wist ik dit maar eerder.” Ik ben geïnspireerd door jouw verhaal. Jij maakt duidelijk dat als je de weg opgaat waar je de klant in het oog kan houden en kan helpen waar jouw expertise zit en hij behoefte aan heeft, succes verzekerd is. Oeps, wat een lange zin :-).

Veel succes in het vervolg van je traject. We komen elkaar zeker nog tegen.

Groet,
Pieter

Coen Tuerlings
Gast

Hoi Pieter,

Die is heel herkenbaar, ‘wist ik dit maar 20 jaar geleden…’

Lange maar duidelijke zin Pieter en de spijker op zijn kop 😉

Tot de volgende ontmoeting.

Groetjes
Coen