Coen Tuerlings – Entrepreneur van de Week

717 views | 357 reacties |
shares

Door Lizzy de Wilde
Hij werkt al ruim twintig jaar als zelfstandig ondernemer, waarvan de laatste acht jaar met zakenpartner Kees Peters. Ze weten alles van klankontspanning en klankbegeleiding en hebben een royaal klantenbestand. Hun bedrijf Soundfulness doet het dus goed! Ja, maar het kan nog veel beter! “We wilden meer bereiken, zagen de mogelijkheden, wisten dat we uit moesten breiden, maar hadden geen idee hoe we dat aan moesten pakken.” Toen Coen een video van Open Circles Academy zag, voelde hij dat hij naar de Business Bootcamp moest om te onderzoeken of daar de antwoorden lagen.

“Ik was onder de indruk van dat filmpje. Iemand vertelde over zijn business. Wat mij raakte was dat hij het niet over zijn product had, maar over wat je voor een klant kunt betekenen. Toen dacht ik: daar moet ik naartoe, daar valt iets te leren. Ik ben flink uit mijn comfortzone gestapt want alles wat te maken heeft met de zakenwereld, pakken met stropdassen, netwerken en lobbyen heeft mijn aversie. Daar wordt alleen vanuit de mind gecommuniceerd, was mijn overtuiging. En mijn missie is om mensen te laten communiceren vanuit hun hart! Ik heb wat moeten overwinnen om te gaan én ook om er te komen: mijn navigatiesysteem liet me in de steek, ik moest alles wissen, inclusief de adressen van mijn klanten, om hem weer aan de praat te krijgen.

Kennelijk moest ik er volledig blanco instappen. Ik dacht: ga maar eens onbevooroordeeld luisteren, opnemen en aanvaarden. Voor aanvang van de Business Bootcamp heb ik Nisandeh een hand geschud. Dat doe ik eigenlijk altijd: even contact maken, even voelen wie hij is en waar ik ben. Midden op de dag ben ik weer naar hem toe gegaan. Ik had moeite met de hebberigheid die gecreëerd werd. Méér omzet behalen, méér geld verdienen, snel reageren om een aangeboden boek in de wacht te slepen. Ik vroeg: “Wordt hier wel gewerkt vanuit het hart? Hoe stimuleer je mensen om niet alleen maar hebberig te zijn?” “Kom morgen maar terug, “antwoordde Nisandeh. En dat heb ik gedaan.”

Vanuit het hart
“Mijn weerstand werd volledig weggenomen toen uitgelegd werd dat de missie van Open Circles is om duizend conscious millionaires te helpen realiseren. Dat gaf mij het inzicht hoe je vanuit het hart zaken kunt doen. Hoe meer je namelijk zelf kunt creëren, des te meer je door kunt geven, en een stroom op gang kunt brengen die de wereld kan veranderen. Ik zag marketing en zakelijk bezig zijn voor het eerst als middelen die je in kunt zetten om je missie te verspreiden. Na de Business Bootcamp heb ik acht trainingen gevolgd, waaronder Master Entrepreneur, Financial Freedom, Financial IQ, Passive Business Income en ik ben nog niet uitgeleerd.”

Ondersteuning bieden
“De belangrijkste verandering die we doorgevoerd hebben is dat we ons niet langer puur richten op het werven van nieuwe klanten, maar ondersteuning bieden aan onze huidige klanten. Wat hebben zij nodig om te groeien, zodat ze de kennis en kunde door kunnen geven? Dat is, naast het bieden van inhoudelijke kennis en training in klankwerk, ook hulp bij marketing, bedrijfsvoering, het bouwen van je website, het inzetten van facebook, Youtube, Google+ enzovoort. We hebben hiervoor een Vakgroep voor Klankwerkers ontwikkeld.

Zichtbaar
Ons grootste succes zijn onze werkervaringsplekken. De klant, bijvoorbeeld een zorginstelling, trainingsbureau of wellnesscentrum, krijgt een aantal keer gratis klankontspanning in ruil voor feedback, foto’s en video’s die we op onze website mogen plaatsen plus de mogelijkheid voor een student om wetenschappelijk onderzoek te doen. Op deze manier kunnen onze klankwerkers oefenen, krijgt het management de gelegenheid om te ervaren wat de effecten zijn van de Soundfulness methode en, heel belangrijk, wordt erover gesproken! We worden gezien, en dat levert nieuwe opdrachten op.”

Systemen
“Had ik het allemaal maar twintig jaar eerder geweten, dan had ik niet zoveel tijd verknoeid met niet-gefocust werken. Het veranderen van bestaande systemen is moeilijk, het is alsof ik een flatgebouw in de steigers moet zetten om de fundering opnieuw te leggen. Maar het gaat ons lukken, ik heb nu praktische strategieën aangereikt gekregen die, als ik ze inzet – want het is en blijft een kwestie van DOEN – absoluut werken. Het verwezenlijken van mijn missie is nu veel dichterbij dan ik ooit voor mogelijk hield. Van een diepe wens is het geworden tot een praktisch uitvoerbare taak.”

Coen Tuerlings van Soundfulness

Ben je na het lezen van het verhaal van Coen tot inzichten gekomen, geïnspireerd, gemotiveerd of heb je vragen voor Coen? Laat het Coen weten in het commentaarveld hieronder.  Als je comment is geplaatst, ontvang je van Coen gratis de CD Soundfulness klankontspanning – voor balans in spanning en ontspanning en voor meer focus om te presteren.

P.S. Word jij straks ook geïnterviewd door Lizzy als de volgende Entrepreneur van de Week?  Klik hier en deel jouw succesverhaal!

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

357 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Bianca de Wit
8 years ago

Hi Coen,

Mooi verhaal!
Erg leuk om te lezen.

Veel succes ook komend jaar weer.

Groet,
Bianca

Coen Tuerlings
8 years ago
Reply to  Bianca de Wit

Thanks Bianca,

Jij ook veel succes voor het komend jaar.

Make it the best year ever 😉

Groetjes
Coen

Douwe Bethlehem
8 years ago

Coen,

Van harte gefeliciteerd met deze titel. Zelf werk ik veel voor mensen uit de bouwwereld, Daar wordt nog vooral vanuit het verstand gewerkt en minder vanuit het hart: stenen stapelen. In die branche heb je nog een wereld te winnen.
Ik wens jullie een soundfullness 2014.

Coen Tuerlings
8 years ago

Hoi Douwe,

Lijkt me een mooie uitdaging, klankontspanning voor echte bouwvakkers…
Misschien i.p.v. klankschalen, specie-kuipen gebruiken 😉

Bedankt voor je reactie,
Groetjes
Coen

Frank Schalkwijk
8 years ago

Hoi Coen,

Gefeliciteerd met je krachtige verhaal. Komt jouw praktische en consistente drive echt in naar voren.

Sterk op weg om van miljoenen bewust, naar bewust miljonair te zijn. Een kwestie van tijd.

Groet

Frank

Coen Tuerlings
8 years ago

Thanks bro 😉

We gaan er een feestje van maken als het zover is…

Warme groet
Coen

EvaMaria de Belder
EvaMaria de Belder
8 years ago

Hoi Coen,

Wat een herkenbaar verhaal, je ervaring op de eerste bootcamp … Ik zou best willen dat ik al zo ver stond, maar ik ben net begonnen aan mijn rijtje cursussen. Ik vind ook de reacties zo mooi en warm… Ik wens jou nog heel veel succes en als je, na al die joint ventures die je hierboven werden voorgesteld, nog wat tijd over hebt om een workshop in Spanje, of een netwerk in Spanje op te richten …. dan geef je maar een seintje.

Ayurveda, yoga, chacras… en sound … het hoort allemaal bij m ekaar … ik hoor het dan wel. Voor nu alvast een hele mooie Kerst met een prachtig cadeautje van Nisandeh en Open Circles… 2014 wordt zeker een galmend jaar … Lieve groet

Coen Tuerlings
8 years ago

Hoi Eva Maria,

Een workshop in Spanje geven inclusief vakantie voor het hele gezin… daar maak ik tijd voor 😉
Stuur me een berichtje met wat gegevens, dan kijk ik het in.

Zorg voor een goede Mastermind groep… dan ga je als een speer…

Harte groet
Coen

Arineke Elsenaar
8 years ago

he Coen,
Ik dacht juist dat jij zo van de nette pakken en stropdassen zou zijn. Heb je zo’n outfit al eens geprobeerd?? Misschien de volgende keer??
Mooi dat je je verhaal met ons hebt willen delen.
Ik wens je alle goeds voor 2014
Arineke

Coen Tuerlings
8 years ago

Hoi Arineke,

Alleen in mijn vrije tijd doe ik zo’n prettig zitten pak aan
met bijbehorende knellende stropdas.

Lekker makkelijk als ik met onze 6 kinderen ga ravotten 😉

Hartegroet
Coen

Marion Fontijn
Marion Fontijn
8 years ago

Beste Coen,

Wat een mooi artikel!! Fijn dat je DE weg ook gevonden hebt. Wij hebben nog zoveel te leren en elke dag is mooi!!

Zelf geef ik ook klankschaalmassages en het effect ervan is verbluffend!!

Een hele goede reis in je verdere ontwikkeling!!

Coen Tuerlings
8 years ago
Reply to  Marion Fontijn

Hoi Marion,

Veel succes en plezier met je klankschaalmassages.
De resultaten die wij behalen zijn inderdaad ook verbluffend.

Groetjes
Coen

Esther van Dijk
8 years ago

Hoi Coen,

Wat leuk dat je ondernemer van de week bent!
Ik vind het erg mooi hoe je onderneemt vanuit je hart en daarin de technieken van Open Circles gebruikt om meer focus te hebben.
Je doet echt prachtig werk, ik heb je website uitgebreid bekeken. Klank is frequentie en ik ben er zeker van dat de wetenschap nog meer ontdekkingen zal gaan doen over wat je allemaal met frequentie kunt veranderen en verbeteren in het dagelijks leven.
En een goed idee, om je vakgenoten te ondersteunen met het opzetten van goede praktijkvoering en marketing.

Heel veel succes en het lijkt me leuk als onze wegen weer eens samenkomen.

Liefs Esther

Coen Tuerlings
8 years ago

Dank je Esther,

Er zijn momenteel veel onderzoeken die nieuwe zaken aan het licht brengen rond klanken en trillingen. Heel interessant.

Met de juiste frequentie is alles te binden of te ontbinden.

Gelukkig gaan veel vakgenoten ook een kijkje nemen bij Open Circles.
Dat praat een stuk makkelijker als we nieuwe projecten opzetten.

Jij ook veel succes

Hartegroet
Coen

Robert van Aalst
Robert van Aalst
8 years ago

Geweldig om te leren van je hoe je met wezenlijke zaken omgaat. Als je je eigen bron hebt gevonden, kun je heeel veel doorgeven, en een stroom op gang kunt brengen die je omgeving verandert. Dat is het he. Hierin heb ik nog meer van je geleerd dat klanken zo waardevol en helend zijn en overal in doordringen dat je dat jezelf eigenlijk niet kan voorstellen. Coen ga zo door!

van harte met je geweldige resultaten jongen,

Robert van Aalst

Coen Tuerlings
8 years ago

Dank je Robert,

De stroom is goed op gang, de omgeving verandert mee en er komen steeds meer mogelijkheden.
Soundfulness, Shaman Voice, klankontspanningen…

De wereld is rijp voor verandering.

Fijn om te ervaren dat er zoveel mensen dit ondersteunen

Warme groet
Coen

Henk Roseboom
8 years ago

Beste Coen,

De laatste training van jou staat nog vers in het geheugen! Je bent in staat mensen te inspireren met opbouwende methodieken die beklijven, zo blijkt! De inzet motivatie en een inspirerende attitude is mij en mijn coach cliënten een voordeel!
Ben nog nog steeds erkentelijk!
Het ga je goed.

Coen Tuerlings
8 years ago
Reply to  Henk Roseboom

Fijn om te horen Henk,

Een positieve en opbouwende aanpak brengen iedereen verder.
‘Feed forward’ in plaats van ‘feed back’

Heb het goed in 2014.

Groet Coen

Wilma Franke
8 years ago

Goedenavond Coen,

Gefeliciteert! Entrepreneur van de Week! Dat wordt je niet zomaar. Ook ik denk wel eens, had ik al deze kennis maar 10 jaar eerder gehad. Aan de andere kant, 10 jaar geleden had ik er niet zo open voor gestaan als nu.

En wat maakt het uit, voor alles is er een tijd. En jouw tijd is nu!

Coen Tuerlings
8 years ago
Reply to  Wilma Franke

Dankje Wilma,

Hannie zei al “de beste tijd om een boom te planten is 20 jaar geleden, en als tweede beste: doe het nu”

Als ik er maar voor zorg dat ik heel duidelijk heb welke vruchten ik over 7 jaar wil plukken, dan plant ik nu de juiste boom 😉

Groetjes
Coen

Anton van de Sande
Anton van de Sande
8 years ago

Hoi Coen,

Zeg geweldig hoe je weer een stap weet te zetten, en vinden op het pad van voortgang en diepgang. Dat beide bij je op de goede plek zitten en samengaan weet ik al sinds we trainingen volgden. Het geleidelijk groeien geeft het natuurlijk ritme aan, hartgevoel, het verbonden groeien geeft de samenhang.
Als vraag en antwoord samenkomen komt er een synthese die verrijkend werkt. Ik begrijp dat je veel elementen hebt gevonden in de training. Super. Dat het ook nu al als weekwinnaar een grote shift kan geven in belangstelling.
wow.
Als ik je zou vragen of je ook nog een idee zou hebben om voor een cursusruimte, mensen te vinden die een workshop geven of met sharing a room hun bedrijfje willen uitbreiden. Ik heb de wens dat er zowel spiritueel als zakelijk een goede mix komt en dat groene, duurzame, solar, en cursussen, een combi vinden in publiciteit, pr en journalistiek een basis worden. warme groet anton

Coen Tuerlings
8 years ago

Hoi Anton,

Bedankt voor je reactie.
Ik heb veel ideeën hoe je tot een samenwerking kunt komen. Misschien is het een goed idee om naar de Business Bootcamp te gaan en het uit eerste hand te horen. Dan heb je meteen een mooie gelegenheid om te netwerken…

Tot snel,
Hartegroet
Coen

Bernd Barneveld
Bernd Barneveld
8 years ago

Hee Coen,

Mooi om op deze manier deelgenoot te zijn van jouw ontwikkelproces en je succes daarin. Een bevestiging dat het onderzoeken en aangaan van eigen weerstanden veel leerrendement oplevert. Jouw openheid en enthousiasme werken aanstekelijk. Wens je een productief en succesvol 2014!

Hartelijke groet,
Bernd

Coen Tuerlings
8 years ago

Bedankt Bernd,

Blijven onderzoeken en leren, maar vooral nieuwsgierig blijven,
dat levert veel op…

Jij ook een succesvol 2014

Groet
Coen

Roos van der Hoeven
Roos van der Hoeven
8 years ago

Hallo Coen,

hoe mooi is het dat jij je droom waar kan maken.
en dat het een aantal jaren gekost heeft hoort erbij.
Belangrijkste is dat je het nu weet, en daar naar handelt.
Heel veel succes met het creëren van nieuwe dingen, en ik blijf je volgen.

Hartelijke groet,
Roos

Coen Tuerlings
8 years ago

Beste Roos,

Dank je voor je reactie.
Een droom kan alleen werkelijkheid worden als ik er een doel van maak,
met de juiste mindset en strategieën en alles werkelijk implementeer.

Met andere worden… het echt in de aarde zetten…

Hartelijke groet
Coen

Ingrid ter Horst
8 years ago

Hoi Coen,

Van Harte Proficiat!!

Mooi om je over je ervaringen te lezen: je enthousiasme spat gewoon van het beeldscherm af. En helemaal mooi om te lezen dat ‘jouw’ klanken steeds wijder verspreid raken en zo steeds meer mensen in hun hart raken: van hart tot hart…

Het is voor mij lang geleden dat ik me heb laten inspireren en ondersteunen door Nisandeh en Vered, maar door jouw verhaal begint het bij mij weer te borrelen….:-)

Ik wens je vele mooie klanken, nog meer inspiratie en succes toe!

Een klinkende groet,

Ingrid

Coen Tuerlings
8 years ago

Dank je Ingrid,

De passie voor klanken klinken luid… en mogen steeds verder gehoord worden.

Leuk dat mijn verhaal het weer laat borrelen…
Wie weet zie ik je nog eens bij Open Circles

Groetjes
Coen

Thomas Rijniers
8 years ago

Beste Coen, mooi resultaat, ondernemer van de week! Erg goed te lezen dat ook zo’n apart beroep als jij hebt nut heeft van Open Circles. Nu moet het bij mij dus ook lukken. Die cd, die kom ik graag bij jou thuis ophalen. Daar staat nog een boom waarin ik mag klimmen, had je me toegezegd.

Tot ziens!
Thomas.

Coen Tuerlings
8 years ago

Thanks Thomas,

Je bent van harte welkom, onze boom snakt naar je 😉
Ik speel wel op de klankschalen tijden je boomsnoei-acrobatiek.

Hebben we meteen een nieuwe act…

Tot later,
Groetjes
Coen

Maurice Derks
8 years ago

Hallo Coen,

Mooi verhaal! Ik moest op een andere manier uit mijn comfortzone: dat zweverige en knuffelige zette ik mij tegen af. Ik begrijp jouw proces. Op jouw succes! (bekende quote)

Hartelijke groet met een dikke knuffel,

Maurice

zelfsterk.nl/

Coen Tuerlings
8 years ago
Reply to  Maurice Derks

Hey Maurice,

Als eerste dan een dikke knuffel 😉

Goed om je te kennen.
Je oefeningen op video zijn helder.
Ik denk ook waardevol voor onze klankwerkers.

In 2014 wil ik graag kijken wat we samen kunnen doen.

Groetjes
van Coen

Joyce Rooijakkers
Joyce Rooijakkers
8 years ago

Wat een puur écht liefdevol mens ben jij Coen, dichtbij jezelf ..
Heerlijk in de flow van je aardse bestaan!
Inspirerend alleen al als persoon.
De basis cursus klankschalen is ook erg inspirerend.
Mooi is dat je iemand vanuit zijn of haar eigen Zijn kennis laat maken en werken met de schalen, je pretendeert geen waarheid maar deelt met jouw verworven kennis op het gebied van klanken.
Ik ben erg dankbaar voor wat de cursus mij geboden heeft!

Thanks!

Warme Hartegroet,
Joyce

Loek van der Lans
8 years ago

Hallo Coen,

Allereerst gefeliciteerd. En wat een waardevolle reacties op deze blog. Ik vind het mooi dat de entrepreneurs voor elkaar een goed voorbeeld kunnen zijn. Wat de een schrijft, raakt de ander ook. Soundhealing is een waardevolle methode die bijdraagt aan het welzijn van ieder die er voor open durft te staan. Ik wens je veel succes en een enorm klantenbestand. Clients and prospects!
groeten, Loek

Coen Tuerlings
8 years ago

Hoi Loek,

Inderdaad waardevol de reacties die ik ontvang.
Ik ben de hele dag al aan het glunderen… 😉

Klankontspanning of Soundhealing zoals jij het noemt krijgt steeds
duidelijker een plek voor ontspanning en welzijn.

De Methode is uitermate geschikt bij het begeleiden van:
• cliënten met angsten en depressies
• cliënten met spanningen en burnout-symptomen
• cliënten die rusteloos zijn en weerstand bieden tegen zorg
• cliënten met spanningen en chronische pijn
• cliënten die niet goed in hun vel zitten en niet kunnen slapen
en nog veel meer…

Kom maar op met dat enorm klantenbestand,
we zijn er klaar voor…

Hartelijke groet
Coen

Corry Jacob
Corry Jacob
8 years ago

Een mooie weg Coen, een mooie groei. 20 jaar geleden was je er waarschijnlijk nog niet aan toe. Nu komt het op je pad. Leven in het nu, dan komt de toekomst vanzelf.

Coen Tuerlings
8 years ago
Reply to  Corry Jacob

Hoi Corry,

Het leven ontvouwt zich als een wonderschone bloem.
De kleuren komen pas tot hun recht in een later stadium…

Groetjes
coen

Anne Buiskool
8 years ago

Wauw Coen, wat een succes, mooie commentaren (heb ze niet allemaal gelezen;-) Je bent echt een voorbeeld!
Van harte met je welverdiende roem
Ik was niet eerder in staat om te reageren, maar ben heeeel blij voor je.
Ook zo mooi hoe je iedereen te woord staat.
Een voorbeeld van hoe samenwerking werkt.

Ik hoop je dit jaar weer te ontmoeten en vast te leggen op video wat jij voor anderen kunt betekenen.
Verder ben je een voorbeeld voor me.
Mijn doel is om komend jaar ook zo in de picture te komen staan met mijn expertise..
Geniet van de gevolgen van deze titel.
Hartegroet
Anne

Coen Tuerlings
8 years ago
Reply to  Anne Buiskool

Thanks Anne,

Fijn om je enthousiaste reactie te lezen.
Een goede samenwerking aangaan is één van de belangrijkste zaken die ik bij Open Circles heb geleerd.

“How to find the right joint venture partner”

Ik lees graag jouw ‘entrepreneur van de week’ verhaal…
Just call Lizzy 😉

Hartelijke groet
Coen

Anne Buiskool
8 years ago
Reply to  Coen Tuerlings

Hallo Coen…leuk om dit commentaar bij toeval terug te vinden…eind augustus is het mijn beurt om entrepreneur van de week te zijn. Ik hoefde er niet eens voor te bellen:-) Het universum had het in petto.
Interview is klaar, nu de incentive nog afmaken.
Ik realiseer me nu dat jouw soundfulness en mijn Mondo-Zen (het geen ik doe naast en in het verlengde van mijn corebusiness), de overeenkomst hebben dat het gaat om “luisteren”
Ik heb genoten van je cd, fijne klanken!
Dank!
Geniet van je zomer
Anne

daphne fuchs
8 years ago

Hallo Coen!

Jouw verhaal is heel inspirerend en geeft moed. Na mijn eerste bootcamp in oktober en net het Financial Freedom weekend achter de rug ben ik overspoeld met informatie, waar te beginnen, zoveel te doen, zoveel mogelijkheden, zoveel zin in mijn toekomst 🙂

Stappen nemen, durven, hup uit die comfort zone, en doen, vooral doen. Ik lees het terug in je verhaal en ik word er blij van!

Dank je wel voor het delen van je ervaringen.

warme groet,
daphne

Coen Tuerlings
8 years ago
Reply to  daphne fuchs

Hoi Daphne,

Heel herkenbaar,
heel veel informatie… wat te doen… zoveel richtingen…

Laat je niet uit het veld slaan en begin gewoon met de eerste stappen,
en zoek een goed Mastermind groepje waarin je elkaar helpt, dat brengt je echt verder.

Veel succes

Groetjes
Coen

Tanja Meulenbroeks
Tanja Meulenbroeks
8 years ago

Hoi Coen, ik vond je verhaal heel inspirerend! 2 jaar geleden hebben de klankschalen mij een andere kijk op het Leven gegeven, pure ontspanning! Door hoe ik door het Leven moet gaan, op gezondheid gebied , altijd in onzekerheid! Heb 3 maanden geleden voor de 5de keer een zware slagader operatie in de benen gehad en zit nog aan de morfine! De klankschalen zijn echt een ontspanning voor mij, ik zet dan een cd op met klankschalen en kan even alle pijn en ellende vergeten! Dus fijn dat jij z’on ontwikkeling ontdekt hebt en ga zeker door, met waar je nu mee bezig bent! Heel veel sucses en Liefs, Tanja.

Coen Tuerlings
8 years ago

Hoi Tanja,

Fijn om te horen dat de klankschalen een ontspanning voor je zijn.
Op de Soundfulness CD met klankontspanningen staan ook klankschalen.
Veel plezier met de klanken en sterkte met je herstel.

Harte groet
Coen

Helmie Koekkoek
Helmie Koekkoek
8 years ago

Hoi Coen.

Jaren geleden kwam ik je tegen op een cursus voice healing.
naar mijn idee was dat de eerste kennismaking voor jou met deze healing vorm.
Op je site die ik toen al kreeg zag ik dat je de voice healing direct in praktijk ging brengen.!
Ik heb enkele heerlijke lig- concerten van jou en Kees mogen ontvangen en een workshop bij je gedaan.
Ik heb je leren kennen als een enthousiast doener, een onderzoeker, een bezig “baasje”.
Grappig: waarschijnlijk ken jij mij helemaal niet, maar ik heb je doen en laten op afstand zo’n beetje gevolgd. en wens je heel veel liefde op je mooie pad…
Groet helmie

Coen Tuerlings
8 years ago

Hoi Helmie

Bedankt voor je reactie.
Volgens mij was die workshop bij Karina, een ontmoeting met voice-healing vanuit de vrouwelijke lijn. Ik had me vooral op de mannelijke lijn in Shamanic voice healing gericht.
Die workshop bracht dat mooi in evenwicht 😉

Ik wens je ook veel liefde voor 2014

Ans Cornel
8 years ago

Hey Coen,

Van harte gefeliciteerd!

Entrepreneur van de week, meer dan verdiend! Mooi verhaal en ook al ken ik het van redelijk dichtbij, het nu te lezen is opnieuw inspirerend en hartverwarmend. Dat onze eerste gezamenlijke business bootcamp nog maar een kleine anderhalf jaar geleden was, is toch bijna niet te geloven. Zeker niet wanneer we met elkaar terugblikken waar we toen waren en nu staan.

Ik herken heel erg je beeld van de flat in de steigers moeten zetten om het fundament te vernieuwen. Dat is precies wat ik ervaar in het veranderingsproces van De Kip naar Mannah.

En zo ontzettend fijn dat we in die zin erg met elkaar optrekken, ieder op onze eigen wijze.
Ik geniet ervan jou te zien groeien en daar deel van te mogen zijn. Dank je wel voor je inspirerende samenwerking en heerlijk om te weten dat we een hele goede helpdesk aan jou hebben.

Ik stuur je de ah-sound, omhuld in een stevige hug!
Warme groeten,

Ans

Judith Henstra
8 years ago

Coen, wat goed van je dat je open stond voor nieuwe ideeën. Je was tenslotte al lang bezig, en had ook kunnen denken, zo’n bootcamp is natuurlijk voor beginners, ik weet het allemaal allang.

Coen Tuerlings
8 years ago
Reply to  Judith Henstra

Hoi Judith,

Lang bezig zijn wil niet altijd zeggen, goed bezig zijn 😉
Ik heb nog voldoende te leren.

Zoals Gerda al zei, ik ben eager om te leren…
Dat houd mijn enthousiasme en passie op peil.

Groetjes
Coen

Petra Gyselen
Petra Gyselen
8 years ago

Hey Coen,

het is geweldig om te lezen dat een zakelijke wereld ook verenigd kan worden met een wereld levend vanuit het hart.
Zelf heb ik nu door een aantal klankervaringen geraakt geworden alsook de workshop die ik bij jouw gevolgd heb. Daarbij heb je mij mijn stem opnieuw leren ontdekken. Zowel in alle contacten als in dit schrijven is jouw passie voor jou missie te lezen.

Geweldig inspirerend om te lezen dat marketing nodig is om je passie en missie vorm te geven…

Bedankt
Petra

Coen Tuerlings
8 years ago
Reply to  Petra Gyselen

Dank je Petra,

Door marketing vanuit je hart krijgt je missie een je passie de juiste vorm, die aansluit in deze wereld. Het wordt dan niet een strijd maar een samenwerking.
Die is niet te stuiten 😉

Harte groet
Coen

François van Iersel
8 years ago

He Coen, wat een geweldig mooi verhaal en wat een herkenbaar verhaal. Ik heb zo ongeveer dezelfde ervaring als jij gehad en nu ben ik zo blij dat we bijna bij het meubilair horen. Fantastisch om te zien wat het met je kan doen en de groei die je doormaakt. Super.

Coen Tuerlings
8 years ago

Hoi Francois,

Komende twee jaar zijn we onder de pannen 😉

tot snel
Groet Coen

Marja Pullens
Marja Pullens
8 years ago

Hallo lieve Coen,

Proficiat dat je ‘Entrepreneur van de Week’ bent. Wat ontzettend mooi om jouw bewustwordingsproces met betrekking tot het combineren van het werken vanuit je hart en het zakelijk werken te mogen lezen. Inspirerend. En wat een prachtige switch in je denken om de aandacht niet meer louter te richten op het werven van nieuwe klanten, maar ondersteuning te bieden aan jullie huidige klanten: wat hebben zij nodig? Dit was voor mij dankzij jouw mail ook een eye-opener. Dank je wel.

Coen, je bent een ware inspirator die verbindingen tussen mensen maakt en voelt en handelt vanuit je hart.

Hartegroet Marja

Coen Tuerlings
8 years ago
Reply to  Marja Pullens

Hoi Marja,

Erg goed hoe je de boodschap hebt opgepakt.
Lijkt me goed hier vaker in uit te wisselen, je hebt er talent voor.

Hartegroet
Coen

Danielle Teheux
8 years ago

Proficiat Coen met je inspirerend Blog en al die mooie commentaren.

Ik heb genoten van je mooie metaforen en ben naar al die mooie woorden over jou heel nieuwsgierig naar je klank CD.

Muziek, klanken zijn een prachtige inspiratiebron en met de juiste mindset erbij helpt het ons in verbinding brengen met elkaar.

Ik kijk ernaar uit je beter te leren kennen tijdens de E-team dagen.

Vriendelijke groet
Danielle

Coen Tuerlings
8 years ago

Bedankt Danielle,

Muziek en aandacht brengt inderdaad verbinding. Dat is precies wat we ook willen bereiken met Soundfulness.
Verbinding en empathische nabijheid. Even lekker genieten en ontspannen in het moment.

De CD komt je kant op…

Hartelijke groet
Coen

Myra de Wildt
Myra de Wildt
8 years ago

Hallo Coen,

Wat leuk om je verhaal te lezen nadat we elkaar op de e-teamdag hebben ontmoet. Hoewel ik je toen kort heb gesproken, heeft wat je me vertelde over wat je doet indruk op me gemaakt. Geweldig dat je nu “Entrepreneur van de week” bent en dat Open Circles je zo op weg heeft geholpen!

Tot snel! Warme groet, Myra

Coen Tuerlings
8 years ago
Reply to  Myra de Wildt

Hoi Myra,

De E-team dag was ook een mooi voorbeeld hoe je medewerking en passie voor je werk stimuleert. Ook hier heb ik weer veel kunnen leren.

In mijn visie zie ik ook een E-team voor me, die vol passie de krachtige Soundfulness methode de wereld in brengt…

Daar ga ik voor 😉

Groetjes
Coen

Gaudia Galama
8 years ago

Hey Coen,

Leuk om je hier te zien en te lezen.

Everything is Energy, dat is waarmee ik opnieuw in contact kwam bij mijn jaar Open Circles in 2012. Wij ontmoetten elkaar bij de Write Your book in 28 days februari 2013 en daarna op Facebook.

Jouw product(en) zijn het levende bewijs dat alles energie is en als je ermee leert werken en spelen dat je jezelf en anderen kan helpen zichzelf te genezen. Het jaar open Circles is in ieder geval ook voor mij een enorme boost geweest in mijn persoonlijke en professionele ontwikkeling! Keep up the good work!

Ik zie graag je CD tegemoet!
Hartelijke groeten

Gaudia

Coen Tuerlings
8 years ago
Reply to  Gaudia Galama

Hoi Gaudia,

De CD komt eraan…

Fijn dat je de energie in mijn producten herkent, dat voelt goed.
Zeker omdat je ook een expert bent op het gebied van gevoeligheid en omgaan met paarden,
en daarbij jezelf en anderen helpt om te helen.

Mijn boek komt er ook aan… in 2014.
Ik hou je op de hoogte.

Hartelijke groeten

Coen

Shafi Mattaar
Shafi Mattaar
8 years ago

Je moet risico nemen,
sommige wegen volgen en andere verlaten.
Op het moment van keuzes maken, is iedereen bang.
Paulo Coelho

Coen, dit is wat jij hebt gedaan! Blijf bij jezelf, werk vanuit je hart!
Ik heb afgelopen tijd ook veel moeten loslaten, bang dat ik het
financieel niet zou redden. Maar je hart volgen is soms eng
maar wel bevrijdend en geeft rust!
Ga door!!! Veel succes!

Hartegroet, Shafi

Coen Tuerlings
8 years ago
Reply to  Shafi Mattaar

Beste Shafi

“Onze diepste angst is niet dat we ontoereikend zijn, 
Onze diepste angst is dat we onmetelijke kracht bezitten.”

Deze uitspraak van Nelson Mandela geeft me altijd de kracht om door te gaan wat mijn hart mij ingeeft.

Bedankt voor je mooie woorden.

Harte groet
Coen

Hansje Kersten
8 years ago

Hallo Coen

Ooit, eens, ergens, al jaren terug, heb ik een lig concert van je bijgewoond. Weet niet meer waar, weet niet meer wanneer, maar ik volg je nog steeds op afstand, want wat jij toen bracht raakte me en stimuleerde me………

Mooi dat je nu kennelijk een weg hebt gevonden waardoor je je heldere klanken nog beter kunt verspreiden, ‘beter hoorbaar’ kunt maken, meer mensen kunt laten genieten, ook, of juist ook, mensen die uit zichzelf niet naar je toe zouden (kunnen) komen, maar wel baat hebben bij wat je brengt!

Als je door die nieuw gevonden weg ook beter je brood kunt verdienen, dan is dat toch mooi?
Eerst met je eigen energie voor jezelf zorgen en daarna met de energie die je over hebt voor een ander? Vanuit zelf gecreeerde overvloed anderen mee laten genieten? Met misschien wel als gevolg nog meer overvloed?
Helemaal goed! Laat maar stromen die energie!

lieve groet,
spiritsong

Coen Tuerlings
8 years ago
Reply to  Hansje Kersten

Bedankt Hansje,

De kennis en kunde van Soundfulness klankontspanning krijgt steeds meer ruimte in onze maatschappij. Het is een beroep geworden waar veel mensen van kunnen genieten.

We hebben een trainingsprogramma ontwikkeld voor coaches, therapeuten, trainers en zorgverleners om succesvol te communiceren met hun cliënten, vanuit gevoel, emotie en lichaamstaal. Het gaat veel verder dan alleen de klanken…

We werken ook met partners om de Soundfulness methode naar een hoger plan te brengen.
De energie stroomt in overvloed 😉

Groetjes
Coen

Wouter Groen
8 years ago

Mooi inspirerend verhaal Coen! Bedankt!

Coen Tuerlings
8 years ago
Reply to  Wouter Groen

Thanks Wouter 😉

Arnoud Kas
8 years ago

Beste Coen,

Van harte gefeliciteerd met je plek als ondernemer van de week. Mooi inspirerend verhaal en ook erg herkenbaar. Keep up the good work.

Coen Tuerlings
8 years ago
Reply to  Arnoud Kas

I will Arnoud,

En de komende twee jaar zien we veel van elkaar, leuk en inspirerend.
Ik ben heel benieuwd naar je Top Troubadour groep.

Dat is toch nauw verwant aan onze Soundfulness werkzaamheden.

Groetjes
Coen

Coen Tuerlings
8 years ago

Hoi Sheela,

Leuk om te lezen dat je de CD gaat gebruiken voor meditatie en yoga sessies. Ik hoor graag je ervaringen uit de praktijk.

Misschien kan ik een persoonlijke klankontspanning samenstellen die bij jouw manier van werken past. Iedereen heeft zo zijn voorkeuren en wensen, daar luister ik graag naar.

Hou me op de hoogte hoe het is gegaan.

Hartelijke groet,
Coen

Peter Peters
Peter Peters
8 years ago

Beste Coen,

Goed verhaal dat mij ook zeer aanspreekt. Denken vanuit je “klant” en daarmee een goede relatie opbouwen is uiteindelijk gunstiger dan het snelle geld. Natuurlijk ben je geen filantroop, anders start je geen bedrijf, maar werken vanuit een ideologie dat het op de eerste plaats om de mensen gaat en niet om het geld… geweldig!

Veel succes,

Peter

Coen Tuerlings
8 years ago
Reply to  Peter Peters

Hoi Peter,

Denken vanuit mijn “klant” is de juiste weg.
Werkelijk waarde bieden en een goede relatie opbouwen brengt ons beiden veel verder.

Bedankt voor je reactie.

Groet
Coen

Lauran de Bever
Lauran de Bever
8 years ago

Coen,

Goed verhaal.
Belangrijk is om zaken vanuit je hart te blijven doen

Succes

Coen Tuerlings
8 years ago

You’re absolutely right Lauran

Walter Barkhuysen-Tacke

Hey Coen !
Gaaf man, om je hier tegen te komen 😉
Ooit overwoog ik de term “klankentrepreneur” te gebruiken, maar mijn lief en anderen in mijn omgeving vonden het klinken als een vies woord.. hihi

Het is je uiteraard van harte gegund, ik weet dat je er hard voor werkt. En het inspireert anderen waaronder ikzelf om verder te durven kijken en stappen te zetten.

Ik heb al een paar keer overwogen om de Business Bootcamp te volgen, wellicht is dit de spreekwoordelijke “druppel”…

Dat het werken vanuit je hart met klank(schalen) en business goed samengaan weet ik uit ervaring!
Maar dat het door gerichte training en bijbehorende tools de persoonlijke nog beter kan worden omgezet in business, daar ben ik me door dit artikel bewuster van geworden! Bedankt, heel veel succes en plezier gewenst, enne… graag tot ziens 😉

Hartegroet, Walter.

Coen Tuerlings
8 years ago

Hey Walter,

Tof om je hier tegen te komen, had ik ook niet verwacht,
nu weet je mijn geheim 😉

Gewoon komen Walter… naar de Business Bootcamp.
Kunnen we daarna samen de wereld veroveren met klankontspanning.

Business en klank gaan heel goed samen en dat laat jij in je werk heel goed zien, chapeau…

Ik zie je graag,

Hartegroet
Coen

Monique Culenaire
8 years ago

Hoi Coen,
Fijn het eens ‘openbaar’ te kunnen zeggen, door jou kom ik elke dag een stuk dichter bij mij.
Ik merk duidelijke veranderingen aan jouw manier van “zijn” en dat is fijn, zowel voor jou als voor mij.
Ik als harde zakenvrouw die moest leren mijn hart weer boven te halen, jij als harte mens die de business kant mocht gaan zoeken.
Hoe combineer je die 2 zonder éen van beide uit het oog te verliezen ? Ondertussen volg ik je prachtige cursus “SOUNDFULNESS” met liefde, maar…. het commerciële moet nog komen ! Dankzij jou heb ik me ingeschreven voor de business bootcamp van januari ! BEDANKT
Samen Soundfulness in de zakenwereld binnenbrengen zou voor mij een kers op de taart zijn !
En natuurlijk de wereld veroveren ! Hopelijk nog even samen op weg !!!!!!!!!!
Fijne feestdagen veel liefde, licht en klank.

Moniek

Coen Tuerlings
8 years ago

Bedankt Monique,

Woorden die me raken… en herkenbaar…

Nisandeh en Vered laten me zien hoe ik ook de zakelijke kant
kan combineren met liefde voor communicatie vanuit het hart.

De kracht van Soundfulness komt steeds duidelijker naar voren.
en brengt de business wereld profijt door betere prestaties.

Door meer te communiceren van mens tot mens, authentiek, zonder schroom, waarachtig vanuit je eigen zijnskwaliteit. Met Soundfulness bieden we méér dan alleen een gesprekspartner zijn.

Heel veel plezier bij de Business Bpptcamp,
Je zult me in het E-team vinden om te zorgen dat alles soepel verloopt 😉

Warme groet,
Coen

Kees Peters
8 years ago

Prachtig Coen,

Wat fijn dat ik van zo nabij getuige ben van dit ontwikkelend eco-conscious leadership in jou.

Dat we dit samen in vriendschap mogen ontginnen met het instrument van onze passie, de klanken.

Warme groet, Kees

Coen Tuerlings
8 years ago
Reply to  Kees Peters

Hey Kees,

Niet alleen getuige, maar mede creator.
Zonder jouw inzet, ondersteuning, vriendschap, openheid, leiderschap, eigenheid, liefde, gekkigheid, warmte, doldwaze autoritten was ik er niet gekomen.

Ik hou van je kerel,
Op naar Soundfulness International

Hartegroet
Coen

Ingeborg Coppens
8 years ago

Beste Coen,

Een prachtig artikel en heel goed bezig met het ondernemerschap !

Je bezit alle kenmerken voor een succesvol ondernemer dat zie je ook aan het feit dat je al ruim 20 jaar zelfstandig bent.

hiermee inspireer je ook anderen die op dit kruispunt staan.

Ga zo door !

daarnaast wil ik ook heel graag bij jou de basisopleiding Klankschalen gaan volgen. Heb jij hierover voor mij nog informatie?

Coen Tuerlings
8 years ago

Hoi Ingeborg,

Ik ben ruim 20 jaar ingeschreven als zelfstandig ondernemer,
maar ik denk dat ik al als ondernemer ben geboren…

Eigenwijs, eigenzinnig, tegendraads, creatief, vol ideeën etc…

Nu gelukkig in goede samenwerking met andere ondernemers.
Dat is veel gezelliger ook 😉

Voor de klankschalen cursus kun je het beste een kijkje nemen op
soundfulness.com/soundfulness-cursussen.html

Leuk om je daar te ontmoeten.

Groetjes
Coen

Emile Buring
8 years ago

Hoi Coen,

Wat ontzettend gaaf dat je zo in je ondernemersflow zit.
Ik waardeer enorm jouw kracht, aardsheid, openheid en hart-volgen. Heb nog steeds bijzondere herinneringen aan jouw klanksessies. Zo nu en dan ga je door mijn aandacht vwb samenwerken (met rebalancing en soundwork; alsook binnen mijn workshops vanuit vedana.nu).

Het staat nu weer hier zwart op wit en ontmoet je in 2014 vast weer bij een workshop van je, waar we verder kunnen ontdekken.

Warme groet uit Dreumel,
Emile

Coen Tuerlings
8 years ago
Reply to  Emile Buring

Hoi Emile,

Leuk om je hier weer tegen te komen.
Je hebt ook een mooi pad gelopen sinds ik je heb ontmoet.
Laten we in 2014 kijken waar we elkaar kunnen helpen.
Ik hoor graag van je.

Hartegroet,
Coen

Joke
8 years ago

Als “werken vanuit het hart”maar centraal blijft staan!!
Ik heb uit (niet bedrijfsmatige) belangstelling weleens over deze bootcamps gelezen en kreeg er koude rillingen van.

Blijkbaar haalde jij er voldoende uit dat aanslaat bij je manier van werken. Dat is mooi.
Ooit was ik een aantal keren bij jou, het gaf me wel ontspanning. Wie weet helpt de CD me weer terug te brengen naar die ontspanning…..

Anja Robben
8 years ago

Iedere keer geniet ik enorm van de bevlogenheid waarmee Coen zich uit.
Of dat nu muzikaal of met woorden is, maakt eigenlijk geen verschil. Ik moet wel enthousiast worden als ik naar hem luister.
HEERLIJK !!!!!!
Liefs Anja

Coen Tuerlings
8 years ago
Reply to  Anja Robben

Dank je Anja,

Ik voel een golf van enthousiasme opborrelen 😉

Hartegroet
Coen

Fred Brouwer
8 years ago

Hoi Coen,

Vooral niet vergeten ook voor je eigen Hart te zorgen.

Met een Harte groet,

Fred

Coen Tuerlings
8 years ago
Reply to  Fred Brouwer

Iedere dag Fred,

In verbinding met al wat is 😉
Bedankt voor je ondersteuning.

Hartegroet Coen

Betsie Vermeulen
8 years ago

Coen,

Van harte gefeliciteerd! Mooi bedrijf heb je toch neergezet, en dat vanuit je hart, je passie. Inspirerend om te lezen. Wat het bij me oproept is mijn eigen herinnering aan netwerken en de ervaring om soms eens iets te doen met gesloten beurzen. Niet direct aan het resultaat denken… Heeft me veel gebracht! Echte passie! 😉

Hartelijke groet,
Betsie

Coen Tuerlings
8 years ago

Dankjewel Betsie,

Het samenwerken met gesloten beurzen maakt een enorme opmars.
Kijk bv maar eens bij canhav.com

Met de moderne middelen zoals social media gaat het steeds eenvoudiger.

Groetjes
Coen

Yvonne Kockelkorn
Yvonne Kockelkorn
8 years ago

Hoi Coen,

Ik kan je klankwerk workshop aan ieder die deze ervaring wil delen aanbevelen.
Het was een inspirerende ervaring die ik zeker niet had willen missen.
Lieve groet Yvonne Kockelkorn

Coen Tuerlings
8 years ago

Hoi Yvonne,

Bedankt voor je reactie. Succes met je klankontspanningen in de zorg.
Ik wens je een heel inspirerend jaar.

Hartelijke groet,
Coen

Langenakens Kristien
8 years ago

Hallo Coen
Proficiat met je nominatie
Ik vind me enorm terug in jouw beschrijving om een bestaande business om te tunen – als de fundamenten van een flatgebouw veranderen – zo voelt het voor mijn business ook aan: ik help reeds 10 jaar mensen met het kiezen van kleuren en gordijnen voor hun woning en kantoor.
Hartelijke groet!
Kristien

Coen Tuerlings
8 years ago

Hoi Kristien,

Kan ik me helemaal voorstellen…
Al 10 jaar een bedrijf runnen en dan nu de fundamenten opnieuw leggen. Gelukkig ben je de komende tijd onder goede begeleiding met het Take Action Now programma 😉

Tot snel,

Groetjes
Coen

Lizet van Triet
8 years ago

Hoi Coen, wat onwijs gaaf dat je Entrepreneur van de Week bent bij Open Circles. En wat een inspirerende blog heb je geschreven! Ik ken jou van een interview dat ik voor het vakblad Massage Magazine schreef en leerde je kennen als een gedreven Soundfulness-werker. Je wees me op de voordelen ervan en nu lees ik ook hoe mooi jij je werk kunt inzetten om anderen ook verder te helpen. Mooi, man! Ik hoop dat we in de toekomst samen kunnen werken, en ik spreek je snel weer!
Gefeliciteerd en zet um op met de nog te zetten stappen!
Hartelijke groet,
Lizet

Coen Tuerlings
8 years ago

Hoi Lizet,

Was verassend je te ontmoeten bij Open Circles.
We gaan zeker kijken hoe we elkaar kunnen helpen.

Het interview in het massagenblad was een goed artikel,
lijkt me leuk om met je samen te werken.

Warme groet
Coen