Ben jij de volgende Entrepreneur van de Week?

62 views | 7 reacties |
shares

 

Als je goed hebt opgelet tijdens onze trainingen (en daar ga ik natuurlijk van uit!) begrijp je de waarde van geven. Daarom hamer ik er op om jouw successen en inzichten te delen.

Want met jouw succesverhaal GEEF jij iedereen de onderliggende boodschap: “Als ik het kan, kan jij het ook!

Entrepreneur van de Week is het perfecte platform om jouw verhaal de wereld in te sturen.

Deel je verhaal vanuit de gedachte “giving first” en profiteer vanzelf van de gratis publiciteit. Jij kunt de link naar jouw Open Circles Entrepreneur van de Week verhaal altijd gebruiken voor de promotie van jouw dienst of product. Een titel die mooi staat op jouw website, LinkedIn profiel of Facebook profiel.

De impact van jouw verhaal op jouw business is ongekend!

Hoe word jij Entrepreneur van de Week?

Je hoeft echt geen miljoenen euro’s te hebben verdiend of een spectaculair groeiend bedrijf te leiden om een kans te maken. Je moet wél bereid zijn om concrete resultaten te delen met anderen (business groei, meer inkomen, meer winst, meer klanten, meer impact, etc.) en te delen wat er voor jou werkte en wat niet.

Het enige dat je nu hoeft te doen is:
Beantwoord de volgende 6 vragen in het commentaarveld onderaan deze pagina

  1. Vertel ons in één of twee paragrafen over jouw business, jouw dienst of product en jouw doelgroep
  2. Welke Open Circles programma’s heb je gedaan?
  3. Wat zijn de belangrijkste inzichten/lessen uit onze programma’s die je hebt geïmplementeerd in jouw business?
  4. Hoe ziet jouw business er nu uit, in vergelijking met hoe het was voordat je deze lessen toepaste? (in termen van inkomen, aantal klanten, type klanten, de impact die het maakt, etc.)
  5. Als je slechts één ding uit onze programma’s mocht aanraden aan andere ondernemers – wat is dit belangrijkste inzicht of deze strategie/tool?
  6. Andere zaken die wij volgens jou moeten weten om jou te kiezen als Entrepreneur van de Week.

Als we jouw verhaal kiezen
Schrijfster Lizzy de Wilde neemt contact met je op voor een interview. Na het interview tekent zij jouw verhaal op voor publicatie op onze website en promotie via Facebook. Wij vragen ook om een mooie foto bij jouw verhaal.

Neem NU een moment de tijd en geef jouw antwoorden op de 6 vragen in het commentaarveld hieronder. Het hoeft echt geen gelikt verhaal te zijn. Juist daarvoor hebben we Lizzy! Belangrijk is: Laat jouw passie doorschijnen. En wie weet schitter jij binnenkort als Entrepreneur van de Week en word jij een beroemdheid en inspiratie voor duizenden andere ondernemers.

Op jouw succes,

Nisandeh en team Open Circles Academy

7
Leave a Reply

avatar
7 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
Andrea CusinelloDorien Ketelcindy groeneveldCornelis PetersMario Bunthof Recent comment authors
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
cindy groeneveld
Gast

Om entrepreneur van de week te worden, zover ben ik nog niet. Maar zover kom ik met Open Circles Academy nog zeker en daarom deel ik nu vast mijn verhaal met Open Circles Academy. 1. Mijn bedrijven Perf@ct en Heuvelrecht zullen in 2014 worden samengevoegd tot 1 zodat ik vanuit mijn hervonden missie en passie volledig kan focussen. Heuvelrecht is als advocatenkantoor in de markt gezet en Perf@ct als coachingsbureau. Beiden richten zich echter op hetzelfde werk: relaties en de verbetering daarvan, voor ouders die bij elkaar willen blijven en ouders die harmonieus en ….zoals Nisandeh me tijdens de Master… Lees verder »

Cornelis Peters
Gast

Beste Cindy,

Wat moedig en knap dat je dit proces wilt delen. Voor mijn gevoel gaat het ook veel meer om het proces, het focussen en het koersen op je eigenheid dan de winnaar te zijn.
Heel veel succes met alles wat je doet.

Cornelis

Mario Bunthof
Gast

Voor mij is bloggen, maar ook comments geven nog helemaal nieuw, maar al doende leer ik. Dus daarom vertell ik graag mijn verhaal. 1. In 2006 zijn mijn compagnon en ik gestart met de verhuur van hekwerk voor (publieks)evenementen. Wij verhuren bouwhekken, foliehekken, dranghekken en stage barriers voor het tijdelijk beveiligen van alle soorten evenementen waar grote groepen mensen naar toe komen. Denk aan Festivals, Dance-Events, Sportevenementen etc. In 2012 zijn we ook tijdelijk hekwerk gaan verhuren aan Bouw projecten. Onze doelgroep is de Bouw- en evenementen Branche. 2. Ik heb de Open Circles trainingen: Business Bootcamp, Master Entrepreneur, Breakthrough… Lees verder »

Marielle Meijer
Gast

Ik help vrouwen tussen de 35 en de 45 met een eigen onderneming en een gezin om hun businessdoelen te bereiken. Dat doe ik door ze te leren hun bedrijf te systematiseren en samen met hen de systemen te implementeren in hun bedrijf. Zodat de basis van hun bedrijf veel steviger is, ze een duidelijke strategie hebben en veel makkelijker de acties kunnen nemen om hun doelen te bereiken. Welke Open Circles programma’s heb je gedaan? Diverse Business Bootcamp, Master Entrepreneur, Financial Freedom, Breakthrough to Success, Women do Business Differently, diverse Masterclasses. En ik ga nu beginnen met de Business… Lees verder »

Josefine Logemann
Gast

Ik help vrouwelijke ondernemers in de dienstverlening zichtbaar te worden door hun expertstatus op te bouwen en waarmee ze aantrekkelijk voor hun klanten worden en succesvol bedrijf met hun bedrijf worden. Ik ben in 2011 in contact gekomen met Open Circles doordat ik via iemand uit mijn netwerk voor Businessbootcamp werd uitgenodigd. En van daaruit heb ik Elements of Succes, Financial Freedom, Master Entrepreuner, Breakthrough to Succes, Women do business differently en nog een aantal introductiebijeenkomsten gevolgd. Naast het wakker schudden van informatie wat ik al wist werd ik enthousiast over hoe Open Circles deze enorme hoeveelheid mensen op de… Lees verder »

Dorien Ketel
Gast

Ik meld Piet Fieret aan als ondernemer van de week, hij heeft meerdere keren de Business Bootcamp gevolgd en implementeert daarnaast alles wat hij via mij hoort en leest bij de andere trainingen zoals ME, BTS, FF & LSU. Piet heeft een kinderstoel en een schommelstoel ontworpen voor kinderen van 2-6 jaar: de Stoeli en de Schommeli. Nadat hij Stoeli aan ‘iedereen’ aanbood is hij gaan zoeken naar zijn ideale doelgroep en dat is de kinderopvang. Opmerkelijk aan Stoeli is dat een klein kind eraan kan gaan hangen maar hij valt niet om. En de reacties op de Schommeli zijn… Lees verder »

Andrea Cusinello
Gast

Ik heb een acupunctuur praktijk waar ik succesvolle mensen help om hun stress gerelateerde klachten op te lossen: denk aan burn-out, slapeloosheid, hoofdpijn, lusteloosheid en vermoeidheid. Ik heb de Business Bootcamp, Master Entrepreneur, Financil Freedom, Breakthrough to Success, ik ben bezig met de Business University en ik heb verschillende losse training gevolgd, oa Master Blogging Class en Hot Seat. Ik heb in de laatste jaar veel geïmplementeerd, maar de belangrijkste is: doe anders dan je concurrenten. Ik heb de beste blog op mijn vakgebied (elke week 1 artikel). Wat ik geleerd heb is: geef aan jouw doelgroep wat ze willen.… Lees verder »