Ben jij de volgende Entrepreneur van de Week?

69 views | 7 reacties |
shares

 

Als je goed hebt opgelet tijdens onze trainingen (en daar ga ik natuurlijk van uit!) begrijp je de waarde van geven. Daarom hamer ik er op om jouw successen en inzichten te delen.

Want met jouw succesverhaal GEEF jij iedereen de onderliggende boodschap: “Als ik het kan, kan jij het ook!

Entrepreneur van de Week is het perfecte platform om jouw verhaal de wereld in te sturen.

Deel je verhaal vanuit de gedachte “giving first” en profiteer vanzelf van de gratis publiciteit. Jij kunt de link naar jouw Open Circles Entrepreneur van de Week verhaal altijd gebruiken voor de promotie van jouw dienst of product. Een titel die mooi staat op jouw website, LinkedIn profiel of Facebook profiel.

De impact van jouw verhaal op jouw business is ongekend!

Hoe word jij Entrepreneur van de Week?

Je hoeft echt geen miljoenen euro’s te hebben verdiend of een spectaculair groeiend bedrijf te leiden om een kans te maken. Je moet wél bereid zijn om concrete resultaten te delen met anderen (business groei, meer inkomen, meer winst, meer klanten, meer impact, etc.) en te delen wat er voor jou werkte en wat niet.

Het enige dat je nu hoeft te doen is:
Beantwoord de volgende 6 vragen in het commentaarveld onderaan deze pagina

  1. Vertel ons in één of twee paragrafen over jouw business, jouw dienst of product en jouw doelgroep
  2. Welke Open Circles programma’s heb je gedaan?
  3. Wat zijn de belangrijkste inzichten/lessen uit onze programma’s die je hebt geïmplementeerd in jouw business?
  4. Hoe ziet jouw business er nu uit, in vergelijking met hoe het was voordat je deze lessen toepaste? (in termen van inkomen, aantal klanten, type klanten, de impact die het maakt, etc.)
  5. Als je slechts één ding uit onze programma’s mocht aanraden aan andere ondernemers – wat is dit belangrijkste inzicht of deze strategie/tool?
  6. Andere zaken die wij volgens jou moeten weten om jou te kiezen als Entrepreneur van de Week.

Als we jouw verhaal kiezen
Schrijfster Lizzy de Wilde neemt contact met je op voor een interview. Na het interview tekent zij jouw verhaal op voor publicatie op onze website en promotie via Facebook. Wij vragen ook om een mooie foto bij jouw verhaal.

Neem NU een moment de tijd en geef jouw antwoorden op de 6 vragen in het commentaarveld hieronder. Het hoeft echt geen gelikt verhaal te zijn. Juist daarvoor hebben we Lizzy! Belangrijk is: Laat jouw passie doorschijnen. En wie weet schitter jij binnenkort als Entrepreneur van de Week en word jij een beroemdheid en inspiratie voor duizenden andere ondernemers.

Op jouw succes,

Nisandeh en team Open Circles Academy

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
7 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Josefine Logemann
8 years ago

Ik help vrouwelijke ondernemers in de dienstverlening zichtbaar te worden door hun expertstatus op te bouwen en waarmee ze aantrekkelijk voor hun klanten worden en succesvol bedrijf met hun bedrijf worden.

Ik ben in 2011 in contact gekomen met Open Circles doordat ik via iemand uit mijn netwerk voor Businessbootcamp werd uitgenodigd. En van daaruit heb ik Elements of Succes, Financial Freedom, Master Entrepreuner, Breakthrough to Succes, Women do business differently en nog een aantal introductiebijeenkomsten gevolgd.

Naast het wakker schudden van informatie wat ik al wist werd ik enthousiast over hoe Open Circles deze enorme hoeveelheid mensen op de been krijgt, aantrekt en dat er zoveel over hen wordt gepraat. Ik heb zelfs op een netwerk over hen gesproken wat een enorm onderwerp van gesprek werd.

Wat ik heb geleerd is denken in stappen, gratis geven om potentiële klanten kennis met je te kunnen laten maken, hoe mijn toenmalige mindset was over een heleboel persoonlijke en ondernemerszaken. Eye-openers waren o.a. dat je meteen implementeert wat je leert, 100% participation, dat als je kijkt naar in welke situatie je nu verkeert je kunt zien wat je (nog) niet gezaaid hebt. Dat er manieren zijn om laaghangend fruit te plukken, zodat je er zelf heel veel waarde aan hebt en weinig moeite. En als je hoger hangend fruit wilt, je er meer moeite voor zal moeten doen. Zorg voor zichtbaarheid. Oja, ondernemen is uit die comfortzone komen en onderuitgaan, weer opstaan en vol sterke moed vooruitgaan met kleinere of grotere stappen. En vooruit denken was ook zo’n inzicht. Ik zie dat mijn klanten daar ook vaak niet aan gedacht hebben. ‘Het gaat toch goed zo?’

Wat er is veranderd: Ik heb mijn oude opgedroogde bedrijf opgezegd. Ik heb vervolgens mijn persoonlijke situatie veranderd om daarna weer opnieuw te starten met een nieuwe onderneming waarmee ik nu de lessen overbreng die ik zelf heb geleerd. Wat veel meer bij mij past en waarmee ik mijn creatieve brein makkelijk in kan zetten. Wat me ontzettend veel voldoening geeft en waar absoluut mijn passie ligt.

Dat is het helpen van vrouwelijke ondernemers om dezelfde succes stappen te zetten die ik heb gedaan, om ze ook een andere of verruimende mindset mee te geven, zodat ze makkelijker uit hun comfortzone kunnen stappen. De verschillen die er zijn tussen vrouwelijke en mannelijk ondernemerschap en de nodige balans om van beide energieën gebruik te maken en tot succes te komen. En vooral ook de obstakels helpen te overwinnen die bij het ondernemerschap de kop opsteken.

Mijn doel is om die vrouwelijke ondernemers in de dienstverlening, die ook echt zichtbaar willen worden daarbij te helpen om precies te doen wat de naam van mijn bedrijf belooft en dat is ze te helpen hun moed te vergroten en te versterken zodat ze met het beste van zichzelf zich ontwikkelen tot een outstanding entrepreneur met een bedrijf dat floreert.

Kemal Wessenhage ken ik van een van die bijeenkomsten en ik feliciteer je, Kemal, dat je entreneur van de week bent geworden.

Hartelijke groet,
Josefine Logemann

Marielle Meijer
8 years ago

Ik help vrouwen tussen de 35 en de 45 met een eigen onderneming en een gezin om hun businessdoelen te bereiken. Dat doe ik door ze te leren hun bedrijf te systematiseren en samen met hen de systemen te implementeren in hun bedrijf. Zodat de basis van hun bedrijf veel steviger is, ze een duidelijke strategie hebben en veel makkelijker de acties kunnen nemen om hun doelen te bereiken.

Welke Open Circles programma’s heb je gedaan?
Diverse Business Bootcamp, Master Entrepreneur, Financial Freedom, Breakthrough to Success, Women do Business Differently, diverse Masterclasses. En ik ga nu beginnen met de Business University.

Wat zijn de belangrijkste inzichten/lessen uit onze programma’s die je hebt geïmplementeerd in jouw business?

Hou van je klant en ze gaan van jou houden. En ze blijven voor eeuwig je klant en brengen je heel veel andere klanten. Het gaat om HEN en wat zij willen en waar zij behoefte aan hebben.
Stel doelen, zonder doelen bereik je niets. Belangrijk hier vervolgens een strategie aan te koppelen en een actieplan. Om ook daadwerkelijk actie te nemen richting je doel.
Lever GRATIS en overdeliver. Zodat je klant je gaat vertrouwen. Pas als je klant je vertrouwt gaat ie van je kopen.

Hoe ziet jouw business er nu uit, in vergelijking met hoe het was voordat je deze lessen toepaste? (in termen van inkomen, aantal klanten, type klanten, de impact die het maakt, etc.)

Toen ik in oktober 2012 in aanraking kwam met Open Circles was ik bezig met het opbouwen van mijn bedrijf Gezond Dineren. Met Gezond Dineren hielp ik mensen met iedere dag gezond e lekker eten. Ik ontdekte al tijdens de BB dat ik heel veel dingen anders moest gaan doen. Tijdens de Financial Freedom die volgende in december had ik een zelfde gevoel. Ik had al bakken met geld uitgegeven aan mijn bedrijf zonder überhaupt al iets te verdienen. Wist ik veel, wat je niet weet kan je ook niet implementeren…En ik wist heel weinig daar was ik al snel achter, ondanks mijn universitaire studie en 15 jaar managementervaring in het bedrijfsleven. Tijdens de Master Entrepreneur 2013 kreeg ik eindelijk in de gaten hoe ik klanten moest binnenhalen en dat lukte toen ook. Ik ben tijdens de training nog op Vered en Nisandeh afgestapt en niet veel later waren ze mijn klant en hielp ik hen met gezond eten passend bij hun dieet. Alles wat ik leerde tijdens de Master Entrepreneur heb ik geimplementeerd. Ik had hiervoor ook hulp ingeroepen van een coach trouwens, ook een aanrader voor iedereen, die heb je echt nodig om succesvol te zijn.

Eind 2013 realiseerde ik mij ineens tijdens een Master Mindsessie dat ik iets zat te doen wat mijn passie helemaal niet was. Ik had toen ook net de blog van Vered gelezen dat je alleen maar succesvol kan zijn als je je passie doet. En dat deed ik niet met Gezond Dineren. Heb toen ook vrijwel meteen besloten te stoppen met Gezond Dineren.

Sinds januari van dit jaar doe ik mijn passie, systematiseren, structuur aanbrengen, duidelijkheid, focus en door mijn eigen implementatiekracht kan ik mensen stimuleren dit ook te doen. En ik ben zo ongelofelijk blij. Ik merk dat ik hier veel meer mee kan, veel meer mensen kan helpen een veel grotere bijdrage kan leveren en veel meer mensen kan inspireren.

Ik ben begonnen met een blog, in mijn eerste blog vroeg ik mensen waar wil je dat ik over schrijf. Ik kreeg er 30 reacties op. Ik heb nu 9 blogs geschreven en tot nu toe meer dan 150 reacties op mijn blog. Voorlopig genoeg input voor blogonderwerpen en mijn volgende stap is mijn e-book en mijn mailinglijst.

Als je slechts één ding uit onze programma’s mocht aanraden aan andere ondernemers – wat is dit belangrijkste inzicht of deze strategie/tool?
Ik heb twee hele belangrijke:
Volg je PASSIE!

Andere zaken die wij volgens jou moeten weten om jou te kiezen als Entrepreneur van de Week.

De afgelopen maanden heb ik heel veel mensen gratis coachingssessies gegeven. Om de behoefte van mijn doelgroep duidelijk te krijgen, aanbevelingen te verzamelen, enz.
Vorige week had ik mijn eerste gratis trainingen. Ik had in totaal 25 deelnemers en beide trainingen waren geweldig. Ik heb de deelnemers een een irresistable offer gedaan en ik had een conversie van 30%. Dus ook de eerste resultaten zijn heel erg goed!

Verder lijkt het me super om entrepreneur van de week te worden en wil ik iedereen die een comment geeft op de site graag een ticket geven voor een gratis training.

Big hug!
Marielle

Mario Bunthof
8 years ago

Voor mij is bloggen, maar ook comments geven nog helemaal nieuw, maar al doende leer ik. Dus daarom vertell ik graag mijn verhaal.

1. In 2006 zijn mijn compagnon en ik gestart met de verhuur van hekwerk voor (publieks)evenementen. Wij verhuren bouwhekken, foliehekken, dranghekken en stage barriers voor het tijdelijk beveiligen van alle soorten evenementen waar grote groepen mensen naar toe komen. Denk aan Festivals, Dance-Events, Sportevenementen etc. In 2012 zijn we ook tijdelijk hekwerk gaan verhuren aan Bouw projecten.
Onze doelgroep is de Bouw- en evenementen Branche.

2. Ik heb de Open Circles trainingen: Business Bootcamp, Master Entrepreneur, Breakthrough to Succes en Financial Freedom gedaan. De Business University en Life Skills University staan nog op de planning voor 2014 en 2015.

3. Tot nu toe hebben we nog niet zoveel aanbevelingen van Nisandeh geïmplementeerd, maar mijn “mindset” is absoluut veranderd.
De belangrijkste inzichten zijn:
a. Dat we niet alles zelf hoeven doen, maar dat het absoluut strategisch slim is om “goede” mensen in te huren voor bepaalde jobs en zelf met klanten bezig te zijn!
b. Welke stappen kunnen zorgen voor het “hefboom” effect.
c. De bewustwording van de stappen die leads moeten doorlopen voordat ze klant worden: je leren kennen, vrienden worden, de kans krijgen om je te vertrouwen en daarna pas klant worden. Ik dacht altijd dat bij de eerste offerte er meteen een opdracht moest vallen. Dit maakte ook dat ik snel “ontmoedigt” raakte als een offerte geen opdracht werd.
d. En nog veel meer ……

4. Hoe we er nu voorstaan: heel goed! We hebben een proces optimalisatie traject doorlopen, waardoor we veel kosten kunnen
besparen. We hebben een veel groter deel “passive income” gerealiseerd, de omzet is hoger dan ooit, we hebben onze prijzen durven verhogen en het aantal grote en middelgrote klanten is hoger geworden, het aantal kleine klanten is minder geworden. Dus meer omzet per klant! En we gaan meteen na de feestdagen met het team brainstormen welke producten wij aan ons assortiment zouden kunnen toevoegen die de omzet per klant nog verder kunnen verhogen.

5. Hoe beperkend en allesbepalend onze overtuigingen zijn!
Elke strategie of plan zal niet werken als je een saboterende, niet helpende mindset hebt. Dus hoe je van een “poor-mans” mindset naar een “richmans” mindset kunt gaan.

6. Zeven jaar geleden zijn we begonnen met 1,5 km hekwerk. Nu hebben we bijna 30 km hekken die gedurende het evenementen seizoen ELK weekend op een ander evenement staan. En dat door 2 vrouwen! Ik zeg altijd “het gaat niet over hekken, maar het gaat over mensen die met hun passie bezig zijn; passie voor muziek, voor sport, voor bouwen”.

Ik ben dan ook super,super blij dat ik Open Circles heb ontdekt en dat ik mezelf heb toegestaan om nog veel te kunnen LEREN.
Zoals Vered en Nisandeh zeggen, als de zaken niet gaan zoals je zou willen zijn er dingen die je niet weet!

Dank je !!

Cornelis Peters
8 years ago

Beste Cindy,

Wat moedig en knap dat je dit proces wilt delen. Voor mijn gevoel gaat het ook veel meer om het proces, het focussen en het koersen op je eigenheid dan de winnaar te zijn.
Heel veel succes met alles wat je doet.

Cornelis

cindy groeneveld
8 years ago

Om entrepreneur van de week te worden, zover ben ik nog niet. Maar zover kom ik met Open Circles Academy nog zeker en daarom deel ik nu vast mijn verhaal met Open Circles Academy.

1. Mijn bedrijven Perf@ct en Heuvelrecht zullen in 2014 worden samengevoegd tot 1 zodat ik vanuit mijn hervonden missie en passie volledig kan focussen. Heuvelrecht is als advocatenkantoor in de markt gezet en Perf@ct als coachingsbureau. Beiden richten zich echter op hetzelfde werk: relaties en de verbetering daarvan, voor ouders die bij elkaar willen blijven en ouders die harmonieus en ….zoals Nisandeh me tijdens de Master Entrepreneur spiegelde…liefdevol willen scheiden.
Mijn missie hiermee: kinderen wereldwijd behoeden voor tegen scheidings(gezins)drama’s.

2 Tot nu toe heb ik bij Open Circles Academy 1,5 Business Bootcamp gedaan, de Master Entrepreneur, Breakthrough to Success, Financial IQ Master Class. Op stapel staan nog: de Boost Day, webinar, Financial Freedom, Social Media Secrets Master Class en volgend jaar de Business University.

Mijn bedrijf met 5 werknemers stond op faillissements koers toen ik eerder dit jaar mijn eerste Business Bootcamp volgde. En voor mijn huwelijk was geen tijd.

3. De belangrijkste lessen die ik heb geimplementeerd zijn: werk vanuit je passie want daar ben je goed in. Geven, geven, geven en vooral ‘overdeliver’. Ik heb de waarde van mijn diensten bepaald, ‘hét’ systeem van de advocatuur (uurtje factuurtje) verlaten en mijzelf losgemaakt van het subsidie systeem. Maar misschien wel de belangrijksten: stay in line en keep your energy high!

4. Mijn bedrijf gaat niét failliet, no matter what other people say! Ik heb afscheid genomen van personeel en verzamel een team om mij heen. Het aantal klanten groeit, hun betaalgedrag is aanzienlijk verbeterd waardoor mijn debiteurenstand eindelijk afneemt, mijn omzet stijgt en ondanks dat afscheid nemen van personeel tijd en geld kost heb ik mijn resultaten met de helft verbeterd. Ik werk met meer plezier, ik werk met een doel en focus en niet meer ‘zoals alle anderen’ en in 2014 krijgt dit nog een nieuwe dimensie!
Ik leef met meer plezier, mijn huwelijk is merkbaar gegroeid…ik leef!

5. Voor mijn business: focus, stay focused (in line) and you have to have a funnel!!
Privé: in de Breakthrough to Success ben ik als mens en als partner gegroeid waardoor ik nu weet wat ik belangrijk vind in dit leven. Weet wat je wil en waarvoor!

6. Ik hoef geen entrepreneur van de week te worden, ik voél me entrepreneur van het jaar! Bedankt Open Circles Academy, Nisandeh, Vered en Rani daarvoor.

Dorien Ketel
8 years ago

Ik meld Piet Fieret aan als ondernemer van de week, hij heeft meerdere keren de Business Bootcamp gevolgd en implementeert daarnaast alles wat hij via mij hoort en leest bij de andere trainingen zoals ME, BTS, FF & LSU.

Piet heeft een kinderstoel en een schommelstoel ontworpen voor kinderen van 2-6 jaar: de Stoeli en de Schommeli.

Nadat hij Stoeli aan ‘iedereen’ aanbood is hij gaan zoeken naar zijn ideale doelgroep en dat is de kinderopvang. Opmerkelijk aan Stoeli is dat een klein kind eraan kan gaan hangen maar hij valt niet om. En de reacties op de Schommeli zijn bijzonder positief: drukke kinderen worden rustiger en rustige kinderen genieten van een moment voor zichzelf.

Piet weet de kracht van samenwerking en heeft meerdere partners gevonden om krachten te bundelen zoals Rik Ruigrok van Herso waar met gerecycled hout de Tafeli mee is ontstaan, want een Stoeli heeft een Tafeli nodig.
Zo zijn er meer initiatieven en ontwerpen die langzamerhand de markt veroveren.

Uiteraard ben ik zelf ook ondernemer en timmer leuk aan de weg maar wat Piet allemaal doet: petje af! Een echte ondernemer van de week!

Andrea Cusinello
Andrea Cusinello
7 years ago

Ik heb een acupunctuur praktijk waar ik succesvolle mensen help om hun stress gerelateerde klachten op te lossen: denk aan burn-out, slapeloosheid, hoofdpijn, lusteloosheid en vermoeidheid.

Ik heb de Business Bootcamp, Master Entrepreneur, Financil Freedom, Breakthrough to Success, ik ben bezig met de Business University en ik heb verschillende losse training gevolgd, oa Master Blogging Class en Hot Seat.

Ik heb in de laatste jaar veel geïmplementeerd, maar de belangrijkste is: doe anders dan je concurrenten. Ik heb de beste blog op mijn vakgebied (elke week 1 artikel).

Wat ik geleerd heb is: geef aan jouw doelgroep wat ze willen.

Mijn business is tov 2013 gegroeid (cijfer t/m augustus)in omzet van 143%, kosten gedaald van 17% en winst gegroeid van 325%. En ik verwacht eind van het jaar om deze cijfer nog verbeteren. Ik heb mijn tarieven van 54% verhoogd en het resultaat is dat ik veel leukere klanten heb!
Ik heb 10 dagen geleden de HotSeat van Nisandeh gevolgd en binnen 3 dagen heb ik een pakket van 1960 euro verkocht! dus 324% terug investering, ik ben heel dankbaar en trots op!

De Master Entrepreneur heeft mijn visie als ondernemer helemaal veranderd en ik heb de investering ruim binnen gehaald.
Ik ben heel blij van mijn zakelijk en persoonlijke groei dankzij de les van Open Circles en van mijn collega’s entrepreneurs.