Succesvol zijn is gemakkelijk…

… als je weet hoe het moet!

Wanneer je meer van je potentieel wilt vervullen, dan zul je jezelf een aantal succesgewoonten moeten aanleren.  Deze gewoonten ontwikkel je door praktijkervaring en herhaling, net zolang tot ze een automatisme worden.

Zo kun je met minimale inspanning dagelijks een bijdrage leveren aan je succes. En wordt succesvol zijn gemakkelijk!

Doelen stellen
Neem elke ochtend een paar minuten om je belangrijkste doelen te visualiseren, alsof je ze al bereikt hebt. Door aan het begin van elke dag je doelen te visualiseren, programmeer je ze diep in je onbewuste geest.

Deze dagelijkse visualisatie activeert je mentale activiteit. Het stimuleert je geest en maakt je alerter. Door de dag heen zie je meer mogelijkheden en kansen om sneller je doelen te bereiken.

Plannen en organiseren
Neem een paar minuten – bij voorkeur de avond ervoor – om de belangrijkste activiteiten van de komende dag te plannen. Werk altijd vanaf een lijst. Denk altijd op papier. Dit is één van de meest krachtige van alle gewoontes voor prestatieverhoging.

Focus op de meest waardevolle activiteiten
Je vaardigheid om volledig gefocust aan je belangrijkste taken te werken draagt in hoge mate bij aan het vergroten van je succes.

Beweging en gezonde voeding
Je gezondheid is belangrijker dan wat dan ook. Door de gewoonte te ontwikkelen om regelmatig te bewegen en gezond te eten, creëer je optimale fysieke conditie en gezondheid als basis voor je succes.

Leren en groeien
Je geest is als een spier. Als je hem niet gebruikt, raak je hem kwijt. Door voortdurend te blijven leren, blijf je je geest activeren. Een actieve geest is een minimale vereiste bij het creëren van succes op elk gebied in je leven.

Tijd voor mensen die belangrijk zijn
Relaties zijn alles. Wanneer je de ladder van succes beklimt, zorg ervoor dat de ladder niet tegen het verkeerde gebouw geleund staat. Bouw elke dag tijd in voor je relatie, hoe druk je het ook hebt.

Kom in actie
Deze gewoontes zorgen ervoor dat je het beste presteert en de meeste vervulling haalt uit wat je doet. Bestudeer de gewoontes en maak een plan om ze in je dagelijks leven te implementeren.

Maak gebruik van ons Kerstcadeau!
Om jou te helpen bij het ontwikkelen van je succesgewoonten, geven we je graag een bijzonder Kerstcadeau.

Het is een cadeau dat je helpt succes te creëren…

Het is een cadeau dat je zo goed als geen inspanning vraagt…

Het is een cadeau dat een springplank kan zijn voor jouw succes in 2011!

Dit cadeau is ontwikkeld volgens de laatste technieken en brengt een blijvende verandering in je mindset.

Het enige wat je hoeft te doen om je cadeau in ontvangst te nemen, is het onderstaande formulier invullen.

<<form>>

Op jouw succes!

Nisandeh