Team Open Circles

Sylvia Holtkamp

Customer Care Representative

Als Customer Care Respresentative ben ik samen met het team verantwoordelijk voor het beantwoorden van alle vragen van onze klanten en de administratie die hiermee samenhangt. Het leuke van deze functie is het contact met jou als onze klant en om je te kunnen helpen. Open Circles is een dynamisch bedrijf, dit maakt mijn werk uitdagend en heel leuk.

Mijn favoriete training is de Master Entrepreneur training, omdat je daarin zoveel informatie krijgt waarmee je hele grote sprongen kunt maken met je bedrijf.

Anja Gielen

Event Manager

Alles wat met de planning, de organisatie en de uitvoering van onze evenementen te maken heeft, valt onder mijn verantwoordelijkheid. Ik zorg ervoor dat het event tot in detail is geregeld.

Zo nu en dan neem ik ook de taak van Teamleider op me. Dan ben ik er tijdens het evenement verantwoordelijk voor dat alles op rolletjes loopt. Samen met de trainers en de E-teamleden wil ik de deelnemers graag een Life Changing Experience bezorgen.

Mijn favoriete training is de Life Skills University. Groeimogelijkheden te over!

Raymond Bronkhorst

Boekhouder

Ik verzorg de boekhouding van open Circles Academy. Ik werk graag in het Open Circles team, vanwege de hoge energie in de organisatie.

Mijn favoriete Open Circles training is de Business Bootcamp, omdat daar de transformatie begint van diegenen die zich openstellen voor onze informatie.

Miro Peters

Commercial Copywriter

Als Commercial Copywriter schrijf ik de teksten die je helpen om de juiste actie te ondernemen. Denk aan het (verder) lezen van een artikel of informatieve pagina, het downloaden van een videocursus, het geven van een comment of het bestellen van een product. Veel van wat je leest of ontvangt per e-mail gaat door mijn vingers.

Mijn doel is om je met mijn woorden te raken en mijn wens is dat ik daarbij een glimlach op je gezicht tover. Mijn favoriete training is Write Your Book in 28 Days; een absolute must voor jouw expert-status en een ware eyeopener voor mij als schrijver.

Vered Neta

Mede-oprichter Open Circles

Samen met Nisandeh heb ik alle trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en financiën ontwikkeld. Daarnaast heb ik de vrouwendivisie Balanced Business Women opgezet met de daarbij behorende programma’s Women Do Business Differently.

Ik ben heel blij met de manier waarop Open Circles groeit en het geweldige team waaraan ik veel van mijn verantwoordelijkheden kan delegeren. Het geeft mij de vrijheid om mijn energie te richten op de Open Circles Foundation.

Verder ben ik supertrots op ons complete curriculum dat jou helpt jouw volle business potentieel waar te maken. Ons pad begeleidt je van de basis (jaar 1) tot financiële vrijheid en uiteindelijk tot de impactvolle bewuste miljonair die bijdraagt aan een betere wereld (jaar 3).

Nisandeh Neta

Oprichter Open Circles

Samen met Vered heb ik Open Circles in 1996 opgericht. Ik ben als ZZP’er begonnen en enorm trots dat Open Circles in onze branche de snelst groeiende business is geworden. Dit is het resultaat van het uitgangspunt dat we alleen trainingen ontwikkelen met praktisch materiaal dat resultaten oplevert.

Ik ben enorm gedreven om jou het beste te geven. Dankzij mijn fantastische collega’s kan ik mij nu volledig focussen op mijn passies: het ontwikkelen van content, training geven en being on top of onze marketing strategie.

Het is moeilijk een training als mijn favoriet te kiezen, want iedere training is mijn ‘kindje’. Daarom ben ik ook heel blij dat er in ons curriculum altijd een ‘kind’ is dat past bij de fase waarin jouw business zich bevindt.