TEMP Business Bootcamp VIP – 5 en 6 juli 2014

Ga jij voor het hoogst haalbare voor je business?

Ga naar de Business Bootcamp als VIP!plaatje website BB-klein

Internationaal succes expert Brian Tracy en top zakenvrouw Annemarie van Gaal staan op 5 en 6 juli garant voor het unieke waardevolle programma van de nieuwe 2-daagse Business Bootcamp

Daarnaast heeft Open Circles oprichter en Nisandeh Neta een GLOEDNIEUW pakket samengesteld met de meest effectieve strategieën, tools en systemen die jou gaan helpen een doorbraak voor jezelf en je business te bereiken in de nieuwe economie.

Maar… ga je deelnemen als VIP, dan profiteer je ook nog eens van de volgende EXTRA voordelen:

Exclusieve VIP sessie met Brian Tracy
Als VIP heb je de unieke gelegenheid om face to face met deze legendarische ondernemer en business expert te spreken. Je kunt hem welke vraag dan ook stellen. Je moet je bedenken dat je voor het advies van iemand als Brian Tracy normaal zo’n $40.000 dollar per dag betaalt. Als jij tijdens deze VIP sessie het antwoord of de oplossing voor jouw zakelijke uitdaging niet krijgt, dan krijg je het nergens. Dit is niet overdreven. Deze man is niet voor niets een legende.

Opname Rich Schefren
Over legendes gesproken… Als je deelneemt als VIP, dan krijg je de unieke live-opname van een evenement met Rich Schefren, de business goeroe voor de goeroes. Rich is een befaamde online marketing expert en gaat in deze video diep in op de strategieën die van jouw business een ware (online) omzetmachine maken. De deelnemers aan het opgenomen seminar hebben zich suf geschreven met aantekeningen. En als VIP heb je met 1 klik toegang tot al het materiaal uit het seminar (t.w.v. €975). Let op, die €975 was toen de prijs – de waarde die je krijgt is… onschatbaar veel hoger.

Social Media videocursus
Jouw VIP bagage is nog niet compleet met het brein van Brian Tracy en het materiaal van Rich Schefren. Als klap op de vuurpijl krijg je als VIP de complete opname cadeau van de  Social Media Secrets Master Class (t.w.v. €975). Met dit materiaal weet je precies hoe je social media inzet om van jouw business een ware online magneet te maken. Je blog-, LinkedIn-, Facebook- en Twitter tellers tikken door, net als je klantenbestand en het geld dat binnenstroomt op je bankrekening.

Natuurlijk is jouw investering als VIP hoger dan voor een reguliere deelnemer aan de Business Bootcamp. Maar de meerprijs is minuscuul gezien de extra voordelen die je geniet en de impact die je mag verwachten op jouw business.

Jouw investering voor dit exclusieve Business Bootcamp VIP arrangement is €950 (excl. BTW)

 Maar… boek je jouw VIP ticket vóór maandag 28 april 2014, 17:00 uur,
dan betaal je slechts €475 excl. BTW (inclusief lunch en koffie/thee)

countdown bbc july

aanmelden

 

 

 

Ik hoop je te ontmoeten op 5 en 6 juli als VIP!

Op jouw succes,

Team Open Circles Academy