Ervaringen en succesverhalen

Het is alweer een paar jaar geleden dat ik de Business Bootcamp voor het eerst volgde en ik ben nog elke dag blij dat ik die stap gezet heb. Ik denk dat ik een levend bewijs ben dat als je het Open Circles materiaal implementeert, blijft doorgaan en niet opgeeft, je mooie resultaten behaalt. Resultaten waardoor veel klanten blij zijn geworden en resultaten die mij veel voldoening geven

Ik heb een goed werkend marketingsysteem opgezet en mijn (eerste) boek is gepubliceerd. Ik word uitgenodigd om door het hele land presentaties te geven over mijn CONSENT-methode® die gaat over effectieve besluitvorming op basis van gelijkwaardigheid, ik geef trainingen en leidt ook trainers op. Door met de systemen te werken die ik aangereikt kreeg tijdens de Open Circles trainingen gaat ondernemen me nu gemakkelijker af, kan ik meer werk verzetten en haal ik betere resultaten.

Baudy Wiechers 
consentmethode.nl


Ik nam een behoorlijke ‘leap of faith’  toen ik mijn baan opzegde en besloot muzikant te worden. Maar mede dankzij de Business Bootcamp en de vele trainingen van Open Circles heb ik mijn mindset van 100% werknemer getransformeerd naar die van een echte ondernemer.

Ik ondersteun nu zelfs collega’s in hun ondernemerschap! Ik heb veel geïmplementeerd van het Open Circles materiaal met stijgend websitebezoek en (herhaal)orders als resultaat. De groei in mijn bedrijf Poptroubadour zit er goed in!

Arnoud Kas 
poptroubadour.nl

Mijn visie op ondernemen is helemaal veranderd sinds ik de Business Bootcamp, de Master Entrepreneur en andere gevorderde Open Circles trainingen heb gevolgd. Ik heb veel geïmplementeerd, ik ben zakelijk, financieel en persoonlijk enorm gegroeid en hierdoor heb ik een grote droom kunnen waarmaken door met mijn gezin naar Thailand te verhuizen. En onlangs ben ik een nieuwe joint venture aangegaan om vrouwen met borstkanker te helpen om van de bijwerking van chemotherapie af te komen.

Andrea Cusinello 
chemocleanup.nl

De Business Bootcamp heeft bij mij geleid tot een volledige verandering van mijn zakelijke mindset. Elke dag implementeer ik met veel plezier, stapje voor stapje de aangereikte tools. Ik ben een blog gestart, ik heb de waarde van mijn consulten vergroot en daardoor heb ik mijn tarief ook stevig kunnen verhogen. Dankzij wat ik bij Open Circles heb geleerd, kan ik mijn cliënten nu veel beter en langer aan mij binden.

Yvonne Bakker 
thefrequencychanger.com

Ik ging op aanraden van een kennis naar de Business Bootcamp en kwam na 2 dagen met een echte WOW thuis! Ik heb geleerd (financiële) doelen te stellen en deze te halen! Dankzij het implementeren van alles wat ik bij Open Circles heb geleerd, heb ik van mijn klantenwerving echt een effectief systeem gemaakt en de aanvragen voor mijn online gitaarlessen stromen bij bosjes binnen.

Koen Snoek 
gitaarlesvankoen.nl

Tjonge wat was die Business Bootcamp indrukwekkend met geweldige ontmoetingen en inspirerende verhalen. Al na een halve dag tussen 1200 mensen barstte ik van de energie en ideeën voor mijn bedrijf. Het was voor mij als thuiskomen, een echte AHA Erlebnis!

Door te implementeren wat ik heb geleerd in de Business Bootcamp worden mijn blogs op Linkedin en Facebook voor mijn bedrijf Bio Huidtherapie Haaften ineens drukbezocht. De tips en de aanpak van Nisandeh werken gewoon in de praktijk. Wat mij betreft dus een aanrader.

Marcelline Goyen 
huidtherapie.com

De Business Bootcamp heeft me de ogen geopend. Ik was tot dat moment goed in mijn vak, maar wist niets van marketing. Vanaf de Business Bootcamp en de Master Entrepreneur zit ik met mijn bedrijf Een Vrolijk Kind alleen maar in een stijgende lijn.

Ik maak zeer regelmatig gebruik van de inzichten en tools die ik heb gekregen om mijn bedrijf te laten groeien. Bedankt Nisandeh en team!

Astrid Reijmers 
eenvrolijkkind.nl

Ik heb inmiddels 4 Business Bootcamps gevolgd en bijna alle vervolgtrainingen. Het heeft mijn (werk) leven drastisch veranderd, want ik pas de geleerde systemen dagelijks toe. Ik heb mijn niche gevonden - 45+ (aspirant) ondernemers, ik werk met veel meer focus, ben veel productiever, blijer en mijn klantenbestand en inkomen groeien terwijl ik er veel minder moeite voor hoef te doen dan voorheen.

Leni Minderhoud 
45plusondernemer.nl

Door de Business Bootcamp ben ik mijn zaken anders gaan aanpakken. Ik was voorheen niet echt gefocust en boekte geen vooruitgang, omdat ik met 3 startups bezig was.

Nu heb ik mij volledig gericht op mijn trainingen voor logopedisten. Ik implementeer stap voor stap wat ik heb geleerd in de Business Bootcamp en het werkt!

Ik ben voor de komende drie maanden volgeboekt en het wordt steeds gemakkelijker voor mij om klanten te werven.

Niña van Wermeskerken 
zogezegd-zogedaan.nl

Vroeger vertelde ik mijn prospect heel bescheiden over mijn product terwijl ik ook ‘iedereen’ wilde helpen, maar meer klanten kreeg ik niet. Tijdens de Bootcamp viel het kwartje en lukte het mij om een specifiekere doelgroep te kiezen. Mijn website ging op de schop en een paar weken later werd ik uitgenodigd en kreeg ik de eerste opdrachten.

Nu, na de Business Bootcamp en andere vervolgtrainingen van Open Circles, heb ik mijn niche nog beter kunnen bepalen (40+ vrouwelijke zelfstandige coaches en therapeuten), heb ik de geleerde strategieën toegepast en daardoor is mijn omzet bijna 4 keer verdubbeld ten opzichte van het jaar ervoor.

Willy Valk 
handsonsocialmedia.nl


Ik was een scepticus pur sang en tijdens de Business Bootcamp kreeg ik de broodnodige schop onder m’n achterste! Ik kreeg veel te horen wat ik helemáál niet horen wilde. Wat een interne strijd was dat, maar ik kreeg langzamerhand wel weer zekerheid over mijn bestemming.

Ik ontdekte dat ik al heel veel in de steigers had staan, maar na de Business Bootcamp ging ik het ook echt DOEN! Zo heb ik onder andere mijn blog en nieuwsbrief voor Personal Trigger gelanceerd en ik ben met enorm veel plezier aan het ondernemen.

Ik ben geïnspireerd tot op het bot. Het is voor mij nu veel gemakkelijker geworden om klanten te werven en daardoor groeit mijn omzet gestaag. Ik kan wel zeggen dat de Business Bootcamp me van mijn eigen rem heeft afgehaald!

Eric Simons 
personaltrigger.com

De eerste keer dat ik deelnam aan de Business Bootcamp moest ik erg wennen aan de aanpak en de enorme hoeveelheid mensen en informatie.

Maar de 2e keer kreeg ik een aantal zeer waardevolle inzichten. Ik heb bijvoorbeeld geleerd om veel beter vast te houden aan mijn gekozen koers, waardoor ik ook veel meer rendement heb van mijn ideeën.

Het is lastig te meten, maar ik schat dat mijn productiviteit als Re-integratie & Outplacement expert dankzij de Business Bootcamp zeker met 30% is vergroot.

Roeland Bridié 
intertransfer.nl

Voordat ik deelnam aan de Business Bootcamp, had ik een leuk bedrijf dat “toevallig” ook nog wat opleverde. Nu bepaal ik zelf hoeveel mijn bedrijf Luv2Move oplevert en de manier waarop. Mijn omzet is daardoor zeker met 40% gegroeid.

Ik ben sinds de Business Bootcamp naast Dance & Groupfitness Master Trainer veel meer een echte ondernemer geworden, and I Like It!

Evelien de Visscher 
luv2move.nl

Ik ging de Business Bootcamp doen omdat ik niet zo goed meer wist waar ik heen moest met mijn bedrijf, hoe ik nog meer klanten kon krijgen en hoe ik kon zorgen voor meer structurele omzet.

De Business Bootcamp loste eigenlijk al die problemen op. Niet als een soort tovermiddel – ik ben natuurlijk zelf gaan implementeren – maar ik kreeg precies de structuur die ik zocht, de praktische stappen en de duidelijkheid.

En het gaat sindsdien alleen maar beter!

Elske van de Fliert 
zero-e.nl

De eerste Business Bootcamp die ik volgde duwde mij in een richting waarvan ik het bestaan niet eens wist! Daarvoor was ik altijd ad hoc bezig met mijn bedrijf en niet echt happy over de resultaten.

Na de Business Bootcamp ging ik bewust een strategie volgen en systemen hanteren. Het heeft mij enorm geholpen mijn draai te vinden met uiteindelijk de oprichting van de Blog Universiteit als resultaat.

Ik heb een boek gepubliceerd, ik krijg steeds meer klanten, mijn omzet groeit en mijn bereik neemt toe. Zonder de Business Bootcamp was ik niet zover gekomen. ​

Esther Molenaar 
bloguniversiteit.nl

The Business Bootcamp has been an eye opener. And the learning isn’t over yet. I take out my notes regularly and still discover something new I can implement.

As a result, I estimate we attracted at least three new clients for MGT OPEN that we would have missed otherwise.

Gordana Kierans 
mgtopen.com

Thanks to what I learned in the Business Bootcamp, I’ve increased my income by 76,6% and my customer list increased by 50% in less than 60 days.

I continued to implement what I learned in the Business Bootcamp. The result? I managed to more than double my income and increase my client database by more than 140%!

I also stepped out of my comfort zone and started hiring people to help run my business and it works like I could never have imagined! And I am networking in a much, much different and more effective way now.

Thank you so much for everything I learned. How everything works out, is unbelievable.

Jean-Pierre Doran 
blackandwhitebarbershop.nl


Mede dankzij de Business Bootcamp en Open Circles heb ik mijn focus kunnen bepalen. Ik help ondernemers om gevonden te worden op internet met de juiste content. Ik heb meerdere malen deelgenomen aan de Business Bootcamp, 3 keer om precies te zijn.

Elke keer ben ik weer benieuwd naar wat er anders is, de nieuwe contacten en wat ik aan kennis ga opdoen. Ik kreeg bijvoorbeeld door één implementatie wekelijks nieuwe aanvragen binnen en dat voelt zo geweldig. Ik gun dit iedereen die serieus werk wil maken van zijn of haar bedrijf.

Nathan Veenstra 
Letterzaken.nlBinnenkort bezoek ik de Business Bootcamp al voor de tiende keer!(een lustrum dus :-)). Waarom? Omdat ik altijd inzichten krijg en het een mooie netwerkgelegenheid is voor mijn ideale doelgroep: zelfstandige ondernemers.

Veel ondernemers vergeten om af en toe even stil te staan en naar hun bedrijf te kijken. En als ze het niet vergeten, is er geen tijd (of prioriteit).

Tijdens het weekend van de Business Bootcamp kun je niet anders dan naar je bedrijf kijken. De vragen van Nisandeh zijn uitdagend en confronterend, wonderbaarlijk genoeg geeft dat dus elke keer weer nieuwe inzichten. Dat gebeurde mijn negende keer en ik verwacht dat het de aankomende tiende keer ook weer gebeurt.

Ik noem de Business Bootcamp ook wel "Helicopter Weekend". Minstens net zo belangrijk als op vakantie gaan (mijn helicopter weken) en daarna weer fris aan de slag natuurlijk.

Mijn advies: Implementeren, implementeren, implementeren van wat je leert tijdens iedere Business Bootcamp en genieten van de bijbehorende resultaten!

Merijn Kegel
Webalist.eu

Ik heb meerdere keren deelgenomen aan de Business Bootcamp, want wat je krijgt is best veel om in één keer goed op te slaan. 

De inhoud was ook nooit precies hetzelfde en iedere keer bleven er andere dingen hangen. De handvatten en inspiratie die ik telkens krijg om aan mijn eigen organisatie te werken maken het ondernemen een stuk leuker. Daarom stimuleer ik ook graag mijn eigen ondernemende klanten om zich in te schrijven voor de Business Bootcamp.

Greet Hoedeman 
Beauty-injection.nl
De laatste Business Bootcamp ooit vond plaats op 25 en 26 juni 2016

Maar... als je serieuze interesse hebt om jouw business te laten groeien....

Krijg dan onbeperkt toegang tot de

Business Bootcamp 
Ultimate Collection