Twee dagen na de Business Bootcamp

Even een kort bericht, zo vlak na de Business Bootcamp. Ik wil graag even van de gelegenheid gebruik maken om hallo te zeggen, en je te bedanken dat je erbij was in de Business Bootcamp afgelopen weekend. Voor mij was het een geweldige ervaring en ik hoop dat jij er ook van hebt genoten en veel hebt geleerd.

Om de informatie uit het weekend te onthouden, vergeet niet om 10 minuten per dag het materiaal uit je werkboek te herhalen. Zo zorg je ervoor dat je ook op de lange termijn profiteert van wat je in het weekend hebt geleerd.

En veel belangrijker nog: vergeet niet je inzichten te implementeren! Je hoeft niet alles in één keer te veranderen… doe het stap voor stap en je ziet snel de veranderingen in je business.

Vergeet niet de contacten die je hebt opgedaan in het Bijenkorfspel en vanuit het Opportunity Knocks proces, op te volgen. Deze contacten kunnen concreet bijdragen aan de groei van je business en vice versa.

Ook wil ik nog even aanhaken bij wat ik heb gezegd over het gebruik van sociale media. Het is belangrijk om zo snel mogelijk ervoor te zorgen dat je te vinden bent in de sociale media:

Besteed de komende weken aan het verzamelen van volgers van je Twitter account en connecties op LinkedIn.

Om in contact te blijven en waardevolle informatie en lessen online van me te ontvangen:

  • Volg ons op Twitter – http://twitter.com/opencircles
  • Maak een connectie met me op http://nl.linkedin.com/in/nisandeh
    En wanneer de connectie op LinkedIn er is – neem dan alsjeblieft even een moment om een recommendation te schrijven over wat je hebt ervaren in de Business Bootcamp, en wat je er voor jezelf uit hebt gehaald. Nederlands of Engels is allebei prima.

Om nog te kunnen nagenieten van afgelopen weekend, zet ik over een paar dagen een aantal foto’s en video’s online.

Ik denk dat je het leuk zult vinden om zo terug te kijken op het weekend.
Zodra ze online staan, laat ik het je weten.

De volgende Business Bootcamp vindt plaats op 15 en 16 februari!

Hetzelfde evenement, op dezelfde locatie in Nieuwegein, met dezelfde intentie om zoveel mogelijk ondernemers te helpen meer succes te creëren!
En, nog steeds voor een laag bedrag.

Breng alsjeblieft ALLE ondernemers en ZZP’ers die je kent op de hoogte en stuur ze naar de Business Bootcamp website – www.businessbootcamp.nl, of nog beter: gebruik je persoonlijke referral link die in de e-mail vermeld staat, zodat we kunnen traceren wie via jou komt en je een waardebon van 200 euro kunnen geven voor elke 5 nieuwe deelnemers die via jou aan de Business Bootcamp deelnemen.

Om van de volgende Business Bootcamp een nog groter succes te maken, horen we graag van je wat je goed vond en wat we kunnen verbeteren. Dus als je feedback voor ons hebt, stuur ons een e-mail.

En dan tenslotte: aan de slag! Als jij in actie komt om je business en je leven te verbeteren, en alle andere deelnemers aan de Business Bootcamp komen ook in actie, dan dragen we samen bij aan een betere wereld. En daar gaan we voor, toch?!

Op jouw succes!
Nisandeh Neta