Ultieme Business Bootcamp vrienden deal

Als het goed is, heb jij de link naar deze pagina gekregen van een bevriende ondernemer in jouw netwerk die zich heeft ingeschreven voor de Business Bootcamp van april 2016.

De Business Bootcamp is een GRATIS 2-daagse training commerciële vaardigheden EN het grootste netwerk evenement voor zelfstandige professionals in Nederland.

En wanneer jij je inschrijft via deze pagina krijgen jij en jouw bevriende ondernemer een geweldig extra NETWERK VOORDEEL (t.w.v. €495) 

Vermeld bij jouw aanmelding de naam van jouw bevriende ondernemer (die al is ingeschreven voor de Business Bootcamp) en jullie krijgen BEIDEN toegang tot het unieke 1-daagse Business Growth Acceleration seminar: Achieve Results REALLY Fast.

In dit 1-daagse online seminar krijg je de strategieën en acties die binnen enkele dagen resultaten opleveren in de vorm van meer klanten, meer verkopen en/of meer winst, voor elke bestaande business (het is niet voor starters).

Let op! Het Business Growth Acceleration seminar is alleen verkrijgbaar bij het boeken van een ticket voor de Business Bootcamp via onderstaande knop.

2-daagse Business Bootcamp

2-daagse training Commerciële Vaardigheden
16 en 17 april 2016, van 10-19 uur
in het NBC Congrescentrum te Nieuwegein

inclusief

lifetime access

Business Growth Acceleration Seminar
Achieve Results Really Fast

online seminar t.w.v. €495

Deelname aan de Business Bootcamp is gratis.
Je betaalt €47 voor lunches, koffie/thee en trainingsmateriaal.