Ultimate Business Bootcamp Repeat Deal

Je krijgt via deze pagina een unieke kans om de Business Bootcamp met een geweldig extra voordeel (t.w.v. €495) te herhalen.

Tijdelijk - en wel tot vrijdag 19 juni 2015, 23:59 uur - krijg je bij jouw inschrijving het nieuwe online Business Growth Seminar Achieve Results Really Fast (t.w.v. €495) CADEAU.

Waarom zou je OPNIEUW deelnemen aan de Business Bootcamp?

Je hebt natuurlijk al veel waardevolle strategieën, tools en netwerkcontacten kunnen opdoen tijdens jouw eerdere Business Bootcamp deelname.

Je kent de kracht van herhaling, maar wist je dat we de inhoud ook iedere keer updaten? (waarbij we de krachtige, tijdloze strategieën en netwerkoefeningen natuurlijk behouden). Tijdens de aankomende Business Bootcamp kom je weer in contact met tientallen, honderden nieuwe netwerkcontacten. Meer dan 75% van deelnemers zijn er voor het eerst.

Maar je hoeft ons niet te geloven dat het goed is om de Business Bootcamp te herhalen. Degenen die jou voorgingen, kunnen je beter vertellen waarom...

Mede dankzij de Business Bootcamp en Open Circles heb ik mijn focus kunnen bepalen. Ik help ondernemers om gevonden te worden op internet met de juiste content. Ik heb meerdere malen deelgenomen aan de Business Bootcamp, 3 keer om precies te zijn.

Elke keer ben ik weer benieuwd naar wat er anders is, de nieuwe contacten en wat ik aan kennis ga opdoen. Ik kreeg bijvoorbeeld door één implementatie wekelijks nieuwe aanvragen binnen en dat voelt zo geweldig. Ik gun dit iedereen die serieus werk wil maken van zijn of haar bedrijf.

Nathan Veenstra 
Letterzaken.nl

Ik heb meerdere keren deelgenomen aan de Business Bootcamp, want wat je krijgt is best veel om in één keer goed op te slaan. 

De inhoud was ook nooit precies hetzelfde en iedere keer bleven er andere dingen hangen. De handvatten en inspiratie die ik telkens krijg om aan mijn eigen organisatie te werken maken het ondernemen een stuk leuker. Daarom stimuleer ik ook graag mijn eigen ondernemende klanten aan om zich in te schrijven voor de Business Bootcamp.

Greet Hoedeman 
Beauty Injection

Binnenkort bezoek ik de Business Bootcamp al voor de tiende keer!(een lustrum dus :-)). Waarom? Omdat ik altijd inzichten krijg en het een mooie netwerkgelegenheid is voor mijn ideale doelgroep: zelfstandige ondernemers.

Veel ondernemers vergeten om af en toe even stil te staan en naar hun bedrijf te kijken. En als ze het niet vergeten, is er geen tijd (of prioriteit).

Tijdens het weekend van de Business Bootcamp kun je niet anders dan naar je bedrijf kijken. De vragen van Nisandeh zijn uitdagend en confronterend, wonderbaarlijk genoeg geeft dat dus elke keer weer nieuwe inzichten. Dat gebeurde mijn negende keer en ik verwacht dat het de aankomende tiende keer ook weer gebeurt.

Ik noem de Business Bootcamp ook wel "Helicopter Weekend". Minstens net zo belangrijk als op vakantie gaan (mijn helicopter weken) en daarna weer fris aan de slag natuurlijk.

Mijn advies: Implementeren, implementeren, implementeren van wat je leert tijdens iedere Business Bootcamp en genieten van de bijbehorende resultaten!

Merijn Kegel
Webalist Webservices B.V.

Het is onze missie om je te helpen succesvol te zijn door je te laten zien hoe je meer klanten, meer inkomen en meer impact krijgt als als zelfstandig professional.

Wat daarbij hoort en wat wij NU doen, is het bieden van een geweldige en risicoloze kans, die je met de juiste mindset kunt herkennen en grijpen...

Het seminar Achieve Results REALLY Fast is alleen verkrijgbaar bij het boeken van een ticket voor de Business Bootcamp via onderstaande knop.

In dit 1-daagse online seminar krijg je 7 acties die binnen enkele dagen resultaten opleveren in de vorm van meer klanten, meer verkopen en/of meer winst, voor elke bestaande business (het is niet voor starters).

Is dit de kans waar je op hebt gewacht...?

Het is in ieder geval DE kans om met opgefriste business bagage een geweldig succes te maken van de tweede helft van dit jaar.

Business Bootcamp

27 en 28 juni 2015 in het NBC Congrescentrum te Nieuwegein

inclusief

lifetime access

Achieve Results REALLY Fast

online seminar t.w.v. €495

Deelname aan de Business Bootcamp is gratis.
Je betaalt €47 voor lunches, koffie/thee en trainingsmateriaal.

Deze speciale actie is actie is voorbij. Maar... er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar in de Business Bootcamp, dus laat die kans niet aan je voorbij schieten.

Klik hier om je nu in te schrijven