Ultimate Business Bootcamp Deal

Als zelfstandig professional mag je de Business Bootcamp niet missen. Het is niet alleen een gratis 2-daagse training commerciële vaardigheden, het is ook een groots en uniek netwerk evenement voor ZZP-ers en zelfstandige ondernemers in Nederland.

Deelnemen is de beste denkbare 'investering' voor het succes van jouw business. Je betaalt slechts €47 (ex. btw) voor 2 dagen lunches, koffie/thee en trainingsmaterialen.

En dat is nog niet alles...

Tijdelijk kom je bij jouw boeking in aanmerking voor een waardevolle bonus: GRATIS en onbeperkt toegang tot de opnamen van het unieke 1-daagse Business Growth Acceleration seminar: Achieve Results REALLY Fast (t.w.v. €495)

In dit seminar krijg je 7 acties die binnen enkele dagen resultaten opleveren in de vorm van meer klanten, meer verkopen en/of meer winst, voor elke bestaande business.

Het seminar Achieve Results REALLY Fast is alleen verkrijgbaar bij het boeken van een ticket voor de Business Bootcamp via onderstaande knop.

Let op! Vanwege de snelheid waarmee de tickets over de toonbank gaan, sluit deze actie uiterlijk zaterdag 13 juni - of eerder zodra we zijn uitverkocht.

Business Bootcamp

2-daagse training Commerciële Vaardigheden voor ZZP-ers
27 en 28 juni 2015 in het NBC Congrescentrum te Nieuwegein

inclusief

lifetime access

Achieve Results REALLY Fast

online seminar t.w.v. €495

Deelname aan de Business Bootcamp is gratis.
Je betaalt €47 voor lunches, koffie/thee en trainingsmateriaal.

De '€47 double deal' actie is voorbij. Maar... er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar in de Business Bootcamp, dus laat die kans niet aan je voorbij schieten.  

Klik hier om je nu in te schrijven