Veelgestelde Vragen

Business Bootcamp is nieuw en uniek – en mensen blijken veel vragen te hebben.
Hieronder vind je een aantal veelgestelde vragen en de bijbehorende antwoorden.

.

Vraag: Jullie zeggen dat het gratis is.
Het lijkt te mooi om waar te zijn. Wat is het addertje onder het gras?

Antwoord:
De Business Bootcamp is gratis omdat we jou graag kennis willen laten maken met ons en onze manier van werken. Wij vinden dat je als klant eerst moeten kunnen uitproberen of wij, onze trainingen en onze manier van werken echt iets voor je zijn. Pas dan kun je een weloverwogen beslissing nemen om verder met ons in zee te gaan.

Je loopt dus vrijwel geen risico. Het risico is voor ons.


Vraag: Waarom moet ik wel 47 euro betalen?

Antwoord:
Zoals je je kunt voorstellen kost het organiseren van een groot evenement gedurende twee dagen veel geld. Van de locatie, tot de AV apparatuur, tot het team, materiaal, promotie,  koffie, thee en lunches gedurende de twee dagen, etc.
Jou vragen we het bedrag van 47 euro voor de lunches en koffie/thee, de rest van de kosten is voor ons.


Vraag: Twee dagen is lang. Kunnen jullie dat niet in één dag doen? Kan ik één van de twee dagen komen? Kan ik binnenkomen en weggaan wanneer ik wil?

Antwoord:
We zijn ons bewust dat je als ondernemer een drukke agenda hebt en dat het weekend een belangrijk moment is om te ontspannen, met je familie en vrienden te zijn en uit te rusten.

En toch… is het Business Bootcamp seminar één van de beste seminars voor businessgroei op de planeet.

We hebben een krachtig, effectief en transformationeel programma ontwikkeld dat je in staat stelt om je business sneller en gemakkelijker te laten groeien terwijl je minder tijd aan werken besteedt.
Als je hiervan wilt profiteren – dan is dit ervoor nodig. Het is een compleet programma van 10 tot 19 uur op beide dagen. Het is geen inloopevenement. Elk programmaonderdeel leidt naar het volgende – dus je wilt niets missen.

In de pauzes en in speciaal daarvoor bedoelde sessies heb je de gelegenheid om te netwerken met veel gelijkgestemde ondernemers – die ook hun business laten groeien en hun potentieel vervullen.

Als ondernemers zijn we zo druk met de dagelijkse gang van zaken in onze business, dat we maar zelden de tijd nemen om ons hoofd boven water te steken en te kijken waar we naar toe gaan en hoe we daar komen. In deze twee dagen is dat precies wat je doet.

Als jij er klaar voor bent om slimmer te werken in plaats van harder – dan zijn deze twee dagen de beste investering die je kunt maken voor je business.


Vraag: Ik wil graag naar de komende Business Bootcamp komen, maar het valt precies in mijn vakantie, op mijn verjaardag, op wasdag…
Zijn er andere data gepland?

Antwoord:
We zijn van plan meer Business Bootcamps te organiseren, maar de volgende data zijn nog niet bekend.
Als je wilt dat we je op de hoogte brengen zodra de volgende datum bekend is – email ons dan op office@opencircles.nl?subject=Business_Bootcamp_datum


Vraag: Ik heb al verschillende seminars bij jullie gedaan zoals Business IQ  en/of Master Networker. Heeft het zin om naar de Business Bootcamp te komen?

Antwoord:
De Business Bootcamp is een totaal nieuw seminar, met een geheel nieuw doel. Het doel van het seminar is om je te helpen de zwakste schakels in je business te versterken, zodat je meer resultaat kunt behalen met minder wrijving, moeite en tijd.

Sommige processen of informatie werden eerder geïntroduceerd in andere seminars, maar als jij denkt dat je business verder kan groeien – dan zal dat wat je in het seminar leert je een flinke stap voorwaarts helpen.

Ook is het formaat van dit seminar speciaal ontwikkeld om te netwerken onder gelijkgestemde ondernemers, zodat je niet alleen met inzichten en strategieën naar huis gaat, maar ook met contacten die je direct kunnen helpen om je business te laten groeien.

Tot zover.

Mocht je nog andere vragen hebben, aarzel niet om contact met ons op te nemen.

MELD JE AAN!

Share Button