Keep Your Financial Freedom alive!

Laten we maar direct met de deur in huis vallen…

Als Financial Freedom Graduate, krijg je nu de kans om de Financial Freedom training te herhalen!

Verder op deze pagina kun je je aanmelden voor een fractie van de normale prijs.

Waarom zou je de training willen herhalen?

Financial Freedom geeft je de juiste mindset, kennis, inzichten en de juiste ACTIES die je naar financiele vrijheid leiden.

En als het goed is, heb je al (grote en/of kleine) stappen gemaakt op weg naar jouw financieel vrije toekomst. Haal jouw collage met de beelden van wat dat voor jou betekent er nog maar eens bij.

Hoe ver ben je gekomen en… hoe ver moet je nog?

Je maakt natuurlijk alleen voortgang als je implementeert. En als je blijft herhalen, herhalen en herhalen…

Het helpt als je daarbij ondersteuning krijgt van je partner, van een mastermind groep en/of… met een aanbieding voor herhaling van de hele training!

Als je hier interesse in hebt, kun je op herhaling gaan voor slechts €250,- excl. BTW (normale prijs € 3960,- excl. BTW)

Financial Freedom
28 t/m 30 november 2014
NBC Congrescentrum te Nieuwegein
Herhalingsprijs: € 250,- excl. BTW

Klik hier om je aan te melden

Grijp deze kans, het is uitsluitend voor Financial Freedom Graduates en het aantal plaatsen is beperkt.

En dan heb ik nog een belangrijke vraag aan jou…

Heb jij eerder deelgenomen met jouw partner?

De Financial Freedom is bij uitstek de training die je samen met jouw partner volgt. Want het is niet vanzelfsprekend dat jouw partner automatisch meegaat met de nieuwe keuzes die jij wil maken voor jullie gezamenlijke financiele toekomst.

Wij zijn op zoek naar deelnemers die de Financial Freedom samen met hun partner hebben gevolgd en willen delen welk positief verschil dit in hun leven en werk heeft gemaakt.

En als JIJ de Financial Freedom SAMEN MET JOUW PARTNER hebt gevolgd, wil je jouw ervaring dan met ons delen?

Deel alsjeblieft jouw verhaal in het commentaarveld hieronder.

We hopen dat het ook een herinnering is om dit krachtige materiaal SAMEN te blijven implementeren!

Op jouw succes,

Nisandeh en team Open Circles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
11 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Arnoud Kas
7 years ago

I’m working in weekends so I will not attend the Financial Freedom course this time.

I took the opportunity though to see what my wife Baudy and I implemented after our training 2 years ago.

Due to the insights
– We sold our house
– See how we can create money for the things we want. Not see if we can afford it and then buy immediately
– We give ourselves fixed salaries. We have created bank accounts for, investments, contribution, spending and savings and put a fixed amount of money into it every month.
– We quit the ratrace.
– We increased our Working Income
– We create passive income and it’s increasing
– Constantly keep on learning in order to increase Financial IQ
– Every year we look at where to save costs.
– We increased our financial security and independance from almost zero to a save place.

Next goal is increase Passive Income and create financial freedom. way to go!

Stefania Papaccioli
7 years ago

Attending Financial Freedom with my partner was the best choice we could make for our relationship.

We now have common financial goals and support each other in financial choices. We also have a clear idea of why we make those choices.
I would recommend anyone who subscribes for Financial Freedom to convince their partner to go. My partner was not very happy to go in the beginning, as he works on weekends and for him attending the seminar means loosing work… He just asked me this morning if I would like to take this offer and go again, even if it means ‘skipping’ a working weekend 😉

Coen Tuerlings
7 years ago

Ik heb de Financial Freedom training gelukkig samen met mijn partner gevolgd. Daardoor hebben we een nieuwe start kunnen maken met onze neuzen dezelfde richting in.

Ik had er niet aan moeten denken om alle nieuwe inzichten alleen te moeten implementeren… Mijn vrouw had dit waarschijnlijk niet overleeft zonder te begrijpen hoe het werkt 😉

Even kort door de bocht met het resultaat…
We hebben het eerste jaar een kosten besparing kunnen regelen van € 813,- per maand!

Deze maand komt daar nog eens € 370,- bij dus je ziet het is niet een eenmalige verandering, maar een blijvende Mindset verandering.

Totaal dus € 1183,- kosten besparing per maand!!!

Zonder op onze gewenste levenstijl in te leveren, puur door het herdefiniëren wat wij werkelijk willen in ons leven en hier slim op in te spelen.

Financial Freedom komt zo wel heel dicht binnen bereik…

Marjolein Akkermans
Marjolein Akkermans
7 years ago

Sinds de Financial Freedom praten we veel makkelijker over onze financiën, hebben we verschillende rekeningen geopend voor verschillende doelen én gaan we dit jaar beginnen met telkens een stuk hypotheek af te lossen.

We durven te plannen om wat dromen te verwezenlijken… Wonderbaarlijk eenvoudig!

Helena van Dijk
Helena van Dijk
7 years ago

Ik wil zeker mijn mening geven. Als je deze training nog niet hebt gevolgd dan moet je dat zeker doen, en wel met je partner. Het is geen onzin dat Nisandeh en Vered aanraden om dat zo te doen. Je maakt veel makkelijker samen stappen.

Straks gaan mijn vriend Joop en ik samenwonen. Dan halen we de stukken er weer bij. Nieuwe stappen vragen om herbezinning. Deze training geeft je meer overzicht én een heel duidelijk concept over wat je wilt met je financiële leven. Bovendien confronteert het je met je eigen gedrag met geld, wat een inzichten! En wat een verrassingen!

Ik heb met zo veel plezier de oefening gedaan! Het is fijn om te zien wat je altijd onbewust doet! Dan kun je tenminste beslissingen nemen!

Succes!

Riet de Vlieger
7 years ago

Niet met mijn partner, maar met mijn dochter die net met haar eerste baan was begonnen, heb ik deelgenomen. Het heeft ons beiden met name het inzicht gegeven wanneer je financieel onafhankelijk, en wanneer financieel vrij bent.

Mijn man en ik hebben daarna een plan gemaakt om onze hypotheek versneld af te lossen, en mijn dochter voor haar studieschuld. Normaal zou ze die hebben afgelost in 10 jaar tijd, maar nu heeft ze hem met een strak plan, en zuinig leven in twee jaar weggewerkt. Zij is financieel onafhankelijk.

Wij hebben intussen een groot bedrag afgelost op de hypotheek en onze maandlasten met € 190,00 teruggebracht. Op weg naar meer.

Juliet de Barbanson
7 years ago

Het was fantastisch om dit samen met mijn man te volgen – je hebt dezelfde focus en met gedeelde ervaringen een enorme impuls om het te implementeren.

We hebben onze rekeningen met automatisch overschijven naar sparen gestart, waardoor we ruimte hebben voor extra zaken. Erg leuk als je na een paar maanden je spaarrekening weer eens bekijkt.

De poor mentality mensen zijn voor ons nu duidelijk, het is gemakkelijker om daar nu mee om te gaan. De training heeft ons geholpen om strakker te plannen en daardoor ontstaat meer ruimte voor dromen: volgend jaar naar het oerwoud (een lang gekoesterde wens )!

Amarens Schuurmans
7 years ago

Ik kan me niet voorstellen dat ik de cursus niet met mijn partner gevolgd zou hebben. Juist door het samen te volgen kunnen we ook samen voor doelen gaan en hebben we aan een half woord genoeg. Als hij er niet bij was geweest zou ik niet weten hoe ik de diverse dingen zou moeten uitleggen.

Mark C Hoogenboom
Mark C Hoogenboom
7 years ago

Samen met Ineke hier geweest zijn betekent dat een gemeenschappelijke ‘taal’ hebben gekregen voor praten over financiën. We zijn het niet vanzelf eens met elkaar, maar begrijpen elkaar.

Vooral bij het uitvoeren van acties is het elkaar begrijpen goud waard: je weet wat je doet en je weet waarom je het doet. En dat is priceless!

Mark Coppelmans
7 years ago

Samen met mijn vrouw heb ik de training gevolgd. Het resultaat is dat we nu dezelfde focus hebben op het (huishoud)geld EN dat we van elkaar weten hoe we staan tegenover geld.

Vooral het antwoord op “Millionairs zijn …” was een verrassend verschil. Door het er over te hebben, zijn we dichter naar elkaar gegroeid.

Mark
Factuur op Maat

Nanette Popken
Nanette Popken
7 years ago

Het was een interessante training. Mijn sterkste impressie was het “geldspel”. Alle emoties die met geld te maken hebben werden zichtbaar en voelbaar. Het ingebrachte geld zag er niet meer uit. Dit spel speel ik niet meer. Too shocking and not civilized at all.