30% More Income in 30 Days – 2/7

Welkom bij deel 2 van de videocursus voor het geometrisch laten groeien van jouw klandizie en inkomen.

Heb je de eerste les gemist? Laat dan een comment achter bij het blogartikel over de 3 manieren voor het groeien van jouw business en je krijgt video 1 per e-mail toegestuurd.

In deze tweede videoles vertel ik jou over de beste reclame die je kunt krijgen voor jouw product of dienst... klanten die vol lof over jou vertellen.

En voor het geval je het nog niet wist. Jij MOET ze daar een handje bij helpen. Dus vertel ik je in onderstaande video hoe je dit het beste kunt doen met SYSTEMEN voor mond-tot-mondreclame.

Ga er goed geconcentreerd voor zitten zodat je maximaal profiteert van deze tweede - ruim 30 minuten durende - video uit de cursus 30% More Income in 30 Days:

Nadat je de video hebt bekeken, deel alsjeblieft in het commentaarveld onderaan deze pagina:

Wat is jouw belangrijkste nieuwe inzicht over referral systems en welke acties ga jij ondernemen als resultaat van deze video?

Door jouw inzicht direct te delen, versterk je het leereffect, maak je jouw eigen commitment tot implementeren van succesvolle systemen voor mond-tot-mondreclame en daarmee jouw kans van slagen veel groter. 

Doe je voordeel met deze lessen en kom nog eens terug om ook jouw resultaten te delen in het commentaarveld hieronder.

Op jouw succes,

Nisandeh

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
8 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Monique van Dam
6 years ago

Tevreden klanten heb ik zeker door mijn website upgrade en content mangement service, maar niet eerder heb ik expliciet om doorverwijzing gevraagd. Ik wil werken aan kaartjes waar een paar vragen op staan of een aanbieding voor een gratis quickscan of troubleshoot sessie. Vooral voor ‘mensen zoals zij’, sprak mij erg aan in de video. Lijkt me zeer de moeite waard.

Janine Jacobs
6 years ago

Interessant systeem voor mond tot mond reclame. Van de 10 punten springt er eentje écht uit en dat is het traject met de cliënt aan te gaan mits hij/zij voor nieuwe cliënten (2) zorgt binnen een bepaalde tijd. Daar zit mijn uitdaging in :-)!
Tien waardevolle punten, duidelijk, herkenbaar en toepasbaar!

Dank!

Janine, ja2coaching, omdat je het kunt!

Frans Hendrix
6 years ago

Geweldig, o zo handig systeem om meer klanten te krijgen die je ook vertrouwen. Ik gebruik al enkele methoden en die werken geweldig.

Thecla algra
6 years ago

Mond op mond reclame zo systematisch uitgelegd, nodigt uit om direct mee aan de slag te gaan.
Hartelijk dank voor deze tips!!

Wouter Boot
Wouter Boot
6 years ago

Mijn belangrijkste inzicht is hoe handig het is om een systeem te gebruiken voor je referrals, dit deed ik nooit en lijkt me veel efficiënter. De acties die ik nu ga onderneem zijn:

1) de videos bekijken van de verschillende referral systems en daarmee mijn eigen referral systeem opzetten
2) mijn meest loyale en enthousiaste klanten bedanken en vragen om nieuwe aanbevelingen en testimonials
3) mijn dienst door bekende mensen laten aanbevelen door middel van video’s

Ik ontvang graag de volgende video! 🙂

Brigitte van Beek
6 years ago

Zeer waardevolle tips omdat ik het vooral van het opbouwen van een vertrouwensband moet hebben. Voor mij is het ook een uitdaging om een aanbeveling direct te koppelen aan het klant mogen worden. Die manier heb ik nog niet gebruikt.

Belangrijkste wat ik geleerd heb (naar voorbeeld van de VIP-kaarten van het Business Bootcamp) is wel dat je het de mensen gemakkelijk moet maken om anderen te activeren: daar ga ik zeker mee aan de slag.

Hester Meijer
6 years ago

Nuttig. kan ik wel iets mee om toe te passen. Ik heb een behoorlijke klantenkring waarvan het meeste via via (mond op mond) binnenkomt dus voor mij erg belangrijk om hier iets mee te doen.

Edwin Roovers
6 years ago

Leuke en goede presentatie en uitleg..
Ik ga de social media breder inzetten in het systeem om referenties te krijgen en verder te groeien.
#firstaidproff