30% More Income in 30 Days – 3/7

Welkom bij deel 3 van de videocursus voor het geometrisch laten groeien van jouw klandizie en inkomen.

Heb je de tweede (en/of eerste) les gemist? Ga dan naar blogartikel 2 in deze 7-delige serie over het geometrisch groeien van jouw business om de eerdere video's in bezit te krijgen.

In onderstaande derde videoles ontdek je hoe je joint venture endorsed mailings aan moet pakken, zodat ze jou een maximaal aantal nieuwe klanten opleveren.

Ga er goed geconcentreerd voor zitten zodat je maximaal profiteert van deze derde - kleine 14 minuten durende - video uit de cursus 30% More Income in 30 Days:

Nadat je de video hebt bekeken...

Deel alsjeblieft in het commentaarveld onderaan deze pagina:

Wat is jouw belangrijkste nieuwe inzicht over JV endorsed mailings en welke acties ga jij ondernemen als resultaat van deze video?

Door jouw inzicht direct te delen, versterk je het leereffect en maak je de kans dat jij de juiste joint venture partner vindt voor een succesvolle endorsed mailing, veel groter. 

En schroom niet een oproep te doen voor een voor jou geschikte joint venture partner. Maak gebruik van de mogelijkheden die deze pagina je biedt.

Doe je voordeel met deze lessen en kom nog eens terug om ook jouw resultaten te delen in het commentaarveld.

Op jouw succes,

Nisandeh

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
10 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Monique van Dam
6 years ago

Voor een joint venture mailing voor mij als website upgrader en content manager liggen websitebouwers voor de hand. Een mooie laatste tip/opdracht in deze video: “Denk na over 3 categorieën bedrijven die interessant zouden kunnen zijn”. Ineens zijn grafisch ontwerpers ook interessante partijen. En bijvoorbeeld een accountant. Bedankt voor het zetje om wéér mijn horizon te verbreden, Nisandeh!

Bas van Pelt
6 years ago

Ik kende het concept al wel, maar maak er slechts mondjesmaat gebruik van.

Altijd goed om er aan herinnerd te worden dat je de dingen die werken niet 1x moet doen, maar in een systeem moet opnemen.

Mijn actie is om in mijn netwerk alle mogelijke jv -partners hiervoor te identificeren en hieruit de beste te benaderen hiervoor. Niet alleen voor nu, maar voor het hele komende jaar.

Janine Jacobs
6 years ago

Samenwerken vanuit verschillende disciplines binnen dezelfde doelgroep. Elkaar aanbevelen waardoor geloofwaardigheid en vertrouwen groter worden hetgeen een positief effect heeft op de groei van je aantal klanten. Duidelijk, logisch, praktisch en verstandig om te creëren. De voorbeelden uit de video onderbouwen het!

Binnen mijn doelgroep “de jongeren tussen 10 – 25 jaar” spelen verschillende disciplines zich af die ondersteuning kunnen bieden: * huisarts * tandarts * fysio * huiswerkinstituut * opticien * rijschool … Heeft de klant minder angst dan is een bezoek aan de tandarts minder vervelend of het afleggen van het rijexamen makkelijker.
Op naar meer samenwerken. Samen sta je sterk!

Janine, ja2coaching, omdat je het kunt!

Peter Grard
6 years ago

Ik ben benieuwd wie mijn joint venture gaat worden. Ik begeleid mensen op hun levenspad, leer ze hun talenten en kwaliteiten en hun levensmissie ontdekken via geleide meditatie en visualisaties, en biedt ze inzichten aan om dat ook te bereiken. Een joint venture met iemand die getalenteerd is in het nog concreter maken van iemands levensdroom (via ondernemerschap) zou fantastisch zijn. Bij mij ontdekken ze wat ze willen, bij wie ontdekken ze hoe ze dat concreet kunnen maken.

Rachel Smets
6 years ago
Reply to  Peter Grard

Hey Gerard,
Jij zoekt mij!!! 😛
Ik lees je bericht en er gaat meteen een lampje branden.
Mensen die dromen om naar het buitenland te gaan en hun grenzen verleggen en ambities verrijken….die kan ik praktisch helpen en mijn ervaringen delen.

Ik heb je intussen ook een email gestuurd naar je aykohuis-email

Groetjes,
rachel

Leni Minderhoud
6 years ago

Goed om dit weer een keer te horen. Ik kan een aantal klanten bedenken wie ik endorsed mailing kan voorstellen. Ik durf het ook wel aan om de concurrentie te benaderen, want ook daar zitten altijd ook complementaire diensten.

Lijstje is gemaakt!

Mogelijke partners voor mij zijn:
– Loopbaancoaches die aanvullende diensten willen aanbieden op gebied van ondernemerschap en social media profilering
– begeleiders van startende ondernemers die aanvullende diensten willen aanbieden op gebied van omgaan met verlies van zekerheden/ social media profilering
– Therapeuten die mensen begeleiden na ontslag/stress/burn-out en die aanvullende diensten/doorverwijzing willen (ook Counselling na therapie) voor werkzoekenden/reïntegreerders m.n 45plus.

Yuka Groenenberg
6 years ago

Learning learning learning.. finding the right tools for my business and for my team to help them grow !

Brigitte van Beek
6 years ago

Mooi om het zo helder en concreet voorgeschoteld te krijgen. Mijn JVpartners bevinden zich in de categorie:
– versterkers van het innerlijk ‘weten’ ( op het gebied van werk/loopbaan/missie)
– versterkers van creativiteit om anders te solliciteren/presenteren
– versterkers van de presentatie naar ‘buiten’: LinkedInproflilering, kleding/kleuradvies, authentiek presenteren
– verbinders tussen werkzoekenden en werkgevers: uitzendbureaus ( specifiek voor 45plus), ‘koude’ bellers.
Heb jij hierin iets te bieden? Ik hoor het graag!

Karin Wezepoel
Karin Wezepoel
6 years ago

Super tip om bevriende con-collega’s te vragen om elkaar te steunen. Er kwamen direct enkele namen naar boven om mee samen te werken waar ik zelf nooit aan had gedacht.

Naomi Dongelmans
6 years ago

Endorse…
Je helpt elkaar en je groeit er zelf ook van. Hoe makkelijk kan het zijn, dank voor de insight!