Garandeer resultaat

Bied niet alleen resultaat, garandeer het ook. Op deze manier maak je de drempel weer laag om jouw product of dienst uit te proberen.

Bekijk de onderstaande video en ontdek hoe garantie je mogelijkheden geeft om nieuwe klanten aan te trekken.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=6FZID7aHxVY[/youtube]

Heb jij ideeën, opmerkingen, vragen of suggesties? Die kun je hieronder kwijt.

Laat een comment achter en deel je kennis en ervaring!

In de Business Bootcamp leer je meer over de mindset van de ondernemer. Want – om maar wat te noemen – garantie geven… je moet het wel durven! De juiste mindset leidt tot het zetten van de juiste stappen om succesvol te worden met je onderneming.

Meld je snel aan voor de Business Bootcamp!

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
23 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Peter Maasdam
11 years ago

Het blijft super-motiverend dit soort filmpjes! Net als eten en drinken moet je als ondernemer iedere dag dit soort Motivatie-hapjes-en-slokjes tot je nemen.
Je integreerd ze dan direct in je gedrag. Oja, als je ze gezien hebt moet je nog maar één ding doen……, ze nog een keer en nog een keer en dan nog héél veel keer opnieuw bekijken!

Thanks,
Peter

Karoline Wagenaar
8 years ago

lastige…ga er over nadenken hoe ik dat kan toepassen… TNKS

Willy Triest
10 years ago

De garantie “niet tevreden, geld terug” ligt misschien inderdaad iets moeilijker in coaching.

Anderzijds, als je coaching goed zit, zal je zelden cliënten hebben die hun geld terugvragen. Die enkeling die dat toch doet, is heel waarschijnlijk niet heel eerlijk.

Het risico dat zo iemand jouw reputatie onterecht gaat beschadigen, is groter dan dat je het geld teruggeeft. Op die manier gaat ie misschien toch nog iets goeds over jou vertellen :-).

Mijn ervaring met waardebepalingen achteraf zijn eveneens minder goed. Je hebt altijd mensen die graag waarde krijgen, maar ofwel doe je het anoniem, en dan krijg je vaak heel weinig, ofwel doe je het openbaar, en dan knappen een aantal mensen precies hier op af en komen ze in de eerste plaats niet.

Een gratis intake lijkt me meer haalbaar. Je bepaalt zelf hoe lang en hoe intens je dat maakt, dus je hebt het ‘risico’ veel meer zelf in de hand.

Dimitra Mitsionis
Dimitra Mitsionis
8 years ago

Hello Nisandeh,

Thank you for sharing this valuable information. Could you please give a example for my kind of work area? How can I guarantee results?
I am a written communications advisor in the Dutch language. I edit and make texts.

Kind regards,
Dimitra

Martine Verweij
8 years ago

Hi Dimitra,

Maybe I can help.

You can garantee them for example, that:

– you can deliver a text within a certain amount of days
– you can deliver a text in perfect ABN (most of the time I see / read texts in Dutch with ‘stijl- en spelfouten’)
– the message the client wants to communicate is clear in the text.
– text with a special ‘leesniveau’, like B1 or B2

Succes!

Martine

Martine Verweij
8 years ago

Big insight: Closing a deal is all about making it EASY for people to say YES. And very important to notice is: ‘Garantee results, whatever you CAN, you CANNOT always’

So I have to think of something I CAN garantee. And then I came up with this:

Ik garandeer je dat als je het volledige Mandala-systeem volgt, je weet in welke plantenfamilie een plant thuishoort en je dan met meer zekerheid kan bepalen of de plant giftig, smakelijk en / of bruikbaar is voor je gezondheid of voor het maken van cosmetica. Zoniet, dan krijg je je geld terug.

Misschien te lang om te communiceren?

Marjan vd Brink
Marjan vd Brink
7 years ago

Dit doet me denken aan wat ik eens las over het Belgische dorp Geel – waar psychiatrische patiënten (betaald) mogen inwonen bij gewone dorpsgezinnen. Deze formule vanuit een instelling voor psychiatrie heeft geleid tot groot succes, omdat de patiënten worden opgenomen in een positieve sociale omgeving en een eenvoudig maar consequent dagritme.

Waarom nemen burgers het risico om een patiënt op te nemen in hun huis? Omdat ze GEGARANDEERD op IEDER MOMENT mogen bellen dat ze van hun inwonende patiënt af willen.

Deze garantie maakt de drempel laag, en maakt dat gezinnen creatief naar oplossingen zoeken bij huiselijk ongemak. Van de kom-aub-halen-mogelijkheid maakt uiteindelijk ongeveer niemand gebruik.

Elvira Noot
8 years ago

Het blijft moelijk om dit toe te passen in onze diensten. Tot nu toe kunnen we garanderen dat: ‘Je meer veiligheid en plezier zult hebben in je training. En een betere relatie zult hebben met je paard.’

Arjen Kiers
Arjen Kiers
7 years ago
Reply to  Elvira Noot

Hoi Elvira,

Wat je nu kunt garanderen is toch perfect! Als je dat goed kan communiceren zal dat zeker mensen aantrekken.

En ik vermoed dat je die ervaring wel hebt en het dus kan waarmaken. Mocht er dan toch iemand zijn die dat niet vind na een (proef?) les dan kan je het geld terug geven.

Succes! Groet Arjen

Arjen Kiers
Arjen Kiers
7 years ago

Puzzelen wat ik kan garanderen.

Ik maak iets unieks, een meubel, speciaal op maat ontworpen en gemaakt voor de klant. Als het dan niet bevalt kan ik het moeilijk mee terugnemen.

Aan de andere kant zijn 95 % van mijn klanten wel enthousiast over wat ik voor hun heb gemaakt.

Anneke Kaptein
Anneke Kaptein
11 years ago

Inderdaad zaak om echt expert te zijn om resultaten te kunnen garanderen.
Ik als coach voel dat ik me meer dien te focussen in wat ik aanbiedt.
Gaan voor wat ik echt kan garanderen en van daaruit verder bouwen aan expertise.

Graag wil ik nog twee links delen.

1. Een manier om dit o.a. vorm te geven is idd door de ‘niet tevreden geld terug’ garantie. Een stap verder gaat de waardebepaling achteraf.

2. Verder vind ik een mooi overzicht met links om je leven, je werk nog makkelijker te maken, een webpagina van iemand die groot voorstander is van waardebepaling achteraf, Martijn Aslander: martijnaslander.nl/tips

Veel Plezier en Suc7! 🙂
Anneke

Indra Radjkoemar
10 years ago
Reply to  Anneke Kaptein

Hoi Anneke,

Niet goed geld terug garantie, is lastig in coaching.
vb. Cliënt is niet tevreden met relatie moeder. Is afgemat, in zichzelf gekeerd, in de ziekte wet.

Na 3 sessies van jouw zie je dat je cliënt straalt van zelfvertrouwen en meer energie heeft en zich weinig van anderen aantrekt en weer aan het werk gaat.

Ze wil haar geld terug omdat haar moeder ‘nog steeds niet is verandert’.

Martine Verweij
8 years ago

Hoi Indra,

Misschien moet je bij het communiceren van de ‘niet goed, geld terug’-garantie duidelijk aangeven WAAROP je garantie geeft. Je kan dan aangeven dat je garantie geeft op bepaalde resultaten bij de client en niet op het gedrag van anderen in haar omgeving.

Groene groetjes,
Martine

Elsbeth van der Scheer
Elsbeth van der Scheer
10 years ago
Reply to  Anneke Kaptein

Hoi Anneke, ik heb gekeken naar de website van Aslander, maar ik begrijp het niet zo goed. Wat bedoel jij met waardebepaling achteraf? Domme vraag? Durf jij te werken met niet goed-geld terug? Hoe werkt dat voor jou? Focussen in wat in aanbied, hm, ik wilde me juist gaan verbreden in de gedachte dat ik dan interessanter word voor prospects. Ik geloof dat ik maar naar de Business Bootcamp op 17 en 18 september moet gaan he?

Marlies
Marlies
12 years ago

Until yesterday I could view all the videos straight from outlook, Now I have to type a password. also for the video’s of the lessons I saw before (i checked) . What Changed?
Can I get a password?
Do lesson 8, 9 and 10 follow?

Nisandeh Neta
Nisandeh Neta
12 years ago
Reply to  Marlies

Hi Marlies,

The password is in the email you got today (same password for all the videos).
And yes, the next lessons are coming (every 2 days…)

Christine
Christine
10 years ago

Thanks for the videos. It’s inspiring! I go for it!
Thanks leuke langstaart, I’ll come and see/hear you as soon as possible.
Christine

Kees van der Stel
10 years ago

Ik begrijp dit punt wel. Als ik erover nadenk merk ik aan mijn gevoelens dat het op een voor mij goede manier toe passen (ook voor mijn eigen waarde verantwoord) voor mezelf (nog) lastig vind. Ik heb gevoelsmatig moeite met het geven van een ‘niet goed, geld terug’ garantie voor bijvoorbeeld een coachingtraject van tig sessies waarin ik alles geef wat ik in huis heb en er energie, tijd en aandacht in steek.

Een intake of kennismaking gratis is voor mij geen probleem, maar dat wordt hier niet bedoeld. Uiteraard garandeer ik een positief resultaat van mijn coaching, maar ik zou dan in mijn situatie zeggen tegen de klanten zie de aanbevelingen van uw voorgangers en ik zal er dan ook nog wel bijvertellen dat ik tot nu toe gemiddeld zo ongeveer een 9 voor mijn begeleiding krijg………

Maar misschien zoek ik het teveel in het materiële bedenk ik me ineens. Aandacht, tijd en zorgvuldigheid garanderen spreekt me meer aan.

Lucia Sandaal
8 years ago

This is a hard one, but I’m sure it’s possible. I’ll just have to sit down and think hard about what part(s) of my service I can guarantee that will make it easier for prospects to work with me, especially since I’m just starting out. I think I can benefit greatly fro giving guarantees…

Cathy Hoekstra
11 years ago

Thanks again, the video’s are giving me a lot of inspiration! It’s too bad I can’t come to your congres next weekend… may be next year!
Gr Cathy

Justin Junier
10 years ago

Het voorbeeld van Nisandeh voor de trainingen van Open Circles is goed. Ik ben wel benieuwd naar of mensen nog meer ideeën hebben voor een garantie bij trainingen behalve niet-goed-geld terug en waardebepaling achteraf?

Misschien: niet-goed?Geld-terug+…

Linda Uma
Linda Uma
12 years ago

I think that if you are commited , if you believe in what you do, if you can take responsability for what you do, and if you ARE what you do then you will get those deals and be able to follow them through,but if you do not stand behind what you are trying to do(whether its selling a packet of cornflakes,a rolex,advertising space or a training) or if you are not focused on the job at hand then chances are you will fail dismally
when one gives a little more then it will be noted

Rhea
Rhea
11 years ago

Thanks a lot for the videos. The change of mindset and switch from being ‘humble’ to knowing my own expertise is quite a challenge to me.
What can I do to change my expertise ? I am a good teacher but want to expand my bussiness with coaching mothers in coping with their work -and familylife.
No need to say anything, I am good at that as well. Just a matter of owning that. With te video’s there is no escape!
See you in february