Video Marketing Master Class – februari 2014

Wat kan video voor jouw business betekenen?

Je ontdekt het tijdens de Video Marketing Master Class – Je kunt je direct aanmelden onderaan deze pagina.

Het is een open deur dat je met bewegend beeld zoveel meer mogelijkheden hebt om je boodschap over te brengen dan met tekst en plaatjes alleen. Toch is het effectief gebruik van video door zelfstandige ondernemers nog onderbenut, al raakt het in een stroomversnelling. Het is zaak om nu aan te haken, je kansen te grijpen en video in te zetten voor jouw doeleinden.

Of je nu meer klanten wilt werven, jezelf wilt presenteren, je product of dienst in videovorm wilt gieten, met videoblogging je blog wilt ‘opleuken’, interactie met je doelgroep (engagement) wilt stimuleren of stiekem een beroemdheid wilt worden, met video krijg je het voor elkaar. Met video kun je ook een (nieuwe) doelgroep aanspreken en interesseren voor jouw toegevoegde waarde.

En andersom geldt ook: zonder video wordt het heel erg moeilijk. Steeds meer ondernemers ontdekken de kracht van video en je wilt niet achterblijven, tenzij je het prima vindt dat je succes ook achterblijft…

Open Circles Academy is een van de snelst groeiende ondernemingen geworden in onze branche mede dankzij het gebruik van video. Op ons blog, op YouTube, in onze trainingen, op onze website, als product, als uitnodigingen voor events, noem maar op…

Onze website staat vol met videotestimonials van klanten, je kunt je via onze website gratis inschrijven voor talloze videocursussen en als je op YouTube zoekt naar “video Nisandeh Neta” dan vind je genoeg materiaal ter lering… en vermaak. Zie bijvoorbeeld onderstaande video…

Nu is het tijd voor jou tijd om de koe bij de horens te vatten en serieus werk te maken van video (en met “serieus” bedoel ik dus ook: heel LEUK werk)

Weet je simpelweg niet waar je moet beginnen? Ben je bang dat het te moeilijk is of te veel kost?

Weet je niet HOE je jouw goede ideeën op video moet zetten? Vind je jezelf geen camerapersoonlijkheid en voel je schroom voor de camera?  Maak je je zorgen of je wel de juiste kwaliteit kunt leveren?

Maak je geen zorgen, want wij gaan je helpen.

Kom naar de Video Marketing Master Class en ontdek hoe je…

  • Krachtige lead generation video’s maakt die je prospects supergraag met hun netwerk delen
  • Onweerstaanbare sales video’s maakt die tot conversie en verkoop leiden (wij gebruiken ze voor de verkoop van trainingen van €2000-€3000)
  • Videoproducten creëert, uit het niets, die als een magneet werken op je prospects
  • Video gebruikt om vertrouwen op te bouwen en om jezelf als autoriteit te positioneren
  • Effectieve videocampagnes ontwerpt die prospects soepeltjes transformeert van vreemden naar vrienden, naar betalende klanten
  • Goedkope, krachtige, gebruikersvriendelijke tools gebruikt voor het maken video’s van professionele kwaliteit
  • Waanzinnige video’s maakt met of zonder video camera
  • De kracht van social media inzet voor maximaal bereik met je video’s
  • Jouw eigen videocursus kunt creëren!
  • En meer…

Meld je dus snel aan!

Praktische details

Video Marketing Master Class

Datum: woensdag 12 februari 2014
Tijd: 10-17 uur

Locatie
Nieuwegein Business Centre (NBC)
Blokhoeve 1
3438 LC Nieuwegein 
Route description

Investering: € 975 (excl. 21% BTW)
Het is een buitenkans en een van de beste investeringen die je kunt doen in 2014. Gebruik video op de juiste manier en je business profiteert als nooit tevoren.

Meld_je_nu_aan_blue

 

 

Tot 12 februari 2014!

Op jouw succes,

Nisandeh Neta en team Open Circles