video-samples

Je hebt geen geld nodig om…

We hebben zondagavond weer een fantastisch Business Bootcamp seminar afgerond.

Toen ik tijdens het seminar het concept van de Bewuste Miljonair introduceerde, stonden er vele deelnemers op om hun gedachten en ideeën hierover te delen… het was mooi om te horen hoe toegewijd zijn zijn aan het leveren van een bijdrage aan de wereld om de wereld zo beter te maken.

Later hadden we het over de mindset van rijke mensen, de eerste stap op weg om een bewust miljonair te worden. Vanwege de tijd moest ik één belangrijk principe laten vallen – een principe dat rijke mensen begrijpen en wat arme mensen vaak niet weten.

Daarom wil ik op deze plaats dit principe met je delen (ook al was je wellicht niet in de Business Bootcamp):

Arme mensen geloven dat je geld nodig hebt om geld te maken.
Rijke mensen geloven dat je creativiteit nodig hebt om geld te maken.

Denk er maar eens over na.
Heb jij ooit een droom of wens opgegeven, omdat je er het geld niet voor had?

Zo ja, bekijk dan deze 5 minuten durende video, waarin ik vertel over Verity Price, een jonge vrouw met een grote droom maar zonder geld. Hoor hoe zij haar creativiteit inzette om geld te verdienen, en haar dromen waar te maken.

Ik hoop dat je je dit verhaal herinnert wanneer je op het punt staat je droom op te geven omdat je er het geld niet voor hebt.

.

Laat een comment achter over wat jij vindt van Verity’s verhaal… of wellicht heb je een vergelijkbaar persoonlijk verhaal…