Business Boost Video – Bewandel het moeilijke pad….

Wat is jouw missie met je business?

In deze video laat ik je zien waarom een missie zo belangrijk is…..

En als je de video hebt bekeken, laat dan hieronder een comment achter met jouw inzicht. Heb je al een missie? Zo ja, wat is je missie?

Op welke manier ga jij jouw missie volbrengen?

Neem ook de tijd om ervaringen van anderen te lezen, te reageren en om nieuwe ideeën op te doen.

Én laat zoveel mogelijk mensen in je netwerk weten dat ze zich hier kunnen opgeven voor deze Business Boost Video’s!

Op jouw succes!

Nisandeh

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
7 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Tony Verheij
11 years ago

Ik ben per ongeluk van investeerder naar ondernemer gerold.
Als ondernemer probeer ik jammer uitgegeven geld (lees mijn blog op heso.nl over natuursteen en betonvloeren) te voorkomen.
Daarnaast deel ik graag mijn kennis en expertise en help anderen graag voort met adviezen, ook onbetaalde adviezen.

Mijn persoonlijke missie is: het delen van kennis en welvaart, het verbeteren van de wereld door mijn openheid, warmte en genegenheid.
Het is niet dat ik zo’n heilig boontje ben: maar wat ik geef komt ook terug 😉
Soms reageren mensen afwijzend op eerlijkheid of een compliment, maar nog veel vaker glimlachen mensen en openen ook hun hart.
Dat is het grootste geschenk dat je maar kunt krijgen: in een killer wordende maatschappij, het hart van mensen te verwarmen!
Tony

Kom naar de Business Bootcamp voor een extra knuffel! 😉

Jeannette Bal
11 years ago
Reply to  Tony Verheij

Hi Tony,
Ik woon nog in een dorp waar je iedereen gewoon gedag zegt.
Als ik in de stad ben en iemand kijkt me aan zeg ik automatisch gedag en glimlach en krijg bijna altijd een glimlach terug. Zo eenvoudig en zo verwarmend.
… alleen je AVATAR zou ik veranderen 🙂

Kees van der Stel
10 years ago

Ik kom hier morgenochtend in een comment op terug. Nu is het te laat. Net terug van de opera in A’dam. Klassieke muziek en opera is een van mijn belangrijke inspiratiebronnen.

Kees

Jeannette Bal
11 years ago

MISSIE:
Mensen in hun kracht zetten en helpen ontspannen en ontwikkelen d.m.v. magneet massages.
HOE:
In heel nederland (en later daarbuiten) masseurs/trainers opleiden om de workshops te geven.
WAAROM:
Zo kunnen we meer mensen bereiken en helpen zichzelf te vinden en energie te krijgen om hun eigen missie te ontdekken.
VRAAG:
Graag kom ik in contact met mensen die met me mee willen ontwikkelen.

Gabriele van Doorn
Gabriele van Doorn
11 years ago

Deze video is filosofisch, Nisandeh praat hier over een ideaal en feitelijk de filosofie achter de Open Circles Academy.
De vraag naar ons is, welk ideaal hebben wij om de wereld een betere plaats te maken. Dat vraagt om zelfreflectie…… Waarom zijn we met het werk bezig dat we doen? Volgens Nisandeh moet daar toch een bepaald ideaal achter zitten. Moeilijk. Zelfreflectie vraagt wel een beetje meer tijd……..

Ria Jekautz
11 years ago

Ik ga er van uit dat inderdaad de we allemaal iets wezenlijks bij te dragen hebben, maar ons hier vaak niet genoeg bewust van zijn.
Mijn missie is het om zoveel mogelijk mensen te helpen hun angsten, slechte ervaringen en belemmerende overtuigingen los te laten, waardoor ze andere/betere keuzes kunnen maken in hun leven, zowel privé als zakelijk. Als direct gevolg hiervan zullen ook de mensen om hen heen mee veranderen.
Ik maak hierbij gebruik van verschillende technieken vanuit EFT, NLP en hypnose. Een simpele vorm hiervan is gemakkelijk aan te leren en dan door henzelf op elk stressmoment toe te passen, waardoor het groeiproces versnelt.
Een van de knelpunten die ik tegenkom is dat een aantal van mijn cliënten die vastgelopen zijn in hun leven, inderdaad al tevreden zijn als het een beetje beter gaat en verder geen actie meer ondernemen. Ik zie dan dat zoveel meer mogelijk is, maar…….
Door o.a. de FEBE tunnel in te voeren, actief blog (om hiermee te stimuleren en te activeren), testemonials van diegenen die doorzetten (en dan vaak boven zichzelf uitgroeien) en regelmatig terugkerende groepsbijeenkomsten wil ik hun en mezelf in staat stellen het groots mogelijk potentieel te vervullen. Er wordt flink aan gewerkt, bedankt voor de vele, vele, zinvolle tips.

Kees van der Stel
10 years ago

Korte nacht gehad, maar ik ben er weer.
Mijn missie is mensen wakker maken / bewuster maken. Deze missie heeft zich destijds met mij verbonden in een prachtige groeps oefening van de Transpersoonlijke Coaching en Counseling.

Mijn missie heeft zich vertaald in een levensopdracht die ik sedert 2009 concreet aan het uitvoeren ben. Ik heb een bijzonder (zeggen mijn deelnemers) bewustzijnsontwikkelings programma in de markt gezet waarin ik mijn missie en levensopdracht tot manisfestatie laat komen. Over de inhoud en wat het voor mij betekent om zo’n prachtig programma te presenteren ga ik in mijn binnenkort op te zetten blog spreken.

Dus ja. Het is mijn roeping om mijn missie tot uitdrukking te brengen door onder andere door middel van dit programma. Ik doe dus nog meer. Maar daarover later. Kees