Business Boost Video – De bewuste miljonair

Wil jij een bewuste miljonair worden?

In deze video laat ik je zien wat een bewuste miljonair is en hoe hij of zij zich gedraagt.

En als je de video hebt bekeken, laat dan hieronder een comment achter met jouw inzicht. Wil jij een bewuste miljonair worden?

Op welke manier zou jij bijdragen aan de wereld als bewuste miljonair?

Neem ook de tijd om ervaringen van anderen te lezen, te reageren en om nieuwe ideeën op te doen.

Én laat zoveel mogelijk mensen in je netwerk weten dat ze zich hier kunnen opgeven voor deze Business Boost Video’s!

Op jouw succes!

Nisandeh

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
7 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Uco van der Bijl
Uco van der Bijl
10 years ago

Ja, ik wil een bewuste miljonair worden.

Op welke manier zou ik dan bijdragen aan de wereld?
– doneren aan één of meer goede doelen (tenminste 10%)
– anderen helpen dit óók te bereiken
– anderen helpen méér voldoening uit hun leven te halen (empowering people)

Ferdy Koot
11 years ago

En dát ging fout…..Weet niet waarom.

Afijn, weet ik nog wat ik getypt heb.

1. Ik zou mijn huidige Hyundai H100 bestelwagen omruilen voor een gebruikte witte Opel Astra stationwagen en daarmee op goed geluk de Nederlandse rijkswegen mee afstruinen op zoek naar pechgevallen. Geen Anwb of Routemobiel-aansturing nodig, gewoon kijken wat het lot me brengt om een pechgeval te kunnen helpen. En verbaasd dat de automobilisten (nu al) zijn!

Verder, ik ben zeer veilig en ‘verzekerd’ opgegroeid en inmiddels specialist op het gebied van budgetteren voor particulieren.
Juist daarom ben ik bijna gefascineerd door het feit dat er thuis- en daklozen zijn en personen noodgedwongen naar voedselbanken gaan. Zijn er mogelijkheden om die personen te helpen in het maatschappelijk bestel te laten terug komen? Al was het maar de uitdaging om ze van drugs of gewoon het roken af te krijgen en daarna hen zelf laten zien dat ze weer mee mogen/kunnen gaan doen. Hoe vaak moet ik niet concluderen “Dat zou mij niet overkomen zijn”, als ik bijvoorbeeld de advertenties op Marktplaats.nl ook weleens lees. Te goed voorbereid, niet zo goedgelovig, van allerlei zaken wetende en helpen.

Thea van Dijk
11 years ago

Als, nee: Wanneer ik een bewuste miljonair ben, wil ik mijn geld investeren in bossen, natuur, rainforest. De bewoners van deze gebieden educatie bieden hoe ze met deze natuur kunnen leven en er op een andere manier geld mee kunnen verdienen om in hun levensonderhoud te kunnen voorzien. Er zijn al projecten op deze manier bezig. En daar zou ik graag geld aan willen geven.

Peter Willekens
Peter Willekens
10 years ago

Empowerment, precies wat ik er ook van denk!

Ook al ben ik niet financieel vrij, ik doe sinds begin september toch mijn bijdrage.

In samenwerking met cunina.org geven wij een kind in Haïti de kans om naar school te gaan, een opleiding te volgen.

De dag dat het dossier in orde was gaf dat zo’n goed gevoel!

Jan van Wijngaarden
Jan van Wijngaarden
11 years ago

Als bewuste miljonair zou ik het mooi vinden om betaald of onbetaald (als het geld een issue is voor de persoon in kwestie) mensen willen helpen om dat te worden wat goed bij ze past. Ze inzicht te geven in waar ze werkelijk goed in zijn en waar ze dus hun werk van zouden moeten willen maken. Ik zou ze willen helpen met het zelfvertrouwen te ontwikkelen dat nodig is om die stap te maken.

Daarnaast zou ik veel tijd vrij maken om muziek te gaan maken. Omdat ik dat al zo lang zo graag wil en denk dat ik het ook kan. En omdat ik het ook mooi zou vinden om andere te laten genieten van muziek zoals ik zelf nu ook al van muziek geniet.

Marina de Haan
11 years ago

It is so true.
Read ‘The millionaire next door’ and you will agree that a lot of millionaires live like your neighbour. As a lifestyle (The new rich excluded…) but they do a lot charity. Great.

Lieve Leysen
11 years ago

Ik heb 2 projecten gepland.

Als ik millionair ben wil ik analfabete en jonge vrouwen van landen als Turkije, helpen om zich meer te ontwikkelen op een zo efficient mogelijke manier.
Ik wil ervoor zorgen dat zij meer zelfvertrouwen krijgen en als evenwaardig aan de mannen worden beschouwd. Ik wil ervoor zorgen dat zowel zij zelf als hun omgeving hen als volwaardig beschouwen. Ik wil er mee voor zorgen dat zij door hun kennis hun kinderen, hun omgeving en uiteindelijk hun land tot een hoger ontwikkelingsniveau brengen.

Als 2e project staat op mijn verlanglijstje het ontwikkelen van een educatief programma voor kinderen met een beperkt leervermogen, meer bepaald met het syndroom van Down.
Ik ben ervan overtuigd dat ook zij een voller leven kunnen krijgen met de juiste aanpak. Tegelijk wordt de zorg van de ouders verminderd omdat zij meer mogelijkheden zien voor hun kind.

De dag dat ik hierin slaag zal dat mij een ongelooflijk gevoel van geluk bezorgen.