Business Boost Video – Business is een spel

Business is een spel, welke drie dingen moet je ontwikkelen om het spel te spelen?

In deze video leg ik uit hoe je het spel speelt wat business heet……

En als je de video hebt bekeken, laat dan hieronder een comment achter met jouw inzicht. Ben jij je bewust van de regels voor business? En heb je een doel? Ken je de regels en heb je je strategie bepaald?

Wat ga je vanaf vandaag doen om ervoor te zorgen dat je deze drie zaken bepaald voordat je het spel gaat spelen? Wat is jouw doel? Wat zijn de regels en wat is je strategie?

Neem ook de tijd om ervaringen van anderen te lezen, te reageren en om nieuwe ideeën op te doen.

Én laat zoveel mogelijk mensen in je netwerk weten dat ze zich hier kunnen opgeven voor deze Business Boost Video’s!

Op jouw succes!

Nisandeh

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

6 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Corry Bos
11 years ago

Ik heb afgelopen weekend (Master Entrepreneur) zoveel handvatten gekregen dat ik nu druk bezig ben mijn strategie te herschrijven. Ja, HERschrijven want wat ik eerder als plan had, daarmee scoor ik dus niet. Dat is me wel duidelijk geworden. Ik zoek mijn doelgroep nu anders, ik benader ze nu niet meer een op een, maar meerdere (liefst veel) tegelijk. Ik bied niet alleen mijn hoofdmaal aan, maar start met gratis voorgerecht en weinig kostend tussengerecht. Dan pas komt het dure hoofdmaal met als klapper een 10.000euro-diner. En weet je, het lijkt niet eens zo raar. Remarkable werk moet gewoon goed betaald worden!

Hans Peeters
11 years ago

Ik speel graag het spel op weg naar de Bahama’s.
Daarom ben ik druk bezig mijn doel, en mijn strategie.
Echter de regels van het spel vind ik het moeilijkst.
wat kan wel en wat kan niet. Gelukkig leer ik door jou de regels steeds beter. De belangrijkste regel die ik van je geleerd heb is meer aan mijn marketing te doen.

De Bahama’s heb ik nog nooit bereikt wel terug naar start.
Echter nu ben ik onderweg na de Bahama’s wanneer ik aan kom weet ik niet maar ik ben onderweg, een hele lange weg.

Nisandeh bedankt weer voor tips.

Kees van der Stel
10 years ago

Yes. Business is a game.
Voor mij is het spel niet alleen om te winnen, maar ook om er plezier aan te beleven en erdoor te groeien. Ik wil het Bahama gevoel dus al tijdens het spel beleven…..;-))

Ik heb een spel (een uitgewerkt programma), ik heb een speelveld, ik heb spelregels (kaders en context). Ik heb een missie, een doel, om zoveel mensen ‘wakker’ te maken en te laten groeien in bewustzijn. Wat nog ontbreekt is de juiste (werkende) strategie om het programma in de markt te positioneren.

Die strategie heb ik nodig om voldoende speelkameraadjes te verzamelen die het spel met mij willen spelen. Mijn focus ligt dus momenteel op het uitwerken en opbouwen van de juiste strategie. Geen gemakkelijk klusje. Maar ik doe het step by step.

Kees

Judith van Lohuizen
11 years ago

Wat een goed idee om het als een spel te zien. ik neem het meestal zo ontzettend serieus en wil zo graag succes hebben. En kan dan niet genoeg genieten van het proces en de succesjes. Stom eigenlijk want het kan veel leuker zijn als je er anders tegenaan kijkt, zoals bij alles 🙂

Josephine Wierdsma
10 years ago

Hoi Judith,
Ik ga helemaal mee met je. Ook geld zie ik nu – een stuk(je) – als spel, terwijl het ‘vroeger’ alleen maar moeilijk en zwaar was. Het geeft alles lucht, het geeft plezier en dat maakt er mee aan de slag gaan zoveel leuker.
Voor Open Circles had ik nog nooit in doelen gedacht, alleen maar in dromen en die leken onbereikbaar waardoor mede, de moed mij steeds verder in de schoenen zonk. Dat is mijn grootste spelregel geweest om te ontdekken.
Judith, veel plezier bij je verdere loop…

Gabriele van Doorn
Gabriele van Doorn
11 years ago

Dank zij Business Bootcamp en de nazorg in de vorm van deze videos begin je toch te sleutelen aan je originele concept. Open Circles is al een levendig voorbeeld van spel, spelregels en uiteindelijk winnen. De opzet, het spel kom je toch aan het wijzigen. De lijst van spelregels staat al in de steigers maar ik heb nog niet direct voor ogen hoe het winnen eruit moet zien. Gek genoeg! Is het respect, is het alleen meer geld genereren, of is het winnen aan populariteit…………