Business Boost Video – Hoe verkoop je een extreem dure sportwagen?

Hoe verkoop je een extreem dure sportwagen? En aan wie?

In deze video laat ik je zien hoe en aan wie je zelfs een extreem dure sportwagen kunt verkopen…..

En als je de video hebt bekeken, laat dan hieronder een comment achter met jouw inzicht. Hoe kun jij je niche en de daarbij behorende doelgroep bepalen?

Op welke manier heb je niche en doelgroep bepaald?

Neem ook de tijd om ervaringen van anderen te lezen, te reageren en om nieuwe ideeën op te doen.

Én laat zoveel mogelijk mensen in je netwerk weten dat ze zich hier kunnen opgeven voor deze Business Boost Video’s!

Op jouw succes!

Nisandeh

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
10 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Jan Maarten Fernig
Jan Maarten Fernig
10 years ago

Ik heb geen verkoop van een dure sportauto gezien. Anybody else?

Jeannette Bal
10 years ago

Jan Maarten of je nu een dure sportauto verkoopt of een schoonmaaksponsje … de benadering is het zelfde.

Alles draait om je doelgroep .. de Niche

Wat is jouw niche?

René Arns
8 years ago

Uiteindelijk deed ie het wel!

Toch weer leuk om er weer even op te worden gefoccust. En bedankt Eveline voor je zeer inspirerende commentaar. Je moet het inderdaad echt van je tevreden klanten hebben. Dat werkt beter dan wat dan ook!

Je produkt is heel belangrijk, dat moet goed zijn, maar uiteindelijk maak jij het verschil en gaat het om JOU!

Ga er weer actiever mee aan de slag, bedankt weer!

Groet,
René

Eveline van Dijk
11 years ago

Als mesoloog heb ik een praktijk voor Mesologie. Ik durf er bijna mijn Ferrari op te wedden dat 90% van de lezers van dit commentveld niet weet wat Mesologie is.

Laten we dat voor dit voorbeeld nog even vaag houden.

De vraag die je kunt stellen is, is Mesologie een niche-market? Zo’n onbekend product, een onbekende dienst, dat moet wel een niche-market zijn?? Nee!

Met 4 maanden wachttijd voor een consult is het verschrikkelijk druk in mijn praktijk. En denkt u dat 90% van mijn patienten van te voren ooit van Mesologie gehoord had? Nee.

Ze hebben een doorverwijzing gekregen of zijn erop geattendeerd, door anderen die heel erg veel baat hadden bij mijn behandeling. Heb nog nooit iets aan acquisititie/advertentie hoeven doen.

Guys, it is never the product!
It is HOW you sell it.
And WHAT you give.

Don’t focus on the niche-market-product, focus on the niche market-customer.

Josephine Wierdsma
10 years ago

Ha Eveline,

Leuk om van je te lezen, hier.
Het lijkt me zo heerlijk om te zeggen: “Ja, ik ben het 100% met je eens.” maar ik durf dat nog niet aan.
Je zegt “it’s how you sell it” maar je zegt ook dat je nog nooit iets aan acquisititie/advertentie hebt hoeven doen. Dus ik geloof dat jij er dan vanuit gaat dat het alleen maar bepaald wordt door wat jij geeft (de kwaliteit van jou dienst), of niet? Niet om je aan te vallen, maar omdat ik graag meer uitleg van je wil over hoe jij er over denkt.
Ik ben juist wat betreft doelgroep bepaling en het must-have-gehalte van mijn nieuwe product nog steeds enorm dwalende (of alleen maar enorm onzeker).
Geloof jij dat dat voor elk goed product zou gelden? Dat mond op mond van tevreden klanten genoeg is. Of begrijp ik je onvoldoende?
Ik hoop dat je het nog meer voor me kunt verhelderen.
Geroetje,
Josephine

René Arns
8 years ago

Geen video te zien inderdaad! in Chrome tenminste.

Gabriele van Doorn
Gabriele van Doorn
11 years ago

De ‘demographics’ en ‘psychographics’ zijn inderdaad de belangrijkste uitgangspunten om je niche vast te kunnen stellen. Velen zullen daar bewust of onbewust mee bezig zijn en daar dient dan weer marktonderzoek voor. Het product dat hoort bij een bepaalde doelgroep. Dus hoe definiëer je je doelgroep? Hoe groot maak je je doelgroep in verhouding tot wat je zelf wil of kan investeren aan tijd, aanbod en het kostenplaatje aan pr.

Ron van der Vlist
11 years ago

Wow, dankjulliewel Nisandeh en team! Wat fijn om weer even zo’n reminder te krijgen. Komt voor mij op het goede moment, want ik ben juist met de ME-jaarplanning bezig. Het scherpt me weer even in de ‘demographics’ en ‘psychographics’. Enne: net als afgelopen zaterdag (teamdag) weer zo’n goed voorbeeld van ‘Give, give, give & give value’. De steen in het water blijft zich maar uitbreiden…..

Groetjes,
Ron

Hans Peeters
11 years ago

Mijn niche en doelgroep is bepaald door hetgeen waar ik goed in ben en dat is spel en met name alternatieve spelen en wereldspelen en dat op verschillende manier onder de aandacht brengen door unieke workshops wereldspelen met uniek eigen spelmateriaal namelijk wereld(denks)pelen uitgevoerd op spelzeilen gecombineerd met tik- ren en teamspelen uit de hele wereld. Gewoon een uniek product voor Nederland en misschien wel uniek voor Europa en de hele Wereld. Daarbij mijn enthousiasme en mijn doelgroep ziet mij graag op bezoek komen met mijn diensten en producten.