Business Boost Video – Hoe graag wil jij succesvol zijn?

Hoe graag wil jij succesvol zijn? Ben je bereid uit je comfortzone te stappen?

In deze video laat ik je zien hoe belangrijk het is om uit je comfortzone te durven stappen om succes te behalen.

En als je de video hebt bekeken, laat dan hieronder een comment achter met jouw inzicht. Ben jij bereid uit je comfortzone te stappen?

Op welke manier ben jij al eens uit je comfortzone gestapt? En wat heeft je dat toen opgeleverd?

Neem ook de tijd om ervaringen van anderen te lezen, te reageren en om nieuwe ideeën op te doen.

Én laat zoveel mogelijk mensen in je netwerk weten dat ze zich hier kunnen opgeven voor deze Business Boost Video’s!

Op jouw succes!

Nisandeh

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
7 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Johan
11 years ago

Tja, comfort zone. Een werkloosheidsuitkering zou ik geen comfort zone noemen, maar het biedt in mijn geval wel een stukje zekerheid. Bescherming. Ik wil eruit stappen en me terug op het freelancen storten. Volledig. Wat als het mislukt? Dan is er straks helemaal geen comfort zone meer. Dat is mijn dilemma.

Kees van der Stel
10 years ago

Voor mij is het out of the box gaan niet zo moeilijk. Ik heb me bijvoorbeeld in de laatste zeven jaar totaal omgeschoold van het financieel economische werkgebied naar het werkgebied van coaching en counseling en bewustzijnsontwikkeling.

Coaching en counseling is de vierde langjarige studie in mijn leven. Ook zakelijk heb ik meerdere malen in mijn leven dingen neergezet die totaal afweken van de middelmaat. Het gevolg was dat figuurlijk mijn kop er meerdere keren in mijn leven is afgeslagen, omdat ik voor de troepen uitliep. Ondanks dat heb heb ik een succesvol en rijk leven. Dit komt mede omdat ik mezelf voortdurend aan mijn eigen haar uit het moeras trek. Vandaar dat ik ook een kale kop heb…..;-).

Ik constateer wel dat het opbouwen van een ZZP praktijk in coaching en counseling (ik zit in het 7e jaar) een weg is van krabben en bijten. De ondernemer in mij zorgt ervoor dat ik voortdurend mijn strategieën aan het bijstellen ben om tot een doorbraak in succes te komen. Concreet betekent het dat ik voor de derde keer in de drie jaar mijn bedrijfsactiviteiten aan het herpositioneren ben.

Het is wel mooi dat ik dankzij het geploeter talenten in mijzelf heb ontdekt waarvan ik me een paar jaar geleden totaal niet bewust was. Dat ik voor mijn NLP Master presentatie in 2007 a capella vijf liedjes zou zingen en dat de toehoorders bij het derde liedje al in tranen naar mij zaten te luisteren is daar een voorbeeld van. Geweldige ervaring was dat, terwijl ik als kind niet eens een eenvoudig kinderliedje voor de klas durfde te zingen.

Be the change you want to be. Kees

Nathalie Koster
11 years ago

Ik heb niet zoveel moeite om uit mijn comfortzonde te stappen. Behalve met één ding. Ik vind het verschrikkelijk om leads koud op te bellen. En dat niet alleen, maar de telefoon is gewoon niet mijn beste vriend. Het is een beetje dubbel want ik weet dat de telefoon voor mij een zeer goede marketing tool is. Dus ja, ik iedere keer als ik ga bellen sta ik weer voor een nieuwe uitdaging. En nee, het is in de loop van de tijd nog steeds niet makkelijker geworden. Maar als ik de persoon aan de ander kant van de lijn een oplossing kan bieden voor zijn of haar probleem, dan kan mijn dag niet meer stuk. En daar doe ik het voor, met alle liefde!

Marina Schriek
11 years ago

Tja, die comfortzone. Ik ga eruit, maar kruip er ook weer terug in. Inmiddels blog ik op http://www.marinaschriek.nl. Heel spannend en eng…..wat blijkt: ik krijg enorm veel goede reacties. Waar heb ik me druk over gemaakt.
En nog veel belangrijker: ik heb eindelijk een niche gekozen.
Ik ben niet een coach zoals velen…. ik ben burnout specialist!
Het kostte me moeite te kiezen, maar nu ik het gedaan heb is mijn boodschap zoveel makkelijker over te brengen. Klanten vinden me en de opdrachten komen als vanzelf.
Allemaal door te doen wat ik eerst niet durfde.
Ja, succes ligt uit je comfortzone, ik kan het iedereen aanraden, want het is zo spannend, uitdagend en leuk. Het voelt heerlijk!

Groetjes, Marina Schriek, burnout specialist

Hans Peeters
11 years ago

Kom uit je comfort zone. Het is waar , zoek nieuwe mensen om je heen en maak contact met hen zoek nieuwe uitdagingen, en zoek nieuwe wegen. Ben niet bang, durf en doe. Nou is dit mooi gezegd maar je gedrag te veranderen is o zo moeilijk. Soms lukt het mij en soms niet. ik ben niet bang om vreemde mensen aan te spreken met mijn business want ik weet dat ik ze een meerwaarde te bieden heb met mijn business. Neem deze gedachte mee. Je doet de ander er een plezier mee al weet hij en jij dat nog niet. De ander geniet van jou product/dienst dus jij geniet ook. Kom dus ook zoveel mogelijk uit je comfortzone en blijf daar op focussen. Kom eruit !

Klaartje Loose
11 years ago

Jarenlang kwam ik nooit uit mijn comfortzone en was die zone ook nog eens heel klein. Dit kwam omdat ik niet begrepen had dat je alleen maar kunt leren en ontwikkelen door dingen te DOEN en fouten te maken. Ik probeerde via denken,, denken en nogmaals overdenken alle fouten te elimineren voordat ik iets ging doen. Gevolg was dat ik nooit uitdagende dingen deed die echt bijdroegen aan de wereld, want stel je voor dat ik het niet perfect kon…
Wat een bevrijding om fouten te mogen maken, zo te kunnen groeien en iedere dag meer te leren en ontdekken!
Ik ben nog steeds geen held, de uitstapjes over mijn comfortabele grens zijn klein, maar ik heb er een dagelijkse routine van gemaakt. Iedere dag iets doen wat ik nog niet gedaan heb, niet durf, waarvan ik niet weet hoe het moet.
Leven is sindsdien een prachtig avontuur!

Maria
Maria
11 years ago

De laatste jaren is het een constant proces van in en uit mijn comfortzone stappen.
Zit nu bijna 10 jaar in de bijstand. Alleenstaande moeder.
5 jaar terug durf om naar wethouder te stappen.
resultaat: loopbaanonderzoek= door prof. op papier dat ik meer kon= toestemming voor omscholing.

Gigantisch stap uit comfortzone: als veertiger weer leren.
stageplek gevonden. En nu afgelopen december na jaren geslaagd als sociaal juridisch medewerkster.

Ondertussen als v.v.a. ( vrouw van alles) de dagelijkse zaken runnen. Durven om een stem, commentaar te leveren wanneer ik oneerlijke zaken meemaakte.
Volhouden, voet bij stuk houden ondanks dat ik vaak bang was.
Daardoor nu steeds mensen die respect tonen voor wat ik bereikt heb tot nu toe.

Sinds 1,5 jaar op jiu jutsu. Volledig uit comfortzone. Leren omgaan met aangevallen voelen,worden. Hierdoor weerbaar worden en mezelf kunnen verdedigen. Gigantisch groei in zelfvertrouwen.

Nu thuis en betaald werk zoeken.
45 en starter in mijn werkgebied. Toch open sollicitaties
contacten leggen via netwerk wat ik al heb.
Wat dit me brengt? Ik had graag een betaalde baan zodat ik mijn 10 jarig jubileum in de bijstand niet haal.
Zodat ik anderen kan helpen met de papierkraam, budgetadvies, motiveren, volhouden in het bureaucratisch nederland.