Business Boost Video – Je best doen is niet goed genoeg….

Hoe graag wil jij succesvol zijn? Doe je altijd je best?

In deze video laat ik je zien waarom je best doen niet goed genoeg is…..

En als je de video hebt bekeken, laat dan hieronder een comment achter met jouw inzicht. Ben jij bereid om meer dan je best te doen? Om ALLES te doen wat nodig is?

Op welke manier heb jij meer dan je best gedaan om succes te behalen?

Neem ook de tijd om ervaringen van anderen te lezen, te reageren en om nieuwe ideeën op te doen.

Én laat zoveel mogelijk mensen in je netwerk weten dat ze zich hier kunnen opgeven voor deze Business Boost Video’s!

Op jouw succes!

Nisandeh

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
7 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Jeanet Locht
10 years ago

Iedere dag uit je comfortzone komen vraagt een goede planning vooral als je vanuit huis werkt, er is altijd wat wat even voor gaat en meestal zijn het huishoudelijke klussen die roet in mijn planning gooien. Duidelijke doelen stellen en deze ook halen, iedere dag weer zijn voor mij belangrijk..

Judith van Lohuizen
11 years ago

Super Veron! Ik vind het daarom ook een groot voordeel om in een mastermind groep te zitten. Als je vertelt dat je iets gaat doen dan ‘moet’ je wel 🙂

Marijke van Dellen
11 years ago

Oeps, zojuist iets te snel op het knopje gedrukt. Nu dan op nieuw:

Natuurlijk wil ik succesvol zijn. Maar weet je, als je iets wílt bereiken, betekent dat dat je het nog niet hébt bereikt. Wat ik veel liever en ook heel vaak denk is “ik bén succesvol” . En dat ben ik ook. Uiteraard kan het altijd beter en meer, maar toch … ik ben succesvol. Hoe? Ik zet doelen. Soms heel concreet, bv. over de omzet of een bepaald type cliënt of cursus. Soms ook breed. Een soort van dagdromen. Dat doe ik ook heel vaak. Over hoe ik het graag wil in de toekomst. Hoe meer ik daar over droom en fantaseer, hoe concreter het wordt, hoe meer ik er in ga geloven. Hoe beter ik ook weet wat ik wil en hoe ik daar kan komen. En hoe meer ik ook van het proces er naar toe kan genieten. Dit stuk wordt zo vaak vergeten in de haast om mar zo snel als mogelijk succesvol te zijn.

Mijn droomfase kan soms wel een jaar duren. Maar uiteindelijk komt er altijd iets concreets uit. Dingen hebben soms ook zo hun tijd nodig.

Johanna Kamunen
10 years ago

‘Whatever it takes’ vraagt ook om een goede planning. Er zijn ook mensen die alles willen doen en daarmee zichzelf (inderdaad) te ernstig kunnen schaden, te veel risico’s kunnen nemen, te ver lopen…..
Ik pleit voor het ‘ rekken van je comfortzone’. Verstandig. Wel tot je MAX.

Veron Goemans
11 years ago

Ja, o zo herkenbaar die comfortzone.Leker comfortabel om daar te blijven zitten. Maar ja, dan gebeurt er niet wat ik wil dat er gebeurt. De uitdaging voor 2011 is dus om heel vaak uit mijn comfortzone te komen, zodat ik de doelen die ik wil bereiken ook daadwerkelijk bereik. Ik ga er voor! En jij?

Jacqueline Lammerts
11 years ago

@Judith
Ja ik merk ook hoe ondersteunend deze groepen zijn waardoor je nog meer wordt uitgenodigd om steeds weer uit je comfortzone te stappen. Zeer goed initiatief.

Zo merkte ik na de Business Botcamp vorig jaar dat ik al mijn Wijsheid, kennis en inzichten veel te klein hield, één op één contacten. Daar durfde ik me volledig te geven en daar gebeurden ook de mooiste “wonderen” bij mensen. Ik Wist én voelde al veel langer dat “deze boodschappen” een veel groter bereik dienden, En ik diende niemand ermee om mezelf zo klein te houden. Tja maar dan moest ík wel uit mijn comfortzone komen (letterlijk uit mijn praktijk). En dát ben ik direct ná de Business Bootcamp gaan doen. Ik heb “al mijn kennis” in diverse seminars uitgeschreven én ben dit gaan aanbieden. En weet je, ik vónd het leuk om te gaan doen! WOW, dít is zoveel méér Jacqueline dan ik daarvoor had kúnnen laten zien.

Deze ervaring heeft mij wéér eens laten zien dat wij allen in staat zijn onze grootste verlangens/passies te realiseren. Daarvoor dien je ten eerste vanuit mogelijkheden te kijken.

En heb je daarna niet álleen lef, moed en (zelf)vertrouwen nodig om het te gaan DOEN?!
It takes action to fly!

Karin van Toor
Karin van Toor
10 years ago

Zo herkenbaar en het wordt ook zo veel gezegd dat je er vanzelf ook in gaat geloven. Het is niet gelukt, maar ik heb mijn best gedaan. Dus uit die comfortzone stappen en aan de slag.

‘s Morgens ging ik om half 7 nog even terug. Dat doe ik dus niet meer en deze week ben ik 4 keer een rondje gaan lopen. (3x was mijn doel) Langzaam maar zeker komen we er ‘whatever it takes’

Met een muzikale groet,
Karin