Business Boost Video – Opvallende producten

Weet jij wat het verschil is tussen een goed product en een opvallend product?

In deze video laat ik je zien wat opvallende producten zijn en waarom deze producten zo succesvol zijn.

En als je de video hebt bekeken, laat dan hieronder een comment achter met jouw inzicht. Wat vind jij een opvallend product?

Op welke manier ga jij een opvallend product creëren?

En neem dan de tijd om ervaringen van anderen te lezen, te reageren en om nieuwe ideeën op te doen.

Én laat zoveel mogelijk mensen in je netwerk weten dat ze zich hier kunnen opgeven voor deze Business Boost Video’s!

Op jouw succes!

Nisandeh

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
11 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Helmy Kleinlugtenbeld
10 years ago

In mijn ogen is een opmerkelijk product iets wat mensen zich blijven herinneren.

Ze vergeten het niet omdat het anders is dan anders. Soortgelijke aanbieders hebben soortgelijke producten, maar bij jouw is het opvallend, herkenbaar, anders, in het oog springend. Je blinkt uit in precies dat!

Thea van Dijk
11 years ago

Een opmerkelijk product is een product waar mensen op zitten te wachten. Iets waar ze naar aan het zoeken waren, maar nog niet van zichzelf wisten dat ze hier naar aan het zoeken waren, maar wel hetgeen is wat ze nodig blijken te hebben.

Als je dit kan bieden op een manier die mensen aanspreekt, waar ze vrolijker van worden, heb je een opmerkelijk product.

Dus zoals Paul al zei, alle puzzelstukjes vallen in elkaar tot 1 geheel.

Voor mij was dit de Business Bootcamp. Ik was niet zakelijk en hier leer ik allerlei zaken hoe ik dingen goed aan kan pakken.

Harm van Wijk
11 years ago

De beste manier om een opvallend product te maken is volgens mij een combinatie van creactiviteit en heel erg goed luisteren naar je klanten.

Vraag gewoon wat je klanten willen en ze vertellen het je graag. Zeker als je bereid bent om te luisteren naar je klanten.

Je hebt 2 oren en 1 mond…die verhouding is niet toevallig gekozen…

Heel veel succes!!

Paul van Aarle
11 years ago

Omdat is sinds maandag mijn site online heb en nu al passief inkomen genereer denk ik dat ik ook een remarkable product heb.

Volgens mij is remarkable, dat het niet alleen klopt op meerdere fronten, los van elkaar, maar dat die meerdere fronten ook kloppen bij elkaar.

Dat de prijs goed is, dat de look and feel goed is, dat de funktionaliteit goed is EN dat het uiterlijk goed is, is een voorwaarde voor een goed product. Het wordt pas remarkable als op een of andere manier, gevoelsmatig al die dingen ook bij elkaar kloppen, alsof de puzzelstukjes in elkaar vallen tot 1 geheel.

Marianne van den Heuvel

Wat volgens mij je product opmerkelijk maakt is dat je veel kwaliteit geeft voor een nette prijs. Ik merk het met mijn product dat dit vertrouwen wekt en er wordt over je product gepraat wat weer klanten genereert.

Ria Jekautz
11 years ago

Nee, een remarkable product vinden is inderdaad niet zo moeilijk. Goed mogelijk dat je, net als ik, al een opvallend product hebt, maar je daar zelf niet van bewust bent. Mijn sterkte zit erin dat ik iemand binnen 1-2 sessies van zijn/haar cola-, chips- of chocoladeverslaving af kan helpen (maar ik vind dat zo normaal, dat ik er nooit extra aandacht naar getrokken heb).
Natuurlijk alleen remarkable voor mijn doelgroep. De eerste persoon waarmee ik erover brainstormde tijdens Master Entrepreneur was iemand die geen eetverslaving had en er zich ook niks bij kon voorstellen, dus mijn product helemaal niet remarkable vond. Maar toen ik tijdens de oefening (rondje door de zaal en aan zoveel mogelijk deelnemers vertellen wat je product is) veel opmerkingen kreeg van: “kan dat dan” en “mag ik aub je kaartje” wist ik dat ik mijn product gevonden had.

Harry Koper
Harry Koper
9 years ago

Bij dergelijke vragen zou je vooraf eens het filmpje op Youtube moeten kijken van Simon Sinek “Why,How,What” .

De Why factoor speelt hierbij een belangrijke rol.

Waarom zou ik dit product aanschaffen of deze dienst afnemen?

Dorieke Goodijk
9 years ago

Een uniek product door verschillende expertise te combineren zorgt er zelfs voor dat in een sector die krimpt (agrarische sector) voldoende mogelijkheden zijn om nieuwe initiatieven te lanceren, zoals KoningBoer. Het mooie is dat veel mensen het vanzelf aan mijn doelgroep doorgeven, omdat ze het zo’n goed initiatief vinden!

Kees van der Stel
10 years ago

Mijn programma voor bewustzijnsontwikkeling “Innerlijk Leiderschap” is in potentie zo’n opmerkelijk product omdat de benefits ervan het leven van de deelnemers in positieve zin ingrijpend kan veranderen en heeft veranderd. De olievlek is evenwel op dit moment nog te klein om van een grootschalig opvallend product te kunnen spreken. De teachings van Nisandeh hebben mij enkele inzichten opgeleverd die ik aan het omzetten ben in initiatieven en inplementaties en die zullen eerst op termijn hun vruchten afwerpen. Ik heb er alle vertrouwen in dat me dat gaat lukken, mede omdat het product van hoogwaardige kwaliteit is. Het blijft evenwel hard werken.

Be the change you want to be. Kees

Gonny de Wit
8 years ago

Een remarkable product betekent voor mij dat je een product hebt gevonden waarvoor een markt is. Tegenwoordig zie je steeds meer bedrijven een product maken – tailormade voor een bepaalde niche.

Juist deze niche zo goed mogelijk identificeren en bedienen vanuit alle aspecten van het product, maakt marketing gemakkelijker. Het overdeliveren is dan mogelijk omdat je daarnaast ook nog andere invalshoeken die belangrijk zijn voor je klant ook kunt meenemen..

Need, Niche, Doelgroep, Product opsplitsen in diverse categoriën en dan het overdeliveren op maat gemaakt voor de klant.
Het mooie van de nieuwe economie is dat er nu heel gemakkelijk door klanten en anderen over jouw product gesproken kan worden door middel van social media.

Wat ook een product remarkable maakt is de combinatie van expertises in 1 product doordat de ondernemer samenwerkt met andere ondernemers die in dezelfde vijver vissen.

Gonny de Wit
8 years ago

Ondertussen ben ik bij 4 Business Bootcamps geweest en steeds weer praten met andere ondernemers over een remarkable product. Leverde bij mij het ongenoegen op dat ik geen stap verder kwam,

Bij de Master Entrepreneur kreeg ik ineens door 2 woorden van Nisadeh – denk eens aan een 10K product – het inzicht hoe ik mijn product remarkable te maken. Al vaker noemde hij: “Denk groot”, maar dat was voor mij niet duidelijk – nu wel. (I am a practical girl)

Dus nu ben ik samen met anderen (verticaal en horizontale samenwerken) tot een remarkable product aan het komen en word ik onderdeel een remarkable product van een ander.