Business Boost Video – Wees optimistisch!

Je kan geen ondernemer zijn als je geen optimist bent. Je kan geen pessimist zijn en ondernemen.

In deze video leg ik uit hoe belangrijk het is om optimistisch te zijn en hoe je dit kunt gebruiken in je business.

En als je de video hebt bekeken, laat dan hieronder een comment achter met jouw inzicht. Hoe gebruik jij je optimisme in je business? Heb jij je doel gevisualiseerd? ben jij een doorzetter?

Op welke manier heb jij profijt van je optimisme? Kun je voorbeelden geven waarbij jouw optimisme ervoor heeft gezorgd dat je bepaalde resultaten behaalde?

Neem ook de tijd om ervaringen van anderen te lezen, te reageren en om nieuwe ideeën op te doen.

Én laat zoveel mogelijk mensen in je netwerk weten dat ze zich hier kunnen opgeven voor deze Business Boost Video’s!

Op jouw succes!

Nisandeh

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Gabriele van Doorn
Gabriele van Doorn
11 years ago

Ik denk dat iedere ondernemer door een scala van emoties gaat maar je bent toch met een zeker enthousiasme begonnen. Een bedrijfsplan als leidraad. Daarin ligt het einddoel al min of meer vast. Er spelen soms externe factoren mee, zoals er komt concurrentie vlakbij of iemand neemt je idee over. Die ander heeft ook nog een beter netwerk. Dan is het soms moeilijk om te blijven lachen en moet je hier en daar wat bijstellen. Nieuwe dingen toevoegen, je assortiment uitbreiden. Dat kan je alleen maar als je diep van binnen optimist bent en blijft. En dat optimisme brengt je dan naar Business Bootcamp. 🙂

Marco te Kloeze
11 years ago

It’s true. If you aren’t optimistic about your product or service, how can your customers be – who have to buy them.

Hans Peeters
11 years ago

Ik ben zeker een optimist ook in mijn business.
Echter mijn valkuil is dat ik te snel aan de slag wil en niet mijn einddoel bepaal laat staan de weg er naar toe, mijn strategie eerst beschrijf. Nee ik wil aan de slag. Ik geloof in mijzelf en mijn producten nu mij nog een beetje beheersen mbt mijn tactiek om mijn einddoelen te halen. Ik wil graag altijd iedereen helpen ook zo’n valkuil. Op zich goed maar soms pakt het verkeerd uit omdat anderen daar niet goed mee omgaan en bereik ik niet mijn gewenste resultaat.
Maar een optimist blijf ik. Vooral blijven doorgaan ook bij tegenslagen, juist dan ben ik extra gemotiveerd om er nog harder tegen aan te gaan. Eens een optimist altijd een optimist.

Kees van der Stel
10 years ago

Een derde poging een comment te plaatsen. De performance van de blogsoftware is niet best.

Ik ben een optimisch mens en een volhouder.
Dat brengt risico’s mee. Ik trek wel eens aan dode paarden en dat is niet zo handig. Ik ervaar het zakendoen regelmatig als ‘krabben en bijten’. Na het bootcamp in jan. 2012 ben ik bezig gegaan met de herpositionering van een deel van mijn bedrijf. Gisteravond kwam ik er in een gesprek met een van mijn ‘team’ leden achter dat ik me teveel aan het focussen ben en dat is ook weer niet zo slim.
Best een heftig inzicht. Ik ben nog aan het herkauwen en ik ben geen koe……….

Be the change you want to be. Kees