Winnaars videowedstrijd

De winnaars van de eerste Open Circles videowedstrijd zijn bekend!

En de winnaars zijn….tromgeroffel…

1. Marloes van der Kamp over Passive Business Income

 

2. Ryan de Kom over Business Bootcamp

 

3. Sandra Woldering over Business Bootcamp

 

4. Fenna Janssen over Breakthrough to Success

 

5. Angela Timmerman over Women Do Business Differently

 

6. Anouk Beekman over Master Entrepreneur

 

Gefeliciteerd Marloes, Ryan, Sandra, Fenna, Angela en Anouk!

En natuurlijk heel veel dank aan alle deelnemers voor het inzenden van hun video en alle stemmers bedankt voor het bekijken en beoordelen.

De makers van de drie beste video’s – de TOP 3 – krijgen een GRATIS ticket voor één van onze 3-daagse trainingen (Master Entrepreneur, Financial Freedom, Breakthrough to Success, Write Your Book in 28 Days, Master Presenter of Passive Business Income) – ter waarde van 2,975 euro!

De nummers 4- 6 krijgen ieder een Samsung Galaxy tablet met daarop de meest populaire master class opnamen – ter waarde van 700 euro.

En heb jij gestemd op een van de genomineerden of meegedaan en voldaan aan de criteria voor de Open Circles videowedstrijd, dan krijg jij een gratis ticket voor onze Video Marketing Master Class op 12 februari 2014 (t.w.v. € 475). Iedereen krijgt per e-mail bevestiging en meer details over deelname. En voor de duidelijkheid: de 6 winnaars kunnen bovenop hun prijs ook gratis deelnemen aan de Video Marketing Master Class.

En tot die tijd hoop ik dat je aan de slag blijft met het maken van je eigen video’s. Bekijk, gebruik onze tips over video blogging en leef je uit!

Op jouw succes,

Nisandeh en team Open Circles Academy