Business Bootcamp VIP

Open Circles oprichter Nisandeh Neta heeft het Business Bootcamp programma samengesteld met de meest effectieve strategieën, tools en systemen die jou gaan helpen een doorbraak voor jezelf en jouw business te bereiken in de nieuwe economie.

En… ga je deelnemen als VIP, dan profiteer je van de volgende EXTRA voordelen:

Opname Rich Schefren (event t.w.v. €975)
Als je deelneemt als VIP, dan krijg je de unieke live-opname van een evenement met Rich Schefren, de business goeroe voor de goeroes. Rich is een befaamde online marketing expert en gaat in deze video diep in op de strategieën die van jouw business een ware (online) omzetmachine maken. De deelnemers aan het seminar hebben zich suf geschreven met aantekeningen. En als VIP heb je met 1 klik toegang tot al het materiaal uit het seminar (t.w.v. €975). Let op, die €975 was toen de prijs – de waarde die je krijgt is… onschatbaar veel hoger.

Social Media videocursus (t.w.v. €475)
Jouw VIP bagage is nog niet compleet met het materiaal van Rich Schefren. Als klap op de vuurpijl krijg je de complete opname cadeau van de Social Media Secrets Master Class. Met dit materiaal weet je precies hoe je social media inzet om van jouw business een ware online magneet te maken.

Exclusieve Hot Seat sessie met Nisandeh Neta (onbetaalbaar)
Tijdens deze unieke sessie neemt Nisandeh 1-op-1 de business van VIP deelnemers onder de loep. Hij stelt gerichte vragen en komt met heel specifieke adviezen. Hier moet je echt bij willen zijn, want een 1-op-1 met Nisandeh is zeer zeldzaam en de oplossingen die je krijgt aangereikt zijn letterlijk goud waard. En wie weet… beland jij ook in de Hot Seat bij Nisandeh op het podium.

#Let op!#
De speciale VIP ticket actie is – zoals aangekondigd – verlopen sinds 6 februari 2015.

Dat neemt niet weg dat je door te investeren in een VIP deelname nog steeds het absolute maximum haalt uit de Business Bootcamp.

Jouw investering voor dit exclusieve Business Bootcamp VIP arrangement is normaal €990.

Maar… via deze pagina kun jij je aanmelden als VIP voor een speciale prijs.

Als jij jouw business het komende jaar maximaal wilt laten groeien, wacht dan niet met aanmelden.
We sluiten ook de VIP inschrijving zodra de Business Bootcamp is volgeboekt.

Ik verheug me je te ontmoeten in de Business Bootcamp als VIP!

Op jouw succes,

Nisandeh Neta en team Open Circles Academy