Business Bootcamp VIP – FaceBOEK Give Away Special

 

Open Circles oprichter Nisandeh Neta heeft het Business Bootcamp programma samengesteld met de meest effectieve strategieën, tools en systemen die jou helpen jouw business op een hoger plan te brengen.

Prijs jezelf gelukkig dat je hier bent beland, want onderaan deze pagina kun je je met de unieke code op jouw VIP ticket aanmelden als VIP voor slechts €47,-

Wanneer je aan de Business Bootcamp deelneemt als VIP, dan profiteer je van de volgende EXTRA voordelen:

Annemarie van Gaal over Ondernemen met Passie

Kleine zelfstandige ondernemers zijn de motor zijn van onze economie, met PASSIE als belangrijkste brandstof. Maar je moet jouw passie niet blindelings volgen. Laat jouw ogen openen door niemand minder dan Annemarie van Gaal, top zakenvrouw, internationaal ondernemer, – investeerder en tv-persoonlijkheid. Niemand is beter in staat om jou te vertellen hoe jij jouw passie in de juist banen kunt leiden, paden die leiden naar maximaal succes en maximale impact in de wereld. Ga goed voor deze sessie zitten, want Annemarie blaast je anders omver met haar inzichten, principes en aansprekende voorbeelden. Dit is krachtig spul en je zult niet de eerste zijn die zijn tranen voelt opwellen bij het zien van deze unieke opnamen.

Social Media videocursus

Als VIP krijg je de complete 4-uur durende online videocursus Social Media Secrets (t.w.v. €475). Met de lessen uit deze cursus weet je precies hoe je social media moet inzetten om de juiste klanten aan te trekken. EN – heel belangrijk – je ontdekt ook welke veelgemaakte fouten je absoluut moet vermijden. Deze cursus is een absolute MUST voor elke zichzelf respecterende ondernemer die zijn invloed op de juiste manier online wil laten gelden.

Exclusieve BREAKTHROUGH sessie met Nisandeh

Tijdens deze unieke live VIP sessie neemt Nisandeh jou – figuurlijk – op schoot. Je gaat van dichtbij de kracht ervaren van zijn specifieke, gouden adviezen in antwoord op vragen van VIP deelnemers. Maar dat niet alleen. Deze sessie is erop gericht om een doorbraak te bereiken in jouw business mindset en jou de inzichten te geven die de groei van jouw business (en jezelf) spectaculair doen versnellen. Grotendeels unscripted, leert de ervaring dat deze sessie het beste in Nisandeh en deelnemers naar boven brengt. Je moet er live bij zijn, want er ontstaat een magie die we (helaas) nog niet op video hebben weten vast te leggen.

Deze actie is verlopen op 16 januari 2016

Klik hier om je aan te melden voor de aankomende Business Bootcamp