Business Bootcamp VIPS

 

Screen Shot 2016-04-12 at 11.44.06 AM
Open Circles oprichter Nisandeh Neta heeft het Business Bootcamp programma samengesteld met de meest effectieve strategieën, tools en systemen om jouw business op een hoger plan te brengen. En… wanneer je aan de LAATSTE Business Bootcamp OOIT gaat deelnemen als VIP, dan profiteer je van de volgende EXTRA voordelen:

Video- opname Annemarie van Gaal over Ondernemen met Passie

Kleine zelfstandige ondernemers zijn de motor van onze economie, met PASSIE als belangrijkste brandstof. Maar je moet jouw passie niet blindelings volgen. Laat jouw ogen openen door niemand minder dan Annemarie van Gaal, top zakenvrouw, internationaal ondernemer, – investeerder en tv-persoonlijkheid. Annemarie vertelt jou hoe jij jouw passie in de juist banen leidt met maximaal succes en maximale impact in de wereld. Ga er goed voor zitten, want ze blaast je omver met haar inzichten, principes en aansprekende voorbeelden.

Implementation Ninja Seminar online

Als VIP krijg je de 2 uur durende compilatie van het unieke, éénmalige Implementation Ninja seminar. Met de lessen van Nisandeh vergroot je jouw implementatiekracht en daarmee jouw capaciteit om snel resultaten te boeken. Als jij een ondernemer bent die geen gras wil laten groeien over zijn ideeën en plannen, dan is dit seminar een absolute MUST.

Exclusieve toegang tot het ULTIEME netwerkproces

Speciaal voor VIP deelnemers brengen we het meest krachtige netwerkproces ooit terug in deze laatste Business Bootcamp ooit.  De BUZZ en de intensiteit van het proces zullen nog dagenlang, weken bij je doorwerken. Talloze contacten die je concreet kunnen helpen en naar wie je normaal gesproken maanden of zelfs jaren op zoek bent, worden (soms letterlijk!) in je schoot geworpen. Je weet niet wat je meemaakt.

De VIP actie voor de ALLERLAATSTE Business Bootcamp is gesloten op 1 mei 2016. Je kunt je nog wel GRATIS aanmelden als reguliere deelnemer