Business Bootcamp VIP – april 2016

Als je VIP deelnemer bent van de Business Bootcamp van 16 en 17 april 2016, krijg je niet alleen de tools, systemen en structuren aangereikt waarmee je jouw business op een hoger plan brengt, je profiteert ook van…

Deze extra VIP voordelen:

Annemarie van Gaal over Ondernemen met Passie
Kleine zelfstandige ondernemers zijn de motor van onze economie, met PASSIE als belangrijkste brandstof. Maar je moet jouw passie niet blindelings volgen. Laat jouw ogen openen door niemand minder dan Annemarie van Gaal, top zakenvrouw, internationaal ondernemer, – investeerder en tv-persoonlijkheid. Niemand is beter in staat om jou te vertellen hoe jij jouw passie in de juiste banen kunt leiden, paden die leiden naar maximaal succes en maximale impact in de wereld. Ga goed voor deze sessie zitten, want Annemarie blaast je anders omver met haar inzichten, principes en aansprekende voorbeelden. Dit is krachtig spul en je zult niet de eerste zijn die zijn tranen voelt opwellen bij het zien van deze unieke opnamen.

Social Media videocursus (t.w.v. €495)
Als VIP krijg je de complete 4-uur durende online videocursus Social Media Secrets (t.w.v. €495). Met de lessen uit deze cursus weet je precies hoe je social media moet inzetten om de juiste klanten aan te trekken. EN – heel belangrijk – je ontdekt ook welke veelgemaakte fouten je absoluut moet vermijden. Deze cursus is een absolute MUST voor elke zichzelf respecterende ondernemer die zijn invloed op de juiste manier online wil laten gelden.

Exclusieve BREAKTHROUGH sessie met Nisandeh (onbetaalbaar)
Tijdens deze unieke live VIP sessie neemt Nisandeh jou – figuurlijk – op schoot. Je gaat van dichtbij de kracht ervaren van zijn specifieke, gouden adviezen in antwoord op vragen van VIP deelnemers. Maar dat niet alleen. Deze sessie is erop gericht om een doorbraak te bereiken in jouw business mindset en jou de inzichten te geven die de groei van jouw business (en jezelf) spectaculair doen versnellen. Grotendeels unscripted, leert de ervaring dat deze sessie het beste in Nisandeh en deelnemers naar boven brengt. Je moet er live bij zijn, want er ontstaat een magie die we (helaas) nog niet op video hebben weten vast te leggen.

Let op! Het is belangrijk dat je de volle 2 dagen deelneemt om van de VIP voordelen te profiteren.

Praktische VIP zaken:

  • Meld je voor de registratie op zaterdagochtend bij de aparte VIP balie.
  • De Social Media videocursus krijg je na afloop van de Business Bootcamp per e-mail met jouw inlogcode toegestuurd.
  • De live opname van Annemarie van Gaal, krijg je ook na afloop per e-mail met jouw inlogcode toegestuurd.
  • De VIP Breakthrough sessie met Nisandeh vindt plaats op zondagochtend om 8:30 uur.

Alle andere praktische zaken gelden ook voor jou als VIP, dus klik hier om nu terug te gaan naar de algemene voorbereidingspagina

Tot 16 april!

Op jouw succes,

Team Open Circles Academy

PS. Ben je geen VIP, maar was je gewoon nieuwsgierig naar deze pagina en wil je nu graag upgraden naar VIP?

Dat kan hoor! De investering voor een VIP upgrade is €200,-

Klik hier en bestel jouw VIP upgrade