PROfit Marketing VIP – september 2016

Als je VIP deelnemer bent van de PROfit Marketing training 10 en 11 september 2016, krijg je niet alleen de tools, systemen en structuren aangereikt waarmee je jouw marketing resultaten met een factor 2, 4, 10 of meer kunt vermenigvuldigen, je profiteert ook van…

Deze extra VIP voordelen:

Het ULTIEME netwerkproces

Exclusief voor VIP deelnemers vindt er op zondagochtend in het NBC Congrescentrum van 8:30 tot 9:30 uur een intensief en krachtig netwerkproces plaats. De BUZZ en de intensiteit van het proces zullen nog dagenlang, weken bij je doorwerken. Talloze contacten die je concreet kunnen helpen en naar wie je normaal gesproken maanden of zelfs jaren op zoek bent, worden (soms letterlijk!) in je schoot geworpen. Ben je VIP? Zorg er dan voor dat je OP TIJD aanwezig bent, want zodra de uitleg van het proces eenmaal is begonnen, wordt er niemand meer binnen gelaten.

Crowdfunding 101

Als VIP krijg je de 2 uur durende crowdfunding videocursus met alle nodige tekst en uitleg over de 10 sleutelfactoren voor een succesvolle crowdfunding campagne.  Je krijgt deze krachtige cursus na afloop van de PROfit Marketing training per e-mail met jouw inlogcode toegestuurd. Het is daarvoor wel belangrijk dat je de volle 2 dagen deelneemt aan de training.

The Secret Formula

Je krijgt als VIP onbeperkt toegang tot het online seminar waarin je ontdekt hoe je jouw klandizie en inkomen exponentieel laat groeien door toepassing van krachtige, universeel werkende principes. Je krijgt The Secret Formula na afloop van de PROfit Marketing training per e-mail met jouw inlogcode toegestuurd. Ook hiervoor geldt dat je de volle 2 dagen hebt deelgenomen aan de PROfit Marketing training.

VIP REGISTRATIE

Meld je voor de registratie op zaterdagochtend bij de aparte VIP balie.
En nogmaals, houd er rekening mee dat je zondagochtend OP TIJD bent voor de special VIP netwerksessie van 8:30 tot 9:30 uur.

Alle andere praktische zaken gelden ook voor jou als VIP, dus klik hier om nu terug te gaan naar de algemene pagina met praktische zaken

Tot zaterdag 10 september!

Op jouw succes,

Nisandeh Neta en team Open Circles Academy