Business Bootcamp VIP – januari 2016

Als je VIP deelnemer bent van de Business Bootcamp van 16 en 17 januari 2016 , krijg je niet alleen de tools, systemen en structuren aangereikt waarmee je jouw business op een hoger plan brengt, je profiteert ook van…

De extra VIP voordelen:

Annemarie van Gaal over Ondernemen met Passie
Kleine zelfstandige ondernemers zijn de motor zijn van onze economie, met PASSIE als belangrijkste brandstof. Maar je moet jouw passie niet blindelings volgen. Laat jouw ogen openen door niemand minder dan Annemarie van Gaal, top zakenvrouw, internationaal ondernemer, – investeerder en tv-persoonlijkheid. Niemand is beter in staat om jou te vertellen hoe jij jouw passie in de juist banen kunt leiden, paden die leiden naar maximaal succes en maximale impact in de wereld. Ga goed voor deze sessie zitten, want Annemarie blaast je anders omver met haar inzichten, principes en aansprekende voorbeelden. Dit is krachtig spul en je zult niet de eerste zijn die zijn tranen voelt opwellen bij het zien van deze unieke opnamen.

Social Media videocursus (t.w.v. €495)
Als VIP krijg je de complete 4-uur durende online videocursus Social Media Secrets (t.w.v. €495). Met de lessen uit deze cursus weet je precies hoe je social media moet inzetten om de juiste klanten aan te trekken. EN – heel belangrijk – je ontdekt ook welke veelgemaakte fouten je absoluut moet vermijden. Deze cursus is een absolute MUST voor elke zichzelf respecterende ondernemer die zijn invloed op de juiste manier online wil laten gelden.

Exclusieve BREAKTHROUGH sessie met Nisandeh (onbetaalbaar)
Tijdens deze unieke live VIP sessie neemt Nisandeh jou – figuurlijk – op schoot. Je gaat van dichtbij de kracht ervaren van zijn specifieke, gouden adviezen in antwoord op vragen van VIP deelnemers. Maar dat niet alleen. Deze sessie is erop gericht om een doorbraak te bereiken in jouw business mindset en jou de inzichten te geven die de groei van jouw business (en jezelf) spectaculair doen versnellen. Grotendeels unscripted, leert de ervaring dat deze sessie het beste in Nisandeh en deelnemers naar boven brengt. Je moet er live bij zijn, want er ontstaat een magie die we (helaas) nog niet op video hebben weten vast te leggen.

Let op! Het is belangrijk dat je de volle 2 dagen deelneemt om van de VIP voordelen te profiteren.

Praktische VIP zaken:

  • De Social Media videocursus krijg je na afloop van de Business Bootcamp per e-mail met jouw inlogcode toegestuurd.
  • De live opname van Annemarie van Gaal, krijg je ook na afloop per e-mail met jouw inlogcode toegestuurd.
  • De VIP Breakthrough sessie met Nisandeh vindt plaats op zondagochtend.

Alle andere praktische zaken gelden ook voor jou als VIP, dus klik hier om nu terug te gaan naar de algemene voorbereidingspagina

Tot 16 januari!

Op jouw succes,

Nisandeh Neta en team Open Circles Academy

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

5 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Josef Dirar
7 years ago

Hallo, mijn naam is Josef Dirar en mijn bedrijf heet Uw BMI Beheerder. BMI staat voor BrandMeldInstallatie. Het beheren van de BMI houdt in dat de BMI maandelijks moet worden gecontroleerd op de werking. Dit is wettelijk verplicht sinds 1 janauari 2015.

Deze verplichting is nog lang niet bij iedereen bekend en voor veel bedrijven weer een extra taak, bovenop hun toch al drukke werkzaamheden. Daarom regel ik het BMI beheer voor elk bedrijf waar een BrandMeldInstallatie aanwezig is.

Mijn klant is elke eigenaar van een pand waar een BrandMeldInstallatie aanwezig is. Bedrijven waar een eigen technische afdeling is, is daarentegen niet interessant, zij regelen dit zelf. Zeer interessante klanten zijn scholen, instellingen, eigenaren van kantoorpanden, bedrijfsverzamelpanden etc.

Ik kom graag in contact met ondernemers uit de bouwbranche en de veiligheidssector.

Wouter Truffino
6 years ago
Reply to  Josef Dirar

Beste Josef,

Misschien kan ik je met mijn netwerk helpen via Holland ConTech. Wij brengen startups in contact met grownups. Ik ken wel een aantal partijen die met andere ontwikkelingen bezig zijn op het gebied van gebouw beheer. Daar kan je wellicht zo op aansluiten.

Groeten, Wouter

Henk Jhingoer
6 years ago

Hallo mijn naam is Henk,

2016 wordt een jaar vol met Rijles instructiefilms die iedereen online via Rijleshulp.nl gratis kan bekijken.

De nieuwe website Rijleshulp.nl is – met behulp van instructiefilms en duidelijke samenvattingen – toonaangevend op het gebied van autorijlessen. Rijleshulp.nl kan zowel voor beginnende als voor ervaren autobestuurders (ook voor doven en slechthorenden) een goed hulpmiddel zijn. Als men te veel informatie heeft gekregen tijdens rijlessen of te gestrest is om een bepaalde handeling in het verkeer te verrichten, kan men thuis op zijn gemak handelingen via de site opnieuw bekijken. Men heeft dan de keuze om allerlei instructiefilms te volgen. Er wordt stapsgewijs verteld welke handelingen moeten worden verricht.

Rijleshulp.nl is in eerste instantie bedoeld voor leerlingen die extra ondersteuning nodig hebben naast hun huidige rijopleiding. Maar er zijn ook veel rijbewijsbezitters die lang niet gereden hebben en een geheugensteuntje nodig hebben bij sommige vaardigheden (bijv. file-parkeren, vak parkeren, keren, halve draai, stop-opdracht). In de instructiefilms ziet men hoe een lesonderdeel veilig uitgevoerd dient te worden. Daarna krijgt men stap voor stap te zien en te horen wat de belangrijkste kijkmomenten zijn en welke handelingen men moet uitvoeren. Aan het einde van de instructiefilm geven wij een aantal belangrijke tips. Men kan ook via de website een samenvatting downloaden die men thuis kan bekijken. Op deze samenvattingen staan duidelijke 3D-afbeeldingen van de bijzondere manoeuvres stapsgewijs afgebeeld. Bij elke afbeelding staat er tekst en uitleg bij.

Leerlingen die zichzelf thuis goed voorbereiden voor de lesonderdelen zijn niet helemaal afhankelijk van de rij-instructeur en hebben na verwachting minder tijd nodig voor de uitleg tijdens de les en uitvoering ervan. Zo besparen ze extra tijd en geld uit die ze voor andere oefeningen kunnen gebruiken.

Mochten jullie nog tips voor mij hebben om de website Rijleshulp.nl bij iedereen bekend te maken dan hoor ik dat graag.

Tot gauw!

Groetjes,

Henk

Cees van den Brink
6 years ago

Hallo iedereen,
Mijn naam is Cees van den Brink en ik ben grafisch vormgever/dtp-er, gespecialiseerd in meertalige projecten. Met mijn bedrijf B R N K ondersteun ik mensen & bedrijven bij het ontwikkelen van documentatie- en publiciteitsmateriaal, zoals gebruikershandleidingen, marketingbrochures en catalogi.
Ik weet hoe je dit soort projecten efficiënt aanpakt en hoe je alle partijen in het vertaaltraject goed aan kan sturen, zodat de klant tevreden is met het eindresultaat. Natuurlijk steek ik daar zelf flink mijn handen bij uit de mouwen en zorg dat alles op tijd afkomt.

Natuurlijk ontmoet ik komend weekend graag mensen die van mijn diensten gebruik willen maken of die op de een of andere manier willen samenwerken. Of het nu gaat om een klein ontwerpbureau, een groot reclamebureau, een vertaalbureau, een documentatieafdeling van een groot bedrijf, met mijn kennis van dtp en vertaaltrajecten en mijn ervaring met grafische pakketten als InDesign en FrameMaker kan ik een waardevolle toevoeging zijn op elk team dat zich met dit soort meertalige projecten bezig houdt.

Diethard Struelens
Diethard Struelens
6 years ago

Cultuur en duurzaamheid zijn mijn grote passies.
Ik wil een duurzaam netwerk bouwen in de kunstwereld, waarin creatieve professionals met elkaar verbinden en met potentiële klanten in contact komen.
Art to business and business to art.
Ik kijk heel erg uit naar de Business Bootcamp en ben benieuwd wat voor interessante mensen ik daar zal ontmoeten!