Business Acceleration Master Class – 22 november 2013

Gefeliciteerd met je keuze om naar de Business Acceleration Master Class te komen!

Het is een slimme zet om op 22 november de talrijke tools en systemen te ontdekken die de groei van je business gaan versnellen!

Op deze pagina vind je belangrijke praktische informatie ter voorbereiding, lees het dus goed door en kom goed voorbereid naar de Master Class.

Datum en tijden
Vrijdag 22 november 2013 – van 10 tot 17 uur.
De registratie vindt plaats van 8:30 tot 9:30 uur.
We beginnen stipt om 10 uur. Zorg dus dat je op tijd bent!

Locatie
NBC Congrescentrum Nieuwegein
Blokhoeve 1
3438 LC Nieuwegein 
Routebeschrijving

Carpoolen
Klik hier wanneer jij plaats hebt in de auto voor mensen om mee te rijden of wanneer jij een lift wilt naar de locatie.

Maaltijdpakket
We willen je graag wijzen op de mogelijkheid om een maaltijdpakket (koffie/thee en lunch) af te nemen voor deze dag.

Klik hier voor meer informatie en om jouw maaltijdpakket te bestellen.

Meenemen
Een afsluitbare fles voor water (kopjes en glazen zijn niet toegestaan in de zaal)

We kijken er naar uit je te ontmoeten in de Business Acceleration Master Class!

Mocht je vragen hebben, of in contact willen komen met mede-deelnemers aan de training – voor praktische zaken of om alvast een start te maken met het netwerken met de mensen die je gaat ontmoeten, dan is daar hieronder de gelegenheid voor!

Laat jouw bericht dan achter in het commentaarveld. En kom nog eens terug om deel te nemen aan de conversatie.

Tot vrijdag 22 november!

Op jouw succes,

Nisandeh Neta en Open Circles team

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
36 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Inga van Zalm
8 years ago

Ik verwacht een hoop van juist deze keer. Heb veel gehad aan alle voorgaande keren, dit is voor mij het op ééen na laatste seminar van deze serie.

Heb mijn website opgepimpt en verwacht een boost van mijn business als hij eenmaal is geupload (nu dus nog niet!).

Het valt me op dat vooral mannen commentaar hebben gegeven op dit bericht tot nu toe. Meestal zijn reacties van vrouwen in de meerderheid. Ik kijk uit naar de 22e en jullie allemaal weer te zien.

Marjolein Kamstra
8 years ago

Heel veel zin in deze dag. Zaken beginnen echt te lopen en met deze dag hoop ik weer veel inspiratie en nieuwe inzichten op te doen.
Ik heb ondertussen van bloggen mijn niche gemaakt. Ik help zelfstandigen en het MKB met (de marketing en het schrijven van) hun eigen zakelijk blog zodat ook zij meer klanten kunnen aantrekken.

Tot volgende week!
Marjolein

Anne Buiskool
8 years ago

Hallo Marjolein. Mooie niche!
Ken je de blogbijbel van Cline schrijft? Caroline van Wijk. Ze heeft veel waardevolle informatie over bloggen, dus als je haar nog niet kent en ook anderen die deze pagina lezen, als je meer wil leren over bloggen zoek haar even op.
Groet Anne

Thieu van Kaathoven
Thieu van Kaathoven
8 years ago

Ja, ik verheug me er op. Sowieso al een boost om er weer bij te kunnen zijn , en weer een berg handvaten te krijgen.

Coen Tuerlings
8 years ago

Een mooie kans om mijn business een boost te geven…

Onze Vakgroep members.soundfulness.com is sinds 1 maand online en het is cruciaal om de interactie met onze leden op gang te krijgen én te houden.

Wat ik zoek:
• Experts in team building en netwerk organisaties die me daarin kunnen helpen.

• JV partners die interesse hebben in cross-promotie, cross-sales, co-production op het gebied van trainingen bedrijfsvoering, vormgeving, marketing en communicatie, persoonlijke ontwikkeling, social media. In feite alle online/offline trainingen en producten die een ‘beginner’ verder brengt tot professional in de branche van coaches, therapeuten, zorgverleners en wellness practitioners.

Wat ik heb te bieden:
• Meer dan 20 jaar ervaring in het produceren van media
(corporate-identity, periodieken, audio/video, websites, multi-media, etc.)
• 20 jaar ervaring in het ontwikkelen en geven van trainingen.
• Membersite met optie tot cross-promotie, co-production, cross-sales etc.
• Stevig netwerk van coaches, therapeuten, zorgverleners, wellness practitioners.
• Speed of Implementetion 😉

Als je je voelt aangesproken neem dan contact met me op via LinkedIn

To our success….

Mo Reker
8 years ago
Reply to  Coen Tuerlings

Hoi Coen,

Wat je schrijft klinkt heel enthousiast en hands-on. Super. Inhoudelijk is me het echter nog niet zo duidelijk, dus ik wil wel met je kennismaken.

Ik ben een wellness practioner en wil een CD-hulpmiddel/cursus maken voor studenten die dezelfde opleiding als ik hebben gedaan en 144 acupunctuurpunten in hun hoofd moeten stampen. Eentje voor in de auto, bijvoorbeeld is een klein onderdeel.

Tot volgende week!

Marjolein Kalter
8 years ago
Reply to  Coen Tuerlings

Hoi Coen,

Ja, ik vind het erg leuk om eens door te babbelen.
Je hebt zoveel ingangen en mogelijkheden dat ik op het eerste gezicht niet goed weet op welke in te steken, maar ik ben er zeker van dat er aansluitingspunten zitten.

In ieder geval tot de 22e!
Hartelijke groet, Marjolein

Coen Tuerlings
8 years ago

Prima idee Marjolein, daar kunnen we handen en voeten aan geven 😉

Tot de 22e of misschien al de 16e

Groetjes
Coen

Marielle Meijer
8 years ago

Heerlijk om weer een dag training te mogen doen bij Open Circles. Met mijn bedrijf in de fase dat ik heel erg de behoefte heb om te systematiseren en ik kijk echt uit naar de tools die ik uitgereikt ga krijgen.

Ik kijk er naar uit jullie vrijdag te onmoeten en met vele van jullie bij te praten!

big hug!
Marielle

Harm Fluijt
8 years ago

Hallo Henk,

Leuk te horen dat je in de gezondheidszorg heb gewerkt en daar nog steeds mee bezig bent. Ik ben van jouw leeftijd en eveneens mijn hele leven lang al werkzaam in de gezondheidszorg. Zou je graag ontmoeten op 22 november! Misschien kunnen we elkaar helpen. Heb je een website of blog die ik kan bekijken? De mijne (alhoewel nog niet geheel gereed) is towit.nl

Helaas heb ik door ziekte de laatste 2 Master Classes moeten overslaan. Ik heb goede hoop dat ik op 22 november weer volledig mee kan maken en hoop jullie dan weer te zien!

Harm Fluijt

Cindy Groeneveld
8 years ago

Helemaal zin in deze dag! Langzaam klimt het bedrijf op uit een diep, diep dal door stap voor stap te implementeren wat ik sinds mei 2013 alkemaal al heb mogen leren. Lijkt me geweldig om dat met deze dag een versnelling te gaan geven. Tot de 22e!!

Twan van Asseldonk
8 years ago

Nisandeh ik wil de berg op!

Ik loop al een hele tijd in de goede richting maar alles blijft nog vlak. Ik ben er aan toe om wat meer de hoogte in te gaan, het stijlere deel van de berg te beklimmen. Het is alsof er een drempel in de weg zit waardoor ik niet verder kom en mijn business niet kan laten groeien. (De business loopt wel lekker hoor maar het wordt te comfortabel, IK WIL GROEI !). Daarom ben ik benieuwd Nisandeh of het jou komende vrijdag lukt om mij de tools te geven waardoor ik mijn business eens flink kan laten acceleren!

Esther Molenaar
8 years ago

Hallo Twan,

Ik weet zeker dat je die tools gaat krijgen vrijdag.

Echter, uiteindelijk ben JIJ degene die de tools moet gaan inzetten. Dus IMPLEMENTEREN.

Succes!

Elsje Visser
8 years ago

Ik merk de laatste tijd dat er een bepaalde prikkel mist die ik het afgelopen jaar vaak had. De prikkel heet: “uit mijn comfort zone”.
Kortom de groei die spannend voelde is nu zo gewoon dat dit niveau van functioneren niet meer buiten mijn comfort zone ligt.

Maar ik heb zin in meer! Ik wil verder!

Dus kom maar op met die acceleratie.

Evert Onink
8 years ago

Ik was uitermate verrast met deze uitnodiging. Ik heb de laatste maanden de implementatie van alle opgedane klennis wat laten versloffen, ook al omdat het bedrijf de laatste tijd goed begint te lopen.

Maar uiteraard kan het altijd beter en ik denk dat ik volgende week niet alleen de tools, maar ook de inspiratie en motivatie terug krijg om oude paden weer te effenen en nieuwe gebieden te ontginnen.
En waarschijnlijk ook weer veel contacten te leggen.

Ik kijk er met veel plezier en hoge verwachting naar uit.

Tot ziens in Nieuwegein.
Evert Onink
Borduurstudio Le Fil d’ Or

Lizzy de Wilde
Lizzy de Wilde
8 years ago

Deze training komt voor mij ook als geroepen! Ik begin eindelijk helder te krijgen waar mijn passie ligt en hoe ik daar vorm aan kan geven op zakelijk gebied! Daar heb ik lang over gedaan. De trainingen van Open Circles hebben me daar enorm bij geholpen. Maar soms voelde ik me er ook ontzettend gefrustreerd en opgejaagd door. Ik leerde dat ik moest focussen, maar waarop precies? Ik leerde dat ik moest implementeren, maar wat? Ik leerde dat ik een systeem moest ontwerpen, maar welke?

Moraal van het verhaal: gewoon door blijven gaan en vooral DOEN en ervaren hoe het is, en wat wel werkt en wat niet. Mijn neiging is om het eerst te willen weten, op safe te gaan, en dan pas uit te voeren. Maar al doende leert men! Daar valt niet tegenop te DENKEN!

De grap is dat ik ontdekt heb dat ik graag ‘potentieel tot bloei wil laten komen, van mijzelf en anderen, met humor en passie’. Ik, de zoeker, wil andere helpen om hún passie te vinden en in woorden te vatten. Want dat kan ik goed. Schrijven. Dat doe ik al jaren. En misschien juist doordat ik zelf zo op zoek ben en altijd al geïntrigeerd ben door de kern, de essentie van dingen en mensen, kan ik anderen daarmee helpen. Ik herken de worsteling! Maar ik heb óók ervaren dat je die kern echt wel ontdekt, als je maar bezig blijft… En af en toe hulp vraagt!

Natascha van der Linden
Reply to  Lizzy de Wilde

Wat vertel je dat leuk, eerlijk, oprecht en ZO herkenbaar,

Bedankt Lizzy

Warme groet,

Natascha van der Linden

Muriël Versluis
Muriël Versluis
8 years ago

Wat leuk om te lezen waar jullie allemaal mee bezig zijn. Inspirerend ook de stappen die worden gezet en het positieve resultaat dat dit oplevert. Zelf ben ik ook erg druk met het implementeren van alles wat ik tot nu toe geleerd heb en eveneens met positief resultaat :-).

Met SalesDIVA help ik vrouwelijke ondernemers zichzelf en hun producten en/of diensten beter te verkopen. Momenteel druk bezig met mijn onderzoek onder deze bijzonder leuke doelgroep.

Ik zin om weer nieuwe tips en tools mee te krijgen en jullie te ontmoeten. Tot vrijdag allemaal.

Groeten en/of Hug,
Muriël

Annelies Vroomans
8 years ago

Business Acceleration Master Class d.m.v. Accelerated Learning!
Open Circles op z’n best: Versneld leren hoe je je bedrijf in een hogere versnelling zet.
Keep the energy high! Daar heb ik zin in 🙂

Maja van der Zijden
Maja van der Zijden
8 years ago

Goede vraag ‘wat verwacht ik?’ Gedurende de laatste paar jaar heeft er, zonder dat ik me hier erg van bewust was, een verschuiving van doelgroep plaatsgevonden. Van hele commerciële klanten naar maatschappelijk betrokken opdrachtgevers. Terwijl ik druk met implementeren en plannen maken bij de eerste (mij bekende) groep was ik zelf al ergens anders bezig. Het voelde ook alsof ik naast mijn spoor zit/zat. Ik hoop dat onze dag in Nieuwegein weer mijn spoortje vind

Gijs Terlaak Poot
8 years ago

Nice to get a chance to improve things again! Slowly but surely things are changing, or more likely I am changing. Have a safe trip and a nice day!

Natascha van der Linden

Altijd een geweldige stap vooruit na een masterclass bij Open Circles. Dus ik kijk ook weer uit naar deze dag!

Met mijn bedrijf Heartsz.nl begeleid ik vrouwen en mannen die vast lopen in hun leven / veel stress ervaren, zodat zij weer grip krijgen op hun leven en gelukkig zijn.
Sinds ik gastblogs schrijf voor SuperSpiritueel.nl vinden steeds meer mensen hun weg naar mijn bedrijf alwaar ze de gratis stress checklist kunnen downloaden en of een half uur gratis coaching gesprek aan kunnen vragen.

Ik ben ondertussen aan het werk voor vervolgstappen: een online cursus en video/presentaties. In het vat zitten webinars trainingen en samenwerkingen met andere oca’ers.

Elke masterclass weer een verdieping, ontmoeting met nog meer boeiende mensen en heel veel te implementeren.

Tot de 22 e,

warme groet,

Natascha

Anneke Panella-Drijver

Hallo Natascha, we hebben al even contact gehad via Facebook. Zou het leuk vinden je ‘live’ te ontmoeten. Tot vrijdag!
Groet, Anneke

Anneke Panella-Drijver

Nu ik mijn target audience eindelijk helder voor de geest heb – Yeah! -, mijn doelen stuk voor stuk heb beschreven en al veel van de Master Entrepreneur heb geïmplementeerd ben ik er klaar voor om door te stomen.

Ik geef taaltrainingen Engels en Italiaans en mijn bedrijf heet Aretusa ~ Passie voor Taal ~.

Tot vrijdag! Groet, Anneke

Jet Sebus
8 years ago

Verheug me op morgen, leuk om jullie weer te zien. Bij elke masterclass worden me meer dingen duidelijk, maar er zit nog ergens een ‘ hik’, waardoor ik niet (genoeg) in actie kom. Als ik die hik toch eens kwijt zou raken, morgen. 🙂

Hartelijke groeten van

Jet

Willy Valk
8 years ago

Ik kijk uit naar deze Business Acceleration Master Class omdat ik de training op DVD al heb bekeken en het toen best pittige kost vond.

Fijn om er nu echt bij aanwezig te zijn.

Tot ziens!
ps ik heb een lift gevraagd vanuit de Zaanstreek, het lijkt mij gezellig samen te reizen.

Joy Quist
8 years ago

Ik heb er heel veel zin in! Onlangs heb ik mijn niche bepaald, namelijk hooggevoelige mensen, zowel volwassenen als kinderen. Dus zowel de HSP’s als de HSK’s ! En om mijn weg naar succes te vervolgen komt deze dag als geroepen. Heerlijk om zoveel support te mogen ontvangen!!

graag tot de 22e!
Joy

Ingrid Verbeek
Ingrid Verbeek
8 years ago

Wat heerlijk om deze dag als deelnemer te mogen meemaken.
Ik ben net met mijn bedrijf begonnen en ben dan ook alles wat ik bij Open Circles geleerd heb, stap voor stap aan het toepassen. Ik heb nog wel een lange weg te gaan.

Ik ben zeer benieuwd naar de tools die me in deze training aangereikt gaan worden. En de inzichten die ik ga krijgen, nu ik met nieuwe oren ga luisteren.

Ik heb er zin in!
Tot vrijdag.

Hugs, Ingrid

Nancy Klomp
8 years ago

Ook hier kijk ik weer erg naar uit! Er zijn veel veranderingen gaande, wellicht kan ik het hierdoor sneller implementeren!

Anne Buiskool
8 years ago

Ja zin in deze dag
Weer een stap dichter bij succes.
En ja, de dag komt, en jullie komen als geroepen.
Niet voor niets is mijn bedrijfsnaam Samen Wijzer!

Vanuit samenwijzer.net is onlangs goedgescheidenouders.nl ontstaan (nog niet on line).
Mijn niche is; hulp en samenwerking voor ouders die gaan scheiden of die al gescheiden zijn in dienst van de kinderen, met als speciale mogelijkheid een scheidings-ceremonie en implementatie van een ouderschapsplan.(lees meer op mijn huidige website)

Vanuit de Busines University van Open Circles heb ik besloten om een online video programma te gaan maken voor ouders die gaan scheiden of die al gescheiden zijn. Daar ben ik hard mee aan het werk, maar ik kan nog wel wat input gebruiken van ervaringsdeskundigen.

Bij deze wil ik jullie dan ook om hulp vragen.
Ken je ouders die gaan scheiden of die maximaal een jaar geleden gescheiden zijn?
Ik zou hen een aantal vragen willen stellen die me gaan helpen om nog beter af te stemmen op deze doelgroep.
Wat zoeken ouders die gaan scheiden, wat hebben zij nodig en niet: ‘wat denkt de wereld dat ze nodig hebben’?

De antwoorden gaan mij helpen om mijn programma nog meer passend te krijgen, zodat het aansluit op wat men wenst.
De ouders en/of kinderen, jongeren die mee willen werken kunnen als dank voor hun informatie gebruik maken van een skypecall.
Ik zie uit naar de 22e en misschien eerder de 16e in de avond.

Joy Quist
8 years ago
Reply to  Anne Buiskool

Beste Anne,
Top wat en hoe je het doet!!
Wie weet zien we elkaar de 22e
Succes, Joy

Mo Reker
8 years ago

My goal remains to gain self confidence and a clearer mind in order to focus and don’t worry about staying focused (I like to dance around.. ).

For my business I am very happy how things are going right now. 2014 is starting off wonderful with a fixed place as a solitude massage zzp-er in an Academic hospital. Perfect! What would be wise to think about is what scaling up would mean/what options would fit.

Evelien Maes
8 years ago

Ik ben helemaal klaar voor morgen!
Sinds kort ben ik aan de slag als ZZP’er. Als dansdocent wil ik enerzijds mijn diensten aanbieden als docent, maar anderzijds ook producten ontwikkelen om andere dansdocenten te ondersteunen.

Ik hoop dat deze Business Acceleration Master Class mij een nieuwe boost en verrijkende inzichten kan geven om verder aan de slag te gaan! Het blijft toch een enorme zoektocht om te ondernemen als je daar geen opleiding of opvoeding in gehad hebt! Maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat het niet lukt ;)!!!

Tot morgen allemaal, ik kijk ernaar uit iedereen te ontmoeten!

Saskia van Beveren
Saskia van Beveren
8 years ago

Leuk om alle enthousiaste reacties te lezen, dank!
Ik heb mij last minute aangemeld, deze dag komt als geroepen; ik ga accelereren O Yes ;-). Ben al 12 jaar succesvol (interim) marketing manager voor mediabedrijven en culturele instellingen. Heb al die jaren fantastische, inspirerende opdrachten waar ik met veel plezier aan werk.

En dan…hoe succesvol is dat eigenlijk…? Ben al die jaren ook al bezig met groei; hoe krijg ik meer continuïteit én groei in inkomen, hoe zorg ik ervoor dat ik meerdere opdrachten tegelijk aan kan nemen, blijven die opdrachten nog wel komen in de crisis, kan ik andere mogelijkheden aanboren om niet afhankelijk te zijn van die opdrachten, hoe verhoog ik de prijs bij mijn bestaande klanten……eh…en tussen al die vragen gaan de zaken gewoon door. Tot morgen!

Marjolein Kalter
8 years ago

Ja top! Blij met deze dag!
Voordat mijn nieuwe website winstgevendeniche live is heb ik al 5 betalende klanten: ZZPers die hun niche winstgevend(er) aan het maken zijn.
Zooo inspirerend! Een speeltuin vol ontdekkingen, mogelijkheden en creatieve ingaven

Ik heb een beta-aanbieidng voor een opt in: een vragenlijst over je niche. Als je die invult krijg je een gratis advies over het aanscherpen van je niche.
Als je dat wilt, neem gerust contact met me op, dan stuur ik hem jou vast toe.

Ik ben aan het broeden op vervolgstappen: online geschreven cursus. e-book, blogs, video/presentaties en live presentaties en trainingen.
De stap naar BE2,3,4 wordt denk ik de meest uitdagende.
Misschien wel implementatiehulp in de zin van: HODRSODK (Hart Onder De Riem, Schop Onder De Kont).

Kortom, het kan niet missen dat de 22e een dag vol inspiratie wordt. Ik hoop jullie te ontmoeten!

Henk Handlogten
8 years ago

I am looking forward to the meeting. My goal is te get more self confidence in selling my products inside the Dutch Healthcare system.
I am 62 and have a lot of experience in Healthcare. How to explore this.
Greetings and I see everybody in Nieuwegein.
Henk