Business Bootcamp – januari 2015

Jouw keuze om deel te nemen aan de Business Bootcamp van 24 en 25 januari is een wijze beslissing.

De tijd is gekomen om te stoppen met leren door schade en schande. Je gaat ontdekken hoe je jouw passie winstgevend maakt met de meest effectieve commerciële tools en strategieën.

Je leert betere klanten aantrekken, supereffectieve, kosteloze sales en marketing acties, doelgericht netwerken, optimaal jouw tijd managen en krachtiger communiceren over jouw bedrijf.

En je krijgt ook veel gelegenheid om te netwerken en nieuwe zakelijke contacten te leggen: prospects, zakenpartners, leveranciers, sparringpartners of welke contacten dan ook die belangrijk zijn voor jouw business.

Hoe haal jij het maximale uit de 2 dagen Business Bootcamp?

Een goede voorbereiding is het halve werk. En die voorbereiding begint met jezelf voorstellen op deze pagina en jouw doel voor deelname helder maken.

Introduceer jezelf door de onderstaande vragen te beantwoorden in het commentaarveld onderaan deze pagina:

  • Wie ben je?
  • Wat is jouw expertise?
  • Wat voor soort ondernemers wil jij ontmoeten in de Business Bootcamp?
  • Welk doel heb je voor ogen met je deelname?

en tot slot:

  • Wat is jouw grootste uitdaging ?

Twijfel je over de juiste marketingstrategie? ‘Doe je maar wat’ met sociale media? Ontbreekt het aan zelfvertrouwen? Mis je focus? Of kun je de juiste zakenpartner maar niet vinden?

Als je bewust bent van jouw grootste uitdaging, herken je tijdens de training sneller WAT je kunt gebruiken en WELKE contacten jou het beste kunnen helpen. En als wij van tevoren weten wat jouw grootste uitdaging is, kunnen we het programma er beter op afstemmen.

Plaats jouw introductie en je grootste uitdaging in het commentaarveld onderaan deze pagina.

Bekijk ook de comments van anderen om hen alvast te leren kennen. En wellicht kun je nu al iets voor elkaar betekenen.

Praktische zaken Business Bootcamp januari 2015

Datum en tijden

Zaterdag 24 januari 2015 – van 10 tot 19 uur
(registratie van 8:30 tot 9:30 uur)
Zondag 25 januari 2015 – van 10 tot 19 uur

Om wachtrijen bij de registratie te voorkomen, vragen we je om zaterdag ruimschoots op tijd te komen. Zodra je geregistreerd bent, kun je een kop koffie of thee gaan drinken en contact leggen met andere deelnemers.

Locatie

NBC Congrescentrum
Blokhoeve 1
3438 LC Nieuwegein
Routebeschrijving

Carpoolen

Klik hier wanneer jij plaats hebt in de auto voor mensen om mee te rijden of wanneer jij een lift wilt naar de locatie.

Overnachtingen

Met het Mercure hotel in Nieuwegein is een speciale prijsafspraak gemaakt voor deelnemers aan de Business Bootcamp van 24 en 25 januari 2014. De prijs voor een kamer op vrijdag en zaterdag is 70 euro per kamer per nacht (maximaal 2 personen, inclusief ontbijt).

Om te reserveren, stuur een e-mail naar H1164-re10@accor.com en vermeld dat je deelnemer bent van de Business Bootcamp van Open Circles Academy.

Lunch arrangement

Koffie, thee, mineraalwater en broodjeslunch inclusief dranken voor de twee dagen worden verzorgd door het NBC Congrescentrum. De lunches zijn vegetarisch (wel vis, geen vlees).

Netwerk diner zaterdagavond

Het is mogelijk om aansluitend aan de eerste dag van de Business Bootcamp te dineren in het NBC. Dit is niet alleen erg praktisch aan het einde van de dag, maar ook zeer waardevol als mogelijkheid om verder te netwerken met de collega-ondernemers die je tijdens de dag hebt ontmoet. We raden het je ten zeerste aan!

Het netwerkdiner bestaat uit een geheel vegetarisch buffet, samengesteld uit verse seizoensproducten en wordt door het NBC Congrescentrum verzorgt voor €22,75 (incl. BTW). Aanvullende consumptiemunten kun je kopen bij de receptie voor € 2,75 (incl. BTW) per stuk.

Bestel jouw netwerkdiner voor vrijdag 23 januari 13:00 uur

Klik hier om jouw netwerkdiner te bestellen

Het menu van het NBC Congrescentrum is volgens de Greenkey standard, wat inhoudt dat het aanbod verantwoord is (MVO) en de vis duurzaam gevangen. Dit is helemaal in lijn met onze filosofie.

Twee dagen aanwezig

De Business Bootcamp is een zorgvuldig opgebouwd programma dat twee volle dagen beslaat. Het is niet mogelijk om alleen op zondag te komen als je de zaterdag hebt gemist.

Meenemen

  • De dresscode is business casual. Houd er rekening mee dat het door de airconditioning fris kan zijn in de zaal.
  • Afsluitbare fles voor water (kopjes en glazen zijn niet toegestaan in de zaal)
  • Héél veel visitekaartjes

Voertaal

De training wordt in eenvoudig Engels gegeven.

LinkedIn

Als je een LinkedIn account hebt, nodig me uit om te linken
Je mag het emailadres linkedin@opencircles.nl gebruiken, als er om gevraagd wordt.

Ben je VIP deelnemer?

Klik hier voor de VIP voordelen en praktische zaken

Vragen

Als je vragen hebt, stel deze dan in het commentaarveld hieronder of stuur een email naar support@opencircles.nl

We doen ons best om je binnen 1 werkdag een antwoord te geven.

En als je het nog niet gedaan hebt, plaats jouw introductie en je grootste uitdaging in het commentaarveld onderaan deze pagina.

We zijn heel benieuwd.

Tot zaterdag 24 januari!

Nisandeh Neta en team Open Circles Academy

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
693 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Leonie Brinks
Leonie Brinks
7 years ago

Dag allemaal,

Ik ben Leonie Brinks en sinds twee jaar eigenaar van Blue Zones monumenten ontwerp. Samen met mijn klanten creëer ik een plek waar gedachten en herinneringen ontstaan, bewaard en gekoesterd worden. Vanuit mijn bedrijf Blue Zones monumentenontwerp, ontwerp ik gedenkobjecten en gedenktekens op maat. Beelden die herinnering aan belangrijke gebeurtenissen in het leven vastleggen. Er zijn verschillende gelegenheden voor herdenking. Herdenking gaat niet alleen over de dood, maar ook over vrolijke gebeurtenissen in het leven. Mijn klantenkring is divers: particulieren, gemeentes, stichtingen, bedrijven. De verhalen van mijn klanten vormen de basis van een ontwerp, hierdoor is ieder monument persoonlijk en uniek qua materiaal, afmeting, locatie. Ik heb een breed netwerk van vakmensen die de ontwerpen uitvoeren en plaatsen.

Mijn grootste uitdaging: Vergroten van mijn klantenbestand en naamsbekendheid.

John Robberts
7 years ago

Mijn naam is John Robberts en ben in 2008 voor mij zelf begonnen als massagetherapeut en hardlooptrainer. Ik heb inmiddels mijn eigen praktijk en loopgroep met terugkerende tevreden klanten.

Als ondernemer ben ik wat minder succesvol mede door gebrek aan kennis en strategie. In de tussen tijd veel boeken gelezen en workshops gevolgd om marketing kennis uit te breiden,maar de spreekwoordelijke “juiste sleutel voor het slot”nog niet kunnen vinden.

Tijdens de Business Bootcamp hoop ik de “tools”te vinden om in 2015 van mijn passie een bloeiende onderneming te maken zonder financiële zorgen.

Hans van Tol
7 years ago
Reply to  John Robberts

hoi John, wellicht kunnen we carpoolen zie dat je ook in nieuw vennep woont en we zijn concullega’s 🙂

Nathalie Theys
7 years ago

Ik ben Nathalie en mijn onderneming noemt ‘Nooit meer op dieet’. Ik help vrouwen/mannen die eetbuien hebben en ontevreden zijn over hun lichaam. Ik zorg ervoor dat ze hun natuurlijke gewicht bereiken zonder dieet en dat gewicht behouden voor de rest van hun leven (geen jojo-effect).

Wie weet ontmoet ik op de Business Bootcamp mijn business partner waar ik van droom?

Hans van Tol
7 years ago
Reply to  Nathalie Theys

hoi Nathalie,

die vreetbuien heb ik wel…. de lasten van ontevreden over lijf of overgewicht gelukkig nog niet maar zou wel meer willen weten over verantwoorde tussendoortjes… doe je daar ook iets mee?
zie je op de Business Bootcamp!
groetjes, Hans van Tol

Marike Vos
Marike Vos
7 years ago

Ik wil mijn ervaring als management ondersteuner gaan combineren met de stylist/conceptbedenker in mij. Ik mag onverwacht een vriendin vervangen tijdens de bootcamp en grijp deze gelegenheid van harte aan om inspiratie op te doen, want hoe ‘vermarkt’ ik eigenlijk mijZELF?!

Daarbij is de grootste uitdaging enerzijds het vinden van de juiste vorm, maar vooral gewoon durven gaan. Als iemand ervaring heeft in deze combinatie van organisatietalent en een cratieve inslag, dan spreek ik je graag.

Maar elk geweldig idee dat dit weekend op mijn pad komt, neem ik mee in mijn orientatie. Wie weet ga ik wel veel sneller Doen dan ik nu nog Denk 😉

Henk van Es
Henk van Es
7 years ago

Hallo allemaal. Ik ben een ervaren, enthousiaste, energieke sales/management/operations professional met veel
internationale -wereldwijd- ervaring in o.a. de IT en Media industrie; zelfstandig, eigen onderneming met de vraag: ‘what’s next?’

Ziedaar tevens mijn grootste uitdaging: breed georienteerd en inzetbaar, maar wat is mijn grootste kracht en wat geeft mij de grootste grijns op mijn gezicht?

Daar gaat het tenslotte om: plezier en een goed gevoel combineren met mijn professionele kracht.

Ik kom graag mede-ondernemers/professionals tegen om te spiegelen, de diepte in te gaan, netwerken te koppelen en kijken wat er gebeurt. Spontaan en ontspannen netwerken en na een lang weekend met nog meer energie en meer richting weer terug in de ‘race’.
Ik heb er zin in!

Maaike Andela
7 years ago

Vanaf 2010 ben ik zelfstandig ondernemer en de afgelopen twee jaar inzetbaar als interim jurist. Dit bevalt mij prima!

Mooie opdrachten, samenwerken en klanten duidelijkheid geven in een veranderende wereld. Op dit moment heb ik een aantal klussen in het sociaal domein. Ik adviseer twee gemeenten en een coöperatie over de transitie en transformatie van de 3D’s. Hiervoor heb ik een project getrokken bij een veiligheidsregio m.b.t. de overgang van het personeel van de verschillende gemeenten naar deze nieuwe entiteit.

Waarom ik me heb aangemeld voor deze Business Bootcamp is omdat ik graag inspiratie op doe om mijn inzetbaarheid te vergroten.
Wat ik nu doe, zou ik bijvoorbeeld ook graag bij een internationaal bedrijf willen doen. Verder ben ik een echte generalist en zou ik een uitstekende interim general manager kunnen zijn. Om hier te komen is een duidelijke strategie, een goed netwerk en een beetje geluk nodig.

Deze Business Bootcamp kan mij hier vast bij helpen, toch?

Matthias Peuser
7 years ago

Ik ben Matthias, half Engels half Duits, dus op de juiste plek in Nederland in Oosterbeek
Voormalig kom ik uit de horeca en heb meer dan 20 jaar in het buitenland gewoont en gewerkt en kom uit twee ondernemer families.

Mijn kracht is mijn klanten goed te word te staan en hun advies over onze kleding en andere producten geven.

Ik zou graag andere “mode” ondernemers willen ontmoeten en daarbij vooral in het denim, jeans mode segment.
Maar ook ervaring op doen in het marketing gebeuren.

– Mijn doel is zeer gemotiveerd met een aantal aandachtspunten naar huis te gaan en deze in de verloop goed uit te werken met mee omzet resultaat voor de zaak.
– Mijn grootste uitdaging is mijn doelgroep te bereiken voor meer klanten en rendement.
en zoals Else al zij:
– inzicht krijgen hoe ik mijn doelgroep het beste kan benaderen en daaruit volgend meer omzet kan genereren uit deze contacten.

Ik kijk er naar uit 🙂

Bart Tabingh Suermondt
Bart Tabingh Suermondt
7 years ago

Ik ben Bart Tabingh en heb als ZZP’er een praktijk als freelance jurist.

Mijn expertise ligt met name op contracteren en juridisch risicomanagement. Tevens ben ik voorzitter van stichting Legal Together, een initiatief om via de zakelijke dienstverlening fondsen te werven voor educatieve doelen in ontwikkelingsgebieden. Mijn doel is om met Legal Together een zakelijk netwerk met maatschappelijk betrokken ZZP’ers op te bouwen, waarmee we met z’n allen elkaar én de derden kunnen helpen.

Ik kijk uit naar de Business Bootcamp en hoop inspirerende mede ondernemers te ontmoeten.

Marieke Jansz
7 years ago

Hallo allemaal,

Ik ben eigenaar en oprichter van Yellow Canary. Ik geef reputatie-adviezen aan bedrijven en bestuurders. Met YC richt ik me op het versterken van reputaties, het managen van risico’s en het herstellen van beschadigde reputaties.

Een van mijn uitdagingen is om mijn netwerk gericht te vergroten, zodat mijn bedrijf en mijn expertise meer bekendheid krijgen.

Wat ik in het Business Bootcamp-weekend hoop te leren is hoe ik mijn ideeën sneller omzet in concrete doelen en acties, die mij ook echt vooruit helpen. Volgens mij zit ik dan op 24 en 25 januari op de goede plek!

tot dan!
Marieke

Arjen Kiers
Arjen Kiers
7 years ago

Als ontwerper/meubelmaker creëer ik houten meubelen en inrichtingen helemaal op maat. Strakke moderne vormen in combinatie met bijzondere stukken hout. Volledig duurzaam.
De ontwerperskant ligt mij goed. Ik heb veel ideeën die ik goed in meubelen kan omzetten. Verder ben heel goed in het creëren van ruimte, in een meubel als wel in een kamer. Omdat ik alles helmaal ruw materiaal af maak, beheers ik de technische kant van het vak ook goed.

Dit zijn al 2 heel verschillende kanten, maar de derde kant, de verkoop hoort er natuurlijk ook bij. Anders valt er niets te ontwerpen en maken. En dat is mijn zwakke kant. Daar hoop ik meer over te leren. Hoe vind en bereik ik mijn doelgroep? Heb ik één maal iets gemaakt dan komen bijna al mijn klanten terug. Maar die eerste keer, dat is nog te weinig.
Tot 24 jan. Groet Arjen Kiers

Ron van der Heijden
7 years ago
Reply to  Arjen Kiers

Dag Arjen,

Ik heb heel veel interieurbouwers bezocht in Nederland voor Liebherr koelkasten en Aga en LaCornue fornuizen. Nu ben ik RVDH design aan het opzetten, keukenaankoopbegeleiding, feitelijk door heel Nederland.

Lijkt me leuk je even te spreken. Tot morgen, gr. Ron

Nicole de Bruijn
Nicole de Bruijn
7 years ago
Reply to  Arjen Kiers

Hoi Arjen,

Met mijn bedrijf Eagle Arch adviseer, coördineer en begeleidt ik voornamelijk expats bij hun verbouwings-/renovatieprojecten. De regio’s waar ik mij actief op richt zijn Den Haag/Wassenaar en Amsterdam/Haarlem/Heemstede. Maar ik heb al eens eerder meubels op maat laten maken door een bedrijf die niet om de hoek was. Wie weet kunnen we wat voor elkaar betekenen.

Succes tijdens de Business Bootcamp en misschien komen we elkaar in de grote drukte tegen!

Groetjes
Nicole

Arjen Kiers
Arjen Kiers
7 years ago

Hoi Nicole

Eagle Arch, klinkt goed. Kijken of we elkaar tegen kunnen komen of anders daarna een keer kunnen spreken. Zo ver weg is Den haag of Haarlem ook weer niet. Mijn klanten zitten door heel Nederland

Groet Arjen

Pieternel Peltenburg
7 years ago
Reply to  Arjen Kiers

Beste Arjen,

Ik reageer op volledig duurzaam. Ik ben mijn onderneming, een handels onderneming in natuurverf, uit liefde voor de aarde begonnen.

Daar wil ik echt een verschil maken. Wellicht is het leuk elkaar te ontmoeten en kunnen we iets voor elkaar betekenen.

Ik dacht in 2008 dat echt duurzaam, milieuvriendelijk ondernemen booming zou zijn. Dat viel tegen vanwege alle regelgeving, garanties, labels etc.

Er is veel te pionieren. Een enorme uitdaging. Ik zie wel dat de particulier steeds bewuster wordt. En dat is geweldig.

Angelique Bouwman
7 years ago

Hallo allemaal,

Ik werk al 7 1/2 jaar als professional organizer en al meer dan 10 jaar als zelfstandige en ben toe aan een nieuwe stap. Dus ik kom op de business bootcamp om inspiratie op te doen en mensen te ontmoeten.

Ik moet intensiever aan pr doen en dat vind ik lastig, dus ik wil kijken hoe ik het mezelf makkelijker kan maken. Verder wil ik graag met teams naar mijn klanten komen dus ik zoek mensen die aanvullend kunnen werken. ‘Handjes’, mensen die klussen kunnen doen en al die dingen die mensen zelf moeilijk vinden…dus als je skills hebt als klussen, opruimen, regelen, wil ik je graag spreken.

Ook spreek ik graag ondernemers die zijn gegroeid en als je nog tips hebt hoor ik die graag…

Cindy Brom
Cindy Brom
7 years ago

Hallo, ik heb super veel zin in dit weekend en kijk er naar uit jullie te ontmoeten. Ik heb een eigen schoonheids en pedicure salon. Ik ben al een aantal jaren bezig, maar door meerdere omstandigheden is mijn bedrijf nog steeds niet echt van de grond gekomen.
Ik heb al veel aan marketing gedaan, maar het lijkt wel of het iedereen (collega’s en mede studenten) lukt behalve mij.
Ik hoop dan ook veel nieuwe inzichten te krijgen in hoe ik mezelf kan laten zien en mijn klantenkring spoedig kan uitbreiden. De vakkennis is er absoluut en de passie nog veel meer.

Marleen Lodder
Marleen Lodder
7 years ago

Sinds 2012 heb ik mijn eigen welzijnspraktijk en werk met de producten van Herbalife. Ik heb weinig tot geen klanten en gebruik de producten voornamelijk voor eigen gebruik.

Ik wil nu uit mijn comfortzone komen en een klantenkring gaan opbouwen. Ik merk alleen dat het merk Herbalife vaak als negatief wordt ontvangen en ik daardoor ook weer snel in mijn comfortzone kruip en weinig actie onderneem, terwijl ik zelf erg enthousiast ben over het product en enorme resultaten heb geboekt.

Eigenlijk wil ik dus weten hoe ik met negativiteit met betrekking tot mijn product om kan gaan en ik mensen toch kan enthousiasmeren.

Tanja Zieverink
Tanja Zieverink
7 years ago
Reply to  Marleen Lodder

Beste Marleen,

Na het lezen van jouw vraag kan ik het niet laten te vragen waarom jij zelf enthousiast bent over Herbalife en waarom je het wilt gebruiken in je eigen praktijk.

Thea den Hartog
7 years ago
Reply to  Marleen Lodder

Hallo Marleen,

Vanuit het verleden herken ik je probleem. Daarom werk ik sinds 2013 met een ander voedingssupplement dat zeker zo goed is als herbalife. Het is verfrissend en vrij nieuw in Nederland en biedt vele mogelijkheden (zonder grote investering). Veel herbalife distributeurs en klanten hebben de overstap gemaakt naar dit product. Hiernaast ben ik in de voorbereidende fase om een productlijn (uiterlijke verzorging) uit Amerika in Nederland the introduceren. Het product geeft je een WOW ervaring. Hiervoor ben ik nog op zoek naar 5 teampartners. Goede verdiensten mogelijk.

Als je geïnteresseerd bent en meer wil weten mail me dan even op info@fitenstralend.nl

Marcel Antoons
7 years ago

Marcel Antoons,
Freelance Finance Professional

Ik help kleine en middelgrote ondernemingen om hun financiële organisatie op orde of naar een hoger plan te brengen.

Ik organiseer, creëer structuur, overzicht en inzicht zodat de ondernemer kan doen waar hij goed in is: ondernemen.

De kennis, ervaring en tools die grote ondernemingen toepassen om hun financiële huishouding te managen maak ik op praktische wijze beschikbaar voor het midden- en kleinbedrijf.

Ik hoop ondernemers te vinden die zitten met vraagstukken over hoe zij hun financiële huishouding moeten organiseren of verder moeten professionaliseren of die meer grip willen hebben op hun business maar niet precies weten hoe ze dat moeten aanpakken.

Ik hoop veel mede ondernemers te ontmoeten en kennis en ervaringen uit te wisselen en mijn netwerk te vergroten.

Mijn grootste uitdaging is sales en acquisitie van nieuwe opdrachtgevers

Tot zaterdag.

Peter Spruijt
7 years ago

Ik ben Peter Spruijt. Ik start in september 2015 met mijn eigen bedrijf. Dat biedt bedrijven de mogelijkheid om online een bedrijfscontinuiteitsplan te maken. Ze worden aan de hand meegenomen doordat het plan een vaste structuur kent en de klant alleen hoeft te kiezen uit de vele uitgebreide beschreven bedrijfsprocessen. De klant kan de beschrijvingen meer toespitsen op zijn eigen situatie en formuleert per proces zijn herstelstrategie na een calamiteit. Hierdoor kan hij veel tijd en geld besparen ten opzichte van een traditioneel consultancy-traject.

Mijn grootste uitdaging is hoe ik klanten vind en hen ervan overtuig dat mijn aanbod een grote meerwaarde voor hen heeft.

Ik ontmoet graag mensen die potentiële klanten zijn, zodat ik kan afstemmen in hoeverre mijn product werkelijk aan hun wensen voldoet. Ook hoop ik veel inspiratie op te doen uit de verhalen van anderen en wil ik leren heel gericht mijn onderneming op te zetten.

Sabine de Tonnac
7 years ago

Sinds september huizen wij bij de Ceuvel, en zijn we begonnen met het geven van presentatie trainingen, we hebben moeite om onze activiteiten aandacht te geven (naast alle social media die we al gebruiken) … we willen graag meer bekendheid genereren, hoe moet het?

Tamara stegeman
7 years ago

Hallo iedereen,
Mijn naam is Tanara Stegeman, ik kom uit Emmeloord en ben van beroep Systeemtherapeut en vrouwen coach.
De afgelopen twee jaar ben ik wat stuurloos geraakt over waar ik nu precies heen wil. Ik weet wat ik wil maar krijg het niet op papier overgebracht.
Systeem therapie gaat over opstellingen, ook bekend als familieopstellingen. Het resultaat van mijn werk kan ik benoemen. Over het algemeen zijn de resultaten onvoorstelbaar groot. Blokkades verdwijnen, liefde gaat weer stromen en vrouwen komen eindelijk thuis.

Mijn droom is om vrouwen te begeleiden die door seksueel misbruik en of geweld niet hun volle potentie leven.

Ik hoop een VIP 1 op 1 sessie te ontvangen waarin ik meer helderheid ontvang over de aanprijzing van mijn product. Ik hoop een spiegel voor te krijgen zodat de antwoorden van mij zijn en blijven plakken.

Ik hoop een mooi palet aan kleurrijke collega’s te ontmoeten. Een netwerk waarin ik mijn eigen kennis kan vergroten en een bijdrage kan geven aan andere.

Ik heb besloten dat ik hierna besluit of ik mijn praktijk voortzet of annuleer. Rockbottom is de beste start. Ik heb nu geen cliënten. Ik voel de drive om er toch weer energie in te steken.

Ik hoop op hernieuwde inzichten. Bang ben ik voor het onopgemerkt blijven. In de grijze massa niet mijn stem kunnen laten horen zodat men mij herinnert als een waardevolle collega.

Pfff.

Ja dat is waar.
Graag tot de 24e

Frank Peters
7 years ago

Mijn passie bestaat uit het verbinden en creatief uitdagen van kwetsbare mensen. Mensgericht een beroep doen op de eigen kracht en de eigen omgeving met samenredzaamheid als uitgangspunt. Gericht op het nieuwe tijdperk van 3D’s en kantelkansen tot een nieuw type samenleving.

Veel energie haal ik uit sociale innovaties en het samen basaal werken aan een circulaire economie. Als ondernemer wil ik middels een coöperatieve vennootschap (=USP) starten met thuis- en dakloze mensen. Als deelnemer wil ik mijn netwerk binnen het sociale domein boosten en mede ideeën, kennis en informatie uitwisselen. (maak gerust contact: linkedin.com/in/petersfrank/)

Anna Raetsen
7 years ago

Ik ben industrieel ontwerper en eigenaar van Mocadazu.

Mocadazu is gespecialiseerd in het ontwerpen van superdeluxe bamboe tenten. Wij ontwerpen de perfecte accommodatie om gasten te voorzien in hun ultieme droomvakantie!
We ontwerpen voor en verkopen aan resorts, hotels, landhuizen, luxe campings etc.

Op de Business Bootcamp hoop ik mensen te ontmoeten met wie ik samen zou kunnen werken en inspiratie kan uitwisselen.

Mijn doel voor deelname is meer inzicht in hoe ik mijn bedrijf succesvol kan maken en hoe ik de juiste mensen kan bereiken om mee samen te werken en te verkopen.

Mijn grootste uitdaging is beter zichtbaar worden en meer zelfvertrouwen hebben in ondernemen.

Albert Kramer
7 years ago
Reply to  Anna Raetsen

Ik ben geen ondernemer maar kunstenaar. Aan de andere kant ben ik ondernemend genoeg wat ideeën betreft en heb ik mij door de crisis heen staande gehouden. Ondernemen staat bij mij op het 2e plan. In de eerste plaats wil ik bijzondere projecten doen. Ik ben van plan om meer over ondernemen te leren tijdens de Business Bootcamp.

Het idee tent en bamboe spreekt mij aan. Ten eerste zie ik mogelijkheden om binnen mijn concept over vormgeving hier iets mee te doen. Wellicht interessant om elkaar hierover te spreken,

Ron van der Heijden
7 years ago
Reply to  Anna Raetsen

Hallo Anna,

Ik ben in het algemeen geinteresseerd in design en andersdenkende mensen… zaken die het genieten bevorderen.
Zou het leuk vinden even met je te spreken.

Cathelijne van den Bercken

Ik ben grafisch vormgever en fotograaf. Ik fotografeer dagelijkse dingen en geef vorm met een uitgesproken voorkeur voor kleur. Autodidact en nieuwsgierig. Creatieve en culinaire alleskunner. Ik leef en werk bewust, blijf dichtbij mezelf en mijn omgeving.

Mijn doel is het uitbrengen van een boek over voeding en kinderen. Samen met zakelijk partner Linda Graanoogst. Ik doe de fotografie, ontwerp en een deel van de inhoud. Financiering van de eerste druk zal gebeuren via crowdfunding.

Ik ontmoet graag ondernemers die mij kunnen inspireren. Mensen waar ik energie van krijg. Mensen die empathisch kunnen luisteren.

Met mijn deelname wil ik bereiken dat ik stappen durf te zetten om mijn passie te volgen, zonder mitsen en maren. Zonder afhankelijk te zijn van de mening en bemoeienis van anderen hierin.

Mijn grootste uitdaging is, na aftrek van kosten, het overhouden van een uurtarief van E85 nadat het boek uitgekomen is.

Linda Graanoogst
7 years ago

Als ghostwriter, merk journalist en communicatie-adviseur zeg ik: dat moet een goed boek worden, waar we samen aan werken!

Jouw uitdaging deel ik 😉

Ik heb er zin in, Cathelijne!

Marit Verwer
Marit Verwer
7 years ago

Hee Cathelijne! 🙂 Leuk je te ontmoeten hier! Heb je een link naar het crowdfundingproject? Lijkt me prima content voor Superfoodmama! Tot zaterdag!

Linda Graanoogst en Cathelijne van den Bercken
Reply to  Marit Verwer

Hi Marit,

Op dit moment zijn Cathelijne en ik aan het werk met de planning voor ons boek. Zodra ons project op een crowdfundingsplatform staat, hoor je het zéker.

Jouw visie op verzadigde vetten delen wij. Precies hierom willen we jou dit weekend graag spreken. :-)))

Mijn telefoonnummer is: 06-12 22 21 33 (Linda)
Cathelijne’s nummer is: 06-24 69 42 98.

We kijken ernaar uit!

Linda en Cathelijne

Alice van Zurk
7 years ago

Ik help leidinggevenden bij het creëren van een topteam. Met efficiëntere samenwerking en communicatie meer werkplezier.

Sinds 1,5 jaar ben ik ondernemer en vind het een groot avontuur. Ik vermaak me prima als trainer, interim en coach.

Als ondernemer leer ik iedere dag. Mijn uitdagingen als ondernemer zijn: focus (ik zit vol met ideeën waardoor ik focus kwijt raak), follow-up na een opdracht bij een klant (om meer bij een klant te doen, of een recommandatie te krijgen), wat brutaler worden en tijdens gesprek echt om de opdracht vragen (i.p.v. lief wachten tot de klant de opdracht geeft 🙂

Ik hoop tijdens de Business Bootcamp tips en tools te krijgen.

Wie weet spreken we elkaar op de Business Bootcamp.
Tot dan!

Karin Franken
Karin Franken
7 years ago
Reply to  Alice van Zurk

Hoi Alice,

Herken veel van wat jij schrijft. Ik doe nog steeds leuke opdrachten maar heb een tussenpersoon die mij plaatst. Voor mij deels gemak deels gebrek aan lef om mezelf te moeten verkopen.

Ook focus is mijn uitdaging want iedere keer komen er weer leuke nieuwe kansen langs waardoor andere zaken blijven liggen.

Let’s shake hands!

Groetjes Karin

Nannette van der Velde
Reply to  Alice van Zurk

Goedendag Alice, graag zou ik je ontmoeten op de Business Bootcamp. Net zo als jij ben ik ook gefocust op effectief leiderschap. Ik heb naast mijn baan als leidinggevende/ rayonmanager in de detailhandel een coachpraktijk gestart. Ik hoop je snel de hand te schudden en misschien kunnen we iets voor elkaar betekenen. Groet Nannette

Alice van Zurk
7 years ago

Hi Nanette,
Lijkt me leuk om je te ontmoeten! Alleen hoe doen we dat tussen al die 1800 mensen? Ik heb je via LinkedIn uitgenodigd, dan hebben we alvast een linkje 🙂
Tot zaterdag
groet Alice

Cindy Vissering
Cindy Vissering
7 years ago

Ik help mensen met het ontwerpen van hun eigen huis. ik geloof dat mensen zich beter in hun vel voelen op het moment dat zij zelf hun eigen omgeving hebben kunnen vormen. Zodat zij kunnen leven zoals zij dat wensen.

Ik zou graag in contact komen met de directie van bouwbedrijven, technisch tekenaars en bouwbegeleiders die ook het geleerde van Nisandeh in de praktijk (willen) toepassen.

Nicole de Bruijn
Nicole de Bruijn
7 years ago

Hoi Cindy,

Mooi concept. Leuk je te ontmoeten tijdens de Business Bootcamp. Met mijn bedrijf adviseer, coördineer en begeleidt ik – voornamelijk expats – met hun verbouwings- /renovatieprojecten. Wie weet kunnen we wat voor elkaar betekenen. Ik zie dat je in Alphen zit; ik zit in Hazerswoude; dus buurtjes……

Misschien tot de Business Bootcamp; anders wens ik je natuurlijk veel succes!

Groetjes
Nicole

Wouter Weber
7 years ago

Ik ben Wouter Weber , mijn expertise is geluidsopname specialist voor Film-

Betty van de Bunt
Betty van de Bunt
7 years ago

Leuk en spannend om dit weekend een van de 1700 deelnemers op de Business Bootcamp te zijn! Hoop veel van jullie te ontmoeten
Met mijn ‘eenmans’bedrijf Communicatie PoweR help ik jonge bedrijven met hun online communicatie: schrijf websiteteksten, maak frisse websites en schrijf persberichten. Ook bestaande websiteteksten kan ik verbeteren zodat ze ook beter scoren in Google. En dat allemaal voor een schappelijke prijs.
Voor websites en andere publicaties maak ik graag passende foto’s. Ben namelijk ook fotograaf.

Mijn uitdaging is natuurlijk focus! Want ik hou van afwisseling en vind heel veel leuk, maar voordat je het weet ben je met heel veel dingen tegelijk bezig.

Mijn doel is een inspiratieboost op te doen, en mogelijkheden tot samenwerking te verkennen. Graag tot ziens!

Nannette van der Velde

Goedendag Betty, Graag zou ik je ontmoeten dit weekend. Ik ben net mijn eigen coaching praktijk begonnen en ben nog wat zoekende. Op dit moment heb ik een website maar heb wel mijn vraagtekens erbij…. Ik ga je proberen te vinden. Misschien kunnen we iets voor elkaar betekenen.
Groet Nannette van der Velde

Pim Holtz
Pim Holtz
7 years ago

Hallo!

Ik bied proces, kwaliteits- en veiligheidsmanagement in de zorg, en IT consultancy.

Dit is handig voor ZBC’s en klinieken (al dan niet inclusief Operatiekamers) die behoefte hebben aan een kwaliteitscertificering zoals ZKN, NEN-EN 15224, ISO9001. Ook wordt gewerkt met het IGZ normenkader.
Tevens ondersteuning van uw eigen kwaliteitsmanagement.

De IT zaken gaan over selectie van software, telefonie, internet, samenwerkingssoftware.

Mijn doel is om focus aan te brengen, en een pricing model te ontwikkelen met voldoende marge.

De grootste uitdaging is om met een toename van werk dit jaar vorm te geven aan ZZP samenwerkingsverbanden dan wel personeel aan te nemen.

Ik zie ernaar uit klinieken of collega’s te ontmoeten en evt. samenwerking nader in te vullen.

Wendy van Delden
7 years ago

Ik ben helaas dit weekend verhinderd! Is er iemand die misschien mijn kaartje zou willen overnemen?

Groetjes, Wendy
info@devlinderacademie.nl

George Muller
7 years ago

Ik ben een ervaren interimmanager/ advsieur gespecilaiseerd in zorg en maatschappelijk vastgoed.
Ik ga dit weekend lekker nieuwe ideeen en inspiratie opdoen. Tot zo….

Hans van Tol
7 years ago

Hallo mijn naam is Hans, met mijn technische achtergrond goed in puzzelen en uitdagingen aangaan en daardoor ook de gevoelige kant leren kennen dat ontspanning net zo nodig is als inspanning.

Brenger van rust bij mensen die computerstress ervaren, enerzijds door het geven van persoonlijke computersupport anderzijds door middel van intuitieve ontspanningsmassages.

Mijn uitdaging: hoe kan ik mij optimaal laten inspireren door alle tips van Nisandeh, wie is mijn ideale klant en hoe bereik ik die, in contact komen met andere ondernemers en kijken waar ik kan bijdragen aan jullie succes.

Ik ontmoet jullie graag op de Business Bootcamp!

Michael Zaalberg
Michael Zaalberg
7 years ago

Na 24 jaar bij Bouwkundige spoorgerelateerde adviesbureau’s te hebben gewerkt als projectmanager. Is het nu tijd voor mezelf te beginnen. Onze droom is de bouw van ons eigen luxe vakantie locatie in Italië.
Doel: Hoe overtuig ik financiers van ons project? Hoe benader ik het effectiefst zoveel mogelijk klanten?

Ik zie er naar uit nieuwe contacten te leggen in de hoop dat we elkaar verder kunnen brengen.

Robbert van Leerdam
7 years ago

To Access is toegang hebben tot, overvloed. Accessor helpt ondernemers het beste uit hun business te halen. Samen met de klant ga ik van buiten, naar binnen en weer terug.

Ik put hierbij uit verkoop, marketing, techniek, dieptepsychologie om de klant enerzijds tijd geld en moeite te besparen en vooral snel succesvol te zijn. Minder transpireren, meer inspireren, zodat de business van Zelf lijkt te gaan.

Personal Branding Business rebuilding

Vincent Aalbers
7 years ago

Ik ben 17 jaar zelfstandig professional. Heb mijn aangescherpt. Ik verbind mens, organisatie en resultaat. 80% van organisatievraagstukken gaat over mensen, 20% over de business zelf. Mijn aanpak is de 20% business goed te regelen en vervolgens de 80% aan te pakken.

En nu kijken hoe ik dat beter kan vermarkten.

Daarom naar Business Bootcamp. Ben benieuwd!

Tot zaterdag.

Vincent Aalbers

Geert-Jan Persoon
7 years ago

Hoi!

Wij helpen je met lagere kosten, een hogere productiviteit en een professionele uitstraling.

Afhankelijk van je type bedrijf bereik je ook een hogere conversie en daarmee meer omzet.

Je bereikt dit met onze online tool voor het (laten) ondertekenen van je documenten.

Mocht je vragen hebben dan hoor ik het graag!

Hartelijke groet,

Geert-Jan

Thea den Hartog
7 years ago

Nieuw jaar, nieuwe uitdaging.

Per 1 januari ben ik, na 30 jaar loondienst, gestart met mijn eigen bedrijf. Fit en Stralend; alles voor een vitaler, rijker en mooier leven
Ik bied producten aan gericht op de innerlijke en uiterlijke verzorging van de mens.

Mijn doel voor deelname aan de Business Bootcamp is:
– mijn marketing strategie (verder) te bepalen
– social media gericht in te kunnen zetten
– zakenpartners te vinden

Ik kijk ernaar uit en hoop op een inspirerende 2 daagse.
Tot de 24ste!

Anouk Smit
Anouk Smit
7 years ago

hallo thea,

jij bent wel het levende bewijs van je strategie, want je ziet er heel erg stralend uit!!

Lieke van Acht
7 years ago

Dag Thea,
Allereerst proficiat met je nieuwe onderneming! Wellicht kan ik iets voor je betekenen op het vlak van communicatie en grafisch ontwerp (huisstijl, website etc.) .

Ik hoop je de 24e te ontmoeten.

Tot ziens, Lieke van Acht

maria boere-plat
7 years ago

Ik ben logopedist en mijn passie is zingen in de breedste zin van het woord. Ik ervaar de menselijke stem als je ultieme persoonlijke bron van levensenergie. Dit leidt tot o.a. zelfvertrouwen en evt. heling.
Ik zoek een muzikale partner om mee samen te werken om te sparren het zingen in de wereld te zetten m.n op scholen en voor de oudere mens.

Marjolein Kok
7 years ago

Een half jaar geleden ben ik als ZZP’er gestart als hondengedragstherapeut. Aangezien ik voorheen in de zorg heb gewerkt ben ik niet bekend voor potentiele klanten en heb geen contacten met mensen die in dezelfde branche zitten.

Ik heb mijn opleiding in Antwerpen gedaan, vandaar dat ik nu in Nederland niet weet waar of hoe ik bekender kan worden in de hondenwereld.

Anouk Smit
Anouk Smit
7 years ago
Reply to  Marjolein Kok

Hoi marjolein,

Als je me weet te vinden op de Business Bootcamp ( het is er erg vol, geloof ik) , dan kunnen we even praten; ik heb wel wat bekenden in de hondenwereld.

Heb zelf ook een aantal opleidingen daarin gedaan, maar ik werk er niet mee. Ligt er een beetje aan waar in Nederland je zit, of ik je aan mensen kan voorstellen…ik hoop je te zien.

Jammer dat je geen foto hebt, want nu kan ik je niet herkennen. Misschien vind jij mij?

Els Verschuren
7 years ago

Met Theaterboederij Op ‘t Hogt bezorg ik gezinnen een creatieve en avontuurlijke vakantie. Voor elk lid van het gezin zijn er leuke activiteiten; hutten bouwen, beeldhouwen, schilderen, dans en theater,… nog veel meer. Mail me gerust voor informatie.

Je kunt me natuurlijk ook bij de Business Bootcamp tegen het lijf lopen. Ik hoop veel mensen tegen te komen die ik kan inspireren en waarmee ik kan sparren om de lesstof te implementeren.

Marjan vd Brink
Marjan vd Brink
7 years ago
Reply to  Els Verschuren

Geweldig Els, jullie boerderij. Een paar jaar geleden was ik bezig met het herbestemmen van de boerderij van mijn ouders, en mijn droom van toen past helemaal bij jouw info op je webstie: “Ik geloof dat in een omgeving waar liefde en aandacht sleutelwoorden zijn, je echt tot rust kunt komen.

Creativiteit en avontuur laten je opbloeien tot ongekende hoogten. Ik geloof dat op een plek als de onze waar je met je voeten in de aarde, met je handen in de verf en de sterretjes in je ogen je jezelf weer vindt als kind.”

Vind het leuk om je te ontmoeten za 24-1. Gewoon om je te leren kennen! En ja, we wonen/werken ook nog een beetje in de dezelfde hoek van het land. See you.

Joyce van der Locht
7 years ago

Be Unique, Be a winner!

Dat is het motto van mijn onderneming die ik aan het opzetten ben in het ontwerpen van Dance Costumes.
Al jarenlang besteed ik veel tijd aan mijn passie baton twirling en dans. In mijn vrije tijd ben ik al een paar jaar bezig met het maken en ontwerpen van danskleding voor mezelf en mijn leerlingen.

Ik streef er graag na om mijn dromen zoveel mogelijk te realiseren en ga daarbij geen uitdaging uit de weg.
Vandaar dat ik stap om mijn eigen onderneming te gaan starten in de hoop mijn baan op te kunnen zeggen en fulltime mijn aandacht te kunnen richten op het ontwerpen van dance costumes. Hierbij zijn alle tips en adviezen van harte welkom. Ik heb geen ervaring in de business branche (heb je namelijk niet nodig als leerkracht in het basisonderwijs) en wil graag via deze Business Bootcamp een eerste stap maken, zodat mijn onderneming een succes kan worden.

Charis Odor
7 years ago

On my website you can find information about self help methods and techniques to increase your success and well being. Stay tuned because there is more to come on this website :-).

With this course from Open Circles I like to learn more about online marketing and strategies. What does work, what does not and why. I like to hear a strong vision about it so I can empathize with.

Besides my fascination with healingmethods I am a very creative Illustrator and designer. Here you can find more information and my portfolio: http://www.charisfelice.nl.

Charis Odor
7 years ago
Reply to  Charis Odor

Edit: …….I like to hear a strong vision about it so I can emphatize with it and use it as a guidance to my business.

I can’t wait to meet people who like to share there knowledge and experience wit healing on my website. You can always contact me about that!

See you the 24st!

Cora K. Hiebinger
7 years ago
Reply to  Charis Odor

Hi Charis,

Apart from the fact that I can’t read the Dutch introductions and yours I do understand – your introduction sounds interesting. I don’t know if you know the Grinberg Method, but I am also in the business of well-being. Would love to meet you at the Business Bootcamp!

Take care,
Cora

Charis Odor
7 years ago

Hi Cora, thank you very much for your reply!

I don’t know the Grinberg Method yet but I am very much interested and I am looking forward to meet you! 🙂

My e-mailadress is info@charisfelice.nl if you need it later.

See you at the Business Bootcamp 🙂 !

Merel Schrandt-Munne
Merel Schrandt-Munne
7 years ago

Laat uit je tekst spreken wat je werkelijk wilt zeggen!

Ik help mensen en bedrijven zich beter uit te drukken om op die manier hun klanten écht te bereiken. Als redacteur of vertaler til ik je tekst naar een hoger plan, of het nu gaat om klantcommunicatie of een Engelstalig CV.

Daarnaast werk ik als redacteur/ vertaler bij enkele literaire bedrijven, waardoor ik ook in die branche mijn weg kan vinden.

Ik hoop op de Business Bootcamp meer te leren over mezelf en mijn doelen. Mijn bedrijfje is nog jong en hoewel ik mijn passie er volop in kwijt kan, is er meer nodig om het echt succesvol te maken. Wat dan? Nou, dat hoop ik te ontdekken.

Ik kijk er naar uit om met jullie van gedachten te wisselen!

Ron van der Heijden
7 years ago

Mijn naam is Ron van der Heijden van RVDH Design Keukenaankoopbegeleiding (free-lance). Beschikbaar voor als accountmanager voor interieur/keuken/meubel/design producten.

Mijn roots liggen in de keuken- en interieurbranche.

Een vijftal jaar heb ik met groot plezier, op een nette manier, als keukenadviseur gewerkt. Vervolgens heb ik diverse jaren als accountmanager in heel Nederland de betere keukenspeciaalzaken en interieurbouwers bezocht voor Buram Electro BV (Liebherr koelkasten) en Aga Cookers Netherlands BV (Aga, Rayburn en LaCornue fornuizen). Fantastische producten met unieke eigenschappen.

Ik heb dus uitgebreid “achter de schermen” mogen kijken, oneindig veel mooie showrooms bezocht en ben betrokken geweest bij veel keukenopstellingen.

Ik kan u zeggen..ze bestaan echt…keurig zaken die u gewoon netjes adviseren en vertellen wat het kost zonder er een spel van te maken.

Ik wens u succes met de aankoop van uw nieuwe keuken. Laat het gerust weten indien ik u hiermee zou mogen assisteren.

Dat doen waar je kracht ligt…creatief bezig zijn met keukeninterieurs. Mensen begeleiden en adviseren, behoeden voor valkuilen. Eerlijk zaken doen, gebruik van betere materialen, kloppende prijzen en samenwerken met gelijkdenkende speciaalzaken. Meerwaarde verkopen. Ook de minder mondige consumenten behoren de juiste prijs te vernemen. Dit zijn de redenen van het ontstaan van RVDH Design.

Een keuken kopen is niet zoals een brood dat je haalt bij de bakker. Er gaan diverse “spookverhalen” rond. Er wordt onderweg naar zeggen verteld en verzwegen….

Klopt de prijs nu wel? Moet ik korting vragen? Hoe gek zijn we met z’n allen? Bestaan er eigenlijk wel zaken die je gewoon zeggen hoeveel het moet kosten? Dat zou wel zo praktisch zijn. En zeker bij een keukeninterieur geldt: kleine fouten, grote gevolgen. En die kun je maar beter voorkomen.

Niet zonder reden wordt er bij een aankoop van een woning steeds vaker een aankoopmakelaar ingeschakeld. Die verdient zich namelijk terug en voorkomt problemen.

Dat kan nu dus ook met keukeninterieurs! RVDH Design zorgt dat de aanschaf van een nieuwe keuken prettig verloop en een beleving wordt.

Ik hoop vele interessante mensen te ontmoeten…

Arjen Kiers
Arjen Kiers
7 years ago

Hoi Ron

Met mijn bedrijf The Spirit of Wood ontwerp en maak ik interieurs op maat, waaronder ook keukens. Duurzaamheid, mooie vorm en gebruiksgemak staan bij mij voorop.
Het lijkt me leuk jou te ontmoeten.

Groet Arjen Kiers

Jeroen van der Heide
Jeroen van der Heide
7 years ago

Hallo allemaal, ik ben Jeroen van der Heide ben 36 jaar oud en vader van twee kinderen onze zoon Jonathan is 5 jaar oud en onze dochter Ella Roos is 5 maanden oud. Ben 12 jaar werkzaam geweest als int. sales manager in de groothandel van kleding en ben sinds dec 2014 bezig om mijn eigen bedrijven op te starten. Met 1 bedrijf richt ik mij op een online website met op maat gemaakte honden benches voor in de auto, en samen met een vriend van mij zijn we een app aan het ontwikkelen waarop winkeliers kunnen adverteren en zo heel doelgericht de eind consument benaderen die zich in een bepaalde straal van de desbetreffende winkel, restaurant etc. winkelt.

Mijn expertise is om het concept te bewaken en een visie te schrijven en een sales plan te bepalen, alles gericht op een lange termijn strategie, daarnaast ben ik goed in het verkopen van producten en het uitwerken van strategische plannen.

Ik zou graag inspirerende en gedreven ondernemers willen ontmoeten en kijken hoe we elkaar kunnen versterken en eventueel samen kunnen werken met de app closebuy of de website voor dierenbenches.nl

Mijn doel is om veel te leren over social media en hoe je voor de website dierenbenches.nl en de app closebuy een duidelijke marketing strategie kunt neerzetten zodat we dit jaar een goede omzet kunnen halen en geld gaan verdienen.

Mijn grootste uitdaging is hoe ik voor de app closebuy tegelijkertijd ondernemers vind en eind gebruikers zodat de business snel kan groeien.

Heb enorm veel zin om twee dagen deze business bootcamp bij te wonen ben een keer eerder bij Nisandeh Neta geweest destijds over hoe je een Crowdfunding campagne opzet. was zeer leerzaam en waardevol dit wil ik ook in mei / juni dit jaar inzetten om een start-up te doen voor mijn bedrijven.

Tot de 24ste.

Jeroen

Rogier Frensdorf
7 years ago

Interessant Jeroen.

Ik (wij) de filmboetiek maken viral filmpjes.
Wellicht kunnen wij elkaar de 24 meeten.

Aan crowdfunding zitten ook een paar haken en ogen maar als brandvertising werkt t wel weer goed.

Tot ziens

André Nagel
7 years ago

Dag Rogier,
Onze stichting Netwerkdetachering heeft belang bij een viral filmpje waarin onze werkwijze op prikkelende maar eenvoudige wijze wordt weergegeven. Ik spreek je graag volgende week (of we maken een aparte afspraak).

Met hartelijke groet,

André Nagel

Jeroen van der Heide
Jeroen van der Heide
7 years ago

Hi Rogier,

Lijkt mij een goed idee om elkaar te spreken op de 24ste

tot ziens,

Wouter Weber
7 years ago

Erg nieuwsgierig naar wat de filmboetiek al zo maakt! Misschien kan ik als geluidsman nog een bijdrage leveren in de toekomst!

Coen Verbruggen
Coen Verbruggen
7 years ago

Jarenlang bezig geweest met de vraag: “Wat maakt dat mensen doen zoals ze doen, hoe kan men hier intrinsieke veranderingen in aanbrengen en welk effect heeft dit?”

Hier verschillende scholingen, trainingen en ervaringen in opgedaan. Sinds kort een prachtig en helder middel ontdekt. Dit middel, Lumina Learning, ga ik als zzp-er in trainingen verder op de markt brengen.

Hoe en wat ik daar voor nodig heb ga ik ontdekken in de komende Business Bootcamp. Lumina gaat 2 stappen verder dan andere inzicht gevende profielschetsen van personen.

Geïnteresseerd??

Wilma van de Vorle
Wilma van de Vorle
7 years ago

Hallo allen,

Omdat deze business-bootcamp precies in mijn vakantie valt bied ik mijn plek ter overname aan.
Ken je iemand die interesse heeft, mail me dan aub.

Wilma

Anna van der Kruis
Anna van der Kruis
7 years ago

Dag Wilma,

Is deze aanbieding nog actueel? Ik ga komend weekend naar de Business Bootcamp en wil heel graag iemand meenemen.

Bij voorbaat dank voor je reactie (en een Fijne Vakantie!)

Anna.

Wendy van Delden
7 years ago

zoek je nog een kaartje? mijn kaartje is beschikbaar.

Anna van der Kruis
Anna van der Kruis
7 years ago

Dag Wendy,

Dank voor je aanbod, het is niet meer nodig!

Veel groet, Anna.

Brigitte Klaus
7 years ago

Als part time office manager binnen het KERNteam van MY-organization werk ik mee aan het op de kaart zetten van ons bedrijf en ons fantastische product: MY-etool! Wij zoeken hiervoor 500 coaches die MY-etools willen gebruiken binnen hun coachingpraktijk.

Ik werk nu 1,5 jaar bij MY-organization. Met een klein team is ieder teamlid een belangrijke schakel in het proces. Ik ben heel blij dat ik de kans krijg om te groeien en zo het beste uit mezelf te halen. Ik wil graag leren hoe het is om een bedrijf met de juiste middelen succesvol te maken en welke steentjes ik daaraan kan bijdragen.

Mijn uitdaging is om met de aangeboden informatie een duidelijke structuur voor mezelf neer te zetten en op die manier efficiënt en effectief met mijn tijd om te gaan.

Petra van Noord
7 years ago

Naast dat het als ZZP’er heel belangrijk is om je bedrijf goed neer te zetten is het ook steeds meer van belang om aandacht te hebben voor je persoonlijke uitstraling. Mensen doen zaken met een persoon, niet met een bedrijf.

Ze moeten je aardig vinden en vertrouwen voordat ze van je gaan kopen. Vanuit mijn bedrijf ‘Vrouwen op hun best’ help ik vrouwen met het ontdekken en ontwikkelen van hun eigen kleur- en kledingstijl waarmee ze uitstralen wie ze zijn en laten zien wat ze in huis hebben.

Een eigen kledingstijl geeft een goed gevoel en het zelfvertrouwen dat je helpt om een succesvol bedrijf te hebben .

Theo Lagendijk
7 years ago

Hallo allemaal, ik ben Theo Lagendijk
Ik help MKB ondernemers met het verbeteren van de logistiek gerelateerde processen. Vaak zien we het niet direct maar ieder bedrijf deze processen in zich, maar doordat het niet tot de core-business behoort vallen ze niet op. Toch zijn deze processen van groot belang bij het succesvol zijn in de markt.

Op de Business Bootcamp wil ik inspiratie opdoen om mijn bedrijf naar een hoger plan te tillen, contacten opdoen en uiteraard ook ervaringen delen met andere deelnemers.

Paula Brummelkamp
Paula Brummelkamp
7 years ago

Mijn bedrijf zit in de lift. Goeie teksten schrijven én overdragen hoe je dat doet, daar blijkt behoefte aan te zijn. Mijn omzet is de afgelopen twee jaar flink gegroeid.

Het komende jaar wil ik meer schrijfworkshops en individuele schrijfcoaching gaan geven. Mijn kennis overdragen vind ik leuk! Mijn kennis en vaardigheid in lekker leesbaar schrijven heb ik opgedaan in exact twintig jaar freelancerspraktijk.

Mijn uitdaging? Organisatie. Focus. Efficiënt werken. Het liefste ben ik met mensen en met taal bezig; alles wat daarbuiten valt, kost me meer moeite.

Anne Marie Preusting
7 years ago

Hoi,
Ik ben Anne Marie Preusting en heb mijn eigen praktijk. Ik ben NLP trainer en coach. Mijn expertise is ADHD, Dyslexie en Faalangst.
Mijn doel van deelname is: hoe word ik effectiever in het binnenhalen van klanten?
Ik ben nieuwsgierig en ik vind het ook best een beetje spannend omdat zo’n bootcamp ook wel een beetje buiten mijn comfortzone ligt. En daar gaat mijn winst liggen uiteraard.

Ik hoop mensen te ontmoeten waarvan ik kan leren, waarmee ik wellicht kan samenwerken, mensen waarmee ik kan lachen.
Nog 2 dagen en dan zien we elkaar, tot dan!
Groeten, Anne Marie

Karin Jessurun
7 years ago

Balen….. door omstandigheden kan ik onmogelijk bij de Business Bootcamp van 24-25 januari aanwezig zijn terwijl ik een mooie VIP inschrijving heb. Iemand die ‘m over wil nemen ??

Extra als VIP-er:

-Opname Rich Schefren (event t.w.v. € 975) Live opname van deze befaamde online marketing expert
-Social Media videocursus (t.w.v. €475) De complete opname van de Social Media Secrets Master Class.
-Exclusieve Hot Seat sessie met Nisandeh Neta (onbetaalbaar) Tijdens deze unieke sessie neemt Nisandeh 1-op-1 de business van VIP deelnemers onder de loep.

Stuur me een bericht als je geïnteresseerd bent.
( 06- 281 34 330 )

Donna Denise Metzelaar

Ik ben lid van het Koningshuis Karaton Surakarta op Java-Indonesië. Mijn naam is Prinses Raden Adjeng Donna Metzelaar Tjokrodipoero. Ik heb onlangs een stichting opgericht voor het behoud van ons historisch cultureel erfgoed. Ons museum is onderhevig aan achterstallig onderhoud en dreigt verloren te gaan. Aangezien hier tevens veel objecten uit de Koloniale tijd aanwezig zijn is het ook onderdeel van de Nederlandse geschiedenis. Deze week is mijn website online gegaan.

Ik ben zeer gedreven in het op mij nemen van deze verantwoordelijkheid. Afgelopen 27 oktober 2014 heb ik een samenwerkingsovereenkomst getekend met de autoriteit van het Koningshuis om de renovatie samen te kunnen bewerkstelligen.

Tijdens de Business Bootcamp hoop ik mensen te ontmoeten met een droom en daar alles voor uit de kast willen halen om die te verwezenlijken. Passie en gedrevenheid zijn voor mij een grote inspiratiebron. Daarnaast zoek anderen met de expertise op het gebied van marketing. Hoe draag ik mijn boodschap uit, bind ik mensen aan mij en haal ik sponsoren en donaties binnen?

Een hele mond vol, maar ik ik sta voor een de grootste uitdaging van mijn leven. Na de Business Bootcamp ga ik met een dosis vertrouwen en kennis de wijde wereld in en zal alles doen wat in mijn vermogen ligt om mijn familie te helpen aan de wederopbouw van ons erfgoed.

miranda van houwelingen
miranda van houwelingen
7 years ago

Wat een prachtig verhaal. Ik voel de passie er vanaf stralen. Wat heerlijk he…ergens mee bezig te zijn waar je blij van wordt. Ik weet nier of ik iets voor je kan doen maar zou graag kennis maken. Ik kom samen met nog een andere vrouw Kim Bareman (De Roosendaalse en Moerdijkse Uitdaging). Ikzelf ben als vrijwilliger aan deze stichting verbonden. Zij is ook zo’n vrouw met een mooie passie: Roosendaal en Moerdijk een beetje mooier maken. Bij haar spat de gedrevenheid er ook af. Door haar kijk ik anders naar de wereld. Ik zou zeker kennis met haar maken!

René Gerritsen
7 years ago

Beste Donna,

Geweldig dat je je inzet voor het behoud van cultuur en geschiedenis. Ik werk als (onderzoeks-) fotograaf veel voor de kunst/museale sector en kan je wellicht van enige adviezen voorzien op het gebied van conditieonderzoek en fotoregistratie/documentatie.

Groet en tot zaterdag/zondag