Business Bootcamp januari 2016 – praktische zaken

Click here to read this page in English

Op deze pagina vind je de praktische zaken voor de Business Bootcamp van 16 en 17 januari 2016.

Op deze 2 dagen ga je ontdekken hoe je jouw passie winstgevend maakt met de meest effectieve commerciële tools en strategieën. Je leert betere klanten aantrekken, kosten-effectieve sales en marketing acties, doelgericht netwerken, optimaal jouw tijd managen en krachtiger communiceren over jouw product of dienst.

En je krijgt ook veel gelegenheid om te netwerken en nieuwe zakelijke contacten te leggen: prospects, zakenpartners, leveranciers, sparringpartners of welke contacten dan ook die belangrijk zijn voor jouw business.

Ga naar de welkomstpagina om alvast kennis te maken met de andere deelnemers

Voorbereidende opdracht

Als jij jouw klandizie, omzet en winst wilt laten groeien, is het belangrijk dat je helderheid hebt over de huidige stand van zaken met betrekking tot jouw business en de marketing van jouw product of dienst.

DOE daarom alsjeblieft deze BELANGRIJKE voorbereidingsopdracht, en wacht niet tot het laatste moment:

Klik hier en download de voorbereidingsopdracht (Engels – Word doc)

Praktische zaken Business Bootcamp 16 en 17 januari 2016

Datum en tijden

Zaterdag 16 januari 2016 – van 10 tot 19 uur
(registratie van 8:30 tot 9:30 uur)
Zondag 17 januari 2016 – van 10 tot 19 uur

Om wachtrijen bij de registratie te voorkomen, vragen we je om zaterdag ruimschoots op tijd te komen. Zodra je geregistreerd bent, kun je een kop koffie of thee gaan drinken en contact leggen met andere deelnemers.

Locatie

NBC Congrescentrum
Blokhoeve 1
3438 LC Nieuwegein
Routebeschrijving en OV informatie

Op het terrein van het NBC Congrescentrum kun je gratis parkeren. Let op, want bij foutief parkeren (op gras en/of de stoep), riskeer je een boete.

Carpoolen

Klik hier wanneer jij plaats hebt in de auto voor meerijders of als je een lift wilt aanvragen.

Overnachtingen

Met het Fletcher hotel in Nieuwegein is een speciale prijsafspraak gemaakt voor deelnemers aan de Business Bootcamp van 16-17 januari 2016.
De prijs voor een kamer op vrijdag en zaterdag is €72,50 per kamer per nacht (maximaal 2 personen, inclusief ontbijt).

Om te reserveren, stuur een e-mail naar sales@fletcherhotelnieuwegein.nl en vermeld dat je deelnemer bent van de Business Bootcamp van Open Circles Academy

Lunch arrangement

Koffie, thee, mineraalwater en broodjeslunch inclusief dranken zijn bij de prijs inbegrepen voor de twee dagen Business Bootcamp en worden verzorgd door het NBC Congrescentrum. De lunches zijn vegetarisch (wel vis, geen vlees).

Netwerk diner zaterdagavond

Het is mogelijk om aansluitend aan de eerste dag van de Business Bootcamp te dineren in het NBC. Dit is niet alleen erg praktisch aan het einde van de dag, maar ook zeer waardevol als mogelijkheid om verder te netwerken met de collega-ondernemers die je tijdens de dag hebt ontmoet. We raden het je ten zeerste aan!

Het netwerkdiner bestaat uit een geheel vegetarisch buffet, samengesteld uit verse seizoensproducten en wordt door het NBC Congrescentrum verzorgd voor €29,50 (excl. BTW).

Bestel jouw netwerkdiner vóór vrijdag 15 januari 13:00 uur

Klik hier en bestel jouw netwerkdiner via de NBC webshop

Het menu van het NBC Congrescentrum is volgens de Greenkey standard, wat inhoudt dat het aanbod verantwoord is (MVO) en de vis duurzaam gevangen. Dit is helemaal in lijn met onze filosofie.

Twee dagen aanwezig

De Business Bootcamp is een zorgvuldig opgebouwd programma dat twee volle dagen beslaat. Het is niet mogelijk om alleen op zondag te komen als je de zaterdag hebt gemist.

Meenemen

  • De dresscode is business casual. Houd er rekening mee dat het door de airconditioning fris kan zijn in de zaal.
  • Afsluitbare fles voor water (kopjes en glazen zijn niet toegestaan in de zaal)
  • Héél veel visitekaartjes (voor netwerk oefeningen – het is niet toegestaan reclame te maken)

Voertaal

De training wordt in eenvoudig Engels gegeven.

LinkedIn

Als je een LinkedIn account hebt, nodig me uit om te linken
Je mag het emailadres linkedin@opencircles.nl gebruiken, als er om gevraagd wordt.

Ben je VIP deelnemer?

Klik hier voor de VIP voordelen en praktische zaken

Vragen

Als je vragen of opmerkingen hebt, kijk op veelgestelde vragen of stuur een email naar support@opencircles.nl

We doen ons best om je binnen 1 werkdag een antwoord te geven.

Tot slot

Als je het nog niet gedaan hebt, plaats jouw introductie in het commentaarveld onder de welkomstpagina en reageer ook op de comments van anderen.

Op jouw succes,

Nisandeh Neta en team Open Circles Academy

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

81 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Marnix de Stigter
6 years ago

Marnix de Stigter Design

Gepassioneerd ontwerper van lampen, meubels en interieurproducten.

Met een technische achtergrond en ervaring in de productie ben ik sinds vorig jaar bezig met mijn eigen ontwerpen op uit te ontwikkelen en op de markt te brengen.

Ik ben erg benieuwd naar de Business Bootcamp en hoop afgezien van veel relevante kennis op te doen tevens in contact te komen met interieurstylisten en -architecten, mogelijke producenten om mee samen te werken en (horeca)bedrijven die op zoek zijn naar passende verlichting en meubels.

Tot de 16e!

Groeten,

Marnix

Margreet Ledelay
6 years ago

Hallo, is het mogelijk ook om veganistisch te eten? Dus geen dierlijke producten, geen ei, geen kaas? Wel plantaardige boter, wel groente en fruit ed.? Hoor het graag!

Maaike Frankena
6 years ago

Hallo Margreet,

Ja dat kan en dat kunnen ze ook bij het NBC. Op de bestelpagina zie je het email adres waar je je gegevens en wensen naartoe kunt mailen.
Eet smakelijk!

Marieke Daemen
6 years ago

Hoi Margreet, ik ben ook veganist! Ik hoop dat het jou met de reactie van Maaike gelukt is om een veganistische maaltijd te reserveren. Ik heb dat gedaan. Misschien kunnen we elkaar tijdens de lunch opzoeken!

Juliette van den Dolder

Beste medecursisten,
Ik ben op zoek naar medecursisten die net als ik werkzaam zijn binnen de Health Care of Life Sciences sector. Lijkt mij goed om met jou in contact te komen tijdens 16 of 17 jan.
Groeten Juliette

Hannie Ruinen
6 years ago

Hoi Juliëtte, Ik zou je graag ontmoeten op de bijeenkomst. Ik werk vooral als coach met NeurOptimal neurofeedback. Ook vertegenwoordig ik dit fantastische systeem voor brein-optimalisatie. Misschien kunnen we iets voor elkaar betekenen. Groetjes, Hannie Ruinen.

Kristel Lenaerts
Kristel Lenaerts
6 years ago

Ik ben wellness-, sport en business coach en help mensen naar afslanken, aankomen, betere sportprestaties, gezonder leven met gezonde voeding en supplementen.

Met het drukke leven dat ik had wat tot gezondheidsproblemen heeft geleid ben ik eerst zelf hiermee in aanraking gekomen met super resultaten en dit geef ik nu door aan anderen die ook hier mee te maken hebben en er iets aan willen doen op een meer simpele manier. Ook omdat we het tegenwoordig allemaal bijna wel wat drukker hebben en misschien weinig of geen tijd om nog gezond te eten, kan ik je een makkelijke manier geven om toch dagelijks de nodige voedingsstoffen binnen te krijgen en balast makkelijk uit je lichaam te helpen krijgen en houden.

Ik wil ook graag naar Business Bootcamp om nog beter te leren succesvol te netwerken en mijn klanten beter bij te staan.

Wim Paul van der Ploeg

Ik heet Wim Paul van der Ploeg.
Als hovenier zorg ik ervoor dat jij kan genieten van jouw prachtige tuin. Met mijn jarenlange ervaring kan ik jouw tuin veranderen zodat er in elk seizoen prachtige bloemen zijn die jou toelachen.
Ik ontmoet graag andere ondernemers die ik hiermee kan helpen, zodat jou tuin, jou paradijsje wordt!

Ilza van Clariss-ID
6 years ago

Ik ben onlangs gestart met Clariss-ID, het consultancy en advies bureau wat grote multinationals en enthousiaste start-ups helpt met het in kaart brengen van de behoefte en leefwereld van consumenten. Dit kan door middel van bewustwording, onderzoek, advies en eerste concept ontwerpen van nieuwe producten. Of het onderzoeken en verbeteren van bestaande producten die nu niet goed aansluiten.

Het lijkt mij erg interessant om met engineers/product managers in aanraking te komen die nu nog weinig tot niks doen met het betrekken van de consument in het ontwikkelen van diensten en producten zodat ik leer hoe ik mijn doelgroep het beste kan benaderen omdat ik pas net begonnen ben is dit beeld nog niet geheel uitgekristalliseerd.

Hoe kom ik aan klanten, hoe netwerk ik juist, hoe zet ik mijn eigen angsten opzij, en hoe zorg ik voor balans tussen mijn onderneming, prive en vaste baan zijn mijn hoofdvragen.

Tot de 16e!!

Ellen Vaders
6 years ago

Lang verhaal, maar product ontwerpers kunnen zeker hulp gebruiken met de juiste (ergonomische) oplossingen voor hun eindgebruikers . Veel succes en tot de 17-de

John-Pierre Cornelissen | Xenonis Horeca Webservice

Webdesign voor hotels & restaurants
Ik help horeca ondernemers aan meer gasten door het maken en onderhouden van een goede websites en te adviseren bij hun sociale media uitingen.

Ingrid Tan
6 years ago

Ik ben Ingrid en ik ben officedocent, docent in de automatisering. Ik heb me al vaker voorgenomen om naar de Business Bootcamp te komen en dan ook echt beide dagen te blijven! Nu ga ik het dan eindelijk echt doen! Ook mijn website ben ik nu – as we speak – aan het bouwen… Het is met andere woorden nu toch tijd om mensen ook als ondernemer verder te gaan helpen met de dingen waar ik al diverse jaren training en support in geef: en dan bedoel ik computerprogramma’s en apps van tablets en telefoons.

Marij Clerx
6 years ago

Als fiscaal adviseur en controller ondersteun ik ondernemers met hun financiële administratie en belastingzaken. Echter dit is de basis. De cijfers gebruik ik om inzicht te geven en om de zaak te laten kunnen sturen. Daarnaast bespreek ik ook andere relevante zaken, help ik met ondernemersplannen en financieringsaanvragen.

Daarbij begeleid ik graag starters en fungeer ik als sparringpartner. Graag wil ik voor mezelf maar ook voor mijn klanten weten hoe de klantenportefeuille uitgebreid kan worden en een gezond businessmodel gecreëerd kan worden. Ik hoop veel te kunnen leren van elkaar.

Hannie Ruinen
6 years ago
Reply to  Marij Clerx

Super Marij hoe jij mij het afgelopen jaar naar een hogere omzet hebt gecoacht! Door jou hulp en financiële lessen heeft mijn zaak op dit moment een fantastische omzet. Met plezier zie ik altijd uit naar onze evaluaties en in- en formele ontmoetingen! Groet, Hannie.

Marieke Daemen
6 years ago
Reply to  Marij Clerx

Hoi Marij,

Ik begrijp dat je graag wil weten aan welke dienst jouw mogelijke klanten interesse hebben. Ik heb een hele concrete vraag: vanaf wanneer loont het de moeite om iemand in dienst te nemen?
Er komt veel papierwerk, rompslomp en belastinggedoe bij. Daar ben ik een beetje allergisch voor, dus ik zou graag goed beslagen ten ijs komen als ik hier aan begin.

Ellen Vaders
6 years ago

Ik geloof dat met aluminium de wereld mooier en schoner wordt. 100 % recyclenbaar en meest voorkomende metaal op aarde. Ik help managers in internationaal opererende technologie bedrijven aluminium optimaal in te zetten. Misschien kun jij mij helpen met mijn website? Tot zaterdag over een week.

Wabke Bouman
6 years ago
Reply to  Ellen Vaders

Hé wat grappig om te lezen Ellen, dat je aluminium promoot als duurzame oplossing. Ik had altijd begrepen dat het juist ook het metaal is dat de hoogste verwarmingsgraad heeft om iets mee te kunnen doen en het daarom dus energie-technisch gezien niet aan te raden is in duurzaam opzicht.

Ben wel heel benieuwd naar deze volledig andere invalshoek dan wat ik altijd heb gedacht (en ik heb nog wel milieubeleid gestudeerd :). Wie weet spreken we elkaar en wie weet kunnen we ook nog over websites uitwisselen (dat is waar ik momenteel met name mijn brood mee verdien).

Anna Boender
Anna Boender
6 years ago
Reply to  Wabke Bouman

Dag Wabke wat een verrassing jou hier te treffen! Zien wij elkaar volgende week?

Onne van Deventer
6 years ago

Mijn naam is Onne van Deventer en mijn onderneming heet Van Deventer Producties.
Bij mij ben je op het juiste adres voor een videoproductie. Van script tot eindproduct wordt jouw videoproductie verzorgd.

Mijn klanten zijn ZZP’ers, bedrijven, kunstenaars en particulieren.

Ik hoop weer enthousiaste creatieve ondernemers te ontmoeten deze Bootcamp in januari!

Groeten!
Onne van Deventer
Van Deventer Producties

Chiara de Kroon
6 years ago

Als Creatief Kindercoach, beeldend docent en natuurlijk zelfstandig ondernemer ben ik erg benieuwd naar je video’s. Wie weet een mooie ontmoeting dit weekend.
groetjes Chiara

Elisabeth Neutel
6 years ago

De kern van mijn business is om vrouwen te inspireren, kennis aan over te dragen en een luisterend oor te bieden, met als doel hen te coachen in het behalen van hun doelen. Alles staat nog in de kinderschoenen.

Omdat dit een persoonlijk raakvlak heeft met mijn leven, heb ik voor mezelf 3 doelen gesteld voor 2016. Zo zal ik een eigen radioprogramma eens per week gaan doen via een internetradiostation. Wil ik een uitgever hebben voor mijn boek. En tot slot wil ik het coachingprogramma gaan opstarten. En dat allemaal als alleenstaande moeder van 2 prachtige meiden.

Ik ben erg benieuwd wat deze 2 dagen met mij zullen doen en wie ik ontmoet. Het zullen 2 motiverende en inspirerende dagen worden vol plezier, gezelligheid en nieuwe ontmoetingen.

Wil je vooraf kennismaken? Check dan mijn sociale media onder JustElisabethh (Twitter, Facebook en LinkedIn)

Christine van der Pol
6 years ago

Leuk om te lezen. Ook ik heb vrouwen gekozen als mijn doelgroep. Wie weet komen we elkaar nog tegen!

Christine

Nora Asrami
Nora Asrami
6 years ago

Mijn naam is Nora en ik ben godsdienstsocioloog en interreligieuze dialoog-expert. Met mijn eigen onderneming wil ik (1) expertise bieden op het vlak van ontwikkelingen van islam en moslims in Nederland en (2) mensen empoweren in interreligieuze en interculturele dialoog.

Ik werk graag met vrouwen en jongeren en zou deze doelgroepen willen inspireren om hun persoonlijke kracht in te zetten voor een mooiere samenleving. Dit is een uit de hand gelopen hobby die ik altijd naast mijn professionele werk heb gedaan, maar nu wil ik dit graag bestendigen in mijn eigen onderneming (waar ik in 2015 een start mee heb gemaakt).

Ik wil altijd heel veel, maar dat kan niet altijd; in 2016 wil ik leren af te bakenen en haalbare doelen na te streven en professioneler worden (niet op alles kosteloos ja zeggen). Het weekend van Open Circles zie ik als een stap daar naartoe! Tot volgende week!

Wabke Bouman
6 years ago
Reply to  Nora Asrami

Jouw invalshoek spreekt me zeer aan Nora. Ben heel benieuwd aan wat voor projecten ik moet denken en hoe je het aanpakt. Wie weet kunnen we daarover nader uitwisselen.

Ilja Geensen
Ilja Geensen
6 years ago
Reply to  Nora Asrami

Hallo Nora,

Samen met mijn collega Esther Pross kom ik naar Business Bootcamp. Wij zijn onlangs gestart met een tweede bedrijf Proud Consultancy. Onze organisatie richt zich op onderwijs en diversiteit. Wij bieden training en coaching. Zou voor ons interessant zijn om met jou van gedachten te wisselen. Benieuwd of we elkaar kunnen treffen de 16e .

Groet, Ilja Geensen

Chiara de Kroon
6 years ago
Reply to  Ilja Geensen

Hoi ilja,

Ben erg benieuwd wat jullie het onderwijs bieden. Interessant. Wie weet een mooie ontmoeting dit weekend.

Groetjes Chiara

Edwin Roovers
6 years ago

Binnen mijn bedrijf EdWInovation ontwikkel ik momenteel een nieuw concept voor bijscholingen BHV, Bedrijfshulpverlening.

Als zelfstandig en onafhankelijk safety-advisor en docent ben ik veel actief en heb ik momenteel een druk gevulde agenda, dus kom ik er niet toe om de start up door te starten (ingehaald door de waan van de dag).

Ik hoop op de dagen handvaten te vinden om de doorstart (ontwikkeling en acquisitie) op gang te gaan krijgen en voor mij een andere en beter gebalanceerde toekomst te realiseren.

Jasper van der Veen
Jasper van der Veen
6 years ago

Mijn grootste drijfveer in mijn bedrijf is het helpen van mensen die een verandering willen realiseren!
De meeste mensen met wie ik heb gewerkt lopen allemaal tegen dezelfde drie problemen aan.

1) Ze willen een fit en vitaal lichaam om meer energie uit je dag te halen.
2) Ze een goede mindset om belangrijke keuzes te kunnen maken.
3) Ze willen meer geld overhouden en/of meer geld te verdienen.

Mijn filosofie is;
Geloof in jezelf en weet dat je het kan, niks is onmogelijk!

Ben je geïnteresseerd? Laat dan een reactie achter.

Performance coach
Jasper van der Veen

Marijn van Laerhoven
6 years ago

Klinkt interessant Jasper!

Ik heb zelf alles in mijn leven veranderd. Het allerbelangrijkste: hoe ik naar mezelf kijk. Het heeft mijn leven getransformeerd. Nu ga ik anderen inspireren en begeleiden om datzelfde te gaan doen. Lijkt me leuk om een keer met je te sparren!

Grt, Marijn

Peter Willekens
6 years ago

Ik help teams productiever te worden.

Ik geloof dat teams productiever kunnen zijn dan de som van de teamleden.

Met productiviteits en timemanagement coaching en opleidingen help ik deze teams om
1) productieve systemen op te zetten
2) afleidingen te weren
3) uitstelgedrag weg te werken
4) overzicht te creëren in hun taken, agenda’s en administratie
5) Efficiënter om te gaan met mail

Het doel is de teamleden te helpen om meer tijd te hebben om te doen wat ze graag doen, en de manager te helpen een efficiënt team te leiden.

Productiviteitscoach
Peter Willekens

Henny Zerstegen
6 years ago

Mijn belangrijkste reden is mensen te inspireren om Tai Chi Chuan te beoefenen, om zowel lichamelijk als geestelijk soepel te blijven en hierdoor makkelijker met de veranderingen van de tijd en het leven mee te kunnen bewegen. Buiten het lesgeven heb ik een praktijk in Natuurlijke- en Chinese Geneeswijzen, als ondersteuning om bij ontdekte blokkades die op dat moment hinderen via behandeling, buqi, specifieke massage, moxa, oorkaarstherapie, bachbloesems, kleurtherapie deze mee te helpen oplossen.

Luyckx Dries
6 years ago

Groencreatie Luyckx geeft om Uw tuin.

Wij zorgen ervoor dat de tuin er steeds netjes en verzorgd bij ligt.
Zodat U met volle teugen van de tuin kan genieten.

In ons gamma:

1) tuinonderhoud

2) tuinrenovatie

3) bestratings- en verhardingswerken

4) en nog zoveel meer

Op jullie succes en tot de 16de

Luyckx Dries

Christie Steenbakker
6 years ago
Reply to  Luyckx Dries

Hallo Luyckx Dries,

Mijn specialiteit is gebruiksvriendelijke websites maken voor het midden en kleinbedrijf.
Recent heb ik een website gemaakt voor een hoveniersbedrijf in Zeeland, Nederland. (Ze hebben dezelfde 3 hoofdactiviteiten als u)
Wellicht kan ik iets voor u betekenen.

Jan Korbes
6 years ago

De wereld zonder gebruiksaanwijzing
3D troubleshooting, mensen inspireren, alles wordt iets anders
professioneel ruimtelijk en creatief en optimaliseren –
improvisatie op een hoog niveau met sociale componenten

REFUNC is een laboratorium voor economische levensduur verlenging en creëert experimentele structuren en mobiele architectuur op basis van afval stromen. Niet langer gewaardeerde objecten transformeren tot een nieuw leven aan de grens van architectuur, design en kunst. Workshops, 3D-schetsen, en het ontwerpen-door-luisteren leiden de weg naar vaak verrassende resultaten.

Oorsprong voor ontwerpen zijn te vinden in het object zelf, door te luisteren naar zijn eigen samenstelling, geschiedenis, of lokale en sociale context. Refunc werkt meer als een familie dan een bedrijf. Door bewuste creatieve vrijheid op locatie komen ongevraagde maar gewenste elementen tot leven. Cruciaal is de rol van circulair denken om voor afloop van een project al een logische oplossing voor de toekomst van installatie en materiaal te hebben.

Anicha Vos
6 years ago
Reply to  Jan Korbes

Wat interessant 3d ontwerp workshops! Daar wil ik meer van weten. Zie je daar Jan!

Marnix de Stigter
6 years ago
Reply to  Jan Korbes

Erg interessant Jan! Ik heb even op jullie website gekeken en ik word erg enthousiast van jullie werk. Laten we elkaar even ontmoeten a.s. weekend.

Grt,

Marnix

Jeannette Dijkman
6 years ago

Mijn bedrijf Stijlvol Ouder is eind 2013 opgericht met als doelstelling ‘het bevorderen van het wonen en welzijn van senioren’. Met onderzoek, advies, marketing, communicatie en bijeenkomsten ondersteunt Stijlvol Ouder gemeenten, woningcorporaties, zorginstellingen en institutionele beleggers in het streven ‘senioren zo lang mogelijk in staat te stellen zelfstandig thuis te kunnen laten wonen’.

Sandy Hof-Teeuwen
6 years ago

Ik ben Sandy Hof-Teeuwen en werkzaam in mijn eigen praktijk voor natuurlijke innerlijke- en uiterlijke verzorging PRANA Beauty & Health in Hoofddorp.

Ik ben ervan overtuigd dat uiterlijke schoonheid van binnenuit komt. Daarom heb ik mij naast de opleiding voor uiterlijke verzorging ook verdiept in de verzorging van het innerlijk. Zo volgde ik diverse opleidingen voor aromatherapie, massages, bloesemtherapie (bloesem- en edelsteenremedies) en celzouttherapie. Deze kennis heb ik samengevoegd in heerlijke, ontspannende en verzorgende (gezichts)behandelingen. Tijdens de gezichtbehandelingen wordt gebruik gemaakt van 100% natuurlijke producten.

Chiara de Kroon
6 years ago

Sinds mei 2015 ben ik Creatief Kinder Coach en daar ben ik trots op! De afgelopen jaren heb ik, als beeldend docent en leerkracht basisonderwijs, een sociaal emotioneel programma ontwikkeld voor het kind en hun ouders.

De ‘Ik Voel Me Vrij-methode helpt in 5 heldere stappen het onzekere – soms faalangstige- kind veranderen naar een meer zelfverzekerd kind dat trots is opzichzelf. Zich gewaardeerd weet. Zich goed ontwikkeld. Talenten ontplooit. En met plezier uitdagingen aangaat!

Christine van der Pol
6 years ago

Wat een geweldig initiatief! Ik ben benieuwd naar je programma en de effecten ervan!

Edith Coomans
Edith Coomans
6 years ago

Mijn bedrijf heeft Zorg voor Beleid en ik word, vooral door gemeenten, ingehuurd op het gebied van jeugdhulp. Mijn kracht is mijn kennis en ervaring op het gebied van jeugdzorg zowel op uitvoerend als beleidsmatig niveau.

Ik wil de stap maken van “ingehuurd worden”naar het verkopen van producten die ik zelf ontwikkeld heb. Ik heb veel ideeën. Hoe maak ik de stap van een idee naar een concreet product in de markt zetten? Ik kom graag in contact met ondernemers die daar ervaring mee hebben.

Candida Ruberto
6 years ago

Hallo iedereen,
Heb een huidverbeteringsinstituut, wil deze natuurlijk verder uitbouwen. Ben ook bezig met een groothandel hierin uit te bouwen. Wil vooral tijdens deze training nieuwe ideeën krijgen, een extra stimulans,… En natuurlijk collega ondernemers ontmoeten.

Helen Poolman
6 years ago

Hi Candida, ik hoop elkaar tegen te komen morgen en anders langs deze weg om eens verder te spreken over ieders werk en wat ik voor je kan betekenen misschien. Ik geloof zelf in huidverbetering van binnenuit met ondersteuning van buitenaf. Heb daar zo mijn ervaringen mee, zowel persoonlijk als beroepsmatig en heb gezien dat er meerdere wegen daartoe van belang kunnen zijn. leuk om eens van gedachten te wisselen hierover met je. Tot morgen, je ziet hier al mijn foto en ja ik lijk er nog steeds op:)

Tim Gijzenij
6 years ago

Koopkrachtplus is een platform voor retailers en winkeliers om klanten met elkaar op te bouwen en te delen. Ik kijk uit naar de bijeenkomst, tot dan!

Anicha Vos
6 years ago

Leuk om jullie binnenkort te ontmoeten!

Het gene ik het liefste doe is plezier maken en mensen faciliteren en inspireren om de reis te maken van polariteit naar eenheid, een duurzame oplossing, goed voor jezelf, voor iedereen en de wereld, zonder schaduwkant!!!
Hoe wordt het nog beter?

Waarom ik kom:
1. Ik zou graag mensen willen ontmoeten die mijn workshops in meer landen zouden willen promoten en organiseren! Wie heeft daar plezier in en heeft een klik met mij en wat ik doe?
2. Ik zou graag willen weten hoe en waar benader ik mensen die op zoek zijn naar de informatie die ik faciliteer, zodat meer mensen me kunnen vinden?

Tot snel!!

De workshops en lessen die ik faciliteer bij Balancedhearts zijn:

Access Conciousness
*the Bars: 1 dag
*the Foundation: 4 dagen (in de zomer in Frankrijk)
*Body-processen: 4 uur per proces

The School of Remembering
*Awakening the Illuminated Heart: 4 dagen

Wekelijkse lessen:
*Yoga/Meditatie: 2,5 uur
*Ecstatic Joy of Bellydance: 1,5 uur

Marijn van Laerhoven
6 years ago
Reply to  Anicha Vos

Hoi Anicha!

Klinkt goed! Zonder schaduwkant zeg je? Ik ben juist van het omarmen van je schaduwkant. Juist in het donker kunnen we de sterren zien. Vind je niet? In mijn ervaring zorgt het negeren van je schaduwkanten juist voor narigheid.

Wellicht tot zaterdag/zondag!

Groetjes, Marijn

Irene Snaterse
6 years ago

Dat is meteen al leuk, zo´n clash:-) Het integreren van de schaduwkant. De blinde vlek.
Ik ben ook coach! en er lopen er heel veel rond zie ik. Ik werk voornamelijk met paarden.

Paarden raken onze schaduwkant meteen aan. Ik vind het een uitdaging om komend weekend te onderzoeken hoe er voor iedere coach een plek is op deze aardbol en hoe dat mooi in elkaar past. Want we willen allemaal die clienten aan ons binden die bij ons passen.

Tot zaterdag!
groeten, Irene

Marieke Daemen
6 years ago
Reply to  Irene Snaterse

Hoi Irene,

Werk je toevallig ook met autistische kinderen en paarden? Ik begeleid kinderen met een autisme spectrum stoornis. En ik denk regelmatig aan paardencoaching. Geen plannen om zelf een paard te kopen. En nog geen idee in wat voor kader we dit zouden kunnen gooien. Mocht je in de omgeving van Hilversum werken (lees: paarden hebben staan die je wil en kan inzetten), check mijn website even.

Groet, Marieke

Hannie Ruinen
6 years ago

Ik heb er zin in om deze uitdaging aan te gaan. Nieuwe netwerkwegen ontdekken en veel positieve energie opdoen. Als coach en NeurOptimal Neurofeedbacktrainer ben ik altijd nieuwsgierig naar ontwikkeling van veerkracht en flexibiliteit bij mijzelf én bij mijn medemens.

Als hulpverlener zie ik mijn cliënten dan ook op de eerste plaats als medemens en vooral niet als patiënt. Naast mijn praktijk vertegenwoordig ik het product NeurOptimal met als doel om de Duitstalige markt te verkennen en bedienen namens mijn Canadese freelance werkgever. De uitdaging om verkopen in Duitsland te genereren én om deze nieuwe markt op te leiden tot professioneel trainer is enorm motiverend.

Met Open Circles en het Business Bootcamp hoop ik meer tools te ontdekken en beheersen. Vergroten van het netwerk is belangrijk voor elke ondernemer. Ik heb er zin in! Tot ziens!

Els Jansen
6 years ago

Sinds een jaar geef ik vrouwen kledingadvies, onderzoek samen met hen hun garderobe en ga desgewenst mee shoppen. En dat allemaal omdat ik mensen er graag mooi uit laat zien. Mijn motto is: iedereen kan er mooi uitzien. En dat is echt zo: als je maar de juiste kleding draagt, met lijnen en vormen die bij jouw uiterlijk passen, en in een stijl die jouw innerlijk weergeeft.

Ik vind het leuk om in de Business Bootcamp mensen te spreken die ongeveer in dezelfde richting werken, bv coaches die mensen helpen in hun zoektocht naar ander werk, of op het gebied van zelfvertrouwen bezig zijn. Want voor vrouwen is kleding een belangrijk middel om hun zelfvertrouwen te vergroten.
Daarnaast geef ik graag workshops en presentaties over kleding en ik sta open voor tips waar ik die workshops zou kunnen aanbieden.

Marijn van Laerhoven
6 years ago
Reply to  Els Jansen

Dag Els, ik ben een man maar wel bezig met coaching/workshops. Als ik iets voor je kan betekenen ondanks mijn man-zijn dan hoor ik het graag! 🙂

Jellienke Winters
6 years ago

Vorig jaar ben ik Asspire Autisme coaching gestart.
Ik doe dit vanuit mijn eigen ervaring met autisme.

Mijn missie is: mensen met autisme HOOP geven.
Hoop op een mooie toekomst, om erbij te kunnen horen, om zich te kunnen verbinden met anderen, zichzelf te kunnen zijn etc.

Ik doe dit door te kijken naar de dromen, wensen, mogelijkheden, de toekomst. Mijn bijpassende tagline is ‘ om elke wolk een gouden randje’. Dit is dan ook mijn eigen levensmotto.

Graag zou ik online programma’s ( videolessen) gaan maken en zou ik in contact komen met mensen die hier ervaring mee hebben.

Ook kom ik graag in contact met een designer die me kan helpen een mooi logo te ontwerpen.

Mocht je even een praatje willen maken dit weekend, laat het me weten!

Warme groeten Jellienke

Marieke Daemen
6 years ago

Leuke oproep. En het lijkt me leuk met je van gedachten te wisselen. Op mijn website zie je dat ons werk overeenkomsten heeft 😉

Marijn van Laerhoven
6 years ago

Hallo allemaal!

Met Levensavonturiers inspireer en begeleid ik mensen om zichzelf opnieuw uit te (blijven) vinden en concrete stappen te ondernemen naar een gelukkiger leven. Hoe dat ‘gelukkige leven’ eruit ziet is voor iedereen anders, maar leren gelukkig zijn met jezelf is zo’n beetje wel de essentie. Je eigen pad durven volgen. Durven zijn wie je wil zijn en doen wat je wilt doen, dat.

Tijdens Business Bootcamp hoop ik voor mezelf duidelijk te krijgen welke stappen ik de komende maanden ga zetten en in welke volgorde. Momenteel heb ik nog teveel kanten die ik overweeg. Bijvoorbeeld: ga ik mijn autobiografie afschrijven of ga ik een YouTube kanaal opstarten? Ga ik communicatie trainingen aanbieden aan bedrijven of ga ik kijken of ik gastcolleges kan geven op scholen? Welke producten ga ik aanbieden en voor welke prijs. Kortom: focus. Richting.

Bovendien hoop ik wat te kunnen netwerken met andere coaches. Ik bied mezelf hierbij alvast aan als test-case. Ik ben ontzettend open, creatief en oprecht. Laten we elkaar helpen!

Tot zaterdag (en/of zondag natuurlijk)!

– Marijn

Sandra Segura
6 years ago

Hallo allemaal, ik ben Sandra Segura (Colombiaanse vrouw 36 jaar oud), mijn bedrijf heet Lazoss – mijn klanten zijn vrouw tussen 26 – 60 jaar die van anderen kulturen, kleuren, leer en tassen houden.
Mijn producten zijn leren tassen gecombineerd met typisch ambachtelijk werk uit verschillende delen van mij land.
Ik zou graag mensen willen ontmoeten die zich ervaring als ondernemeer hebben, houden van mode en tassen of ideen willen delen.
Tot zaterdag 😉

Marnix de Stigter
6 years ago
Reply to  Sandra Segura

Hi Sandra,

Mooie ontwerpen maak/verkoop je! Lijkt me leuk om je te ontmoeten a.s. weekend en even kennis te maken. Mogelijk dat we wat ideeën kunnen uitwisselen over ontwerp en verkoop van onze producten.

Groeten,

Marnix

Dries van den Enden
6 years ago

Hallo,

Het tofste werk wat ik doe is “identiteit ontwikkelaar” voor bedrijven. Samen met de klant werken vanuit een idee cq. concept naar een sluitend verhaal. Het complete plaatje van missie, visie en strategie naar bijbehorend ontwerp, drukwerk, website.
Ik blijf op dit moment vaak steken in een van de onderdelen in plaats van het hele concept door te voeren (van oudsher een webdesigner). Dat is natuurlijk ook prima en leerzaam, maar zeker niet mijn eindpunt.

De reden direct voor mij om naar deze Business Bootcamp-dagen te gaan en te kijken / leren / ontdekken hoe ik mijn eigen concept beter kan verkopen. Of misschien andere stappen in “een” juiste richting te zetten.

Wellicht tot dan!
– Dries

Marieke Hidding
6 years ago

Hallo allemaal!

Door middel van ‘the Art of Essence’ help ik vrouwen die ontevreden zijn met hun baan,
in transformatie en het creëren van flow.

Ik zie er naar uit de juiste mensen te ontmoeten om elkaar verder te helpen, tot ziens!
Marieke

Linda van Borssum
6 years ago

Dag, Ik ben heel benieuwd naar de Business Bootcamp.

Ik ben manager in de psychiatrie en heb daarnaast een eigen praktijk Voetgesprek. Hier richt ik mij op Coaching en Reflexology. Ik combineer hier zowel Chinese als Westerse inzichten en voetreflextechnieken. Ik vind het een wonderlijke combinatie waar ik veel geweldige resultaten in behaal.

Mijn interesse en passie zit in vastzittende patronen die ook vaak leiden tot vastzittende spieren, pezen in de knel en andere lichamelijke ongemakken. Inmiddels geef ik workshops over oa Dupuytren, Frozen shoulder en de psychische aandachtspunten. Mijn motto is: If you can dream it you can do it.

Dus ik droom lekker verder…..!

Marnix de Stigter
6 years ago

Ontwerper van lampen & interieurproducten.

Hallo iedereen! Met een technische achtergrond en jaren werkervaring in de productie heb ik besloten om mij voltijd te richten op mijn passie: Het ontwerpen van mooie designlampen en interieurproducten.

Ik richt mij op het middel tot hoger segment en verkoop mijn ontwerpen aan interieurstylisten/architecten, projectinrichters, designwinkels en designlabels.

Op de bootcamp hoop ik in contact te komen met stylisten, mede-ontwerpers, kunstenaars en mensen met een liefde voor mooie producten!

Tot dit weekend!

Marnix de Stigter

Marieke
6 years ago

Hai Marnix,
Interessant verhaal. Zelf heb ik ook een interieur/kunst object ontwikkeld, zou graag elkaar even spreken op de Business Bootcamp .
Niets mooiers toch dan mensen die de wereld mooier maken?
Groet Marieke

Rianne de Mos
6 years ago

Hallo allemaal,

Ik wil me graag aan jullie voorstellen. Mijn naam is Rianne de Mos en mijn bedrijf is Jouw Succes Event. Ik help ondernemers zichzelf en hun dienst te verkopen door het houden van live events. Het event is dus niet mijn doel, maar juist het middel om naar een next level te groeien. Live in contact kunnen er zulke mooie dingen gebeuren.

Een event in Amerika heeft echt mijn leven veranderd. Ik hoor vaker van mensen dat een bepaald event voor hun de sleutel, oplossing of zetje is geweest. En dat vind ik zo gaaf! Ieder ondernemer heeft het in zich om met een event, groot of klein, van betekenis te zijn in andersman leven, En daar help ik ondernemers heel graag. En het mooie is dat het niet alleen voor de deelnemers lifechanging kan zijn, maar dat je als ondernemer ook enorm groeit.

Leuk om elkaar bij een live event te ontmoeten en ik hoop dat dit event voor jou lifechanging zal zijn!

Hartelijke groet, Rianne

myrinne
6 years ago
Reply to  Rianne de Mos

Dat is ook fantastisch! Een G
oed live event maakt of breekt.
Succes 🙂

Anneke Smakman
6 years ago

Sinds drie jaar, samen met een partner, cafe Thuys aan het opbouwen in Hillegom. We hebben al veel mooie stappen gemaakt, maar zijn nog steeds op zoek naar manieren om ons publiek zo optimaal mogelijk te kunnen bereiken.

Daarnaast ben ik sinds 2 weken gestart met het ontwikkelen van een concept om (startende) ondernemers te helpen met het helder krijgen van hun missie en hier een bijpassende website / fotografie bij te ontwikkelen en te onderhouden.

Ik ben daarom ook heel benieuwd naar jullie verhalen, ervaringen en alle tips & tricks. Uiteraard zal ik ook de mijne delen met jullie!

Tot zaterdag!

Ineke van Mulligen
6 years ago
Reply to  Anneke Smakman

Ik zou graag met jullie sparren over deelname van restaurants aan mijn Allergenieten al (zie boven). Er is ook een promotievideao maar daarvan kan ik met mijn iPad geen url pakken. Hij is te vinden onder Allergenieten op YouTube.

Tot morgen!

myrinne
6 years ago

superleuk en als moeder van een allergie familie TOP

Han Wennink
Han Wennink
6 years ago

Hallo allemaal,

Mijn naam is Han Wennink. ik ben cameraman. doe nu veel camerawerk voor dramaproducties en af en toe speelfilms en commercials.

Ik wil me nu gaan toeleggen op het produceren van bedrijfsfilms. Dus als u met uw business wil gaan adverteren op bv internet/tv/grote of kleine manifestaties etc. , laten we dan eens praten, misschien kunnen we iets betekenen voor elkaar !

Ineke van Mulligen
6 years ago

Ik zou tijdens de Business Bootcamp graag in contact komen met horeca ondernemers. Ik zou graag met hen sparren om wegen te vinden restaurants aan mijn Allergenieten app te binden.
De Allergenieten app biedt mensen met een voedselallergie, zoals ikzelf ik heb er twee namelijk koemelk en gluten, de mogelijkheid te bieden zonder gevaar en lekker buiten de deur te kunnen eten.

Ik heb leuke gesprekken gevoerd maar heel weinig restaurants gevonden die meedoen. Zij moeten hun gerechten beoordelen op 14 Europese allergenen. Dat doet vrijwel geen enkel restaurant. Daardoor weten zij feitelijk weinig van wat er in hun gerechten zit en ikzelf ondervind dat als ik buitengaats eet.

Laatst nog kreeg ik roomboter terwijl ik had gezegd geen koemelk te mogen! Ik wil dus graag sparren met horeca ondernemers om te bezien langs welke weg ik restaurants kan betrekken.

Marieke Daemen
6 years ago

Autisme-begeleiding: Ik begeleid kinderen met een autisme spectrum stoornis in de thuissituatie en soms op school. Als er een indicatie is afgegeven, wordt dat vergoed vanuit PGB of Zorg in Natura. De kinderen die ik begeleid hebben een gemiddelde tot hoge intelligentie en de meesten gaan naar school. Op school geef ik soms coaching, advies of training aan docenten. Aan ouders geef ik coaching en advies.

Aan broertjes en zusjes geef ik psycho-educatie. Veel van ‘mijn’ kinderen (8–18 jaar) hebben naast autisme tevens andere beperkingen zoals ADHD, ADD, DCD. Ik werk met hen aan zelfredzaamheid in de breedste zin van het woord: zelfkennis opdoen, aanzet tot inlevingsvermogen, taal effectief gebruiken, non-verbale communicatie, planning, prioriteiten stellen, zelfvertrouwen, etc.

Het heeft even geduurd tot ik wat bekendheid kreeg. Op dit moment werkt mond tot mond reclame (enthousiaste ouders) juist erg goed. Ik werk in en om Hilversum.

Lex van Leeuwen
6 years ago

Ik breng de verhalen van duurzame organisaties tot leven met mijn stem.
Hallo allemaal, al sinds 2004 spreek ik als voiceover/commentaarstem vele bedrijfsfilms en (landelijke) TV programmas in.

Door ontwikkelingen op mijn persoonlijke pad heb ik in 2014 bewust de keuze gemaakt om met mijn stem een bijdrage te leveren aan een duurzamere wereld. Duurzaam kan in dit kader ook MVO betekenen. Ik zou het tof vinden om met mensen van dergelijke organisaties in contact te komen om samen te kijken wat ik met mijn stem kan bijdragen aan het ‘zichtbaarder’ maken van hun product of dienst.

Daarnaast run ik sinds 2012 samen met mijn partner een AV Productie bedrijf waarbij uiteraard ook duurzaamheid een belangrijke rol speelt.

Ik kijk er naar uit jullie te ontmoeten en elkaar te inspireren!
Groet, Lex

Wietse Siebenga
6 years ago

Ik begeleid mensen bij het zich meer bewust worden van hun gedrag en van de betekenis van hun gedrag. De betekenis voor henzelf en voor anderen. Gedrag? Wat je bewuste en vooral ON-bewust doet. Lichaamshouding, je bewegen, spanning en ontspanning i je lichaam, adem halen. Je leert zo je meer best te zijn van wat er in allerlei situaties no echt gebeurt met je. Ik noem me zelf: Bewust-Zijn coach. Ik help om voor allerlei steeds terugkerende obstakels en problemen oplossingen te vinden. Ik werk veel in trainingen communicatie voor allerlei beroepsgroepen.
Mij bedrijf heet Daedalus.

Leon van der Sande
6 years ago

Met Bakker Rijk vind je meesterlijk lekker(s) dichtbij. Via de website heeft u als bezoeker de mogelijkheid om via verschillende aanvliegroutes de producten te vinden die u zoekt en te weten hoe en waar deze verkrijgbaar zijn.

Of het nu gaat om het vieren van een groots bedrijfsjubileum met taarten naar relaties of een klein privé-feestje waarbij u iets speciaals meesterlijk lekkers bij zoekt, wij staan graag voor u klaar!

Ik heb een brede interesse en achtergrond in ondernemerschap, innovatie en groei en kijk er naar uit om met velen van jullie te sparren over waar de mogelijkheden liggen van ieders business.

Jos van Dartel
6 years ago

Morgen is het dan zover, de Business Boorcamp. Ik ben erg benieuwd wat me te wachten staat en met welke inspirerende ideeën ik weer naar huis ga!

Annelies Vloon
6 years ago

Tot morgen en Prana Your Life!
Dit weekend hoop ik ondernemers te ontmoeten die van binnenuit de drive voelen om het werk te doen waarin we elkaar kunnen aanvullen, inspireren en motiveren.

Anja Bakker
Anja Bakker
6 years ago

Hallo allemaal,
Morgen is het zover, de Business Bootcamp en ik kijk er naar uit (een aantal van) jullie te ontmoeten. 2,5 jaar geleden heb ik de stap gezet om zzp’er te worden. Samen met iemand anders doe ik de administratie van Stichting Burgerweeshuis, een charitatieve organisatie in Amersfoort die met name kinderen in achterstandssituaties ondersteunt. Daarnaast organiseer ik evenementen in de stad en last, but not least ben ik vorig jaar begonnen met de exploitatie van de Mannenzaal, een prachtig historisch monument uit de 14e eeuw in de binnenstad van Amersfoort.

Hoe krijg ik deze nieuwe locatie voor vergaderingen, lunches, diners en bruiloften op het netvlies van mensen? Hoe vergroot ik mijn netwerk? Hoe krijg ik de exploitatie rendabel? Allemaal spannende vragen die in 2016 spelen….
maar komend weekend hoop ik vooral leuke mensen te ontmoeten, geïnspireerd te raken en te leren van jullie ervaringen als ondernemer.
Tot morgen! Groet, Anja

Stephany Soewarso
6 years ago

“Denk in oplossingen, niet in problemen.”

Ik geloof dat iedere negatieve situatie de kans biedt om te groeien. En daar ligt mijn passie: mensen helpen negatieve situaties als kansen te zien en hen te leren hoe ze van lemons limonade kunnen maken.

Tot morgen!
Stephany Soewarso

Integritas Solutions
Coaching | Mediation | Juridisch Advies

Anja Bakker
Anja Bakker
6 years ago

Hallo allemaal,
Morgen begint de Business Bootcamp en ik kijk er naar uit om (een aantal van) jullie te ontmoeten.
Sinds ruim 2 jaar ben ik zzp’er en mijn bedrijf heet B Good Events. Het bestaat uit 3 pootjes:
1. Ik organiseer verschillende evenementen in Amersfoort
2. Ik doe de administratie voor de Stichting Burgerweeshuis, een charitatieve organisatie die kinderen in achterstandssituaties ondersteunt.
3. En sinds vorig jaar ben ik begonnen met de exploitatie van de Mannenzaal, een historisch monument uit de 14e eeuw in de binnenstad van Amersfoort. Een groot avontuur, want dit monument was tot vorig jaar nauwelijks toegankelijk voor publiek. De Kapel was nog in gebruik als kerk en de Mannenzaal zelf werd alleen in de zomermaanden gebruikt door de Stichting Levende Historie, een groep vrijwilligers die de geschiedenis van het pand tot leven brengt.

Maar nu zijn de kapel en de Mannenzaal dus te huur voor feesten en partijen, vergaderingen, lunches en diners en we zijn ook trouwlocatie geworden. Een spannende uitdaging om dit rendabel te krijgen!

Ik hoop dan ook dit weekend mijn netwerk te vergroten, te leren van andere ondernemers, mijn focus en doelen helder te krijgen en vooral geïnpireerd te worden door al jullie verhalen.
Tot morgen! Groet, Anja

Ubit Iskandar
6 years ago

Dans en theatermaken is mijn passie. Ik geef meer dan 35 jaar met heel veel plezier les. Daarnaast ben ik bezig met het voorbereiden en maken van een kleine muziektheater productie .
Ideeen zijn er voldoende. De doelstelling is om ambitie tot uitvoerbare stappen om te zetten.

Gerard Maassen
Gerard Maassen
6 years ago

EFFEBUURTEN verdient hernieuwde aandacht. Verbinden van mensen is een dagelijks gebeuren, soms georganiseerd en gepland, dan weer op een meer natuurlijke manier.

Anderen spannen zich in om nieuwe en creatieve invalshoeken te bedenken en aan te dragen. Nogal wat ‘kwesties’ in de samenleving zijn te duiden als ‘het is een uitdaging’ er verandering en verbetering in te krijgen.

Het spel EFFEBUURTEN gaat daar een rol in spelen.