Business Bootcamp – juli 2014

De Business Bootcamp van 5 en 6 juli 2014 – je keuze om erbij te zijn is een wijze beslissing!

De tijd is gekomen om te stoppen met leren door schade en schande. Ontdek de succesformules die worden aangereikt door prominenten als internationaal succes expert Brian Tracy, top zakenvrouw en televisiepersoonlijkheid Annemarie van Gaal en Open Circles oprichter Nisandeh Neta.

Je krijgt strategieën en tools aangereikt om… betere klanten aan te trekken, super-effectief te zijn met je sales en marketing activiteiten, doelgericht te netwerken, je tijd optimaal te managen en krachtiger te communiceren over je business.

En je krijgt ook veel gelegenheid om te netwerken en nieuwe zakelijke contacten te leggen: mogelijke klanten, zakenpartners, leveranciers, sparringpartners of welke contacten dan ook die belangrijk zijn voor jouw business.

Hoe haal jij het maximale uit de 2 dagen Business Bootcamp?

Een goede voorbereiding is het halve werk. En die voorbereiding begint met jezelf voorstellen op deze pagina en je doel voor deelname helder maken.

Introduceer jezelf door de onderstaande vragen te beantwoorden:

  • Wie ben je?
  • Wat is jouw expertise?
  • Wat voor soort ondernemers wil jij ontmoeten in de Business Bootcamp?
  • Welk doel heb je voor ogen met je deelname?

en tot slot:

  • Wat is jouw grootste uitdaging in het runnen van je business?

Twijfel je over de juiste marketingstrategie? ‘Doe je maar wat’ met sociale media? Ontbreekt het aan zelfvertrouwen? Mis je focus? Of kun je de juiste zakenpartner maar niet vinden? Zoveel mensen zoveel smaken. In de eerste plaats is de vraag bedoeld voor jou. Als je bewust bent van jouw grootste uitdaging, herken je tijdens de training sneller WAT en WIE je het meest nodig hebt. In de tweede plaats kunnen we jouw uitdaging beter behandelen tijdens de Bootcamp als we weten wat het is!

Plaats jouw introductie en je grootste uitdaging in het commentaarveld onderaan deze pagina.

Bekijk ook de comments van je mede-deelnemers om hen alvast te leren kennen en om te zien wat je nu al voor elkaar kunt betekenen.

Verder is het belangrijk dat je van alle praktische zaken op de hoogte bent.

Praktische zaken

Datum en tijden
Zaterdag 5 juli 2014 – van 10 tot 19 uur
(registratie van 8:30 tot 9:30 uur)
Zondag 6 juli 2014 – van 10 tot 19 uur

Om wachtrijen bij de registratie te voorkomen, vragen we je om zaterdag ruimschoots op tijd te komen. Zodra je geregistreerd bent, kun je een kop koffie of thee gaan drinken en contact leggen met collega-deelnemers.

Locatie
NBC Congrescentrum
Blokhoeve 1
3438 LC Nieuwegein
Routebeschrijving

Carpoolen
Klik hier wanneer jij plaats hebt in de auto voor mensen om mee te rijden of wanneer jij een lift wilt naar de locatie.

Overnachtingen
Met het Mercure hotel in Nieuwegein is een speciale prijsafspraak gemaakt voor deelnemers aan de Business Bootcamp van 5 en 6 juli 2014. De prijs voor een kamer op vrijdag en zaterdag is 70 euro per kamer (maximaal 2 personen, exclusief ontbijt). Om te reserveren, stuur een e-mail naar H1164-re10@accor.com en vermeld dat je deelnemer bent van de Business Bootcamp van Open Circles Academy.

Lunch arrangement
Koffie, thee, mineraalwater en broodjeslunch inclusief dranken voor de twee dagen worden verzorgd door het NBC Congrescentrum. De lunches zijn vegetarisch (wel vis, geen vlees).

Netwerk diner
Het is mogelijk om aansluitend aan de eerste dag van de Business Bootcamp te dineren in het NBC. Dit is niet alleen erg praktisch aan het einde van de dag, maar ook zeer waardevol als mogelijkheid om verder te netwerken met de collega-ondernemers die je tijdens de dag hebt ontmoet. We raden het je ten zeerste aan!

De kosten voor het diner (op zaterdagavond in de vorm van een buffet) bedragen € 21,50 incl. BTW / consumptie € 2,75 incl. BTW

Klik hier om je diner te bestellen via de webshop van het NBC
Doe het voor vrijdag 4 juli 13:00 uur. De mogelijkheden om je netwerkdiner te bestellen bij je aankomst op zaterdagochtend zijn beperkt.

Het menu van het NBC Congrescentrum is volgens de Greenkey standard, wat inhoudt dat het aanbod verantwoord is (MVO) en de vis duurzaam gevangen. Dit is helemaal in lijn met onze filosofie.

Twee dagen aanwezig
De Business Bootcamp is een zorgvuldig opgebouwd programma dat twee volle dagen beslaat. Het is dan ook niet mogelijk om alleen voor de zondag te komen. Deelnemen aan de zondag kan alleen als je ook hebt deelgenomen aan de zaterdag.

Meenemen
– De dresscode is business casual. Houd er rekening mee dat het door de airconditioning fris kan zijn in de zaal.
– Afsluitbare fles voor water (kopjes en glazen zijn niet toegestaan in de zaal)
– Héél veel visitekaartjes

Voertaal
De training wordt in eenvoudig Engels gegeven.

LinkedIn
Als je een LinkedIn account hebt, nodig me uit om te linken s.v.p. (je kunt linkedin@opencircles.nl gebruiken, als er om gevraagd wordt)

No show fee
Wij kunnen deze waardevolle 2-daagse Business Bootcamp aanbieden tegen een minimale prijs onder de voorwaarde dat wij kunnen rekenen op jouw komst. Daarom herinneren we je aan de no-show fee van €150 als je niet komt opdagen. Let er dus zelf ook goed op dat jouw badge (die je krijgt bij de registratie) gescand wordt. Op die manier weten we zeker dat je er bij was!

Ben je VIP deelnemer?
Klik hier voor de VIP voordelen en praktische zaken

Vragen
Als je vragen hebt, stel deze dan in het commentaarveld hieronder of stuur een email naar office@opencircles.nl We doen ons best om je binnen 1 werkdag een antwoord te geven.

En als je het nog niet gedaan hebt, plaats jouw introductie en je grootste uitdaging in het commentaarveld onderaan deze pagina.

Tot zaterdag 5 juli!

Nisandeh Neta en team Open Circles Academy

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

180 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Suzanne Righart van Gelder

Hallo, leuk om jullie te ontmoeten dit weekend.

Ik werk sinds drie jaar als zelfstandige. Ik ontwerp drukwerk en websites en ik lever ook drukwerk en websites. Daarnaast adviseer ik bedrijven over hun communicatie. Met wisselend succes. Mijn grootste uitdaging is tijdgebrek en het verkopen van mijn bedrijf.

Wat onderscheid mij van 1 van de velen anderen? Mijn gedrevenheid en service, maar hoe breng je dat over?

Daarnaast kan ik nog een goede les netwerken gebruiken en die hoop ik zeker te krijgen komend weekend. Ik kijk ernaar uit.

Marleen Achten
8 years ago

Ik ben Marleen Achten.

Heb conservatorium Zang gedaan en wil graag meer uitbreiden met optredens. Liefst in leuke zang-acts. Doe nu van alles (zanglessen geven, 2 dagen in loondienst, bespeel instrumenten) maar merk dat er geen stijgende lijn in zit, wil me daarom ook meer focussen op het neerzetten van een heel goed product/concept, vervolgens dit goed ”in de markt” kunnen zetten.

Tevens denk ik dat ik meer dingen moet uitbesteden, die andere mensen weer veel beter kunnen, zoals marketing/ Promotie artikelen. Welke uitgaven betalen zich terug? wat besteed ik uit? zodat het rendabel blijft.

Goed, ben heel benieuwd naar de workshop, ik laat me graag verassen.

Annyta Goossens
8 years ago

Dit wordt mijn eerste Business Bootcamp. Ik ben al een lange tijd ondernemer. Onder het merk Annyta Lolyta heb ik exclusieve sjaals gemaakt en deze over de hele wereld verkocht. Van handbedrukte stoffen van eigen ontwerp maakte ik deze sjaals in mijn atelier in Baambrugge. Door een tekort aan klanten zakte mijn business echter in en ben ik enige jaren in het onderwijs actief geweest.

Nu ben ik bezig mijn bedrijf een nieuwe boost te geven met een nieuwe focus en een nieuwe naam: Velvet Matters. Ik maak ‘one of a kind’ accessoires van fluweel voor mode, interieur en lifestyle, bijvoorbeeld prachtige kussens en tablethoezen. Van fluweel, omdat Velvet matters, het een geweldig materiaal is en ik een expert ben in het bedrukken en bewerken ervan. Ik wil nu een nieuwe start maken, een webshop is under construction, omdat ik ervan overtuigd ben dat ik een uniek product maak met stijl en kwaliteit waar ik succes mee kan hebben en omdat ik het heerlijk vind om met kleuren en stoffen te werken en dingen te creeëren.

Mijn doel en uitdaging, is om, met mijn Velvet Matters, een winstgevende webshop/onderneming op te bouwen.
Ik ga naar deze bootcamp om marketing ideeën op te doen en nieuwe contacten en inzichten te krijgen. Wellicht kan ik een zakelijk partner vinden en/of iemand die grafische en ict kwaliteiten bezit, omdat dat niet mijn sterkste kanten zijn. Ik heb er zin in!

Hartelijke groet,
Annyta Goossens

Sharon van Oost
8 years ago

Aangenaam, Sharon van Oost, beginnend ondernemer. Zeeuwse met een Rotterdamse twist. Dit wordt mijn eerste Business Bootcamp.

Na twee jaar als freelance journalist te hebben gewerkt voor verschillende nieuwsmedia, heb ik besloten een stapje verder te gaan. Mijn doel is om een kinderkrant op te zetten in de provincie Zeeland, waar ik vandaan kom.

Ik ben nu 4 jaar als journalist betrokken bij de Stichting Jong010 in Rotterdam. Maandelijks komt daar de kinderkrant Jong010 uit voort. Onlangs heb ik samen met hoofdredactrice Angelique van Tilburg besloten dat ik een gelijksoortige stichting op ga zetten in Zeeland. Het Rotterdamse voorbeeld heeft haar succes ondertussen bewezen, dus dat is in mijn voordeel.

Als freelance journalist heb ik al kunnen snuffelen aan het ondernemersvak, maar een eigen stichting opzetten vergt natuurlijk veel meer. Mijn grootste uitdaging wordt het vinden van subsidieverstrekkers en sponsoren. Ik zal anderen moeten enthousiasmeren en overtuigen van de toegevoegde waarde van mijn product.

Carine Van Bost
Carine Van Bost
8 years ago

Als kleurenconsulent en kledingadviseur coach ik (meestal) vrouwen in hun bewustwordingsproces op zoek naar hun ware, mooie, authentieke zelf! In het coachen put ik rijkelijk uit hetgeen ik zelf door studie, ervaring, lectuur heb geleerd en dat geef ik door.

Mijn doel is om mezelf en mijn bedrijf een frisse injectie te geven van inspiratie en motivatie, praktische handvaten en andere slimme en nuttige tips om te groeien en te bloeien.

Mijn grootste uitdaging is om mezelf te profileren, om naar buiten te durven treden en met trots en vertrouwen mijn diensten aan te bieden.

Nana Bouwens
8 years ago

Hallo allemaal,

Ik stoffeer meubels en maak leren tassen in mijn eigen atelier.

Nu ben ik daarbij 2 maanden geleden een winkel begonnen met producten van andere Nederlandse ontwerpers en kunstenaars.

Ik heb nog nooit een winkel gehad en vind het soms moeilijk om als er klanten binnenkomen de prijs door te geven. Alle producten die er staan zijn handgemaakt en er zit veel tijd, energie, mooie materialen en liefde in. Het is voor veel mensen heel veel geld.

Ik wil klanten aantrekken die graag iets unieks willen en daar geld voor over hebben.

Ik wil meer zelfvertrouwen krijgen/uitstralen. Ik weet dat ik mooie dingen maak, maar bagatelliseer dit vaak.

Ik wil tips over social media, marktstrategie, groeiende omzetten en timemanagement.

Verder hoop ik leuke mensen te ontmoeten waarmee je kunt sparren, brainstormen en eventueel zaken mee kunt doen.

Tot gauw
Groet
Nana

Anne Jannes
8 years ago

Ik ben Anne Jannes, fotograaf uit Zuid-Limburg. Ik ben zeer gepassioneerd en houdt van fotograferen. Ik vind het heerlijk om te doen. Daar zit ook meteen de valkuil, je geeft gemakkelijk veel meer weg dan afgesproken.

Ik ben dan ook niet zakelijk genoeg om grenzen te stellen, en te durven vragen wat ik zou moeten vragen. Daardoor loop ik inkomsten mis en ben ik meer tijd kwijt dan dat ik betaald krijg.

Ik hoop mensen tegen te komen die tegen dezelfde problemen aan lopen, en die daarbij zouden kunnen helpen. Ik verwacht door de bootcamp een duidelijkere visie te krijgen, een bedrijfsstrategie te ontwikkelen en beter leren te ondernemen.

Ik ben benieuwd of er mensen zijn die dit herkennen…

Nancy-Els de Jonge
8 years ago
Reply to  Anne Jannes

Hallo Anne,

Ik lees je stukje en er schiet mij iets te binnen dat ik al een hele tijd geleden las. De meesten van ons laten zich betalen o.b.v. vooraf gemaakte afspraken. In jouw geval staat het bedrag vast maar lever jij méér dan je had afgesproken (als ik je stukje goed begrepen heb tenminste). Er bestaat een andere manier van factureren. Je laat je klant achteraf bepalen wat hij jouw dienst waard vond. De klant betaalt dus een een bedrag dat hij zelf, achteraf, bepaalt.

De mensen die in het stuk vertelden over hun ervaring met deze manier van ‘afrekenen’ waren er stuk voor stuk enorm enthousiast over, en kwamen uit verschillende branches. Sommigen vertelden dat ze soms voor een opdracht veel meer kregen dan ze er ooit voor hadden durven vragen. Het is wel heel radicaal en vergt veel durf, maar nogmaals, ik moest er aan denken toen ik jouw verhaal las. Ik geloof dat het een stuk uit de Optimist (voorheen Ode) was, maar ben niet helemaal zeker. Moest dit gewoon even kwijt.

Hartelijke groet,
Nancy-Els de Jonge

Natasja Vreven
8 years ago
Reply to  Anne Jannes

Hoi Anne,

Ik herken helemaal wat je zegt. 2 jaar geleden heb ik besloten om nv-f op te starten. Ik werk daarnaast nog fulltime en daardoor weinig tijd en minder energie als ik zou willen op dit uit te breiden en kijken wat ik precies wil en hoever ik hierin kan gaan.
Ook ik ben niet commercieel genoeg en geef ook teveel weg.
Ik woon in Brabant, wellicht zien we elkaar volgende week!

Groetjes Natasja

Dannes Wegman
8 years ago

Beste allemaal,

Erg nieuwsgierig naar aankomend weekend.
Ik ben illustrator, grafisch ontwerper en animator.

Het gaat op zich goed met mijn werk en ik heb er enorm veel plezier in, maar het kan beter op sommige vlakken.

Ik hoop in dit weekend te leren hoe ik een meer constante stroom opdrachten kan realiseren en hoe ik zelf kan zorgen voor meer langdurige klantrelaties.

Verder ben ik heel benieuwd wat alle andere deelnemers doen en waar ze zoal tegenaanlopen in hun onderneming.

Tot zaterdag!

Tanja Ceha
8 years ago

Ik ben al 30 jaar ZZP-er, aanvankelijk als oefentherapeut-Mensendieck, tegenwoordig als haptotherapeut en coach.

Momenteel werk ik vooral met volwassenen, met spanningsklachten en/of burn-out en met stellen met relatieproblemen.

Ik ben altijd al gefascineerd geweest door het menselijk functioneren op verschillende vlakken. En ik blijf mij continu gepassioneerd ontwikkelen.

Het ondernemerschap is echter minder vanzelfsprekend voor mij. Daar heb ik nog wel wat te leren.
Vandaar dat ik ook naar de Business Bootcamp kom.

Ik ben benieuwd naar het programma en de ontmoetingen.
tot snel!
Tanja

Nol Kirchyunger
8 years ago

Hoi allemaal,

Dit is mijn eerste Business Bootcamp en ik kijk er naar uit om ideeën te delen en te ontwikkelen. Ik heb een klein administratiekantoor dat zich richt op de zorgsector. Ik heb een netwerk in de zorgsector en geeft ook trainingen aan zelfstandigen die AWBZ ZIN traject doen.

Ik wil kijken of ik via deze weg mijn organisatie een boost kan geven zodat ik tot een groter klantenbestand kan komen en meer ambassadeurs maak voor mijn organisatie.

Ik heb er zin in en kijk uit naar jullie ideeën.

Ik zie jullie van het weekend.

Mvg,

Nol Kirchyunger

Niek Sjaardema
8 years ago

Hallo Nol,
Mijn belangrijkste 2 bedrijven zijn de st. Nat. Schadecoach, maar ook Zorgware. Wij leveren client-registraie applicaties aan de zorgsector.
Misschien kunnen we elkaar versterken.
Ik probeer je morgen wel te vinden.
Ik ben met mijn echtgenote die een uitvaartbedrijf heeft en mede collaga’s zoekt

Marjolein Teepen
Marjolein Teepen
8 years ago

Hallo,

Ook voor mij, mijn eerste Business Bootcamp.

Ik ben in loondienst binnen de entertainment industrie zang/dans/acteren/ creëren en wil een eigen productie/ gezelschap opzetten. Dit vereist veel voorbereiding, en inderdaad niet alleen maar op het artistieke vlak. Vandaar deze deelname.

Ik wil graag leren hoe anderen de zakelijke kant van een bedrijf benaderen, en uitvoeren, maar ook meer besef krijgen betreffende mogelijkheden en tools binnen de social media.

Ik kijk er erg naar uit!
Vriendelijke groeten,
Marjolein

Loes Dircken-de Rooij
Loes Dircken-de Rooij
8 years ago

Na een langdurig dienstverband wil ik als ZZP-er aan de slag. Ik heb ervaring en kennis als leidinggevende in de kunsteducatie en ben muziekdocente en uitvoerend musicus. Ik wil graag ontdekken hoe ik zowel opdrachten als adviseur/coach kan verwerven, als mijn lespraktijk kan uitbreiden. Ik vind het fijn om andere mensen de waarde van muziekmaken te laten ervaren maar helaas zien velen dit als een ” luxe”. Hoe kan ik prijzen berekenen die recht doen aan mijn expertise?

Ik hoop dat de komende tweedaagse mij kunnen inspireren en op weg kunnen helpen om als zelfstandige de juiste stappen te zetten.

Guido Dik
8 years ago

Dit wordt mijn eerste Business Bootcamp en ik kijk ernaar uit. Al heel vaak wilde ik gaan en lukte het niet omdat ik zelf vaak werk in het weekend. Ik heb een instituut met 6 trainers en wij geven NLP trainingen en opleidingen.

We doen dit al ruim tien jaar en we zijn op zoek om een volgende sprong te maken, daarvoor mogen wij een grotere groep cursisten aantrekken en dat is ook precies onze uitdaging. Onze trainingen worden inhoudelijk enorm gewaardeerd en we hebben dan ook heel veel mond tot mond reclame en dat werkt prima. Om echter de groep te vergroten mogen we ook veel verder buiten deze cirkels werken en dat kost moeite Online, of op andere manieren. We doen veel aan social media, hebben een website etc. Hoe overbruggen we deze sprong?

Daar hoop ik meer over te weten te komen en alle tips zijn welkom

Corry Verdonk
Corry Verdonk
8 years ago

Hallo allemaal,

Ik ben Corry en ik ben 2 jaar geleden samen met mijn zus begonnen met een tweedehands kledingzaak voor vrouwen. In de winkel begeleid ik vrouwen uit de directe omgeving om weer een toekomstperspectief te hebben. Met name migranten vrouwen hebben een achterstandspositie die door de reguliere maatchappelijke organisaties niet bereikt worden.

Door de lage drempel, de goede en goedkope kleding, de hartelijke en welkome sfeer komen deze vrouwen binnen, en als zij het willen en ambiëren hebben wij een op maat gemaakte oplossing. Ondernemend zijn, plezier krijgen in je leven, leren hoe het is in een nederlands bedrijf, de taal oefenen, een opleiding vinden, kortom kansen creëeren om aan de slag te gaan, al dan niet betaald. Ik vind hier zelf een enorme bevrediging in, maar ben af en toe zoekende in de verschillen tussen commercieel en sociaal handelen.

Zou graag wat meer focus willen hebben. Vandaar.

Dorien Jansen
Dorien Jansen
8 years ago
Reply to  Corry Verdonk

Mooi verhaal, Corry.
Veel inspiratie toegewenst en succes.
Dorien Jansen

Anita Kornman
8 years ago

Dit wordt de eerste keer dat ik bij een Business Bootcamp aanwezig zal zijn. Ik kijk er echt naar uit omdat ik eraan toe ben om keuze te maken wat ik wil. Om de focus te gaan leggen op dat wat ik fijn vindt om te doen namelijk Welzijnscoach.

Ik coach vrouwen tussen de 30 en de 50 die tobben met overgewicht om een gezond leef en eetpatroon te bereiken. Daarbij zijn mijn coachingsvaardigheden en mijn eigen levenservaring (onder andere dik zijn) de sterke punten.

In de praktijk blijk ik het echter moeilijk te vinden om knopen door te hakken en definitief mijn focus hierop te leggen. Ik rommel eigenlijk meer dan dat goed voor mijn bedrijf is.

Daarnaast laat ik mezelf uit het veld slaan wanneer ik tegenslag ervaar. Dat is waar ik hoop ook tips voor te krijgen. voor het werk. Ik kan nog heel veel leren dus ik stel me verder open op.

Netwerken doe ik graag om van te leren en om elkaar te ondersteunen. Wat ik hierin nog moet aanpakken is betere voorbereiding. Wat wil ik eruit halen en wat wil ik bieden. Nu geef ik veel en ontvang ik te weinig omdat ik niet duidelijk heb wat ik nodig heb.

Ik hoop op veel inspiratie en het opdoen van power!

Nancy-Els de Jonge
8 years ago
Reply to  Anita Kornman

Hallo Anita,

Je stukje is heel herkenbaar! Ik worstel met ongeveer dezelde dingen als die jij beschrijft. Misschien kunnen we iets voor elkaar betekenen? Ik zou het leuk vinden je in Nieuwegein te ontmoeten!

Hartelijke groet,
Nancy-Els de Jonge

Claudia Riffert
Claudia Riffert
8 years ago

Hallo alle mede-deelnemers,

Ik ben in de aanloop naar de officiële start van mijn eigen zzp business of onderneming en loop nog tegen diverse obstakels aan.
Ik ben een gedreven fashion professional op het gebied van damesmode/categorie (trendwatcher, styling, concept)

Alain Vandenbroeck
8 years ago

Gegroet iedereen,

Ik ben muzikant (pianist) in bijberoep en na intense studie, zou ik graag daarmee een inkomen verwerven.

Ik maak bijvoorbeeld muziek op schilderwerken die me inspireren. De respons van de kunstschilders is heel positief, maar daar houdt dit op: graag zou ik dit concept op een goede wijze verkoopbaar maken met daarvoor de nodige tips via deze bootcamp.

Daarnaast woon ik op een inspirerende plaats ,samen met Catherine Leterme, die me aanraadde deze bootcamp te volgen. Hier zijn huisconcerten mogelijk, behandeling met klankschalen, het muzikaal begeleiden of ondersteunen van workshops, etc Hoe brengen wij dit op een doordachte manier over aan wie dit zou kunnen interesseren ?

Hierbij wens ik daarover mijn horizon te verruimen tijdens het komende week-end.

Warme groet,
Alain Vandenbroeck

Jean Vercruysse
8 years ago

Hallo,
Ik werk bijna zo’n 10 jaar als zelfstandige (ZZP-er) consultant in Business Process Management – incl. Lean / Six Sigma -, en de laatste jaren ook als interim manager in het domein “Operations”.
De laatste tijd overweeg ik om naar ‘meer ondernemerschap’ te stappen, idealiter met meer financiële onafhankelijkheid als gevolg. Maar ik wens dit op een weloverwogen wijze te doen. Hopelijk kan deze Business Bootcamp me daartoe inspireren, en me dus helpen om deze wens te realiseren.

Werner Janssen
8 years ago

Ik ben Werner Janssen. Na een studie Wiskunde werkzaam in het bedrijfsleven, maar daar werken vanuit mijn hart miste en switchte naar de muziek. Inmiddels met heel mijn hart werkzaam als saxofonist, dirigent, componist en educator.

Muziek is een moeilijke branche. Ik denk dat niet alle marketingmodellen werken voor deze branche. Ik wil graag mijn succes op mijn deelgebieden uitbreiden door een andere mindset met meer durf en keuzes te maken.

Mieke Deiters
8 years ago

Dag allemaal.

Ik kijk uit naar morgen. Heb inmiddels vele filmpjes bekeken en krijgt steeds meer inzicht in mijn pad. Morgen wil ik inzetten om af te komen van mijn onzekerheid om duidelijk voor mijn diepe ambitie te kiezen en die ook comfortabel uit te kunnen leggen. Ook op organisatorisch vlak en op socialmedia gebied hoop ik veel praktische ervaring op te doen.

Al met al ik heb er zin in! Tot morgen.
Frisse groet,
Mieke

Ammy van Bedaf
8 years ago

Ik ben bezig aan mijn Passive Income te werken. Ik heb de Master Entrepreneur, Financial Freedom, Business Elite Coaching en Breakthrough to Success gedaan.

Ik hoop dat Nesandeh een aanbod doet voor een vervolgtraject, want dan ga ik die zeker volgen.

Michaëla Wierdsma
8 years ago

Dit wordt mijn derde Business Bootcamp en met de tools van de Master Presenter in gedachten ga ik naar deze dagen. Hoe doet Nisandeh dat, Master Presenter zijn. Hoe doen Brian Tracy en Annemarie van Gaal dat, presenteren en hun product naar voren brengen.

Welke tips heb ik voor mijn onderneming Verander Gedrag Nu nog niet toegepast of nog niet eerder gehoord? Ik kijk er naar uit om nog een weekend vol energie te mogen ontvangen om daarna in de rustige vakantie periode alle ideeën en suggesties te implementeren.

Graag zie ik vele oude bekenden en nieuwe enthousiaste ondernemers bij de Business Bootcamp.

Met groet, Michaëla

Daphne Blokhuis
8 years ago

Dag allen!

Ik ben Daphne Blokhuis, sinds twee jaar schrijver en journalist. Ik heb een eigen bedrijfje onder mijn naam en probeer dat van de grond te krijgen. Ik ben erg goed in het schrijven van teksten voor verschillende doeleinden, zowel commercieel als informatief, maar wil graag ook mijn horizon verbreden en door bijvoorbeeld redactie- of pruductiewerk te doen voor televisie.

In een wereldje waar het vooral handig is om de juiste mensen te kennen of zelf continu je eigen uitdagingen te zoeken, merk ik dat ik vastloop. Ik weet niet goed hoe ik mijn eigen opdrachten moet werven en ga steeds meer tijd besteden aan horecawerk in plaats van mijn eigen vak, schrijven.

Ik zou graag mensen willen ontmoeten die meer ervaring hebben in het pitchen van plannen en het neerzetten van je eigen bedrijf. Hoe verkoop je jezelf zonder te hoge verwachtingen te creëren? Waar haal je de energie vandaan om als zelfstandige steeds op zoek te gaan naar nieuwe klussen en uitdagingen?

Ik ben benieuwd naar de verhalen van iedereen dit weekend!

Groet,
Daphne

Marianne Hermsen
8 years ago

Mijn grootste uitdaging voor mijn nieuwe bedrijf is lange termijn doelen stellen.

Stella Verschut
8 years ago

Ster Ontplooiing is opgericht met als doel, de kwaliteit van leven te vergroten. dit doe ik dmv coaching, massages en individuele ondersteuning (lichaamsgeorienteerde (psycho)therapie) en mindfulness.

Mijn plan is om met andere trainers mindfulness een samenwerkingsverband aan te gaan, zodat er overal in de regio mindfulness gegeven wordt; we met elkaar de kosten voor advertenties en materialen kunnen betalen, en ik me wil wijden aan acquisitie in de gezondheidszorg. Om dit te realiseren voel ik een enorme drive..

Na 14 jaar als ZZP’er gewerkt te hebben, kom ik naar de Business Bootcamp om nieuwe handvatten te krijgen, slimmer te kunnen gaan werken, en collega’s tegen te komen.

Lilian Gardien
8 years ago

Ik heb me op advies van 2 collega’s aangemeld. Van oorsprong zijn therapeuten niet erg zakelijk ingesteld, en in deze tijd verandert er veel op dat gebied. Ik vind het moeilijk om mijn skills kenbaar te maken, meestal hoor ik dat ik te bescheiden ben.

Ik zie ook veel obstakels op de weg, ik denk dus blijkbaar in problemen, en niet in oplossingen waar het gaat over naamsbekendheid krijgen. Dit wordt mijn grootste uitdaging. Daarnaast hoop ik meer inzicht te krijgen in hoe ik mijn beroep met meer rendement kan uitoefenen.

Door het kijken naar de DVD heb ik al een duidelijk beter beeld van wat me te wachten staat komend weekend, en wat nog belangrijker is, wat me te doen staat komende tijd!!

Tot zaterdag..

Mirjam Verbaan
8 years ago

Beste allemaal,

Zin in het aankomende weekend! Ik heb me ingeschreven op aanraden van een vriend, die dit ‘echt iets voor mij’ vond. Ben heel benieuwd naar de dagen, maar ook naar de deelnemers.

Na ruim 18 jaar bij een werkgever gewerkt te hebben, begin dit jaar de sprong naar zelfstandig ondernemer gewaagd. Wat leuk, maar ook spannend! Ik ben al heel wat steile trappen tegen gekomen, maar heb de zegen van mensen om mij heen die mij met van alles helpen. Count your blessings!

Mijn specialiteit is teamdevelopment, waarbij eigen verantwoording van een ieder voor mij voorop staat, naast plezier in je werk!

Tot zaterdag!

Françoise van Heiningen

Als GZ haptotherapeut heb ik sinds 2013 mijn eigen haptotherapiepraktijk; een prachtig vak de haptotherapie.

Een nieuwe praktijk starten is echter één ding, maar zorgen dat de juiste mensen je weten te vinden en opzoeken is een tweede! Kortom daar heb ik wat in te leren. Hoe zorg ik ervoor dat ik de boel stromende blijf houden. Want als ik het te rustig heb neig ik naar een soort “stilstand” en dat doet mijn vertrouwen geen goed. Dat is zonde, (niet nodig) en niet behulpzaam.

Kortom hoe blijf ik in de “flow” als startende ondernemer die nog in de opbouwfase zit?! Tijd dus voor mijn eerste Bootcamp. Veel goede verhalen gehoord. Ik heb er zin in!

Marieke de Hoop
8 years ago

Hoihoi,

Dit wordt de tweede Business Bootcamp voor mij, samen met de inspirerende collega die me op Open Circles heeft gewezen.

We hebben inmiddels een project samen en zullen met al onze ogen, oren en andere zintuigen de informatie opnemen en verwerken om ons project maar ook ieder ons eigen bedrijf financieel succesvol te maken.

Creatief zijn we, we hebbben al geleerd, om niet alle ideeën die in je opkomen te hoeven uitvoeren. Maar wat had Nisandeh ook al weer meer gezegd?

Tot de 5e,
hartelijke groet, Marieke Papier

Bianca Lammers
8 years ago

Dit ben ik. Een vrolijke, enthousiaste, soms onzekere ondernemer. Die veel te weinig doet aan verbetering aanbrengen in haar bedrijf. Ik ga voor het eerst deze bootcamp volgen en ben erg benieuwd. Ik wil groeien!

5 jaar geleden gestart als wedding/event planner. Ik wil klanten een onvergetelijke dag bezorgen. Bruiloften gaan erg goed, evenementen is een lastigere markt. Daar wil ik een focus op gaan leggen.

Ik zie uit naar mooie ontmoetingen op 5 en 6 juli!
Tot dan!

Groet, Bianca Lammers

Elise Zeestraten
8 years ago

Dag allemaal,
Heel nieuwsgierig naar alles wat met ondernemen te maken heeft heb ik mij aangemeld voor de Business Bootcamp. Ik ben in de aanloop naar de officiële start van mijn eigen onderneming en heb nog hoogtevrees. Ik ben image consultant en wil aan het werk. Om meer zicht te krijgen waar ik mij op ga richten en hoe ik dat ga doen volg ik deze Bootcamp-2daagse. Om focus te bepalen en te houden heb ik structuur nodig. Ik wil dit weekend gebruiken om meer kennis te vergaren over ondernemen en die daadwerkelijk te vertalen naar hoe ik dat in mijn bedrijf in de praktijk kan brengen. Mijn doel is doelgericht mijn bedrijf opstarten.

Mijn grootste uitdaging is het inzetten van social media om mijn bedrijf zichtbaar te maken en te houden.
Welke ondernemers ik zou willen ontmoeten dit weekend; ondernemers, mogelijk in het zelfde vakgebied, die net als ik weten dat ze door middel van samenwerken/brainstormen/denken met een ander zelf verder en vooruit komen.

Ik ben benieuwd en zie jullie zaterdag.

Hartelijke groet,
Elise Zeestraten

Sandra Jacobs
8 years ago

Hi there,

This is gonna be my 3th Business Bootcamp… after the Breakthrough to Succes (last September), Masterentrepreneur (end of June) and masterclasses in teh Business Campus. I’m eager to learn and I’m learning a lot… implenting a lot & thinking a lot. But… I still miss something, so I keep on searching and learning and thinking… untill I know what.
I’m very much looking forward to meet Brian Tracey & Annemarie van Gaal!
In this fase I’m mindmapping & mindsetting about my most remarkable product, target audiënce and needs of my cliënts.
I’m a multitalented & high educated and an experienced 50er. And, as always, where I meet my qualities I also meet my pitfalls. I’ts a lot, so I need to focus.

Last Wednesday, on my way to participate ‘on the formula to succes’, some pieces got together. Like: I’m an artist AND a coach&trainer… and I have to look how I can use the meltpot of everything that’s in me to help me fullfill my potential and help people help themselves.
I won’t give up… I’m convinced one day it all will come together, and I boost my business… just like that! (y)
I’m looking forward to meet a lot of inspiring people again at the bootcamp!
See you then & there, warm regards,
Sandra

Peter Callens
8 years ago

Met jobmotivation.nl breng ik de dieperliggende werkmotivaties van individuele medewerkers en teams in kaart. De online iWAM test is de opvolger van MBTI en Disc en geeft een schat aan informatie.
Geeft een individuele vingerafdruk van de motivaties binnen de werkcontext.
Zo wordt nieuwe medewerkers selecteren, coachen en teams samenstellen veel makkelijker.
Mijn grootste uitdaging: concretiseren !

José de Meijer
8 years ago

Sinds begin dit jaar ben ik als zelfstandig bewindvoerder/budgetbeheerder aan het werk onder de hoed van een Franchise-organisatie. Franchisegever heeft mij gewezen op de Business Bootcamp en ik heb me meteen aangemeld.

Ik denk dat ik veel kennis en inspiratie ga opdoen. Ik ben en voel me (nog) geen ondernemer. Ik heb er voor gekozen om zzp-er te worden om mijn hart te volgen. Het werk te doen wat ik leuk vind, waar ik blij van word en te kunnen doen op mijn manier.

Ik ben sociaal van aard. Commercie is bij mij ver te zoeken. Mijn valkuil ligt daar dan ook. Het stukje marketing vind ik moeilijk, echter als er eenmaal contact is, verkoop ik mezelf door mijn enthousiasme. Door mijn betrokkenheid ga ik soms te ver in mijn hulpverlening. Doe dingen waar ik niet voor betaald wordt.

Voor mij is het belangrijk een evenwicht te vinden in enerzijds commercie en hulpvaardigheid en anderzijds werkzaamheden en privé.

Ik ben dus een groentje in ondernemersland en laat de Business Bootcampdagen maar eens fijn op me afkomen!

Peter Wuyts
8 years ago

Van Zelfstandige Naar Ondernemer.

Momenteel ben ik 10 jaar actief met de verzorgen van 3D visualisaties en 3D Interactive toepassingen dit voor zowel de vastgoed sector maar eveneens training en opleiding toepassingen binnen virtuele werelden. Daarnaast verkopen we ook 3D modeleer software vooral SketchUp en geven we hier voor ook training en support.

De eerste 9 jaar was dat vooral als ‘Zelfstandige’ en sinds het laatste jaar als ondernemer. En dan heb ik het niet over de rechtsvorm van de onderneming maar mijn mindset!
Na 8 jaar lekker groeien in 2012 ingehaald door de crisis, 3 klanten die 3 grote project op hold zetten. Daar zit je dan met 7 man medewerkers…

Gelukkig zag ik tijdig in dat het de verkeerde kant opging. Dan besloten me om te vormen tot een ‘internet marketeer’ en het toepassen op klassieke verkoop van software online.
Hiermee heb ik mijn activiteiten gered.

Het doel van eerste helft 2014 was verkopen x2 tov van heel 2013 en daar zijn we lekker in gelukt. En nu heb ik heel wat ideeën op papier en de vraag is nu, welke van deze projecten ga ik selecteren als doel 2de helft 2014. En met het Business Bootcamp hoop ik dan ook nieuwe inzichten te krijgen en te zorgen dat ik de focus op de juiste plaats kan houden.

Ik hoop alvast leuke interessante mensen te ontmoeten waar ik veel kan van opsteken ivm inzichten en hoe zij dingen aanpakken en natuurlijk ook van gedachten wisselen. Maar het zou zeker leuk zijn als er een of andere samenwerking uitvloeien.

Mijn expertise
3D moduleren en visualisaties
3D Interactive toepassingen
Internet marketing strategieën bedenken en uitwerken
Webinars geven
SEO vriendelijk websites
Email Marketing

Tot dit weekend!
Groeten,
Peter

Ada Kruiter
8 years ago

Ik ben een netwerker, inspirator, filosoof en ambassadeur voor de circulaire economie. Met mijn bedrijf verzorg ik MVO-ondersteuning op maat door middel van bedrijfsstages, projectbegeleiding en kennisbijeenkomsten. Ik schrijf artikelen en interviews over duurzame bedrijven.

Voor gelijkgestemde MKB-ondernemers wil ik duurzame bedrijfswaarden expliciet maken zodat een volgende stap kan worden gezet in het verduurzamingsproces.

Ik wil leren mijn meerwaarde helder te communiceren en te vertalen naar een verdienmodel.

Hoe baken ik slim mijn doelgroep af en hoe kan ik met mijn bedrijf concrete producten neerzetten?

Jennifer Chin
8 years ago

Even voorstellen:
Mijn naam is Jennifer Chin en een vriend heeft mij aangeraden om deel te nemen aan de Business Bootcamp. Ik heb net een opleiding Binnenhuisarchitect genoten en wil graag leren hoe ik klanten kan werven. Maar ik zou ook graag mensen willen coachen door middel van workshops op het gebied van bewust scheppen/creëren.

Mijn expertise:
Ik vind interieurontwerpen een leuk vak omdat ik mijn creativiteit erin kwijt kan maar mijn passie ligt ook in het coachen van mensen hoe ze bewuster hun eigen werkelijkheid kunnen creëren. Ik zou daarom graag workshops willen geven op dit gebied en ik zou het interieurontwerpen erbij willen doen.

Welk doel heb ik voor ogen met mijn deelname.
De vraag is; hoe pak ik het aan? Kan dat ook om twee verschillende dingen tegelijk te willen doen? Hoe werf ik klanten? Ik heb altijd in loondienst gewerkt maar wil nu echt gaan doen wat me bezield. Antwoord vinden op deze vragen en vooral gereedschappen aangereikt krijgen om mijn wensen te verwezenlijken is het doel van mijn deelname.

Wat voor soort ondernemers wil ik ontmoeten.
Het zou fijn zijn als ik soortgelijke ondernemers kan ontmoeten en/of ondernemers waar ik mee kan brainstormen of met wie ik kan samenwerken.

Wat is mijn grootste uitdaging in het runnen van mijn business.
Mijn grootste droom is werken in een (eigen) spiritueel centrum en daarnaast ook mensen helpen met interieuradvies zodat ik ook het interieurontwerpen een plekje kan geven. Dit succesvol kunnen waarmaken is mijn grootste uitdaging.

Ik ben echt heel benieuwd wat de Business Bootcamp mij zal brengen. Ik zou het fijn vinden als ik er in ieder geval veel van opsteek en mijn netwerk kan uitbreiden met interessante leuke medeondernemers.

Warme groet en tot zaterdag en zondag a.s.!

Angelique de Wit
8 years ago

Comfort Audio is een internationale producent van communicatiesystemen voor slechthorenden. Sinds twee jaar ben ik gestart met het opzetten van een dochteronderneming (groothandel en service organisatie) in de Benelux.

Onze producten zorgen ervoor dat de slechthorende weer kan meedoen in de samenleving. Op het werk goed blijft functioneren (vergaderingen, telefoneren), maar ook de lessen in de klas weer kan volgen.
De producten worden veelal 100% vergoed vanuit de basisverzekering.

Onze grootste uitdaging is op dit moment de oplossing en merknaam bekend maken in de Benelux bij audiologen, audiciens, scholen, arbodiensten, etc., contracteren van de zorgverzekeringen en behoefte creëren bij de eindgebruiker.

Ik wil graag andere ondernemers ontmoeten die ervaring hebben met branding, contracteren van zorgverzekeringen, inschrijven tenders (Europese aanbestedingen), actief werken met social media, gecontroleerd groeien en werken in een internationale omgeving.

Mijn grootste uitdaging is het aannemen van de juiste collega´s, motiveren van het team, stockmanagement, product lanceringen en focus op de klant houden.

Hartelijke groet, Angelique

Sandra Hubers
8 years ago

Als psycholoog help ik graag mensen om meer energie te krijgen, lekkerder in hun vel te zitten, uit de ‘automatische piloot’ te komen en meer uit het leven te halen. Als het nodig is, help ik mensen van hun klachten af en daarbij focus ik op wat iemand echt belangrijk vindt, echt wil in het leven. Zowel positieve als ‘negatieve’ gevoelens kunnen je de weg wijzen, maar dan moet je wel weten hoe er naar te luisteren.

Ik werk voor een franchise-organisatie gericht op re-integratie en wil daarnaast mijn bedrijf voor mezelf uitbreiden. Mijn eerste vraag voor mijn bedrijf is een duidelijke focus / niche te kiezen – past dat in de fase van mijn bedrijf en zo ja, wat wil ik dan? Daar sluiten dan mijn volgende vragen op aan, zoals hoe ik dat aanpak en hoe mijn eigen bedrijf zich verhoudt tot mijn werk (als zelfstandige) voor de franchise-organisatie.

Ik hoop op de Business Bootcamp nieuwe ideeën te krijgen en voor mezelf keuzes te kunnen maken. Ook hoop ik jullie te ontmoeten. Ik zou wel een ‘ondernemers-intervisie groepje’ willen vormen (regio Nijmegen). Je reacties en tips zijn welkom! Tot morgen, ik kijk er naar uit.

Hans Koppenol
8 years ago

Na 40 jaar ondernemerschap en het starten van zeven verschilende bedrijven leef ik de laatste zes jaar heel prettig in de luwte van het bestaan, maar er blijft iets knagen en zoek ik een antwoord of ik opnieuw nog een bedrijf zou willen starten of ga ik door met mijn tijd belangeloos beschikbaar stellen aan startende ondenemers, als coach ( heel erg inspirerend) en andere vrijwillige jobs. Ik weet dat dit soort bootcamps uitermate inspirerend zijn en misschien dat deze oude man met de inzichten van oude rot Brian Tracy en de inspirerende aanwezigheid van jullie mede Bootie’s tot een keuze kan komen. Tot ziens

Joyce Mensink
8 years ago

Wie ben ik: ik ben vreugde (joy), enthousiast, sociaal en leergierig. Mijn vreugde is tot bloei gekomen door innerlijk en uiterlijk op elkaar af te stemmen.

Ik wil anderen vreugde brengen door hen te helpen innerlijk en uiterlijk op elkaar af te stemmen om zo voluit te kunnen stralen. Na een loopbaan als kapster en vervolgens maatschappelijk werker ben ik vorig jaar mijn eigen bedrijf gestart: Mens in kleur, kleur- en stijlcoaching. Wat ik daarbij benadruk is het zijnsaspect: Wie ben je? Wat straal je uit naar anderen? Wat wil je uitstralen? En wat heb je daarvoor nodig?

Ik wil graag collega’s ontmoeten op zowel het uiterlijke vlak van kleur en stijl als op het innerlijke vlak van coaching om ervaringen te kunnen delen en elkaar te kunnen insprireren.

Mijn doel om aan deze Business Bootcamp deel te nemen is: ik heb een visie ontwikkeld en ik heb een goed product. Hoe ga ik dat goed neerzetten? Veel mensen zijn al bij een kleuradviseur geweest, wat ik doe is breder. Hoe breng ik mijn meerwaarde duidelijk in beeld?

Mijn grootste uitdaging is om op een leuke manier een echt bedrijf neer te zetten.

Anne Buiskool
8 years ago

Hallo allemaal, na 1 dag en veel waardevolle informatie op naar de 2e
Mijn naam is Anne Buiskool en ik help ouders die te maken hebben met een scheiding. Vóór, tijdens en na de scheiding…en wie weet komt er geen scheiding.
Mijn specialiteit is het faciliteren van een scheidingsceremonie, ritueel, verder is er van alles te vinden op mijn website goedgescheidenouders. Daarnaast geef ik dagtrainingen als geinitieerd Mondo Zen facilitator. Dat is te vinden op mijn andere website.

Naar deze Business Bootcamp ben ik gekomen om te kijken hoe ver ik ben, voor nieuwe inzichten en om mensen te ontmoeten met wie samenwerking in de sterren staat.
Dit is mijn zoveelste Business Bootcamp en na de betaalde trainingen (echt een aanrader) ben ik stap voor stap mijn doelen aan het bereiken. De meest bekende en succesvolle scheiding-ceremonie vrouw in Nederland worden.
Ik ontmoet je graag!

Saskia van Dartel
Saskia van Dartel
8 years ago

Hallo, ik ben Saskia het CV meisje en ik ben de eigenaresse van het CV winkeltje op Facebook. Daarnaast ben ik werkzaam als adviseur Re-integratie en Outplacement in de regio Rotterdam.

Morgen wordt mijn eerste deelname aan de VIP Business Bootcamp van Open Circles en ik ben super benieuwd. Op 27 maart 2013 heb ik het eerste CV winkeltje van Nederland geopend. Waarom? Omdat het mij opvalt dat mensen zichzelf zo gemakkelijk te kort doen en het allemaal zo gewoon of logisch vinden wat zij kunnen en doen. Vaak is het al niet gemakkelijk om dit te vertellen, maar het goed en overtuigend op papier zetten is vaak nog veel moeilijker.

Met mijn betrokken, proactieve en strategische aanpak help ik anderen om zichzelf op papier beter te verkopen en om de sterke kwaliteiten en meerwaarde inzichtelijk te maken.

Met een baan in loondienst en mijn CV winkeltje zoek ik naar een betere balans tussen werk en prive. Daarnaast wil ik graag meer opdrachten op zelfstandige basis binnenhalen. Verder hoop ik tips te krijgen hoe ik gemakkelijker geld kan vragen voor mijn expertise, zonder daarbij steeds een “schuldig” gevoel te hebben

Leuk om iedereen dit weekend persoonlijk te ontmoeten.

Een spetterende groet,

Saskia

Nina Meiling
8 years ago

Wat een verjaardagscadeau!!
Vandaag, 1 april is ons bedrijf precies 1 jaar oud! En dan krijg je dit mailtje binnen. Heerlijk! 🙂 Wij hadden al besloten om te trakteren vandaag en geven onze training weg: blijkbaar werkt de wet van aantrekkingskracht wel heel erg snel!

Sinds een maand zijn we een nieuwe route ingeslagen die inmiddels al meer heeft opgeleverd dan onze hele omzet van 2013!

Onze grootste uitdaging op dit moment zit hem in het helder communiceren van de meerwaarde van onze service. Wij komen namelijk thuis langs bij mensen om ze te helpen hun kosten naar beneden te brengen door over te stappen van leveranciers etc. Daarmee besparen we nu al gemiddeld €800 per huishouden per jaar. WIJ weten dat dat bij bijna iedereen kan maar de prospects niet! Gelukkig is het risico ook laag (besparen we niets dan wordt er ook niks aan ons betaald) maar toch lijkt het of mensen denken dat er een ‘addertje onder het gras’ zit….

Hoe communiceren we dat helder en kunnen we mensen overtuigen dat het echt alleen geld oplevert? En hoe belangrijk daarbij is het om referrals te gebruiken?

Alle tips zijn welkom!

Nancy-Els de Jonge
8 years ago
Reply to  Nina Meiling

Hallo Nina,

compliment voor je enthousiaste en directe manier van communiceren! En gefeliciteerd met het 1-jarige bestaan van je bedrijf en het succes van de nieuwe aanpak.

Nisandeh maakt heel gestructureerd gebruik van de inzet van het aanbevelen van Open Circles door zijn bestaande klanten. Is dat iets wat jullie al doen? Dat je bij een behaalde besparing vraagt of mensen dit actief door willen geven aan zeg 10 of 20 contacten? Daar misschien weer iets tegenover stellen? Kan me voorstellen dat daar veel in kan zitten. En hebben jullie een slogan zoals hij die definieert?

Wens je veel succes in ieder geval en hoop je te ontmoeten in Nieuwegein! (Daar moeten ook weer een heleboel opdrachten uit kunnen komen natuurlijk!)

Hartelijke groet,
Nancy-Els

Monique van Gennip
Monique van Gennip
8 years ago

Dit is voor mij de eerste Business Bootcamp bij Nisandeh.
Ik kijk er erg naar uit en heb er al hele goeie dingen over gehoord.

Ik ben bezig om naast mijn parttime baan binnen het onderwijs mijn eigen ZZP bedrijfje op te zetten.
Dit valt nog niet mee om een en ander goed te combineren en weg te zetten.
Enerzijds door het niet afbakenen door mijzelf en te veel verantwoordelijk nemen naar parttime baan en anderzijds door nog te weinig kennis van de zakelijke aspecten en marketing waar ik tegenaan loop.
Te vaak laat ik me uit mijn kracht halen en verlies ik de power waar ik aanvankelijk mee op weg ging.
Mijn valkuil is dan ook geen knopen doorhakken.

Hoop hier komend weekend tools voor te ontvangen/leren om effectiever aan de slag te kunnen.

Monique

Dick van Aken
8 years ago

Sinds twee maanden werk ik als zelfstandig architect en initiatiefnemer in dorpse- en stedelijke opgaven ten aanzien van herbestemming.
Creatief waarde creëren, verbeelden, verbinden, oplossen van ruimtelijke vraagstukken, soms een tikkie eigenwijs. Maar vakbekwaam en inspirerend.
Dat waarde creëren lukt vaak goed voor anderen, maar de prijs die opdrachtgevers en anderen willen betalen is niet hoog, maar laag. Extreem laag tot nul, soms.
Hopelijk krijg ik handvatten aangereikt zodat het creatieve denkwerk een ook op waarde wordt geschat.

Hartelijke groet,
Dick van Aken

Marlies Maas Geesteranus

Halllo,
In 2000 ben ik met MMG Loopbaancoaching begonnen als loopbaancoach en trainingsacteur. Dat ging goed, totdat ik door een aantal life-events de focus op mijn werk kwijt raakte en daarmee de toestroom van cliënten.
Ik wil nu heel graag weer nieuw leven blazen in mn onderneming. Door verhalen van vrienden die de Business Bootcamp eerder deden ben ik enthousiast geworden voor deze 2-daagse. ik wil graag inspiratie opdoen, herfomuleren van m’n visie, zicht krijgen op gebruik van social media,… En ik heb zin om dit met anderen te delen.
Groet,
Marlies.

Marieke Jansz
8 years ago

Hallo allemaal,

Ik ben eigenaar en oprichter van Yellow Canary. Ik geef reputatie-adviezen aan bedrijven en bestuurders. Met YC richt ik me op het versterken van reputaties, het managen van risico’s en het herstellen van beschadigde reputaties.

Een van mijn uitdagingen is om mijn netwerk gericht te vergroten, zodat mijn bedrijf en mijn expertise meer bekendheid krijgen.

Wat ik in het Business Bootcamp-weekend hoop te leren is hoe ik mijn ideeën sneller omzet in concrete doelen en acties, die mij ook echt vooruit helpen. Volgens mij zit ik dan op 5 en 6 juli op de goede plek!

tot dan!
Marieke

Maj Ackerman
8 years ago

Ik ben Maj, een creatieve duizendpoot met brede interesse. Ik mis focus, want ik wil eigenlijk niet kiezen.

Ik ben beeldend therapeut, geef graag creatieve workshops, maak allerlei kunst/ producten van lampen tot mandala’s.
Daarnaast ben ik bijna klaar om als natuurgeneeskundig therapeut aan de slag te gaan.

Het liefst wil ik overzicht krijgen waar ik mee ga starten om geld te genereren. Ik wil graag zichtbaar worden en handelen, dingen ondernemen DOEN.

Heel benieuwd wie ik tegen ga komen en wat het weekend mij gaat brengen!

Robert van der Wulp
8 years ago

Goeiemorgen iedereen,

Ik ben 39, vader van 2 mooie, lieve kinderen, sportfreak en natuurlijk ondernemer.

Ik help atleten harder trainen, sneller herstellen en te genieten van hun prestatie. Dat doe ik door voeding en training op elkaar af te stemmen.

Ik help andere ondernemers opleiden met kennis over voeding en sporttraining in de Star coach academy.

Ik wil graag ondernemers ontmoeten die inspirerende ideeen hebben, hulp willen bij hun leefstijl of het vergroten van hun kennis op dit gebied.

Met mijn deelname wil ik weer nieuwe ideeën en inspiratie opdoen. Puntjes op de i zetten om mijn bedrijfsvoering te verbeteren en mijn net werk uitbreiden.

Tot morgen, Robert

Jeannette Eisses
8 years ago

Als beeldend kunstenaar werk ik vanuit mijn eigen behoefte, wat na elke start weer uitgroeit tot het voorzien in een collectieve behoefte. het draait eigenlijk altijd wel om het openen van vastgelopen energie. door te tekenen wat ik ‘moet’ kom ik verder en volg zo wat er nodig is en kom zo de laatste jaren uit op kunstprojecten waarin veel vastgelopen mensen zijn betrokken. uiteindelijk lijken oude trauma’s opgeruimd.

Ook voor Buizerd&Pauw werk ik zo: met de kinderen van ouders in een vechtscheiding ga ik elke training aan de gang vanuit wat ik voel wat ik nodig heb en vind daarmee in samenwerking met mijn collega de behoeftes van de kinderen. prachtig om langzamerhand ‘groepsontspanning’ te merken.

Ik heb nog nooit zoiets als een business bootcamp meegemaakt, maar dit is wat ik verwacht: een heel weekend ga ik me richten op wat ik wil met mijn werk en ontmoet ik mensen die hetzelfde doen. ik zoek een nieuw systeem van samenwerken/-leven met doel: essentiele verbinding.