De 7 P’s voor jouw succes

De deadline voor inschrijven voor de Business Bootcamp is 21 juni 2014 – of eerder zodra het maximum aantal deelnemers is bereikt (er zijn nog 25 plekken beschikbaar).

En het is ook de LAATSTE Business Bootcamp van dit jaar!

Ik vertel je dit nu, zodat jij nog GRATIS kunt deelnemen aan de Communication Skills Master Class (t.w.v. € 995) wanneer je nog iemand naar de Business Bootcamp van juli brengt. Lees meer hierover onderaan deze pagina.

Het belangrijkste is de video die ik voor je heb opgenomen. Ik kon echt niet wachten om je dit te vertellen.

In de video geef ik je uitleg over de NIEUWE formule die we gebruiken in de Business Bootcamp en de rol van (het materiaal van) Brian Tracy en Annemarie van Gaal:

Je ziet het.

De puzzelstukjes van jouw succes vallen perfect in elkaar! Je ziet nu WAAROM deze Business Bootcamp zo krachtig is en waarom dit met recht een unieke kans is om direct van Annemarie van Gaal en Brian Tracy te leren.

En nogmaals, de Business Bootcamp van juli is de LAATSTE Bootcamp van dit jaar. De volgende Bootcamp is op z’n vroegst pas in januari 2015.

Dus, ik heb een belangrijke vraag voor jou:

Wie wil jij nog laten profiteren van deelname aan de Business Bootcamp in juli?

Welke entrepreneurs zijn net zo gecommitteerd aan hun succes en willen net zo serieus werken aan hun business als jij?

Je kunt nu HET verschil maken door hen toegang te geven tot het krachtige succesmateriaal en honderden netwerkcontacten.

Geef dus NU de juiste persoon / personen JOUW PERSOONLIJKE vriendenlink om zich aan te melden voor de Business Bootcamp van juli 2014.

Je vindt jouw vriendenlink in onze wekelijkse nieuwsbrief en in de P.S. van de e-mail met de link naar deze pagina.  Zodra 1 van de 25 overgebleven plekken wordt geboekt via jouw vriendenlink, ontvang jij een GRATIS ticket voor de Communication Skills Master Class.

Tot snel ziens!

Op jouw succes,

Nisandeh en team Open Circles Academy

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Jelly Bijlsma
8 years ago

The seven P’s…Ik vind het sterk klinken! Wat me het meest blijft triggeren is How to create a Remarkable product or service. Ik heb zin in de Business Bootcamp.

Het Webinar van Brian Tracy heeft er voor gezorgd dat ik elke dag werk aan mijn doelen. En het zorgt er voor dat ik energie blijf geven aan het ontwikkelen van mijn systeem voor mijn business. Zo langzamerhand vallen de puzzelstukjes op zijn plek. Thanx again!

Jeanne Grobler
8 years ago

Wonderful offer, thanks Nisandeh!